Legendary Pokémon

Full Version: Το Pokemon που χρησιμοποιείτε περισσότερο.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
twra teleutaia prospa8w na vrw ena kalo lucario gia na to kanw 100.opote xrhsimopoiw arketa lucario!
An 8es borw na sou dwsw to diko mou(clone). Nomizw einai eite mild eite modest(modest to pio pi8ano). Ehei max s.atk kai 27-28 atk. Alla apo speed den ta paei kala Toungue

Manectric

mmm...sto frontier hrisimopoio pio poli slacking, scizor kai charizard eno stin pearl manectric kai roserade! yupiii
Στην Emerald χησιμοποιω πολυ το Blaziken και το Linoone.Θελω να τα κανω 100level.Toungue
Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ πολύ το Tangrowth μου.Έχει defense πιο πολύ από τα HP.Toungue
shiny Deoxys 100 LVL,shiny Rayguaza 100 lvl και shiny Registeel 100 lvl με guilotine(κίνηση πού άμα πετύχει ΟΤΙ Pokemon και να είναι OΣΑ lvl καί να είναι αυτό που θα το δεχτεί θα ΠΕΘΑΝΕΙ)
One-hit-KO. Μαθαίνει το Registeel guilotine;
Όχι, το Registeel δεν μαθαίνει Guilotine. Μάλλον θα είναι hacked, όπως και το Shiny Deoxys kai Shiny Rayquaza tou.
fr3quency Wrote:Όχι, το Registeel δεν μαθαίνει Guilotine. Μάλλον θα είναι hacked, όπως και το Shiny Deoxys kai Shiny Rayquaza tou.

Γι αυτο πρεπει να πληροφορισουμε τον καινουριο φιλο μας οτι τα Pokemon αυτα μπορει να φαινονται ωραια και να εχουν παραξενες επιθεσεις που τον ενθουσιαζουν, αλλα ειναι ψευτικα και το να τα εχει στην κατοχη του περισσοτερο τον προσβαλλει παρα τον τιμαει.Σε καμια περιπτωση δεν θελω να κατηγορησω η να μιλησω ασχημα για τον John αφου φαινεται οτι δεν ηξερε καλα περι Hacked Pokemon.
fr3quency Wrote:Όχι, το Registeel δεν μαθαίνει Guilotine. Μάλλον θα είναι hacked, όπως και το Shiny Deoxys kai Shiny Rayquaza tou.
το Deoxys μου δέν είναι hacked.Είναι όπως το έχει shiny και εδώ:
http://www.serebii.net/pokedex-rs/386.shtml.Οσω γιά το registeel το έκανα release καί κάτι μέσα μου μου λέει πώς πολύ καλά έκανα.Δεν θέλω να καταστραφει η κασέτα μου.Sad
Μπορείς να μας πεις τα stats και τα moves των 3 pokemon? Για να δούμε αν είναι hacked?

P.S.: Sorry αν είμαι λίγο off-topic.
Celebi Wrote:Μπορείς να μας πεις τα stats και τα moves των 3 pokemon? Για να δούμε αν είναι hacked?

P.S.: Sorry αν είμαι λίγο off-topic.
To deoxys είναι speed form 395 speedCoolΤο Rauguaza:attack 351 defense 205 SP atk 337 sp def 232 speed 234.Γιά το registeel δέν θυμάμαι αλλά φυσιολογικό ήταν 250,310 κτλπ κτλπ.Ομως το συγκεκριμένο ήταν hacked.releasμένο πλέονWink

anyway ήμερα μου έδωσαν ένα πολύ ωραίο shiny mew.ρόζ δέν θα μου άρεσεBig Grin εννοείται πώς είναι πρώτο στήν εξάδα και ήδη με 5 proteins Toungue
John διαβασε αυτο: http://www.legendarypokemon.net/training...485a299794
Εχω την εντυπωση οτι ειναι καποια πραγματα που πρεπει να μαθεις.

suicunejohn o elinas

Εγω χρησιμοποιω πολυ Infernape,Bronzong,Medicham,Blissey .

Υ.Γ.:John καλυτερα προσεχε διοτι απο τα pokemon που μας γραφεις οτι παιρνεις πανω απτα μισα πρεπει να ειναι Hacked
Στην Diamond χρησιμοποιω περισσοτερο το Cherrim,την Roselia και το Lumineon. Στην Saphire χρησιμοποιουσα περισσοτερο το Altaria, το Azurill, το Milotic και το Gloom.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's