(30-03-2009 10:33 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]για το Synthesis αμα δεις ειναι και grass το rayquaza και γι αφτο μαθαινει και Synthesis
Πρωτον, σε ποιο πλανητη και σε ποια παραλληλη διασταση ειναι Grass τo Rayquaza?
Δευτερον, και πολυ απλο, το Rayquaza ΔΕΝ μαθαινει Synthesis. Πολλα Pokemon εχουν "κουλες" επιθεσεις, οπως ο Rhydon με το Surf, αλλα απο κει και περα μεχρι ενος οριου. Μπορεις να κοιταξεις κι
εδω αν θες και θα δεις και μονος σου οτι δεν το μαθαινει. Μαθαινει Sunny Day, Solar Beam but NOT Synthesis. To Synthesis ειναι καθαρα επιθεση που μαθαινουν MONO τα Grass-type Pokemon απο οσο θυμαμαι. Και το Rayquaza δεν ανηκει σ' αυτα.
(30-03-2009 10:33 PM)ironmanhero Wrote: [ -> ]βασικα τσαμπε το πηρα απο φιλο μ και για το Synthesis αμα δεις ειναι και grass το rayquaza και γι αφτο μαθαινει και Synthesis
Εγω δε θα σε αποπαρω οπως οι αλλοι και χαιρομαι που προσπαθεις να με πεισεις. Απλα θα σου πω να σκεφτεις την πιθανοτητα να εχω καποιο δικαιο. Παρεθεσα συγκεκριμενο link που λεει τα παντα για το Rayquaza. Το κοιταξες; Επισης σου εδωσα τα links με τους ελληνικους οδηγους εκπαιδευσης σε περιπτωση που δεν ξερεις καποιες απο τις ορολογιες. Αν δε βλεπεις καμια διαφορα μεταξυ αυτων των στοιχειων και του Rayquaza σου, τοτε ειτε θα πρεπει να σου εξηγησουμε τι λεει το καθε στοιχειο, ειτε απλα δεν θες να παραδεχτεις οτι αυτο που σου λεμε ισχυει.
ειδα αυτα που μου εστειλεσ για ρο rayquaza αρα λογικα ειναι hack τι να πω απο εκει και περα δεν τα ξερω και ολα
Ουτε εγω τα ξερω ολα
Ξεκινα απο το να διαβασεις τους οδηγους και τα Pokemon of the Week του βασικου site και θα παρεις μια παρα πολυ καλη ιδεα για το τι δυνατοτητες υπαρχουν. Απο κει και περα αρχιζει ο προσωπικος πειραματισμος και η εμπειρια με την οποια θα αποκτησεις κατακορυφη βελτιωση! Ο,τι απορεια εχεις ρωτας. (Στειλε PM αν θελεις κατι για να μην συνεχισουμε τη συζητηση σε αυτο το Thread)
Το καλυτερο legendary ειναι το Arceus επειδη πιστευω πως μονο αυτο μπορει να ανταπεξελθει αξιοπρεπως σε πολλες καταστασεις γιατι δεν υστερει σε κανενα στατιστικο(επισης εχει μια πολυ καλη Specia Ability και το Judgment που θεωρειται μια απο τις καλυτερες επιθεσεις του παιχνιδιου)...βεβαια ΟΛΑ ειναι θεμα εκπαιδευτη
EDIT: Ειχες ξαναποσταρει την ιδια απαντηση στην προηγουμενη σελιδα. Στην εσβησα απο κει. Παρακαλω να μην ξαναποσταρεις το ιδιο post πολλες φορες.
Blue
ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ POKEMON .ΟΣΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΑ POKEMON
ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ARCEUS ΜΕ ΤΗΣ BEST MOVES ΤΩΝ DIALGA,PALKIA ΚΑΙ GIRATINA KAI TH JUDGMENT ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ MEWTWO.
(14-04-2009 11:23 AM)LARRYTURBO Wrote: [ -> ]ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ARCEUS ΜΕ ΤΗΣ BEST MOVES ΤΩΝ DIALGA,PALKIA ΚΑΙ GIRATINA KAI TH JUDGMENT ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ MEWTWO.
μα για να νικησεις ποκεμον στο uber enviroment, δε μετρα μονο οι κινησεις, αλλα το πιο σημαντικο που ναι η
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. αν θες να μαθεις στρατηγικες για πολλα ποκεμον,ριξε μια ματια εδω
http://www.legendarypokemon.net/potw
ΕDIT: μη γραφεις με κεφαλαια οταν δε φωναζεις....
το ξερω για αυτο το λογο στην εχω μαθει moves διαφορετικων τυπων,αλλα και ενα τετοιο arceus δεν κανει κακο
για το arceus θα προτεινα αυτο το moveset
extremespeed
swords dance
earthquake
shadow claw
μ αυτο, το arceus σου θα ναι ο φοβος και ο τρομος των ποκεμον, μιας και με το extremespeed θα μπορει να κανει ποουν ευκολα καθε ποκεμον, γιατι εχει STAB+ το life orb που θα χει... ειναι επισης καλο counter για το giratina...
Είναι επίσης(προς το παρόν)χακαρισμένο...
το ξερω οταν η Ιαπονια δωσει το αληθινο θα κανω μια μικρη αλλαγη
Για καλuτερο Legendary Pokemon για μενα θεωρω το oh-oh.
Για καλuτερο Legendary Pokemon για μενα θεωρω το oh-oh.
Kala to eipes.Oh-Oh.Etsi kanei otan vlepei ta Rayquaza & Attack form Deoxys.To Deoxys(Attack/Normal/Speed form) kai to Rayquaza einai ta pio dynata legendarys.To lew egw pou prepei na eimai o monos apo edw pou exw kanei panw apo 40(xwris upervolh) paixnidia stis Ruby/Sapphire/Emerald & gyrw sta 12 paixnidia stis FR/LG kai afta ta Legendarys ta 3erw ap`e3w.To Deoxys to epiasa me diko mou tropo.Kai ola ta events genikotera.
Τι σχέση έχει το πόσες φορές τις έχεις τερματίσει με το πόσο καλά είναι;Δλδ έλεος...Όχι ότι δεν είναι καλά αλλά έχουν τεράστια μειονεκτήματα που είναι εύκολο να εκμεταλλευτείς .
(17-07-2009 05:58 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Όχι ότι δεν είναι καλά αλλά έχουν τεράστια μειονεκτήματα που είναι εύκολο να εκμεταλλευτείς .
Ακριβώς. Καλό το rayquaza, δε λέω το συμπαθώ πολύ μάλιστα, αλλά με ένα ice beam από κάτι πιο γρήγορο (π.χ. mewtwo, ίσως και lugia) πάει. Επίσης, για το deoxys (attack forme), παρ' όλο που είναι από τα δυνατότερα, όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές, ένας focus sasher ή μία priority move το έχουν για την πλάκα.
Το normal είναι μια κάπως αδύναμη έκδοση του attack για εμένα, το defence με μόλις 50 base HP χάνει μέρος των αμυντικών ικανοτήτων του. Το speed πάλι δε μου κάνει για uber, είναι απλά δυνατό.
Για μένα το mewtwo συνεχίζει να είναι ό,τι πιο δυνατό υπάρχει σε θρυλικό. Καλό base hp σε συνδυασμό με καλές defences του επιτρέπουν να αντέξει πολλά χτυπήματα και να κάνει 1-2 calm mind πρωτού χτυπήσει (αν τα χρειαστεί κιόλας). Άριστη speed (λιγότερη του deoxys βέβαια) και απίστευτη special attack, καθώς και τεράστιο movepool. Δε λέω ότι είναι ανίκητο, αλλά σίγουρα δημιουργεί μεγάλα προβλήματα.
Άλλα δυνατά θρυλικά πιστεύω ότι είναι το kyogre, το darkrai, το giratina, το a-deoxys και το arceus.