Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1) Εννοώ ότι δεν επιβιώνει κάτι δεδομένου ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει κάποια κίνηση όπως calm mind
2) Και πάλι λίγο δύσκολο αν το mewtwo έχει και life orb
3) Συμφωνώ ότι το Kyogre είναι πολύ δυνάτο, όμως δεν έχει τόσο καλή ταχύτητα
ναι έχει όμος τεράστια sp.attack(150) & sp.defence(140)
ego nomizo oti einai to arceus
To arceus είναι πράγματι πάρα πολύ δυνατό τόσο χάρη στα stats και την ικανότητά του να αλλάζει τύπους όσο και εξαιτίας του ότι μαθαίνει ΠΑΡΑ πολλές κινήσεις... Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως sweeper, tank, annoyer κτλ, αλλά το γεγονός ότι δεν ξεχωρίζει σε κάποιο στατιστικό (όπως π.χ το deoxys) το κάνει συχνά ευάλωτο. Πάντως είναι το πιο ισορροπημένο uber και σίγουρα ένα από τα δυνατότερα θρυλικά...
Ειπαμε,δεν υπαρχει ''Το ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ θρυλικο pokemon'' καθως ολα τα pokemon εχουν καποιες ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ.Οποτε,ο CrEaToR εκανε λαθος που εφτιαξε αυτο το thread.Δεν εχει λογο να υπαρχει κατα την γνωμη μου....
Καλα οχι και να μην υπαρχει το thread απλα ολοι δινουνε υποκειμενικη απαντηση εδω περα...Το ποιο ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ οτι ειναι το δυνατοτερο θρυλικο ισως ειναι καλυτερο...
εγώ πιστεύω οτι είναι ο
Kyogre λόγω των υψηλών Sp.stats του και οτι μπορεί να καλύψει σχεδών κάθε του αδυναμία
Δυνατο ειναι το kyogre αλλα οχι και το δυνατοτερο..με δυο thunder μπορει να χασει..!Ενα πολυ δυνατο ειναι το celebi(
)και νομιζω απτα πιο δυνατα ειναι το Dialga,mewtwo(αν και δεν εχει πολλες αντοχες).Θαλεγα και για arceus/darkrai αλλα δεν τα ειχα ποτε οποτε δεν ξερω πως ειναι...
Ναι, Dragar, έχεις απόλυτο δίκιο· το Arceus και το Darkrai είναι απο τα πιο δυνατά Pokemon. Κανείς δε μπορεί να αμφιβάλλει για αυτό, εφόσον το Arceus έχει 120 base stats, και, με την καταπληκτική του ιδιότητα, το Multitype, γίνεται ένα φοβερό Pokemon γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μάθει όλες τις επιθέσεις(εάν όχι όλες, τότε τις περισσότερες). Όσο για το Darkrai, το οποίο είναι και το αγαπημένο μου, μπορεί να μάθει το Roar Of Time και το Spacial Rend(μιλάω για το Darkrai που έδωσαν στην Ιαπωνία).
Πιστεύω πως το MewTwo νικάει άνετα Arceus,Ho-Oh,Lugia,Dialga,Palkia,τα Regi's,Celebi,Darkrai,Deoxys,Jirachi και πολλά άλλα καθώς έχει πολύ μεγάλα Stats και μαθαινει πάρα πολύ καλές επιθέσεις όπως:Earthquake,Ice Beam,Flamethrower,Thunderbolt,Solarbeam,Shadow Ball, Focus Blast..........
Wooops....!Sorry για το "άνετα"!!
Τεσπα (ξέρω πως γίνομαι σπαστικός,αλλά θέλω να συμπληρώσω αυτό)ας πως βγάζουμε δυνατότερο θρυλικό το Arceus με Earthquake,Ice Beam, Thunderbolt και Calm Mind και Item
πχ.)Stone Plate..,αλλά καποιος άλλος βάζει MewTwo με Aura Sphere,Iron Tail,Bulk Up και Solarbeam και Item Expert Belt.Με ένα Iron Tail(Power:100x1.5(item)=150x2(super effective)=300!)..bye-bye Arceus!!!!!!!!!!!!Θέλω να πω με αυτό πως αυτό μπορει να συνεχίζεται επ' άπειρον..........
Θαλεγα και για arceus/darkrai αλλα δεν τα ειχα ποτε οποτε δεν ξερω πως ειναι... Μπορεις να ρίξεις μια ματιά στοPokedex και θα πάρεις μια καλή ιδέα για τα Pokemon αυτά.
Εγω πιστευω πως το δυνατοτερο θρυλικο απο ολα ειναι το Arceus γιατι μπορει να γινει οποιο ειδος θελει (fire,rock,grass,ghost και αλλα),εχει 120 base stats,το ποιανεις 80 lvl,εχει την ιδιοτητα Multitype και ειναι και ο Θεος των pokemon
παντως εγω πιστευω οτι το πιο δυνατο θρυλικο ειναι το ντεοξυς,γιατι μπορει να αλλαζει μορφες,οπως και τα στατιστικα του σε υψηλο base stat αναλογα με τη μορφη του
Ναι ομως σε καθε μορφη εχει και πολλες διαφορετικες αδυναμιες.
Για μενα το ντεοξυς ειναι αχρηστο με ολη την σημασια της λεξεως.
Πωωω. εφυγα για να ξεσκασω, γυρισα και ΤΙ ΒΛΕΠΩ?!
Λοιπον, εχουμε και λεμε
1ον.
(04-10-2008 10:25 PM)Spyros4 Wrote: [ -> ]Πιστεύω πως το MewTwo νικάει άνετα Arceus,Ho-Oh,Lugia,Dialga,Palkia,τα Regi's,Celebi,Darkrai,Deoxys,Jirachi και πολλά άλλα καθώς έχει πολύ μεγάλα Stats και μαθαινει πάρα πολύ καλές επιθέσεις όπως:Earthquake,Ice Beam,Flamethrower,Thunderbolt,Solarbeam,Shadow Ball, Focus Blast..........
Wooops....!Sorry για το "άνετα"!!
Τεσπα (ξέρω πως γίνομαι σπαστικός,αλλά θέλω να συμπληρώσω αυτό)ας πως βγάζουμε δυνατότερο θρυλικό το Arceus με Earthquake,Ice Beam, Thunderbolt και Calm Mind και Itemπχ.)Stone Plate..,αλλά καποιος άλλος βάζει MewTwo με Aura Sphere,Iron Tail,Bulk Up και Solarbeam και Item Expert Belt.Με ένα Iron Tail(Power:100x1.5(item)=150x2(super effective)=300!)..bye-bye Arceus!!!!!!!!!!!!Θέλω να πω με αυτό πως αυτό μπορει να συνεχίζεται επ' άπειρον..........
Θαλεγα και για arceus/darkrai αλλα δεν τα ειχα ποτε οποτε δεν ξερω πως ειναι... Μπορεις να ρίξεις μια ματιά στοPokedex και θα πάρεις μια καλή ιδέα για τα Pokemon αυτά.
1ον ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ MIXED SWEEPERS!
2ον 300 δεν ειναι τα HP που θα χασει το Arceus, ας ποσταρω λιγο πως γινεται το battle system γιατι δεν ειναι τοσο απλα ολα οσο νομιζετε.
το "300" που λες, ειναι το 300% της επιθεσης του ποκεμον, και η διαφορα αυτου απο την αμυνα του ποκεμον που επιτιθεσαι αφαιρειται απο τα συνολικα HP του αντιπαλου.Mε λιγα λογια
παραδειγμα: Pokemon a used Earthquake
υποθετουμε οτι το α ποκεμον εχει 250 Atk π.χ. χωρις Same Type Attack Bonus
το Ποκεμον β εχει 300 HP και 200 Def (οχι super/not very effetive/critical hit)
εχουμε και λεμε 250 x 100% Earthquake = 250 damage αφαιρουμενο απο την αμυνα του αλλου ποκεμον που ειναι 200 το Pokemon b χανει ΠΕΡΙΠΟΥ 50 HP.
Λοιπον για να μη βγω οff topic θα πω κατι
Attack Forme Deoxys = θεος
Εχει τα καλυτερα Atk/Sp.Atk ΚΑΙ Speed Stats που ξεπερνιουνται μονον απο Ninjask και Speed Type Deoxys, πραγμα που τον κανει ανετα Special/Physical Sweeper εφ΄οσον μπορει να τσουξει πολυ με μια κινηση, η και να σκωτωσει ανετα.
nomizw pws einai arceus epeidi borei na ginei oti typos theleis...alla einai ligo adiko na to xrisimopoieis stous agwnes....
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15