Παιδια ο Rony επαιξε καλα μια περιοδο και μετα αφου πηρε τα εκατομμύρια το 'ριξε στην καλοπέραση. Δεν ξερω βεβαια αν συμφωνειτε.
Καλα εγινε χαμος με την αφιξη του Silva στην Ελλαδα!! Μπορει καποιος να με ενημερωσει για τις μεταγραφες του Ολυμπιακου γιατι εχω χαθει
?
Ο Ολυμπιακός αν δεν κάνω λάθος μόνο τον Γκαλίτσιο έχει πάρει από τη Λάρισα.
Επίσης, άλλα χρήσιμα πράματα: Hleb (Arsenal -> Barcelona), Riise (Liverpool -> Roma), Gilardino (Milan -> Fiorentina) και ο γύφτουλας ο Λύμπε που μας την έκανε για Eintracht... Όχι ότι έκανε και τίποτα σημαντικό στην ΑΕΚ βέβαια...
Όποιος θέλει να ενημερωθεί για τις μεταγραφές του 2008-2009 μπορεί να δει
εδώ
Ninjomewtwo Wrote:[quote=JimLink]
Εγώ είμαι Ολυμπιακός και μου αρέσει ο Βασιλάκης ο Καραπιάλης
Κι εγώ τον πήγαινα τρελά αυτόν, κρίμα που έχει σταματήσει κάπου 7-8 χρόνια τώρα...
Εμένα μου αρέσει όχι μόνο επειδή ήταν μεγάλος παίχτης αλλά και γιατί αν και μπορούσε να συνεχίσει, σταμάτησε το ποδόσφαιρο γύρω στα 32 όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ίδιο ανταγωνιστικό επίπεδο με τις προηγούμενες χρονιές. Ο τύπος ήξερε πότε πρέπει να αποσύρεται κάποιος και να δίνει τη θέση στους νεότερους που έρχονται.
Ο παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή κίνηση που πήρε τον Gilberto Silva, σε αντίθεση με τα τόσα λεφτά που έδωσε για τον Χριστοδουλόπουλο. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει και το πατέρα Άβρααμ, Ίσαακ και Ίακωβ, αλλά δεν βλέπω να πέρνει άλλους. Τώρα για τον Ροναλντίνιο δεν ξέρω ποιον να λυπηθώ αυτόν ή την Μίλαν. Αυτός ο πρωθυπουργός όλο παίρνει παίχτες τη λάθος χρονική στιγμή. Ακούγεται ότι θα αφήσει ελέυθερο τον Ρονάλντο, ο οποίος μπορεί να επιστρέψει στην Αϊντχόφεν.
Τελικά τι γίνεται με τον Ετό? Θα πάει στην πρωταθλήτρια Ουζμπεκιστάν με 40 εκατομμύρια δολλάρια για ένα χρόνο? Άλλοι λένε ότι είναι αλήθεια, άλλοι ότι είναι φάρσα. Έχετε ακούσει τίποτα τελευταίο? Πάντως νομίζω ότι χτες πήγε στην Τασκένδη για να συζητήσουνε με τους παράγοντες
ΑΕΛ ρε!
Αλλα βλεπω φετος να κανουμε αθλια ομαδα.
απ' οτι φένετε είμαι ομοναδικός για την ώρα ΠΑΝΑΘΑ ΟΛΕ απο παίχτες
Σαλπιγγίδης/Νινης
και απο ξένες η μία και μοναδική MANCHESTERN UNITED παίχτες μου αρέσουν είναι
Giggs/W.Rooney/C.Ronaldo/C.Tevez/E.Van Der Sar και P.Evra
Παναθηναϊκός είμαι κι εγώ. Και από παίκτες μου αρέσουν ο Καραγκούνης και ο Σπυρόπουλος.
Όσο για το εξωτερικό, φυσικά και είμαι Arsenal (κρίμα που έφυγε ο Hleb)
Από αυτή μου αρέσουν ο Fabregas και ο Adebayor
Eιμαι παναθηναικος και μ'αρεσει ο Καραγκουνης.Για μεταγραφες δεν ξερω....
Εγώ είμαι Ολυμπιακός, και ο μόνος παίκτης που μου αρέσει είναι ο Thierry Henry. Δεν είμαι και πολύ φανατικός εγώ, και ελπίζω να μην με «πετροβολήσετε».
( Δεν ξερω αν αυτο που θα πω ειναι σπαμ η οχι αλλα τελος παντων )
Τι λετε θα κανει ο Παναθηναικος με την Ανορθωση? Επισης υπαρχει και το ντερμπι Ζενιτ - Ρ. Μαδριτης. Καιρος να παιξω λιγο στοιχημα
Λοιπόν απο ελληνικες ομάδες είμαι ΑΕΚ. Αγαπημένος παίχτης ο μπλανκο και μου αρεσει κ ο ραμος.
Απο ξένες chelsea φυσικά και αγαπημένος παίχτης joe cole.
Παναθηναικος-Ανορθωση πιστευώ ευκολα η δύσκολα θα πάρει το διπλό ο παο.
To χθεσινο ματσ ρε παιδια ηταν ολα τα λεφτα!
Η Παοκαρα τον εφαγε τον Αρη το σκουληκι!1-0!αυτα ειναι...!
Και απ' οτι ειδα έπρεπε να βάλει και περισσότερα..
Δεν άρχισε καλα ο Αρης...
εγω ειμαι ηρακλης κατω βερβενων. απο παιχτες μ αρεσει ο μπαταρολας (αν και σταματησε περσυ σε ηλικια 45 φευγα ) και απο ξενες manchester Un και απο εκει ο scholes
(30-09-2008 12:42 AM)link Wrote: [ -> ]Και απ' οτι ειδα έπρεπε να βάλει και περισσότερα..
Δεν άρχισε καλα ο Αρης...
Eννοειται αλλα τι να κανουμε.Ας βολευτουμε και μαυτο!
Δεν υπαρχει ο Αρης...απλα