Legendary Pokémon

Full Version: Ειδη Μουσικης
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Λολ.Κοιτα οι αλλοι ναι.Οι Blink 182 ειναι καλο συγκροτημα και η μουσικη που παιζουν ειναι 'punk roCk',καμια σχεση με metal.
Oσο για μεταλ συγκροτηματα εμενα δεν με τρελενουν πια αυτα που ειπες αλλα εινΑι πολυ καλα.Αλλα υπαρχουν και αλλα που την μουσικη που παιζουν δεν μπορουν να την παιξουν πολλοι οπως:Mayhem,Immortal,Six feet Under,Bullet for my valentine κ.α
Αλλα αυτα πλησιαζουν την black metal περισσοτερο...

Υ.Γ Ας κανει καποιος επιτελους ρε παιδια με αυτο το thread.Δεν φαινονται οι σελιδεσ κ τα ποστ.Εγω για να το δω πατησα add reply που τα δειχνει συνοπτικα κατω απο εκει που γραφεις.
Και επισης ποιος εβαλε πολ?Εχει καιρο αλλα απλα θελω να μαθω και το λογο...
Εγω ακουω περισσοτερο rap/hip hop αλλα και διαφορα αλλα ξενα κυριως,τα μονα τραγουδια που μου την σπανε ειναι τα rock/heavy metal τα απεχθανομαι τελειως
Συγκροτήματα
Linkin Park
Goin'through
Τραγουδιστές
tus
fuji
Τραγούδια
In the End
Paper Cut
what I've done
Numb
Lying From You
Στοματικό στον Νικόλα
Κάρτα
301+Σήμερα
Κυρ' αστυνόμε
Ρε παιδια,ας κανει καποιος επιτελους κατι με αυτο το θρεντ.
Μονο σε μενα δεν φαινονται οι σελιδες?πφφφφ
Δεν βγαζει τα καινουργια ποστ.μεχρι την 2η σελιδα βγαζει και για να δω τα προσφατα ποστ πρεπει να παω αντ ριπλαι που τα βγαζει ολα κατω συνοπτικα και κουραζομαι :/
Ψήφισα Άλλο και εξηγώ εδώ ποιό είδος :
Experimental - Αvant Garde.
Είναι όλη η ουσία της εξέλιξης για μένα και με βοήθησε πολύ και βοηθάει ακόμα σα μουσικό. Έχει γεννήσει τόσα είδη όπως την post σκηνή, breakcore, mathcore ακόμα και nintedocore!!! Έχει εισάγει ιδέες όπως ο μινιμαλισμός και η αρχιτεκτονική πάνω στη μουσική (απο το 1955) και πιστεύω είναι το τελευταίο στάδιο της μουσικής του ανθρώπου και έχει να διανύσει πολλά βήματα ακόμα..
Μερικά συγκροτήματα είναι τα εξής..

Arcturus
Russian Circles
Estradasphere
Fleurety
Earth
Sleepytime Gorilla Museum
Ved Buens Ende
Spiral Architect
Not bad, τουλάχιστον εσύ είσαι πραγματικά διαβασμένος σ' αυτό το θέμα. Αφού σου αρέσει η experimental, να ακούσεις Buckethead, αν και 99% θα τον ξέρεις. Imo, ο τυπάς είναι κορυφαίος.
Εγω ακουω πιο πολυ ξενα και τα αγαπημενα μου συγροτηματα ειναι Red hot chilli reppers,Linkin park και ακουω και λιγα της Nelly Furnado
Εμενα μου αρεσουν πολυ οι:
Coldplay, Keane, Fm Static, Verve, Ash και πολλα αλλα αγνωστα συγκροτηματα Toungue
Θα προσθεσω οτι μου αρεσει το συνκροτημα Verve και τα τραγουδια του Michael Jackson!και ιδιαιτερα το Billi jin γιατι εχει ωραια μουσικη και ρυθμο!με εξερεσεις βεβαια!
εμενα παντως μ αρεσουν οι scorpions,lordi,ac/dc κτλ........

(300 ποστςBig Grin)
Θυμαμε οτι ειχα απαντησει εδω, αλλα δε πειραζει.

Atreyu, Slipknot, Shai Hulud, All That Remains, Disturbed, Papa Roach, At The Gates
(24-08-2008 03:21 AM)pokeman Wrote: [ -> ]Θα μηλαγα για την κλασσικη τώρα αλλά ειμαι αρκετα μικρος και αμαθος για να μηλισω για αυτην (τι ειπα παλι ο ποιητης)

Ελπίζω να γνωρίζεις πως από την κλασσική μουσική αναπτύχθηκαν ΟΛA τα άλλα είδη μουσικής...
Ακόμα και στη hip hop/rap, το όνομα rap βγαίνει από τη rhapsody(ραψωδία : είδος κλασσικής μουσικής που εστιάζεται βασικά στο ρυθμό αντί της μελωδίας)

Δε θέλω να λογομαχήσουμε, απλά σε ενημερώνω Big Grin
(26-11-2008 05:23 PM)WyvernJymer Wrote: [ -> ]Ακόμα και στη hip hop/rap, το όνομα rap βγαίνει από τη rhapsody(ραψωδία : είδος κλασσικής μουσικής που εστιάζεται βασικά στο ρυθμό αντί της μελωδίας)

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ραψωδια ειναι ποιημα που απαγγελεται με ρυθμο (<-- copy paste απο τον ομηρο, μην το ψαχνεις) . Επισης τωρα θα πεταχτει ο στρατος και θα διαφωνησει μ'αυτο που ειπες.
εγω αναλυσα, επισης ακουω και "BigGeorge project" που το λαιν-απ ειναι

κιθαρα - εγω
μπασσο - εγω
ντραμς - εγω

φωνη δεν εχω βρει ακομα αλλα μαλλον θα βαλω εμενα.....

@WyvernJymer: συμφωνω, και καταλαβα οτι δεν προκειτε για λογομαχια...
Ανασταση μου τα εμφανιζει ολα.
Επειδη εχω καιρο να μιλησω κανονικα εδω θα πω τα ανανεομενα μου!λολ
Ακουω punk rock,rock,metal αλλα και trance/electro και λιγο ελληνικα.
Aπο συγκροτημα πολλα πολλα.τα κυριοτερα :30 seconds to mars,Simple Plan,Bullet for my Valentine,Atreyu,The used,SOAD,Agnostic Front,Craidle of filth,chris daughtry,Disturbed,Funeral for a friend,Spital field,Story of the year,Hazen Street κ.α.
Trance/electro κυριως οταν μαζευομαστε σε σπιτια/παρτυ και χορευουμε ή οταν παω σε κανα clubaki.
Ελληνικα σχεδον καθε μερα..Και ιδιαιτερα οταν δεν ειμαι καλα και δεν την παλευω καθολου..αυτα..hehe Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's