Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
ναι κι εγώ τρελένομαι για το jolteon...αλλά τώρα και με το leafeon και με το glaceon όπως ο dragar...κι έχω και σαν signature το leafeon,δεν ξέρω αν το προσέξατε
...ΤΕΛΕΙΟ pokemon!!!!!!!1
Nαι γενικα ολα τα eeveelutions ταχουν σχεδιασει ετσι ωστε ναναι ομορφα.!
Εσυ Dregon κανεις copy παλι ομωσ!χιχι..
εγώ χρησιμοποιώ όλη την εξάδα μου αλλα λίγω περισότερο τον Rampardos
geia emena ta pokemon pou xrisimopoiw se maxes kai sixna einai to staraptor machamp kai to diagla alla xrisimopio kai alla alla afta eiai ta poio sini8ismena
Παντως το μονο ποκεμον που χρησιμοποιω πιο πολυ ειναι το salamence μου,γιατι ειναι ενας πολυ καλος mixed sweeper(γιατι ειναι mild nature).Το βαζω παντα στην ομαδα μου.Το εχω στα 93 level νομιζω.
Καλο ποκεμον το σαλαμενς αλλα πολυ αδυναμια στον παγο ρε παιδι μου...
Με ενα η το πολυ δυο ice beam χανει..αυτο με χαλαει παρα πολυ και μου σπαει κ τα νευρα...
σπαμ ντιτεκτεντ, λοιπον εγω χρησιμοποιω ενα τσαριζαρντ 76λβλ στην ρεντ μου, ειναι ακρκετα καλο, βγαζει και φωτιες απο το στομα, πεταει κιολας.
Εγω χρησιμοποιω πιο πολυ ενα Ditto ξερετε εκεινο το ροζ πραγματακι μου μεταμορφονεται
εγω χρισημοποιω αρκετα το torterra,spiritomb kai dialga.....
παντως εκτος απ το salamence,χρησιμοποιω αυτα
heatran
cresselia
gyarados
weavile
εγώ χρισιμοποιω περρισότερο απ' όλα το Swampert μου
εγω χρησιμποιω ενα Alakazam,Umbreon,Espeon,Glaceon
χθες αρχισα να εκπαιδευω ενα spiritomb γιατι εχει καλα stats και καλλες επιθεσεις!!!
Εγω απο τοτε που πρωτοεπαιξα pokemon μεχρι τωρα χρησιμοποιω περισσοτερο το αρχικο pokemon που διαλεγω σε καθε κασετα και δεν το βγαζω ποτε απο την εξαδα μου!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12