Legendary Pokémon

Full Version: Το Pokemon που χρησιμοποιείτε περισσότερο.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Το Pokemon που χρησιμοποιείτε περισσότερο? χρησιμοποιώ TORTERRA και UBREON.
rayquaza και mewtwo απο θρυλικα και πο μη θρυλικα salamence metagross και tyranitar
εγω τωρα χρησιμοποιω 1 blissey για ev training
χρησιμοποιώ ένα Rampardos που το lvl του όλο και αυξάνεται! (Lucky Egg Training!)
θα σου προτεινα το macho brace, για να παρει πιο πολλους ποντους ο ραμπαρντος....Wink
Εγώ μόνο το garchomp lv. 62!!!
λογικο ειναι! το φανερωνει το ονομα σου! Smile

anyway, αρχιζω να χρησιμοποιω πιο πολυ απο ποτε ενα yanmega στο battle frontier, για να νικησω τον brain του battle hall....
Καλησπέρα παιδιά! Φαίνεται ήρθε η ώρα να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα πόκεμον. Πολλοί ίσως με θυμάστε από το πρωτάθλημα πόκεμον (GS θα πάρω ρεβάνς)! Εγώ από την μεριά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσω μπορώ στην ανάπτυξη της ελληνικής κοινότητας πόκεμον. Ορκίζομαι! ότι θα είμαι active member. Ακόμα μπορείτε να με βρείτε στο shoddy με το ίδιο όνομα. Είχα MSN και gmail όμως τα έβγαλα. Θα ξαναβάλω σε 2 εβδομάδες όμως. Τι αλλό?....οκ τα υπόλοιπα εν καιρώ.
Και μετά την ποζεριά θα πω με την σειρά μου ότι το πόκεμον που χρησιμοποιώ περισσότερο σε ανταγωνιστικές μάχες είναι το scarfed machamp μου. Ελάχιστοι το περιμένουν και πραγματικά θερίζει! Επίσης χρησιμοποιώ πάντα χλωρίνη Klinex εεεεεεεε... skarmbliss εννοώ! Αθάνατο και συμφέρει! Τέλος ποτέ δεν αποχωρίζομαι το gengar μου ( ενίοτε κοιμάμαι και μαζί του για sweet dreams)!
τωρα τελευτεα χρησιμοποιω shiny glaceon(femalelvl80) και shine vaporeon(femalelvl75) και shiny linoune(femalelvl79)για pick up τα εκπεδεβω και εχω παντα στη ομαδα μου την dalia το dragonitelvl78 γιατι εχει fly!
Εγω χρησιμοποιω σχεδον εξισου ολη την ομαδα μου , προσπαθω να μην αφηνω κενα στις τακτικες μου.
Ωστοσο , το ποκεμον που θεωρω ποιο αξιοπιστο ειναι το electivire μου. Οταν μπαινει στη μαχη , ξερω οτι θα κανει ζημια. Εχει τελειο type coverage και ειναι και γρηγορο! Votz FTW!
για την ώρα το Azelf lv97 και ανεβλενει ταχύτατα, στο τέλος της μέρας θα είναι 100!

400o post!
Luxray, Empoleon, Infernape. Λίγο λιγότερο Honchcrow. Και ανεβάζω Tyranitar. (69 atm)
yanmega, tyranitar & lucario, αλλα πιο πολυ το gengar.....
groudon,raikou
(22-04-2009 07:46 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]θα σου προτεινα το macho brace, για να παρει πιο πολλους ποντους ο ραμπαρντος....Wink

είχα τελειώσει το EV training, και γι 'αυτό του είχα δώσει Lucky Egg, btw τώρα εκπαιδεύω Gengar 84lv και Garchomp 65lv και όπου να 'ναι θα αρχίσω και κανα Snorut!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's