Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
mew2,kyogre,rayquaza ke meriki to lene 9riliko ke se merika video ine mazi me ola ta 9rilika o lucario
mew2,kyogre me water spot, blizzard, sheer cold ke hydro pump,rayquaza ke meriki to lene 9riliko ke se merika video ine mazi me ola ta 9rilika o lucario
Εγω θα ελεγα mewtwo/darkrai. Παρολο που το deoxys εχει απιστευτα υψηλα stats αν αποτυχει μια επιθεση του τοτε ειναι παρελθον ( για το att , speed deoxys μιλαμε τωρα )
Ki ego pisteuo oti to Darkrai einai poli kalo. An petuxei to Dark Void tou o antipalos teleiose ektos an exei kali amina kai idiko ability na to xipnisei noris, o Mew2 pali einai ki autos poli kalos exei ipsila stats.
Ειναι το Αrceus, το Mew και το Mewtwo.
το ποιο δυνατό pokemon είναι o pokeman γτ είναι fusion pokemon μe human (έκανα fusion dance πριν γράψω αυτό το ποστ)
βσκ το θέμα είναι λίγο ανούσιο καθώς to ποιο δυνατό pokemon είναι o ένας και μοναδικός mewtwo
Κοιταξτε,τα ubers ειναι τα καλυτερα pokemon,αυτο ειναι δεδομενο.Αλλα πιστευω πως το Kyogre τα εχει ολα.Απλα σκεφτειτε,τι καλο type coverage μπορει να εχει αυτο το pokemon.Σχεδον καλυπτει ολες του τις αδυναμιες και τα ιδια types.....οριστε.
Electric types->Earthquake
Water types->Thunder
Grass types->Ice beam
--------------->Whatever
Αυτα.
ναι σε αυτό θα συμφονίσω όμως το darkrai έχει ειδική επίθεση που σε κοιμίζει 80% και το ability του να σου χάνει λίγο, και επίσης το arceus είναι πολύ καλό γιατί το κάνεις ότι τύπο θες αν και δε γινεται να τον κάνεις ghost dark μαθαίνει όλες τις επιθέσεις εκτός του draco meteor που το μαθαίνει αν κρατάει draco plate.
Συμφωνώ με όλα αυτά. Επίσης το Kyogre είναι πολύ καλό, ειδικά η ability του(drizzle νομίζω) είναι χρήσιμη για όλες τις επιθέσεις τύπου νερού που διαθέτει. Εκτός βέβαια και αν βρεθεί ένα jolteon με choice specs και του κάνει thunder, αν και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί το διαλύσει με τη μία.
Kαι βεβαια οχι,αν του κανεις evtraining στην sp.defence και στο sp.attack,σαρωνει!
Αφου και οι combat moves δεν του κανουν σχεδον τιποτα,ειναι λιγο δυσκολο να πεσει.Αν και η χαμηλη ταχυτητα του ειναι μεγαλο μειονεκτημα.....
To Mewtwo φυσικά όπως έχουν ήδη αναφέρει πολλοί είναι ένα πάρα πολύ δυνατό(για μένα το δυνατότερο) θρυλικό pokemon. Μπορεί να μάθει πάρα πολλές επιθέσεις (από thunderbolt μέχρι dynamicpunch), και η sp. attack, ακόμα και η attack του που είναι base 90 σε συνδιασμό με την ταχύτητά του προκαλούν φόβο στον καθένα. Και όπως ήδη έχει ειπωθεί, με δύο calm mind ή με ένα nasty plot ένα phychic του μπορεί να διαλύσει ο,τιδήποτε. Αν δεν κάνω λάθος έχει και το δεύτερο μέσο όρο στατιστικών (μετά το arceus). Και με την προσθήκη του focus blast δε φοβάται πια και τόσο τα dark pokemon
το Mewtwo ίναι πολύ δυνατό αλλα ο Dialga κατα την γνώμη μου είναι το δυνατότερο
Grovyle_Fun η Aura sphere είναι πολύ καλύτερη απο το Focus blast
Aura sphere
power:90
accuracy:--
Focus blast
power:120
accuracy:70
Μίλησα υποθετικά για το focus blast, εννοώντας ότι τώρα πια μπορεί και ο Mewtwo να χρησιμοποιήσει fighting type moves και να εκμεταλλευθεί το sp attack του.
Και όσο για το dialga δε λέω, καλό είναι, όμως έχει αδυναμία σε δύο πολύ συνηθισμένους τύπους, fighting και ground και με το base 90 speed του δε θα προλάβαινε να αντιδράσει σε ένα calm mind+life orb boosted focus blast του mewtwo.
ναι αλλα θα μπορούσε να του προξενίσει πολύ μεγάλη ζημία τον γύρο που ο Mewtwo κάνει Calm mind
Nαι, αλλά το θέμα μας δεν είναι πιο θρυλικό μπορεί να προξενήσει μεγάλη ζημιά πριν το διαλύσουν, αλλά πιο είναι το πιο ισχυρό. Και μετά το calm mind δε νομίζω να επιβιώσει τίποτα...
κιόμος επιβιώνει Kyogre που έχει κάνει και αυτό Calm mind btw αλλαξα γνώμη το δυνατότερο είναι το Kyogre
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15