Εγω είμαι ΑΕΚ (αρα και απογοητευμένος
).Πήραμε ένα κυπελλάκι φέτος και χαρήκαμε λίγο αλλά όχι και σπουδαία πραγματα.Απο ΑΕΚ δεν εχω αγαπημενο παιχτη πλεον μιας και ολοι οσοι μου αρεσαν πλεον και ηταν σε μια κανονικη ποδοσφαιρικη ηλικια,εφυγαν.Απο τους .... ποδοσφαικα παππουδες που εχουμε μ'αρεσει ο Ντιοπ και ο Δέλλας.Από τους ξένους μ'αρεσει ο Forlan,o Messi,o Robben,o Ribery,o Xavi,o Iniesta,o Fabregas και ο Maicon (ξερω είναι πολλοι αλλα καλοί
)
Γεια σας παιδιά.Και εγώ ΑΕΚ είμαι όπως και ο Χρήστος από πάνω και με λένε και μένα Χρήστο.
Από την ΑΕΚ μου άρεσε ο Scocco και μου αρέσει και ο Μάκος.Από τους μεγάλους συλλόγους μου αρέσει ο Bale,ο Kaka και ο Drogba
Εγω ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ!Αντε να δουμε αν θα κανουμε τιποτα τωρα που ηρθε ο σουλταν αλ σαουντ!!!
Γεια και από μένα!!! Εγώ είμαι Ολυμπιακός!! Μου αρέσει πολύ ο Τοροσίδης και Mellberg! Επίσης είμαι fan της Μilan!!!! Αλλοι αγαπημένοι παίκτες μου είναι ο Forlan (από 9 χρονών μου άρεσε που ήταν στην Utd αλλά τώρα πήγε Ιnter :@) Suarez,Cavani!!
Εγω υποστιριζω ΑΕΚ.Ωστοσο εχω παει μονο σε 3 ματς γηπεδο λογω αποστασης.Ελπιζω σε 2 χρονια που τελειωνω το λυκειο να περασω Αθηνα ωστε να μπορεσω να παρακολουθησω περισσοτερους αγωνες
.Απο παιχτες μου αρεσει πολυ ο Leonardo.Ειναι ο νεος ηγετης της επιθετικα μετα την φυγη του Scocco.Απο το εξωτερικο μου αρεσει η Barcelona γιατι πολυ απλα το ποδοσφαιρο που παιζει ειναι εξαιρετικο.