Legendary Pokémon

Full Version: Ειδη Μουσικης
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Ολα τα ειδη Metal,και μερικα Rock συγκροτηματα
Fav Band:Rammstein,Linkin Park,The Rasmus ,
Fav Song:Feuer Frei/Du Hast (Rammstein),In the end (Linkin Park),Living in a world without you (The Rasmus)
Καθε ειδος μουσικης εχει την γοητια του. Θα αρκεστω να πω πως μου αρεσουν τα ποιοτηκα κοματια που εκφραζουν καποιο νοημα ή συναισθημα και που δεν συγραφτηκαν για καθαρα εμπορικους λογους. Περα απο αυτο, ολλα τα ειδη μουσικης μου αρεσουν. Και ενοω ολλα: απο την πιο δυναμικη Deth metal ως την φιλυσιχη μουσικη δωματιου & οπερας, απο την hard rock στα κλασικα κομματια του Βιβαλντι (πχ 4 εποχες), απο την μαγευτηκη Gothic ως την μεσαιωνικη μουσικη των τρουβαδουρων, απο την υπεροχη Rap της urban hip-hop κουλοτουρας ως τα κρητικα και νησιοτηκα παραδοσιακα τραγουδια... καταλαβατε το νοημα! Μου αρκει να εκφραζετε ενα νοημα ή ενα συνεσθημα ή ο συνδυασμος και των δυο στο κομματι.
Τωρα, αν και λιγο-πολυ γραφω σε ολλα τα συστηματα, εκφραζομαι καλητερα σε rap (για οσους δεν το ξερουν, ασχολουμε ερασιτεχνηκα με την στοιχουργια).
Εγώ έτσι θα έβαζα τά είδη μουσικής από το καλύτερο στο χειρότερο:
1.PoPΤο καλύτερο είδος μουσικής imo.
2.Rap/hip-hop
3.Metal/rock
4.Κλασσική/Jazz.
(29-08-2009 09:30 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]κλασικα κομματια του Βιβαλντι (πχ 4 εποχες),
Αχ, η άνοιξη!!!!

Τεσπα, εγώ μετα τον θάνατο του MJ, πωρώθηκα με τα τραγουδια του και όλο το καλοκαίρι ακουγα τα best of του...
Ακουω Rock/Metal κυριος αλλα και τα αλλα ειδη δεν με χαλανε(εκτος απο ραπ μου την σπαει).Επησεις οχι ελληνικα.
1)Papa Roach
2)Disturbed
3)Shinedown
4)3 Days Grace
5)Nightwish
6)Pain
7)Nickelback
8)Santana
9)In This Moment
10)The Agonist
11)Emilie Autumn
Smile
εγω λατρευω τη raaaaaack αλλα εχω και μια κλιση στη κλασσικη το τελευταιο καιρο γιατι αναγκαζομαι να παιζω στο electronic keyboard

επισης σιχαινομαι τη hip hop γιατι μου εχει μεινει απο τοτε που ακουγα low bap!!!!
rap rock

diafora
ego evala rap/hip-hop alla akouo ola ta ksena genika
Εγω ακουω κατα 50%metal, 49.9% rock, και 0,1% dance.
Fav Bands:
Metallica, Megadeth,Dragonforce,Iron Maiden,Black Sabbath, Slayer,Slipknot,Eric Clapton with Derek and the Dominos,Guns n Roses,Van Halen, Def Leppard, Bon Jovi, ACDC.
Fav Songs:Dyer's Eve(Metallica)
Fight Fire With Fire(Metallica)
Master Of Puppets(Metallica)
All Nightmare Long(Metallica)
For Whom The Bell Tolls(Metallica)
Frantic(Metallica)
Whiplash(Metallica)
Creeping Death(Metallica)
Blackened(Metallica)
Battery(Metallica)
One(Metallica)
Wherever I May Roam(Metallica)
Sweating Bullets (Megadeth)
Sudden Death (Megadeth)
The Trooper(Iron Maiden)
Through The Fire And Flames(Dragonforce)
Raining Blood(Slayer)
Iron Man(Black Sabbath)
Before I Forget(Slipknot)
Layla(Eric Clapton)
Jump(Van Halen)
Hot For Teacher(Van Halen)
Cryin'(Aerosmith)
Ninjomewtwo μαζι σου κι εγω ακουω....!!!\m/
Τελευτεα ακουω Megadeth kai Metallica.........Πιο πλαλια ομως ακουγα GNR , Nirvana , ligo ac/dc , led zep και αλλα τετοια.
Ολοι μας σχεδον που ακουγαμε πιο παλια acdc, Nirvana,Van Halen,Led Zeppelin,.GNR,(Μαζι και εγω),συνηθως το γυρναμε σε thrash metal!!(Οπως κι εγω)Δηλαδη,Metallica, Megadeth ,Slayer κ.λ.π
Αν και το thread είναι λίγο αρχαίο, δεν πειράζει αν postarw κι εγώ.

Βασικά, εμένα μ' αρέσει αρκετά η rap, αν και τώρα τελευταία που ακούω πολλά είδη μουσικής έχω βρει κι άλλα καλά, πχ punk.

Για να πω την αλήθεια, η rap με τραβάει κυρίως λόγου του Eminem, που θεωρώ και κορυφαίο καλλιτέχνη. Αν και άκουγα από αρκετά μικρός άλλους τραγουδιστές, η μουσική του Eminem με κράτησε όταν πια δεν ήθελα μόνο ρυθμό και απλά λόγια. Τέλος πάντων, δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι το στυλ μου είναι hip-hop αλλά μ'αρέσει η rap, ίσως γιατί επικεντρώνεται αρκετά στους στίχους.
(14-10-2011 01:42 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ]Αν και το thread είναι λίγο αρχαίο, δεν πειράζει αν postarw κι εγώ.

Βασικά, εμένα μ' αρέσει αρκετά η rap, αν και τώρα τελευταία που ακούω πολλά είδη μουσικής έχω βρει κι άλλα καλά, πχ punk.

Για να πω την αλήθεια, η rap με τραβάει κυρίως λόγου του Eminem, που θεωρώ και κορυφαίο καλλιτέχνη. Αν και άκουγα από αρκετά μικρός άλλους τραγουδιστές, η μουσική του Eminem με κράτησε όταν πια δεν ήθελα μόνο ρυθμό και απλά λόγια. Τέλος πάντων, δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι το στυλ μου είναι hip-hop αλλά μ'αρέσει η rap, ίσως γιατί επικεντρώνεται αρκετά στους στίχους.

Μισω την ραπ ΑΛΛΑ........Ο Eminem ειναι φοβερος.Πρεπει να το πω.Αυτος αποτελει εξερεση.Βασικα το ραπ ειναι διαφορετικο απο το χιπ χοπ σωστα?Να το διορθοσω.......δεν με πειραζει η ραπ.Μισω το χιπ χοπ , dance και techno ομως.(το pop ενοειται δν χρειαζεται να το αναφερω καν)

Και πως μπορουσα να το ξεχασω..........Punk!Αν και ημουν ο μονος που ακουγα απο την παρεα μου ακουγα punk πιο πολυ την περιοδο που ακουγα GNR, led zep klp.The casualties , Dead kenedys , The offspring , Anti Flag , Rise against , the exploited (λιγο) , rancid , The clash , operation ivy , Screaching weasel , The distilers .......Ξερει κανεναν απο αυτους κανεις? Λιγο υπερβολικα Hardcore ειναι μερικα τωρα που τα βλεπω........Toungue Αλλα εχω χρονια να ακουσω punk.
Eγω τα ξερω αυτα της punk.Δεν μου αρεσει σαν ειδος rock, γιατι θυμιζει λιγο pop rock(Τα αποβλητα της rock).Βεβαια αυτο ισχυει για punk απο 1990 και μετα , οπως kiss,Γιατι σαν συγκροτημα, γουσταρω τρελα τους (80's) Sex Pistols! Και βεβαια αγαπημενο κομματι Anarchy in the U.K.!!!!!Big GrinBig Grin
(14-10-2011 01:53 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Μισω την ραπ ΑΛΛΑ........Ο Eminem ειναι φοβερος.Πρεπει να το πω.Αυτος αποτελει εξερεση.Βασικα το ραπ ειναι διαφορετικο απο το χιπ χοπ σωστα?Να το διορθοσω.......δεν με πειραζει η ραπ.Μισω το χιπ χοπ , dance και techno ομως.(το pop ενοειται δν χρειαζεται να το αναφερω καν)

Η αλήθεια είναι ότι όντως ο Eminem είναι διαφορετικός/ξεχωριστός αλλά εμένα γενικώς μ'αρέσει η ραπ σαν μουσική, και το ελληνικό. Και όπως είπες, έχει διαφορά το hip-hop με το rap, πιο πολύ στο ότι το hip-hop είναι χορευτικό. Αλλά γούστα είναι, έτσι κι αλλιώς εγώ τελευταία ακούω λίγο πολύ απ' όλα τελευταία.

(14-10-2011 02:32 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Eγω τα ξερω αυτα της punk.Δεν μου αρεσει σαν ειδος rock, γιατι θυμιζει λιγο pop rock(Τα αποβλητα της rock)

Ναι, όμως αυτά τα απόβλητα της rock που λες μπορεί να αρέσουν σε κάποιους όπως σε σένα αρέσουν οι Sex Pistols. Καλύτερα πες ότι δεν τα πολυγουστάρεις.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's