Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
το kyogre μπορει να κανει οποτε 8ελει thunder αλλα τρωει και οποτε 8ελει thunder και αφτο ειν μιονεκτιμα!!!π.χ. το kyogre to χω ενα thunder me to jolteon μου.......οσο για το dialga δεν το ξερω γτ δν εχω ακομα pearl i diamond
(24-02-2009 11:29 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (24-02-2009 10:06 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Σωστο αυτο...
Απο τη μια το Dialga που εχει το Roar of time και τους γ***** ολους
μα εχει recharge και δεν ειναι ωραιο αυτο....
ενταξει σε αυτο συμφωνο..μπορει να εχει μετα recharge αλλα ειναι η καλυτερη επιθεση και απο το Special Rand που εχει το Palkia...(αυτη η επιθεση στην platinum εχει αλλαξει εμφανιση...):>
paidia den kserw ti lete eseis alla to rayquaza einai to pio dynato etyxe na xw ena rayquaza me attack 437
defence 380
speed 350
Ναι φιλε μου δεν ξερω τι λες εσυ αλλα τα Greeklish εχουν απαγορευθει εδω και κατι αιωνες.
Μαλλον θα πρεπει να ξαναριξεις(αν εχεις ριξει ποτε) μια ματια στους
κανονες.
Continue guys.
(25-03-2009 03:56 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]paidia den kserw ti lete eseis alla to rayquaza einai to pio dynato etyxe na xw ena rayquaza me attack 437
defence 380
speed 350
και οι Defences του; Εγω όπος έχω πει τα δύο δυνατότερα (γιατί για μένα ισοβαθμίζουν στην πρώτη θέση) είναι Kyogre και Dialga
Το Rayquaza φτάνει μέχρι 317 Speed απ' ότι θυμάμαι.......Defence 306 και attack 348...Με +nature.
(25-03-2009 03:56 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]paidia den kserw ti lete eseis alla to rayquaza einai to pio dynato etyxe na xw ena rayquaza me attack 437
defence 380
speed 350
ρε συ!!!το rayquaza σου ειναι hacked,γιατι η αμυνα και η ταχυτητα του ξεπερασαν το μεγιστο ορο,μιας και η αμυνα του δεν ξεπερνα τα 306 & η ταχυτητα τα 317!!!
(25-03-2009 05:45 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]attack 348...Με +nature.
όχι, η Attack του είναι στο 150 με αποτέλεσμα να φτάνει τα 438 (ή 448 δεν θημάμε ακριβός) δηλαδή όπος Kyogre και Groudon. Αλλα και να έχει max Attack είναι λίγο ύποπτο...
Απλά αντί για 4 έγραψα 3 κάνω εντίτ.
δεν ξερω παιδια τι λετε για το κατηενα θρυλικο αλλα εχει και φυση ανταμαντ
(29-03-2009 11:29 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]δεν ξερω παιδια τι λετε για το κατηενα θρυλικο αλλα εχει και φυση ανταμαντ
http://www.legendarypokemon.net/pokedex/Rayquaza/stats
Το προβλημα δεν ειναι το Attack του. Το προβλημα ειναι το Speed και το Defense του. Το Adamant ειναι + Attack Nature οποτε το Attack του ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια. Τα αλλα δυο ειναι πολυ πανω απο τα επιτρεπτα ορια. Συνεπως η εχεις κανει λαθος η οντως ειναι Hacked.
κοιταξα το rayquaza και εχειαπο στατους
ενεργια 364
επιθεσι 437
αμυνα 280
σπ επιθεση 360
σπ αμυνα 220 και ταχυτητα 240
απο επιθεσεις thunder,outrage,synthesis,fire blast
Η αμυνα συνεχιζει να ειναι πολυ υψηλη αφου το Rayquaza ειναι Adamant. Ακομα και πληρως εκπαιδευμενο η αμυνα του φθανει τα 279.
Το ιδιο ισχυει και για τη Special Attack.
Special Defense και Speed ειναι σε λογικα πλαισια αν και δεν ξερω ποσα EP εχουν παρει το καθενα.
Περισσοτερα για Effort Points εδω:
http://www.legendarypokemon.net/guides_e...3e36ec19f0
Τελος η πιο τρανταχτη αποδειξη του οτι το Rayquaza ειναι "πειραγμενο" ειναι το Synthesis! Θα θεωρουσα πιο λογικο να μαθαινει Recover (που δε μαθαινει) αλλα απο που και ως που το Rayquaza φωτοσυνθετει;
Μηπως αυτο το Rayquaza το πηρες απο καμια ανταλλαγη;
βασικα τσαμπε το πηρα απο φιλο μ και για το Synthesis αμα δεις ειναι και grass το rayquaza και γι αφτο μαθαινει και Synthesis
(30-03-2009 10:33 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]αμα δεις ειναι και grass το rayquaza
...Εισαι εδω?
(30-03-2009 10:33 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]και γι αφτο μαθαινει και Synthesis
Εγω προσωπικα δεν θυμαμαι να μαθαινει synthesis.
Επειδη ομως αυτο που κανεις μαζι με τον Chaos τωρα θεωρειται σπαμ, εγω οτι ειχα να πω το ειπα, και θα σταματησω εδω.
Kthxbai.
Edit: Και για να μην εχεις αποριες, το Rayquaza ειναι
dragon type και
flying.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15