Legendary Pokémon

Full Version: Το Pokemon που χρησιμοποιείτε περισσότερο.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Στην Silver χρησιμοποιώ περισσότερο το Ampharos 100 lvl Smile
Στη Sapphire χρησιμοποιω περισσοτερο το Blaziken η το Κyogre αλλα γενικως,πιο πολυ χρησιμοποιω το Typhlosion,επειδη μ'αρεσουν τα fire-type pokemon.

P.S->Μιλαω για τη Sapphire επειδη δεν εχω ουτε Diamond ουτε Pearl...και λυπουμαι(*cries*).
Γιατί δεν μαζεύεις χρήματα να πάρεις???
Βαριεμαι να παω να παρωToungueToungueToungue(Τσ,πλακα κανω)
P.S->Οταν εγραψα οτι λυπουμαι,δεν το εννοουσα πολυ.....
P.S2->Εχω μαζεψει λεφτα αλλα,ετσι κι'αλλιως θα εχω αγορασει αυτα που χρειαζομαι μεχρι 15 Αυγουστου(νομιζω)..(Ds,Diamond/Pearl)
P.S3->Ειμαστε εκτος θεματος
Στην Pearl Charizard lv100 και Mew2 lv79
Γεια σας. Είμαι νέος στο forum.
Συνήθως χρησιμοοιώ την miltank μου που είναι και αρκετά δυνατή σε μάχες και μπορεί και θεραπεύει την υπόλοιπη ομάδα με heal bell και milk drink.
Επίσης έχω συχνά μαζί μου και ένα sceptile.
Καλώς ήρθες στο forum.
Miltank/Blissey είναι πολύ καλό να είναι στην εξάδα για να γιατρεύουν τα πιο αδύναμα πόκεμον.
Εγώ το έχω ξαναπεί, έχω πάντα στην ομάδα μου Pelipper για Surf/Fly και αρκετά Aipom για item farming. Το πόκεμον που χρησιμοποιώ στις μάχες είναι το οποιοδήποτε εκπαιδεύω κάθε φορά, είτε για να μαζεύει ΕΡ είτε ΕΧΡ.
Εγω χρησιμοποιω πιο πολυ το Tyranitar μου, LV.100 φυσικα.Εχω και ενα Garchomp Lv.100 που με εχει βοηθησει σε πολλες δυσκολες στιγμες.
Συνηθως Vaporeon...ή Empoleon.Ναι,ειμαι water user :/
εγώ συνήθως το mew(το αγαπημένο μου) και kingdra...100 Lv. και τα δυο Big Grin
Πριν από λίγες μέρες τέλειωσα την ev training ενός adamant bagon με πολύ καλά IVs (δεν τα ξέρω ακριβώς, αφού τα μέτρησα σε χαμηλό επίπεδο), το εξέληξα σε salamence και τώρα χρησιμοποιώ σχεδόν μόνο αυτό για να το πάω lv100 Smile
Εμενα δεν ξερω πως αλλα ξαφνικα μαρεσει το giratina και αρχισα να παλευω με αυτο κ σιγα σιγα να το εκπαιδευω..!
Ωραίο είναι το giratina. Έχει ωραίες επιθέσεις, μου αρέσει και ο τύπος του, αλλά με το να έχει τόσο μεγάλα hp και defences θεωρείται uber... Sad Εγώ τώρα αποφάσισα να εκπαιδεύσω και το starmie, 62lv έως τώρα!
Ναι δυστυχως ειναι uber...Aλλα δεν με πειραζει απλα θελω να το εκπαιδευσω..Αλλα τωρα θα αρχισω να εκπαιδευω και ενα leafeon η glaceon!Mαρεσουν και τα 2 πολυ..και γενικοτερα ολες οι εξελιξεις του eevee!
Nαι, και σε ποιον δεν αρέσουν οι eeveelutions. Προσωπικά μου αρέσει ιδιαίτερα το jolteon, αλλά και τα υπόλοιπα είναι πολύ ωραία.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's