τσαμπα εχασε η αεκ πιστεύω. Το Χ το είχε άνετα.. Δε λέω πως έπαιξε καλύτερα απο τον ολυμπιακό, αλλά έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι και μη διεκδικώντας κατι καλυτερο απο την ισοπαλια, μόνο με μ@@@@α θα έχανε το ματς (όπως και έγινε)... τεσπα
Αυτο γινεται οταν πας για δυο αποτελεσματα πας για μαλλι και βγαινεις κουρεμενος οπως λεει και ο λαος
παντως οποιος απο σας ειναι αεκ,πρεπει να ντρεπεται,γιατι χθες η ολυμπιακαρα μας τους εφαγε αυτος τους νουμπαδες με 2-0
.
αν το πας έτσι κι εσείς θα 'επρεπε να ντρέπεστε πιο πολύ στο 4-0. Για να μην μιλήσω και για το πρωτάθλημα στα χαρτιά...(για αυτό ντρέπεται όλη η Ελλαδα, καλά έκανε ο ρίμπο που τα έλεγε στις δηλώσεις του...Αν ακούνε απο το στόμα ενός παίχτη σαν τον ριβαλντο τέτοια πράγματα, άντε να μας πάρουν στα σοβαρά μετα)
(06-10-2008 09:47 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]παντως οποιος απο σας ειναι αεκ,πρεπει να ντρεπεται
Ναι ρε, έπαιξε ένα θεαματικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός που έτριβα τα μάτια μου... Αναρωτιόμουν αν παίζαμε με ελληνική ομάδα ή με την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Τι λε ρε συ τώρα, σερνόντουσαν και οι δύο ομάδες, έκανε πρώτη μια βλακεία η ΑΕΚ κι έχασε, wow, ο Ολυμπιακός είναι ανίκητος λοιπόν. Να σας δω τώρα με Benfica, Galatasaray, Hertha και την άλλη τη Μέταλιστ-πώς-τη-λένε.
Να μας δειτε εσεις που ουτε καν περασατε ουεφα για αυτο zip it. Και το περσινο πρωταθλημα ο μαπας ο ριμπο κανει σαν τι προγιαγια μου σαν την ρουλα και αυτος αντε μουγκα λιγο γτ τα ιδια με μενα λεει και ο προπονητης σας
ΠΑΝΤΩΣ,ΑΝ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ,ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ 50 ΕΥΡΩ
ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ!
Σκατα στοιχηματιζεις ηδη παιζει ο ολυμπιακος εκτος με μεταλιστ που νικησε 4-1 την Μπεσικτας ( αυτο το λεει η εφημεριδα πρωταθλητης )
και μεσα με την χερτα που εκτος γερμανιας δαγκωνει ( και αυτο το λεει η εφημεριδα ο πρωταθλητης ) + Μπεμφικα ( αυτονοητο ) και γαλατασαραι που ολοι θυμαστε την 3αρα που φαγανε στη Ριζουπολη η Καραισκακη
Scoda XanthI και μου αρεσει ο GALLETEI
ΕΛΕΟΣ!!ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ???!!!!ΣΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!
(27-10-2008 08:50 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ΕΛΕΟΣ!!ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ???!!!!ΣΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!
Δηλαδή οι ομάδες εκτός Αθηνών είναι σώνει και καλά ξεφτίλες? Να σε πω εσένα ρε Ολυμπιακέ, το ξέρεις ότι χτες χάσατε από τον Άρη? Δηλαδή τι, αν στην επόμενη αγωνιστική πάρει ξέρω 'γω καμια ισοπαλία ο Ολυμπιακός και περάσει πρώτος ο ΠΑΟΚ, θα γίνει ξεφτίλα το ελληνικό πρωτάθλημα? Μην ακούω *κολοκύθι*...
Και μην πεις τίποτα για τον Άρη, ο Billaros υποστηρίζει Άρη και κινδυνεύεις.
Πάντως η ΑΕΚ για άλλη μια φορά κατάφερε το ακατόρθωτο...Να φέρει Χ ενώ είχε προβάδισμα 3 γκολ..
χεχ. Μη ξεχασουμε οτι ο βαζελος εχασε στο Ο.Α.Κ.Α 2-3 απο τον εργοτελη.
(27-10-2008 10:42 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ] (27-10-2008 08:50 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ΕΛΕΟΣ!!ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ???!!!!ΣΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!
Δηλαδή οι ομάδες εκτός Αθηνών είναι σώνει και καλά ξεφτίλες?
ρε συ,αφου η σκοντα ξανθη ειναι τοσο αμπαλη ομαδα που οταν θα παρει το κυπελο ουεφα,οι βατραχοι θα πετανε!!!
Μια χαρα ομαδα ειναι . Εσυ εισαι αμπαλος