Legendary Pokémon

Full Version: Το Pokemon που χρησιμοποιείτε περισσότερο.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Egw palepsa duo pou eihan ubers. Lew wtf! ti einai auto? O enas eihe regice kai m leei oxi re dne einai uber kai o allos eihe regigigas kai m edeire to weavile. Kai m tin leei kai apo panw.
Το Regice δεν ειναι Uber, νομιζω οτι ουτε το Regigigas ειναι...
JimLink Wrote:Ποιο το νόημα να έχεις 6 Rayquaza?

Εεεεε...και το οτι ειναι ποντοδυναμος , με πολυ καλο movepool , αλλα και επειδη ειναι το αγαπημενο μου Pokemon.....RolleyesRolleyes
xaxa.k gw tosa rayquaza exw peripou.oxi oti maresei k oti pisteuw oti einai dunatos.me 1-2 ice beam xanei.apla epeidh ta exw apo alles kasetes k apo kana new game!
Dragar Wrote:xaxa.k gw tosa rayquaza exw peripou.oxi oti maresei k oti pisteuw oti einai dunatos.me 1-2 ice beam xanei.apla epeidh ta exw apo alles kasetes k apo kana new game!

Κοιτα...εξαρταται απο το Pokemon , απο τα Stats....

Αλλα και οποιοσδηποτε δρακος χανει απο 2 ice beam...οταν ειναι απο pokemon ιδιου lv....
dikio exeis alla dn nomizw oti ola e3artwntai apta stats.einai k sto pokemon k egw pisteuw oti to rayquaza akomh k an tou taxeis anebasei ola k exei kala stats pali dn einai k apta dunatotera pokemon.
Εγώ πάντος πάντα χρησιμοποιώ την 100lv Latias μου, αν και συνήθως, μέχρι να μεταφέρω την ομάδα μου, χρησιμοποιώ μόνο το αρχικό, όπως το Empoleon. Μεχρι να φτάσεις στην EliteFour το starter (αν προπονούσες μόνο αυτό δηλαδή), θα μπορούσε να έχει φτάσει το lv80+
Eγω χρησιμοποιω κυριως το Empoleon μου,αλλα και το Rapidash η το Celebi μου.Συνηθως δεν χρησιμοποιω θρυλικα,αλλα καμια φορα,στην αναγκη...-pokemon league-
Χρησιμοποιώ συνήθως το Celebi και το Scizor μου.Smile
BLUE Wrote:Το Regice δεν ειναι Uber, νομιζω οτι ουτε το Regigigas ειναι...

To Regice alithia den einai uber alla to regigigas an den kano lathos einai.
Ta pokemon pou xrisimopoio se wi-fi battles(100lvl single)kai se pokemon league kai genika stin exada mou einai:

Lucario:57 lvl:Timid (Ev Trained Sp Att,Speed) Item:Fist Plate
Aura Sphere
Dragon Pulse
Shadow Ball
Psychic

Roserade:60 lvl:Modest (Ev Trained Sp Att,Speed) Item:Miracle Seed
Magical Leaf
Petal Dance
Energy Ball
Giga Drain

Infernape:63 lvl:Adamant (Ev Trained Attack,Speed) Item:Fire Plate
Flare Blitz
Flame Wheel
Brick Break
Close Combat

Garchomp:65 lvl:Adamant (Ev Trained Attack,Speed) Item: Draco Plate
Dragon Claw
Earthquate
Dragon Rush
Outrage

Tyranitar:65 lvl:Adamant (Ev Trained Attack,Defence) Item:Rock Plate
Stone Edge
Earthquake
Crunch
Giga Impact

Gyarados:63 lvl:Adamant (Ev Trained Attack,Sp Defence) Item: Splash Plate
Aqua Tail
Ice Fang
Giga Impact
Dragon Dance
Το Regice απο πολλους θεωρειται μεχρι και UU.Το Trait του ειναι απαραδεκτο.Ωραια τα Pokemon σου αλλα κατα τη γνωμη δεν πρεπει να εχεις τα Giga Impact και επισης μπορεις να αλλαξεις τα αντικειμενα ωστε να σε βοηθουν περισσοτερο.Η ομαδα σου ειναι γεματη Sweepers...
Signomi alla den ksero poli kala apo aglikous orous, otan les sweepers ti enoeis? kai an mporeis na mou protineis kapoia diaforetika antikeimena gia ayta ta pokemon xexorista tha eimoun eygnomon. Eyxaristo Big Grin
Sweepers ειναι Pokemon που χρησιμοποιουνται κυριως για να κανουν μεγαλo damage(ελπιζω αυτο να βοηθησε λιγο)Αυτη τι στιγμη δεν μπορω να σου προτεινω item για ολα τα pokemon σου αλλα εχω κατι για το Lucario:δωσε του ενα Salac Berry(αν εχεις)και αντικατεστησε δυο επιθεσεις με τα Endure και Reversal,βεβαια αυτο θα ταιριαζε ποιο πολυ με Jolly ή Adamant nature.
ZeCRoN αν μπεις στους οδηγους ποκεμον θα σου ληθουν σχεδον όλες οι απορίες
Eyxaristo paidia, yparxoun kai aloi alikoi oroi opos to sweepers? kai an nai pioi kai gia pio rolo o kathenas? an mporei kapoios as mou pei giati exo aporia.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's