Legendary Pokémon

Full Version: Ειδη Μουσικης
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
(26-11-2008 05:23 PM)WyvernJymer Wrote: [ -> ]
(24-08-2008 03:21 AM)pokeman Wrote: [ -> ]Θα μηλαγα για την κλασσικη τώρα αλλά ειμαι αρκετα μικρος και αμαθος για να μηλισω για αυτην (τι ειπα παλι ο ποιητης)

Ελπίζω να γνωρίζεις πως από την κλασσική μουσική αναπτύχθηκαν ΟΛA τα άλλα είδη μουσικής...
Ακόμα και στη hip hop/rap, το όνομα rap βγαίνει από τη rhapsody(ραψωδία : είδος κλασσικής μουσικής που εστιάζεται βασικά στο ρυθμό αντί της μελωδίας)

Δε θέλω να λογομαχήσουμε, απλά σε ενημερώνω Big Grin

Μα σε παρακαλω παιδακι μου!!!!ειναι δυνατον ο Pokeman να θελει να λογομαχισει;προσεχε πολυ τι λες!!!ειναι αδυνατο αυτο που λες!σε παρακαλω!
κοιτα, λογομαχω με καποιον οταν: α) βαριεμαι β) ειναι χαζος, στην περιπτωση σου μαθε μονος σου ποιο ισχυει

τιπ. αμα δεν βρεις σημαινει το β

και για να μην ειμαι εντελως οφφ-τοπικ
Bathory
Αν ημουνα Mod θα ειχες φαει πανω απο 999999999999999999999999999!warn!!!!! και κανωνισε να με ξαναπροσβαλεις και θα σου πω και εγω καποια πραγματα!αρχιζω
1.Μην με λες Dittofun
2.Μην με ξαναπροσβαλεις!
3.Γινομε κακος μονο οταν οι αλλοι απεναντι μου ειναι!
4.Μην με ενοχλεις εσυ και το αλλο το φιλαρακι σου

5.ΤΙΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ 4

The verve-biteersweet sympony!
You all suck imo, because you killed a wonderful thread. Όποιος ξανασπαμμάρει, θα τρώει "Report" από εμένα. .- ^^
Nαι ελεος πια.Οχι και εδω σπαμ θρεντ.Αντε πια ειπαμε..οπου μιλατε σπαμ κανετε.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ
(27-11-2008 04:01 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Αν ημουνα Mod θα ειχες φαει πανω απο 999999999999999999999999999!warn!!!!!
δεν εισαι

και μπαινω στο θεμα, μεταλ ιζ δε λο, ακουω απο χαρντ ροκ (ac/dc) μεχρι death metal (dimmu borgir), δεν μπορω να ακουσω με καμμια δυναμη ραπ χιπ/χοπ και τετοια φαση και θα δωσω ενα παραδειγμα:
καθομουν τελος παντων με μια παρεα ξερω εγω και βαλαν ενα rnb τραγουδι με τους εξης στοιχους
"if your pussy is wet then blah blah stand up" x10 φορες αυτο, ενταξει ειναι παρακμη ολη η φαση του χιπ/χοπ αλλα δεν περιμενα τοσο.
και τωρα θα μιλησω για τα ποπ, πραγματικα ειναι ελεος, αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οταν λενε "πωωω, ο τραγουδιστης εγραψε τους στοιχους" με θαυμασμο
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΕΤΟΣΤΟΚΕ? ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ Η ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΚΑΝΤΕΘ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ? Ο ΦΟΙΒΟΣ?
γιαυτο λεω οτι ολη η φαση ειναι παρακμη, δεν λεω κα στον χωρο της μεταλ υπαρχει παρακμη αλλα εκει, μεσα στην "λασπη" μπορει να βρεις και "διαμαντια" που να αξιζουν πραγματικα τα 15ε που εδωσες, ενω στα αλλα ειδη που αναφερα μονο λασπη...

ελπιζω να ειμουν αρκετα ονν-τοπικ και αν δεν ειμουν, κλαην

p.s. OMG, ειπα τους Dimmu Borgir death metal ενω ειναι Black
Εγω ακουω απο ολα μα πιο πολυ ροκ!ειναι τα αγαπημενα μου!
εγώ τελευταία έχω κλήση προς Metal μουσική
Εμενα παλι μου εχουν κολλισει διαφορα ελληνικα τραγουδια τελευταια και μαλιστα οχι καινουργια αλλα απο το 2001!!

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!
Eλληνικα,τι ελληνες ειμαστε...rock kai rock
και εγω ακουω rock hard rock αλλα περισσοτερο soundtracks απο video games που ασχολουμε.τα soundtracks φερνουν πολλες αναμνησεις ιδεες και ονειποπολεις κιολας.ακουω και μουσικη μελωδιες απο μεγαλους συνθετες οπως requem for a dreamlatios latias lugia requem
βασικά και εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα Requiem, μάλιστα όταν είμαι με έναν φίλο μου που έχει ένα requiem στο κινητό του το βάζω συνέχεια!
Ενα πραγμα εχω να πω : METAL IS RELIGION!
Ακουω θα μπορουσα να πω τα παντα...ομως πραγματικα τα παντα,μ'αρεσουν ολα αλλα την καταλληλη στιγμη και με τους καταλληλους ανθρωπους καποια (π.χ. σπιτι μου δε θ'ακουσω Καρρα αλλα αν μου πουν οι φιλοι μου να παμε θα πω αντε...οκ Toungue)...
Αλλα κλινω κυριως προς J-Music και ηλεκτρονικη/ροκ
Death Metal....................
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's