Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
εκτος βεβαια κι αν αυτοι οι αγωνες ειναι uber battles
κατα την γνωμη μου το δυνατοτερο θρηλικο ειναι ο latias
ontws giati simera pou to xrisimopoihsa se battle ton kseskisa ton antipalo.......
Καλο και το λατιας αλλα με καμια παναγια το καλυτερο..Εχει πολυ δυνατοτερα θρυλικα
Ναι ομως το latias ειναι ομορφο σε σχεση με κατι αλλα θρυλικα και μου αρεσει γιατι μαθαινει ψυχικες επιθεσεις οπωςMist ball,physhic αλλα και recover και refresh που του δεινουν hp και μπορει να μαθει και Thunder και ice beam που ειναι χρισημη και ποιο δυνατη κινηση απο το dragonbreath και συντριβει τους δρακους.[Ειδικα οταν ειναι adamant σαν το δικο μου
εμενα μου αρεσει το shaymin (δεν ειμαι n00b και χρησιμοποιω ubers απλα μου αρεσει πολυ και εφωσων ειναι το μονο που χρησιμοποιω θα πω αφτo (ω ναι ειναι adamant
) ειδικα το seed flare τουσ νικαει ολουσ. εγω επεξα μια μαχη με τον φιλο μου και τον δυελησα (ειναι τυπος του water)
Κατα την γνώμη μου το Palkia
Κατά τη γνώμη μου είναι το Mew ή το Celebi
Mήπως ενοείς Kakuna;
Χωρίς πλάκα τώρα , το Buterfree είναι από τα καλύερα pokes , κι είναι και η εξέλιξη του Caterpie!
Άρα όπως είπε ένας σοφός , χωρίς Caterpie no buterfree....
με ισοβαθμία στην πρώτη θέση, είναι τα Dialga και Kyogre.-
αν και δεν μ αρεσει κα8ολου...το δυνατοτερο 8ρυλικο ειναι ο mew2!ειναι το χειροτερο μου ποκεμον.....
(16-02-2009 07:00 PM)Johan Wrote: [ -> ]με ισοβαθμία στην πρώτη θέση, είναι τα Dialga και Kyogre.-
Σωστο αυτο...
Απο τη μια το Dialga που εχει το Roar of time και τους γ***** ολους και το Kyogre διοτι μπορει και χρησιμοποιηει Τhunder οποτε θέλει και ετσι ειναι πιο δυνατο
ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ στοιχεια επιθεσης κ.τ.π.....
(24-02-2009 10:06 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Σωστο αυτο...
Απο τη μια το Dialga που εχει το Roar of time και τους γ***** ολους
μα εχει recharge και δεν ειναι ωραιο αυτο....
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15