emena h moysikh einai olh h zwh mou...eidika hip-hop kai rap...den mporw na zhsw xwris moysikh...
kai pragmatika synexeia thelw na vazw ta megafona sto full...otan eimai kourasmenos,h otan exw agxos
gia kati...vazw kai thn analogh mousikh gia na perigrapso ta synesthimata mou...akoma kai stis ekdromes,sta dialleimata tou sxoleiou kai genika se alla merh akouw synexeia mousikh...afhste pou pernw mazi mou opou kai an paw forita hxia[tou kinhtou mou sony ericson montelo MDS-60]...auta gia emena...
Edw (meta apo poluuuuuuu kairw) erxome na symfonysw tn Blue oson afora tin ellinikh.
Kai meta apo toson kairw pou eimoun proskolhmenos stin metal/heavy metal, arxisa na akouw apo Black Sabbath k Scorpions mexri Bethoven k Vivaldi... ALLA dn epapsa na akouw tetoiou eidous mousiki...
pokeman mia ta idia . mporei na akouw ola ta eidh metal alla yparxoun meres pou tha akousw kai ta prionia m (koinws trance) alles meres tha akousw rnb
pio syxna akouw classic musik kai pop
Billaros Wrote:Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι μ'αρεσουν ολα τα ειδη μουσικης εκτος απο ραπ και χιπ χοπ.Ραπ μου αρεσει μονο η παλια αυθεντικη του 80.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝ ΜΕΤΑΛ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΝΤΟΗΜΟΚΑΙΚΑΛΑΜΕΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΜΕΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΗΝΤΕΝ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΟΙ ΜΑΝΟΓΟΥΩΡ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΧΙΜ ΚΑΙ ΝΕΟΝΤΕΘ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ.ΓΚΕΓΚΕ?
Dragar Wrote:Sumfwnw.Kai vasika analogo thread exw kanei k gw me 8ema ta Eidh ths mousikhs...tsp ti na pw..
As pw oti maresei h rock/metal alla k h punk rock!
Agaphmena sugrothmata:
30 seconds to mars
God smack
Hoobastank
Immortal
Gorgoroth
Six feet under
Simple Plan
kai polla alla....
Το ξερεις οτι ολα αυτα που ανεφερες περιλαμβανονται στα «ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΧΙΜ ΚΑΙ ΝΕΟΝΤΕΘ»
PokemaniacX Wrote:Billaros Wrote:ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝ ΜΕΤΑΛ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΝΤΟΗΜΟΚΑΙΚΑΛΑΜΕΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΜΕΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΗΝΤΕΝ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΟΙ ΜΑΝΟΓΟΥΩΡ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.ΑΥΤΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΧΙΜ ΚΑΙ ΝΕΟΝΤΕΘ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ.ΓΚΕΓΚΕ?
Ωραιος.Θα παω και στην πρωτη μου συναυλια των μαιντεν φετος.Πολυ ωραια θα ειναι...οσο για τους αλλους (HIM...)δεν ειναι καν μεταλ.ROCK ειναι.
ουτε ροκ ειναι.Αλλιως λεγεται αλλα τεσπα.
kai twra egw..akouw SXEDON ligo ap'ola..h' mallon ti lew?....akouw oti mou aresei..akouw thn mousikh pou mou aresei..akouw punk,rock,pop alla kai ellhnika..agaphmenh ellhnida tragoudistria h PEGGY ZINA..kai ksenh h AVRIL LAVIGNE..egw pisteyw pws ta perissotera einai 8ema goustou..ligo asxeto auto to teleutaio alla telos pantwn..:> xixi
Μ'αρεσει πολυ το hip-hop και γι'αυτο το ψηφιζω.
Και συγκεκριμενα.........GOING THROUGH
P.S->Οποιος αναφερει οτι οι GOING THROUGH ειναι ξεπερασμενοι,δεν ξερουν τι σημαινει hip-hop και δεν εχουν διαβασει καλα το ονομα τους.
Αυτα.
rock 4 ever classic matal hard ολα ολα
τραγουδιστης/sygrotima:Serj Tankian,soad,linkin park,scorpions,blain guardian
tragoudia:Empty walls,Attack ,BYOB,Wing of change,faint kai pollaaaa pollaaaaaa alla
rock 4 ever classic matal hard ολα ολα
τραγουδιστης/sygrotima:Serj Tankian,soad,linkin park,scorpions,blain guardian
tragoudia:Empty walls,Attack ,BYOB,Wing of change,faint kai pollaaaa pollaaaaaa alla
POKERULER otan m milas gia going through k pisteveis oti an kapoios tous pei 3eperasmenous dn 3erei apo hiphop..e ti na pw.Den lew fash exoun ta tragoudia tous alla opoios akouei goinG throygh mono k genikotera family..dn pistevw oti 3erei k polla gia hiphop..Gia mena einai mia petuxhmenh eborikila oi goinG throuGh.
Λοιπον,εγω εχω να πω το εξης>μ'αρεσει πιο πολυ απ'ολα τα ειδη η ραπ μουσικη και συγκεκριμενα οι Going through.
P.S->Οποιος αναφερει οτι οι Going through ειναι ξεπερασμενοι,δεν ξερει τι σημαινει hip-hop και δεν εχει διαβασει καλα το ονομα τους.
Αυτα.
ROCK , METAL , PUNK και ολα τα είδη ρόκ και μέταλ (death metal, goth metal , phsyhedelic rock ....)
Και απο Ελληνικά μονο Παπακωνσταντίνου.Γενικά η Ελληνική μουσική δεν με ελκύει.
OOOO...Metal vs Hiphop.....h psifos mou sthn Metal-Rock.H rock-metal einai tropos zwhs re paidia.Top pragma to zeis to niwtheis.Kai genika h rap h shmwrinh einai xalia.Ti katalavenetai dhladh.Egw exw dei kai akousei giati poten den prepei na krineis kati xwris na exeis kapoia epagh kao gnwsh gyro apo to antikeimeno.Video clips:Ena tragoudi to 50 cent .Xoreutries na kounoun to katv meros tou swmatos tous sto prosopo tou.Eminem video clip.Petaei ejw aopo tp spiti tou mia ksanthia kai tis kanei xeironomies kai mhn pw ti alo.Alla tragoudia lene olo gia to pws na rikseis mi kopela kai pws na to pekseis magas kai pws nai eisai kai kala ntahs....H rock-metal einai allo pragma.Ekfrazei ton psyxiko kosmo ton anthropon....Einai kati pou to zeis me olh thn shmsasia ths leksews.Kai th eiani h zwh pws xtyphses ton x pou sou to epeze magas.H koita thn porse mou kai ti g-kopels pou exw mesa?
Ουτε εμενα μου αρεσει τοσο η Χιπ-Χοπ. Προτιμω μεταλ/ροκ και συγκροτιματα οπως :
Atreyu, Linkin Park ( δεν ειναι και τοσο μεταλ ), Nirvana ( δεν ακουω και τοσο πολυ αλλα καλοι ειναι ), Soad
Αγαπημενα τραγουδια : Bleeding mascara- Atreyu, Linkin Park- Papercut, Nirvana- Smells Like Teen Spirit, Aerials- Soad
{Revive}
Εμενα μου αρεσει η rap και η hip-hop μουσικη αλλα,και η rock δεν με χαλαει καθολου.
Αγαπημενα συγκρoτηματα:
-Going Through
-FF.C
Και απο rock συγκροτηματα:
-Sunrise Avenue
-Linkin Park
(Ακουω σπανια rock μουσικη και γι'αυτο δεν γνωριζω πολλα συγκροτηματα...)
ego psifisa rock alla mou aresoun kai ta tragoudia hiphop kai rnb
agapimena sigkrotimata
linkin park
nightwish
green day
going through
evanecense
k.a.
ego psifisa rock
εγώ ακούω rock αλλα και λίγο Goin' through
γενικότερα μου αρέσουν τραγαγούδια που έχουν μια ποιότητα(πάντα rock) ή νοημα
συγροτήματα:Scorpions(of course),Sunrise Avenue,Flow Rida
τραγουδιστές:Bon Jovi(of course),Marylin Manson(again of course)
τραγούδια:(Relax,take it easy)(Mika), 4 minutes(Madonna&Justin Timberlake)
Umbrella(Rihanna), Pump it
απο Ελληνικά μου αρέσουν
συγκροτήματα:Goin' through, Onirama, και Δυτικές συνικίες
τραγουδιστες:Υποχθόνιος,Stavedo
σχεδόν όλα τα άλλα είναι για τα σκουπίδια
και τωρα ωρα για το υπερποστ του μηνα του χρονου της εβδομαδας ολοκληρης μην πω, και αυτο ω ναι θα ειναι σε αυτο το θεμα, και θα κατσω να αναλυσω οολα ποθ εχουν γραφθει σε αυτο το καταπληκτικο και φανταστικο θεμα που με τοσο κοπο και ιδροτα εφτιαξε ο συναδερφος και φιλος και συναδελφος αλλα και φιλος (το ξερω οτι το εγραψ 2 φορες απλα για να ποιανει χωρο) Dragar, θα αναλυσω το καθε ειδος μουσικης που ξερω και το καθε συγκροτημα που ιποθηκε και ΔΕΝ υποθηκε σε αυτο το καταπηκτικο και πανω απολα αξιοπιστο θεμα (δεν ειμαι πολυ γαμτος?).
βλεπω χαρακτηριζεται κατι HIM , tokio hotel, blink 182 μεταλ και ροκ και ετσι, στην πραγματικοτητα ομως ναι ηλιθια συγκροτηματα που θα πιασουμε ενα ενα
HIM:οι ιδιοι (ο Vallo βσκ) υποστιριζουν οτι ειναι love metal , αυτο το πραγμα δεν υπαρχει αρα fail
Tokio Hotel: οσο εχω δει ενα ζαβο που τραγουδα ειναι και σιγουρα οχι μεταλ η ροκ, κατι σαν ημο με επιροες απο την βλακεια στο κεφαλι τους, FAIL
Blink 182: οποιος εχει διαβασει το μεταλ χαμμερ με το αφιερωμα στο glam metal θα καταλαβει, και εδω fail.
τωρα θα αναρωτηθει κανεις αμα αυτη δεν ειναι τοτε ποιος? ειναι απλο και θα παρουμε ενα ενα μπορυ και διο διο, θα δειξει
Black Sabbath: οι δημιουργειτες του μεταλ μαζι με Led zeppelin και Deep Purple, ειναι η αιτια που υπαρχουν ολα αυτα τα συγκροτηματα σημερα οπος ειχε πει ο james Hetfield και ο lars Ulrich (Metallica) αμμα δεν υπηρχατε εσεις δεν θα υπηρχαμε εμεις. τα τραγουδια τους στους πρωτους δισκους μηλουσαν για το υπερφυσικο απο τοτε βεβαια που ια σατανικη ομαδα ηθελε να συμετασχουν σε μια σατανικη τελετη και αυτοι αρνηθηκαν τους καταραστηκαν και γιαυτο αλλωστε φορανε κατι μεγαλους σταυρους
Best Songs: War Pigs, Paranoid, N.I.B., Iron Man k.a.
Ozzy Osbourne: ο madman, o prince of darkness, ο θεος ο ιδιος, μια μορφη ένας ανθρωπος μια ιδεα (το έχω το ποιιτικο όπως και να το κανουμε), όταν τον διωξαν οι σαμπαθ εχει παρει ότι ναρκωτικα εβρισκε ειχε καταρευσει, και τότε τον βρισκει η Sharon Osbourne (η γυνεκα του που δεν θυμαμε το επιθετο της), βρισκει εεναν από τυος μεγαλυτερους κιθαριστες ολων των εποχων, των randy rhoads, και ένα ταξιδι προς την δοξα ξεκινα, εβγαλε 2 δισκους με τον ροαντς, που ήταν και είναι ΔΙΣΚΑΡΕΣ, και τότε ένα ατυχημα βρισκει τον ραντι νεκρο μολις σε ηλικια των 24αρων, ο οζζυ δεν μπορει να συνεχεισει, ήταν ο καλυτερος του φιλος, όμως η Sharon δεν το εβαλε κατω, βρισκουν τον Jake e Lee, και βγαζουν μια δισκαρα το bark at the moon, μετά αυτος εφυγε και την θεση την πηρε ο zakk wylde τα υπολοιπα βαριεμαι να τα γραψω
Best Songs: Crazy Train, Suicide Solution, Diary of a Madman, bark at the moon k.a.
Metallica: η μεγαλυτερη και ποιο διασημη μπαντα ολων των εποχον, ξεκινησαν με τον James Hetfield - lars Ulrich – Dave Mustaine – Ron mcGovney , όταν λειπον διαξων τον τελευταιο και πηραν τον Cliff Burton μετακομισαν από το L.A. στο S.F., εκει παιξαν καποια λαιβ ειχαν γινει γενικα γνωστοι, ο μαστειν επαιρνε ναρκωτικα με τοις χουφτες και ήταν συνεχως μεθυσμενος, τότε μια μερα τον γφορτονουν όπως ήταν μεθυσμενο σε ένα λεωφορειο για το L.A. και του ανακοινωνουν ότι απολυεται, ενώ στον δρομο βρισκεται ο kirk Hammet, τότε βγαζουν το kill em all των πρωτο thrash δισκο ακουλουθησαν to ride the lighting και master of puppets, και τότε ο Cliff Burton ο μπασσιστας πεθαινει από ατυχημα στο tour Bus όταν αυτό αναποδογυρισε, και τότε παιρνουν τον Jason Newsted ως νέο μπασσιστα βγαζουν το “…and Justice for all” και το “black album”, τα υπολοιπα δεν εχου σημασεια, καθως αρχίζει η παρακμη τους
Best Songs: Seek and Destroy, Creeping Death, Master of Puppets, one k.a.
Megadeth: είναι η μπαντα που εφτιαξε ο Mustaine όταν των διωξαν από τους metalica, η ιστορια τους είναι απλη : μισος και οργη, ο μαστειν ηθελε να περασει τους μεταλλικα σε όλα, σε μερικά τα καταφερε (μουσικα τουλαχιστον είναι ποιο ολοκληρωμενοι από τους μεταλλικα) και σε μερικά όχι (σε πωλησεις περισσοτερο), βεβαι είναι από της καλυτερες μπαντες, είναι οι αντρες είναι οι γαματοι όπως και να το κανεις
Best Songs: Hangar 18, Tornado of Souls, Symphony of Destructon, sweeting Bulletss, Chosen Ones, Rattlehead, Peace sells, Wake up dead, Black Friday k.a.
Canniibal Corpse: ναι κυριες και κυριοι θα αναλησουμε και ντεθ μεταλ, οι τυποι είναι τρου που δεν νιωθουν τιποτα, ο τραγουδιστης παιζει και wow (ασχετο), είναι η μεγαλυτερη Death Metal μπαντα σε πωλησεις, καθως εχουν πουλησει πανω από ένα εκατομμυριο σιντι που για ντεθ μεταλ είναι παρα πολα, δεν ξερω και πολα φυσικα απλα ξερω ότι είναι γαματοι και με αρκετα ωραία τραγουδια
Best Songs: Make them Sufer, Hammer Smashed Face
Iron Maiden: οι θεοι του new wave Britsh Heavy metal, τα μελοι αλλαζουν συνεχως αλλά σταθεροι αξια είναι ο μπασιστας Steve Harris, o ο τραγουδιστης είναι ο Bruce Dickinson μια θρυλικη φωνή, που όταν εφυγε εκλαψαν παιδια και μανες που ευτηχως ξαναγυρισε, δεν ξερω και πολα για αυτους το μονο που ξερω είναι ότι το “Number of The Disc” είναι δισκαρα και υμνος του χεβι μεταλ, και της εθνικης ομαδας της γουατεμαλας που παιρνω παρανομα γαλοπουλες,
Όλοι οι αποπανω που αναλυσα είναι καθαρο αγνο παρθενο Μεταλ, αν και τώρα τελευται εχουν χαλασει μερικοι (μεταλλικα)
Αυτοι εδώ είναι οι τυπαδες του μεταλ, τώρα σε hard rock και στο rock n roll (εχει διαφορά από την μεταλ) είναι
Guns N Roses: μια μπαντα 2-3 κουλτ μορφες, ο πρωτος δισκος τους το απετιτε σπερνει θεριζει και αλλωνιζει είναι από τους λιγους δισκους που μπορω να ακουσω ολοκληρους χωρις διακοπη καθως και τα illusions είναι καλά. Η μπαντα εχει κάνει τεραστία λαιβ και από εκει εχουν περασει πολες κουλτ μορφες των 80ς, πρωταα απολα ο Σλας μπορει να είναι overrated αλλά το αντιτουτ δεν το εχει κανεις άλλος το στυλ του γαματο, σγουρα μαλια με τρελλο καπελο και μια γκιμπσον να κρεμεται (και οι γκιμπσον είναι βαριες κιθαρες), φυσικα ο αξλ αυτόν τον τυπα η θα τον λατρεψεις η θα τον μισησεις με την φωνή του μπορει να ποιασει ολες τοις νωτες κα γενικα είναι *κολοκύθι* και ένας από τους καλυτερους φρονταμαν του πλανητη
Best Songs: Paradise City, Welcome to the Jungle, Seet child of mine, Civil war, 14 years k.a.
Μια άλλη rock n roll μπαντα είναι οι Deep Purple που δεν ξερω πολλα για αυτους (πηγαινεται στο wiki), από σημερινες μπαντες rock θα ελεγα τους White Stripes που είναι αρκετα καλοι.
Και μετά από 2 σελιδες αναλυση του μεταλ ας περασουμε και σε αλλά ειδη, και ας αρχισουμε από την ελληνικη μουσικη, στην ουσια, ΔΕΝ ΥΑΡΧΕΙ, μονο διαφορά παιδακια που θελουν λευτα υπαρχουν, παλιοτερα ναι υπηρχε ο ξυλουρης παραδειγμα, ήταν τραγουδιστης το ενιωθε αυτό που ελεγε, όχι σαν σημερα που όλα τα τραγουδια τα γραφει μονο ένας ανθρωπος για ολους (ναι ο φοιβος είναι αυτος), παλιοτερα υπηρχε και ο θοδωρακης που εκαε καταπληκτικες συνθεσοις, φυσικα τώρα υπαρχει το ελληνικο μεταλ που στην ουσια είναι ανωριμοι πλοκαμι και ετσι φαση (οι firewind δεν μετρανε)
Και τώρα η ραπ, απλα δεεν μαρεσει, καποιοι παλιοι τρου λεγαν αλλά από τότε απου ακουσα κατι υποχθονιους και ετσι να μιλανε για κρου πιστολιδι και ετσι για την ελλαδα απλα γελασα, ωραία κομματια βγαζουν τα ιμησκουμρια
Θα μηλαγα για την κλασσικη τώρα αλλά ειμαι αρκετα μικρος και αμαθος για να μηλισω για αυτην (τι ειπα παλι ο ποιητης)
Για οσους δεν καταλαβαν προτιμω μεταλ, για οσους καταλαβαν είναι πολύ εξυπνοι μπραβο τους
p.s. ειμαι *κολοκύθι*
p.s. ειμαι 2 φορες *κολοκύθι*
p.s. οποιος θυχτικε η πειραχτικε από αυτά που εγραψα να πα να αυτοκτονησει δεν με νοιαζει
p.s. το εγραψα όλα με το χέρι (τςςς)
p.s. για τυχον ορθογραφικα, απλα βαριεμαι να διορθωνω
p.s. μου πηρε αρκετη ωρα….