Legendary Pokémon

Full Version: Το δυνατότερο Θρυλικό Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Πολυ σωστα Grovyle,εχεις απολυτο δικιο..Εχω χασει απειρες φορες με το Deoxys αλλα και με το Rayquaza.Το Mewtwo και για μενα ειναι και αυτο μεσα στα καλα legendaries...
Den diafwnw!Allwste to Mew2 einai to agaphmeno mou legendary,alla se maxes pou ta xrhsimopoiw,katalhgw se symperasmata pws to Rayquaza einai apo ta pio kala.Oso gia Arceus...ektos apo upshla base stats nothing special about it.Epishs,to Darkrai einai arketa kalo alla vasizetai para polu sto Dark Void.Xwris afto 8eorw oti einai ena Attack form Deoxys apla.
TO mew και ουδεν σχολειον...(skorp stop greeklish at posts)
παιδια μην βασιζεστε απο τησ κασετες για το πιο ειναι πιο δυνατο
αλλα απο της σειρες και της ταινιες
γτ αν τοθσ ερθουν και βαλουν αςπουμε στο ρατατα τριτη μορφη πο να συναγωνιζετε dragonite στης κασετες μονο
και στα επισοδια να ζωριζετε με ενα πικατσου
Εγω λεω το Arceus οχι γιατι ειναι ο θεος των pokemon (!) αλλα και γιατι στις μαχες ειναι πρώτο.
Nαι που μέχρι πριν 2 μήνες ότι Arceus κυκλοφορούσε ήταν Hacked και σε αρκετούς με Full Stats;

Απ'τα καλύτερα θρυλικά είναι το Palkia λόγω του Sp.Attk του και Sp.Defence του καθώς και επειδή έχει μόνο μια αδυναμία(και καλή όμως).

Καλό είναι το mew. Και επίσης πολύ καλό είναι και το Rayquaza...
PALKIA4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πιο δυνατο ειναι το Mewtwo κατα τη γνωμη μου.Επισης ειναι παααρα πολυ δυσκολο να το πιασεις γιατι εχει Recover και Safeguard και αν καταφερεις να το πιασεις σου εχει ηδη τιναξει τα νευρα στον αερα.
Auto einai true.Thn prwth fora mou phre kamia 15aria fores mexri na to piasw(mexri pou phra.....Butterfree gia sleep powder!Aksiothrinito e?To pio geloio omws einai oti to epiasa me nest ball thn wra pou eixa eksw ena Sableye Lv20+!Mias kai anafer8hka se auto to thema...To Rayquaza den pianetai me Ultra ball!Mono me Great ball.Den kserw giati alla etsi ginetai se mena.To pio duskolo pokémon na piastei einai to Lv.1 Regigigas.Telos.Me 1 pokéball mesa se miso lepto.
Το regigigas αν το έπιασες έτσι είχες απλά τύχη, αφού το catch rate δεν επηρεάζεται καθόλου από τα level του ποκεμον.
To rayquaza το είχα πιάσει με την 1η ultra ball που έριξα(θυμάμαι είχα ανέβει στον πύργο και όταν πήγα να ρίξω την πρώτη ποκεμπολ, είδα ότι είχα μόλις 5 ultraball και είχα απελπιστεί, αφού βαριόμουν να αγοράσω κι άλλες και να ξανανεβαίνω)
Το mewtwo πάλι φαίνεται αρκετά δύσκολο, εγώ όμως του έριξα masterball, γιατί τότε δεν ήξερα ότι στις lg/fr πιάνονταν και τα 3 σκυλιά(ακόμα να πιάσω το suicune - το έχω κάπου 1-2 hp και poisoned Sad και αναγκαστικά ρίχνω μία ultra ball τη φορά). Στις hg/ss λογικά θα κάνω τίποτα taunt για να μη μου σπάσει τα νεύρα o Μewtwo ή soft reset για timid nature και μετά masterball.

PS: Το butterfree δεν είναι καθόλου αξιοθρήνητο. Ίσα ίσα που το sleep powder του πετυχαίνει σχεδόν πάντα λόγω compound eyes.
Δύσκολο να πιάσεις:Rayquaza,Mewtwo Και Giratina
Καλύτερο σε έναν με εμπηρία:Arceus
Καλύτερο για koofs,noobs και choobs:Lugia (Easy to catch and train)
Toungue
Προφανώς το Κάιογκρ σου ειναι κάποιας φύσης που υποστηρίζει τη φυσική του επίθεση. Τώρα η ειδική του επίθεση, είναι πολύ καλή ούτως η άλλως από τη βάση της. Αν το Γκράουντον σου είχε αναλόγως μια φύση που θα του ανέβαζε την ειδική επίθεση (χωρίς να ρίχνει τη φυσική του επίθεση), θα είχε και αυτό μια πολύ καλή ειδική επίθεση με μέγιστη την 328.
(13-09-2009 12:07 AM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]PS: Το butterfree δεν είναι καθόλου αξιοθρήνητο. Ίσα ίσα που το sleep powder του πετυχαίνει σχεδόν πάντα λόγω compound eyes.

φυσικά και δεν είναι , χάρη σε αυτό έπιασα το Moltress στη leaf green. Sleep powder , ultra ball , gotcha!

best legendary imo: Palkia , Kyogre , Mewtwo...
(05-10-2009 02:02 PM)Austriakos Wrote: [ -> ]Δύσκολο να πιάσεις:Rayquaza,Mewtwo Και Giratina
Καλύτερο σε έναν με εμπηρία:Arceus
Καλύτερο για koofs,noobs και choobs:Lugia (Easy to catch and train)
Toungue

Μερικα απο τα πραγματα που λες δεν εχουν βαση. Τα Rayquaza, Mewtwo, Giratina και Lugia, εχουν ακριβω το ιδιο catch rate και βρισκονται στο ιδιο growth group, δηλαδη ειναι το ιδιο δυσκολο να πιαστουν και θελουν το ιδιο experience για να φτασουν στο level 100. Σε εναν με εμπειρια καθε Pokemon ειναι καλο αρκει να εκμεταλευτει την κατασταση. Σε καμια περιπτωση καποιο Pokemon δεν ειναι σιγουρα το καλυτερο η το χειρωτερο απ ολα.
Αυτα δεν στα λεω για να σε μειωσω, αλλα ισως ειναι λεπτομεριες που θα σε ενδιεφερε να ξερεις.
Μπα....Είναι στου καθενός ρε blue.Σε ευχαριστώ για συμβουλή blue...Τελοσπάντων...Σε εμένα το lugia πιάστηκε πανeasy.Με μια pkball τέλωσπαντων...ΑΛΝΤΑΡΚ το Aerceus μπορείς να προμηθευτείς από ένα φύλο σου το event.... Μόνο το azzure flute έτσι έκανα εγώ μόνο για το azzure τίποτα άλλο
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's