Παιδια, καλυτερα να μην αρχισουμε αλλον εναν τσακωμο κι αυτη τη φορα του τυπου "Εγω ξερω, εσυ δεν ξερεις". Οποιος ξερει κατι πραγματικα, ας σχολιασει...
ola auta ta pop rock rap hiphop r n b ti na simainoun?
αγαπημενα ειδη pop,rock,punk.R&B
Τι σημαίνει η μουσική στην ζωή σας?
Η μουσική ειναι η ζωή μου.Δεν γίνετε να ζεις χωρίς αυτην.Στις δύσκολες στιγμές,στις εύκολες στιγμές,πάντα θα ειναι μαζί σου.Σε συνοδεύει πάντου.Σε αυτο το τοπικ,θελω να πειτε κιολας και τα 5 πιο αγαπημενα συγκροτιματα/τραγουδιστες/τραγουδιστριες.
Η ελληνική μουσικη ειναι...αστα να πανε(χωρις παρεξηγησεις,αναφερωμε κυριος στα σκυλαδικα κτλ...).Δεν εχουν στιχους,νόημα,πνεύμα.Οι τραγουδιστες,δεν ειναι στα καλα τους(δεν το λεω για ολους.Μερικοι ειναι πολυ σοβαρα ατομα.Το λεω πχ για κατι τύπους που βγηκαν απο εκπομπες,λιγο οχι στα καλα τους τυποι,που τους εκμεταλευονται).Ελεος.Θυμαμαι ειχα ακουσει για καποια που την επερναν συνεντευξη το Πασχα,την ρωτανε πως αισθαναιτε τωρα που ηρθε το Πασχα,και απανταει αρχιζωτας"Ε,ναι,τωρα με την γένηση του Χριστου..."Αλλα,οκ υπαρχουν σοβαρα ατομα που τα σέβομαι.
Ακομα σεβομαι την μουσικη του δρομου,την rap.Σεβομαι επισης την λαικη και την κλασικκη.Αν και δεν με αρεσει καμια τους....
Για την ποπ,punk,ουδεν σχολιο.
Εγω ειμαι μεταλλας απο το δημοτικο,αλλα και μου αρεσει πολυ και h rock n roll.Γουσταρω τρελα.Ειναι πορωσει.Το παραδεχομαι,δεν εχουν ολα πολυ ωραιους στιχους,αλλα τα πιο πολλα ναι.Ακομα μου αρεσει και η rock.Εχει ενα συγκροτημα αυτο το ειδος,που κανεις δεν θα τους μοιασει ποτε,θρυλικοι,απερυγραφτοι,με τους πιο ωραιους στιχους ever με νοημα μεσα τους.Οι Pink Floyd.Respect.
Απο bands εχω παρα πολλα.Θα πω τωρα μερικα,με τυχαια σειρα...
1.Guns n Roses
2.Iron Maiden
3.Pink Floyd
4.Sepultura
5.Metallica
Aυτα...περιμενω και τα δικά σας...
Quote:Η ελληνική μουσικη ειναι...αστα να πανε
Συμφωνώ απόλυτα.
Quote:Ακομα μου αρεσει και η rock
Και με αυτό συμφωνώ.
1) Tokio hotel
2) System of a Down
3) Rammstein
4) Cinema Bizzare
5) Nevada tan
Μ' αρέσει η Γερμανια
Μ' αρέσει πολύ η μουσική. Παντού με το ipod είμαι.
Από αγαπημένα συγκροτήματα τώρα:
green day, Soad, my chemical romance, fall out boy, linkin park
Γενικά πάντως σέβομαι τις "μουσικές επιλογές των άλλων"
PokemaniacX Wrote:Η ελληνική μουσικη ειναι...αστα να πανε
Εμένα βασικά μου αρέσει η ελληνική μουσική και δεν βρίσκω κάτι το οποίο να τη μειώνει! Πάνω-κάτω μου αρέσουν όλον τον ειδών μουσικής εκτός απο Hip Hop και Rap.
Επίσης:
Arty2 Wrote:
- No new polls
Untill stricter rules concerning polls are defined, no new ones are allowed.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝ ΜΕΤΑΛ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΝΤΟΗΜΟΚΑΙΚΑΛΑΜΕΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΜΕΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΗΝΤΕΝ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΟΙ ΜΑΝΟΓΟΥΩΡ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΧΙΜ ΚΑΙ ΝΕΟΝΤΕΘ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ.ΓΚΕΓΚΕ?
Sumfwnw.Kai vasika analogo thread exw kanei k gw me 8ema ta Eidh ths mousikhs...tsp ti na pw..
As pw oti maresei h rock/metal alla k h punk rock!
Agaphmena sugrothmata:
30 seconds to mars
God smack
Hoobastank
Immortal
Gorgoroth
Six feet under
Simple Plan
kai polla alla....
Quote:Arty2 Wrote:
* No new polls
Untill stricter rules concerning polls are defined, no new ones are allowed.
*EDITED*=Oπως βλεπω δεν γινετε.Sorry,aαπο εδω και περα θα το εχω υποψει μου.
Quote:ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝ ΜΕΤΑΛ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΝΤΟΗΜΟΚΑΙΚΑΛΑΜΕΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΜΕΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΗΝΤΕΝ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΟΙ ΜΑΝΟΓΟΥΩΡ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΧΙΜ ΚΑΙ ΝΕΟΝΤΕΘ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ.ΓΚΕΓΚΕ?
Ωραιος.Θα παω και στην πρωτη μου συναυλια των μαιντεν φετος.Πολυ ωραια θα ειναι...οσο για τους αλλους (HIM...)δεν ειναι καν μεταλ.ROCK ειναι.
Νομίζω γίνεται. Ζήτα το από κανέναν Mod/Admin.
na sou pw ksaderfe.akouw sxedon,sxedon ap'ola...pio polu omws laika,pop,r&b kai alla pou bariemai na ta grafw...
agaphmenoi tragoudhstes:
Avril Lavigne (thea)
Elena Paparizou (deuterh thea)
Nikos Vertis (wraia tragoudia)
agaphmeno sugkrothma:
mmmmmmmmmmm.....tha elega oti mou aresoun ligo oi goin' through
agaphmena tragoudia:
hot kai my happy ending(Avril)
pote se ena antio(Paparizou)
auta......
Simfono me ton billaro.Apo Metal aksizoun oi Iron Maiden kai as lene oi "emo" kai i "imoun kai oi"XIMO" oti akoune metal enw den xeroun ti tous ginetai.
egw akouw rap hiphop alla ligh to sevontai kai ellhnika kai mono sum41 kai fastball apo rock
Απο ελληνικα, εχω μονο κατι λιγα τραγουδια προς εκτιμηση (ακα Stavedo Ποσο ακομα), τραγουδια με νοημα στο στιχο
Γενικα απο ξενη μουσικη ακουω metal, δλδ Metallica και κατι λιγα απο Sabaton. Απο symphonic/goth metal genres ομως, εχω σε μονιμη βαση Nightwish και Within Temptation, μετα σε instrumental metal τους Αpocalyptica, και Rammstein (dance metal και industrial) Απο rock ακουω Linkin Park και απο αλλασθγκροτηματα και genres οχι κατι συγκεκριμενο. Γενικα ομως σεβομαι τις αποψεις των αλλων περι μουσικης, εκτος κι αν ακουνε Tokio Hotel και τραγουδια τυπου-σχολικων-εκρομων, εκει ειναι αλλο το θεμα XD