14-10-2011, 02:49 PM
(14-10-2011 02:37 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ](14-10-2011 01:53 PM)Kingnothing412 Wrote: [ -> ]Μισω την ραπ ΑΛΛΑ........Ο Eminem ειναι φοβερος.Πρεπει να το πω.Αυτος αποτελει εξερεση.Βασικα το ραπ ειναι διαφορετικο απο το χιπ χοπ σωστα?Να το διορθοσω.......δεν με πειραζει η ραπ.Μισω το χιπ χοπ , dance και techno ομως.(το pop ενοειται δν χρειαζεται να το αναφερω καν)
Η αλήθεια είναι ότι όντως ο Eminem είναι διαφορετικός/ξεχωριστός αλλά εμένα γενικώς μ'αρέσει η ραπ σαν μουσική, και το ελληνικό. Και όπως είπες, έχει διαφορά το hip-hop με το rap, πιο πολύ στο ότι το hip-hop είναι χορευτικό. Αλλά γούστα είναι, έτσι κι αλλιώς εγώ τελευταία ακούω λίγο πολύ απ' όλα τελευταία.
(14-10-2011 02:32 PM)andrreaskal13 Wrote: [ -> ]Eγω τα ξερω αυτα της punk.Δεν μου αρεσει σαν ειδος rock, γιατι θυμιζει λιγο pop rock(Τα αποβλητα της rock)
Ναι, όμως αυτά τα απόβλητα της rock που λες μπορεί να αρέσουν σε κάποιους όπως σε σένα αρέσουν οι Sex Pistols. Καλύτερα πες ότι δεν τα πολυγουστάρεις.
Δικιο εχει ο db0 για αυτο........... Τεσπα αποφευγω τους sex pistols οπως απογευγω και τους slayer.........(kai tous led zep kai ac/dc twra ) Νομιζω καταλαβενετε γιατι..........