Legendary Pokémon

Full Version: Τι ομάδα είστε? Ποιος παίχτης σας αρέσει? Μεταγραφές?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
(29-09-2008 10:39 PM)George7 Wrote: [ -> ]Τι λετε θα κανει ο Παναθηναικος με την Ανορθωση? Επισης υπαρχει και το ντερμπι Ζενιτ - Ρ. Μαδριτης. Καιρος να παιξω λιγο στοιχημα

Η Ανόρθωση θα το παλέψει όσο τίποτα. Δεν περνάνε κάθε μέρα Τσαμπιολής οι Κύπριοι. Imo, αυτοί θα περάσουν μετά την Inter. Ο Παναθηναϊκός και η Werder θα παίρνουν τίποτα ισοπαλίες μεταξύ τους και θα χαίρονται, ενώ η Ανόρθωση θα τους φάει στην Κύπρο. Επίσης, Ζενίτ-Ρεάλ το κόβω Χ.

(30-09-2008 12:34 AM)Dragar Wrote: [ -> ]To χθεσινο ματσ ρε παιδια ηταν ολα τα λεφτα!
Η Παοκαρα τον εφαγε τον Αρη το σκουληκι!1-0!αυτα ειναι...!
(30-09-2008 04:27 PM)Dragar Wrote: [ -> ]Eννοειται αλλα τι να κανουμε.Ας βολευτουμε και μαυτο!
Δεν υπαρχει ο Αρης...απλα

I'm soooooo giving link στον Βασίλη...
Μιας και μιλάμε για CL και για τον ομιλο του παο, εγώ πιστεύω πως η ανόρθωση στην καλύτερη να βγει τρίτη. Στο 0-0 με την Werder αδικήθηκαν οι γερμανοί πιστεύω...και πραγματικά νομιζω πως ακόμα και με νίκες στην Κύπρο, σε ΟΑΚΑ και γερμανία δύσκολα θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα...Πόσο μάλλον τώρα μετα την καλή εμφάνιση του παο με την inter..
Τι δηλαδή να νικήσουν 2 αγώνες στην κύπρο και να ελπίζουν σε Χ παο-werder??? Χλωμο σεναριο...
Βασικά ίσως να έχεις δίκιο, το τελευταίο που θυμάμαι από Werder είναι ένα 5-2 στη Bayern εκτός έδρας... Αλλά δεν ξέρω. Στο CL ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Και για το Ανορθωση-Παναθηναϊκός δεν είμαι σίγουρος επίσης, ο ΠΑΟ έχασε το παιχνίδι της Κυριακής και είναι ξεκούραστοι και καλά. Θα δούμε αύριο.
Μπα. Εγω πιστευω οτι ο παναθηναικος δεν εχει δειξει καλο προσωπο στο CL εδω και πολυυυυυυ..... καιρο. Οποτε η καλη εμφανηση με την ιντερ πιστευω δεν εχει σχεση με το αν παιζει καλα η οχι. Η Werder ειναι αρκετα φορμαρισμενη αφου φιλοδορει με 5αρες τους αντιπαλους οποτε δυσκολα τα πραγματα οσο ο Diego παιζει καλα.
Αναθεωρώ!! Η Ανόρθωση πετάει ρε ! 3 goal στον ΠΑΟ και σχετικά άνετα..δεν εκανε και τπτ σπουδαίο ο ΠΑΟ..
Στην κύπρο ακόμα και η inter θα εχει προβλήματα! Δεν το περιμενα αυτό!
ενω ο παο τα σκατωνειToungue.
Ενω ο ολυμπιακος μοιραζει πενταρες ( Ολυμπιακος - Νορτζελαντ 5-0 καλα τους εκανε ο Νταρκο ). Να δουμε τωρα τι θα γινει με την Α.Ε.Κ
Εντάξει, ομάδα Νορτζελαντ δεν υπάρχει.
Με την ΑΕΚ θα γίνει σκληρός αγώνας και το σκορ πιστεύω δεν θα ανοίξει.. Κανα 1-0 και όποιος βάλει πρώτος γκολ κερδίζει...
Αναλογα με τα κεφια του καθενος ας πουμε αν ο ολυμπιακος παρει μπρος απο νωρις τοτε βλεπω πολλα κλαμενα παλικαρια στο Ο.Α.Κ.Α . Ενταξει απο την αλλη τωρα την νικη της Α.Ε.Κ μεσα στο Καραισκακη ειναι ανυπαρτη εκτος αν εχει στηθει το παιχνιδι
Και καλά ότι στήνονται που στήνονται παιχνίδια στην Ελλάδα, στήνονται και κατά του Ολυμπιακόυ.ΕΛΕΟΣ!!!! Σε κάποια άλλη χώρα ίσως...
Α, και τελευταία φορά που μίλαγαν έτσι οπαδοί και εφημερίδες του Ολυμπιακού για αγώνα με την ΑΕΚ έπεσε 4αρα, γι αυτό κράτα μικρό καλάθι...
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-0, τελεία και παύλα.
Κι όταν λέω 'γώ για την Ανόρθωση να με ακούτε. Toungue
Τι λε ρε. Αυτο στημενο ηταν τι νομιζες ( αεκ - ολυμπιακος ) καταρχην ο ολυμπιακος ηταν 6 ποντους μπροστα και ο κοκκαλης σκεφτηκε να παρει μερικα εξτρα λεφτα για να πληρωσει το χαρτζιλικι του γιου του
Δεν ήταν και έχω έγκυρες πηγές.. Τον Γιώργο Γεωργίου..
(05-10-2008 05:40 PM)link Wrote: [ -> ]Τον Γιώργο Γεωργίου..

Φίλε. Ξύσε το αυτί σου και προβληματίσου.
Τωρα δεν προκειται να πω "σας τα ελεγα εγω" αλλα ....... σας τα ελεγα εγω
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's