(27-10-2008 11:06 PM)link Wrote: [ -> ]Πάντως η ΑΕΚ για άλλη μια φορά κατάφερε το ακατόρθωτο...Να φέρει Χ ενώ είχε προβάδισμα 3 γκολ..
(30-10-2008 04:20 PM)George7 Wrote: [ -> ]χεχ. Μη ξεχασουμε οτι ο βαζελος εχασε στο Ο.Α.Κ.Α 2-3 απο τον εργοτελη.
Για τα κατορθώματα της ΑΕΚ και του ΠΑΟ βλέπω, γιατί δεν λέει κανείς για τον Ολυμπιακό; Που νίκησε 2-3 τον Διαγόρα και πάω στοίχημα ότι αν δεν είχε γίνει εκείνη η διακοπή του αγώνα για τους προβολείς (ή για ό,τι ήταν τέλος πάντων) ο Ολυμπιακός δεν θα είχε βάλει τρίτο γκολ.
Also, η Ξάνθη είναι μια χαρά ομάδα, αν δεν κάνω λάθος είναι 3η στη SuperLeague για την ώρα.
Εγώ το είπα αυτό για την ΑΕΚ γιατί με νοιάζει περισσότερο τι κάνει από τους άλλους(παο, οσφπ) και γιατί μου την έσπασε που ενώ βρίσκεται πίσω στη βαθμολογία δεν κατάφερε να νικήσει σε έναν σχετικά εύκολο αγώνα και να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι άλλοι δύο έχασαν βαθμούς...
Δεν διαφωνώ καθόλου, η ΑΕΚ πάει από το κακό στο χειρότερο. Αφού μας απέκλεισε η Ομόνοια από το UEFA, πάει, πού να παίξουν τα παιχτάκια... Λέγαμε το καλοκαίρι "ααα, ήρθε ο Σκόκο, ααα, ήρθε κι ο Μαϊστόροβιτς" και μέχρι τώρα μόνο ο Μπλάνκο κι ο Εντίνιο φαίνεται να παίζουν λίγο. Από την άλλη, δεν βλέπω προκοπή κι απ' τις άλλες ομάδες οπότε δεν με νοιάζει. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το πρωτάθλημα με τραβάει πολύ λιγότερο φέτος...
ΔΕΝ ΤΑ 'ΛΕΓΑ ΕΓΩ, ΤΑ 'ΛΕΓΑ! Όχι που θα κατάφερνε να νικήσει η Inter την Ανόρθωση στην Κύπρο. 3-3 τελικό σκορ λοιπόν, και καθόλου άσχημα η Ανόρθωση. Ακόμα πιστεύω ότι μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση, αν και η διαφορά από Παναθηναϊκό και Werder δεν είναι μεγάλη (Inter 8, Ανόρθωση 5, ΠΑΟ 4, Werder 3). Α, και δεν περίμενα να νικήσει 0-3 εκτός ο Παναθηναϊκός, ευχάριστη έκπληξις.
Ούτε εγώ περίμενα να νικήσει ο ΠΑΟ με τέτοιο σκορ εκτός!
Όλα θα παιχτούν στο ΠΑΟ-Ανόρθωση και πιστεύω πως με Χ η ανόρθωση περνάει..
Εγω εκτος απο Παο ειμαι και Ξανθη διοτι μενω κιολας εκει αλλα και γιατι ειναι πολυ καλη ομαδα
Εγω οσο και αν ειμαι κατα του Παναθηναικου πιστευω οτι θα φαει το *κολοκύθι* του με την Ανορθωση και με την Ιντερ γτ τωρα τελευταια φουσκοσαν απο τη Βρεμη ( οπως λεει ο φαδερ μου ) και στο τελος θα μεινουν με το δαχτυλο << εις τον *κολοκύθι* >>
Εγώ είμαι Ολυμπιακός και μου αρέσουν πολύ οι:Νικοπολίδης,Diogo,Galletti,Πάντος,Τοροσίδης.
Από ξένες είμαι Real Madrid αν και τα τελευταία χρλονια δεν παίζει μπάλα.Ο Casillas είναι ο καλύτερος εκεί πέρα.
Τωρα που θυμηθικα να μπω εδω θα αρχησω για τα ατελειωτα κατορθωματα του Ολυμπιακου. 5-1 Ολυμπιακος Μπεμφικα, 4-0 Ολυμπιακος Χερτα ( Aufwiedersen!! ) Και τωρα παιζουμε με Seint Ettiene. Ποιος λετε οτι θα περασει ; Και επισης ο νικιτης παιζει με Μιλαν ή Βερντερ
Εγώ Παναθηναικός είμαι, ένα έχω όμως να πω. Μετά τα πρώτα παιχνίδια στο Champions League όλοι μας είχαν ξεγράψει κανονικά. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που λέγανε ότι ούτε UEFA θα πηγαίναμε. Στο τέλος όμως και περάσαμε και πρώτοι βγήκαμε και ο Μουρίνιο έμεινε με την κακία του
To πρωτάθλημα βέβαια είναι άλλο πράγμα. Εννιά βαθμοί πιστεύω δύσκολα θα καλυφθούν, ακόμα όμως και αν δεν το πάρουμε εμείς, θέλω ειλικρινά να βγει πρώτος ο ΠΑΟΚ. Απέδειξε για μένα τουλάχιστον ότι είναι Ομαδάρα και διαφέρει πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
(06-01-2009 01:35 PM)George7 Wrote: [ -> ]Τωρα που θυμηθικα να μπω εδω θα αρχησω για τα ατελειωτα κατορθωματα του Ολυμπιακου. 5-1 Ολυμπιακος Μπεμφικα, 4-0 Ολυμπιακος Χερτα ( Aufwiedersen!! ) Και τωρα παιζουμε με Seint Ettiene. Ποιος λετε οτι θα περασει ; Και επισης ο νικιτης παιζει με Μιλαν ή Βερντερ
Συμφωνώ ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά σε όλα αυτά τα παιχνίδια, μην ξεχνάμε όμως και τα: Γαλατασαράι-Ολυμπιακός:0-1 Μέταλιστ-Ολυμπιακός:0-1 Συμπέρασμα;;Ο Ολυμπιακός νικάει στην έδρα του,ακόμα και μεγάλες ομάδες, όμως έξω έχει προβλήματα,ακόμα και με ομάδες όπως Μέταλιστ.
Όσο για τον Αγώνα με τη Σεν Ετιέν, νομίζω ότι μπορεί να τον κερδίσει(αν βάλει πάλι καμιά τεσσάρα μες το Καραϊσκάκη)
Και εγώ είμαι Παναθηναικός,και οι αγαπημένοι μου παίκτες είναι οι:Galinowits,Μάντζιος,Γκάμπριελ,Σαλπιγγίδης.
Επίσης θα συμφωνήσς με όσα είπε ο Grovyle_Fan για PAO-OSFP στο Champions League ,αλλά θα τονίσς κάτι:
Ο Ολυμπιακός νικάει στην έδρα του,ακόμα και μεγάλες ομάδες, όμως έξω έχει προβλήματα
Όσον αφορά την Σεν Ετιέν,είμαι 90% σίγουρος ότι θα τη νικήσει,και μάλιστα με πολλά γκολ.
Καλά με τη Γαλατά δεν έπαιξε καλά αν και ήταν και άτυχος.Αλλά με τη Μέταλιστ γήπεδο ήταν αυτό;Και επίσης στο ντέρμπυ την Κυριακή αυτός ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τι έχασε;Πλάκα είχε...Και τον πήρατε για παιχτούρα....
(06-01-2009 03:11 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Καλά με τη Γαλατά δεν έπαιξε καλά αν και ήταν και άτυχος.Αλλά με τη Μέταλιστ γήπεδο ήταν αυτό;Και επίσης στο ντέρμπυ την Κυριακή αυτός ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τι έχασε;Πλάκα είχε...Και τον πήρατε για παιχτούρα....
Δε λέω, έχασε ευκαιρίες ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, όμως δε μσς έδωσε και καθαρό πέναλτι ο Βασάρας. Προσωπικά, νομίζω ότι καλά κάναμε και τον πήραμε, έφερε κόσμο στο γήπεδο. Τώρα βέβαια για την απόδοσή του... Όσο για τον Ολυμπιακό, δε μπορεί να ρίχνουμε το φταίξιμο στο γήπεδο. Η καλή η ομάδα μπορεί και κερδίζει (τουλάχιστον αντιπάλους όπως η Μέταλιστ) ανεξάρτητα σε τι γήπεδο παίζει, έτσι πιστεύω εγώ. Δεν ήταν τα γήπεδα που φταίγανε ούτε η ατυχία.
Βασικά ένας διαιτητής σε στυλ Βαρούχα είπε ότι δεν ήταν πέναλτυ και το αιτιολόγησε κιόλας.Το λέει η εφημερίδα.