Legendary Pokémon

Full Version: Τι ομάδα είστε? Ποιος παίχτης σας αρέσει? Μεταγραφές?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Και βάζω στοίχημα ότι η εφημερίδα που το γράφει ακούει στο όνομα "Φως των Σπορ" >>http://contra.gr/pops/news_large.aspx?paper=fos&date=05012009 ή Πρωταθλητής και ότι αυτός που το υποστηρίζει είναι ο κυριούλης που εμφανίζεται στα δεξία του πρωτοσελίδου της εφημερίδας Toungue. Ίσως πάλι κάνω λάθος
Ελεύθερος Τύπος και το λέει ένας Βασιλάκης/Βασιλακάκης κάτι τέτοιο.Άμα θες λινκ πες μου να στο βρω.
Για τον ίδιο άνθρωπο λέω και εγώ, τον έχει στα δεξιά του πρωτοσελίδου της εφημερίδας "Φως των Σπορ". Απλώς, νόμιζα ότι μιλούσες για κάποια αθλητική εφημερίδα, γι' αυτό και το μυαλό μου πήγε πρώτα στον Πρωταθλητή κτλ
Anyway, για να έιμαι στο θέμα του thread( ίσως έιμαι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο) σαν παίκτης μου αρέσσει πολύ ο Messi και γενικότερα κάθε παίκτης της φετινής Barcelona, η οποία παίζει ωραία μπάλα. Επίσης, φέτος τα πάει πολύ καλά η Liverpool(αν και είμαι Arsenal) και από αυτήν μου αρέσουν ο Torres και ο Gerard.
(06-01-2009 04:03 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Για τον ίδιο άνθρωπο λέω και εγώ, τον έχει στα δεξιά του πρωτοσελίδου της εφημερίδας "Φως των Σπορ". Απλώς, νόμιζα ότι μιλούσες για κάποια αθλητική εφημερίδα, γι' αυτό και το μυαλό μου πήγε πρώτα στον Πρωταθλητή κτλ
Anyway, για να έιμαι στο θέμα του thread( ίσως έιμαι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο) σαν παίκτης μου αρέσσει πολύ ο Messi και γενικότερα κάθε παίκτης της φετινής Barcelona, η οποία παίζει ωραία μπάλα. Επίσης, φέτος τα πάει πολύ καλά η Liverpool(αν και είμαι Arsenal) και από αυτήν μου αρέσουν ο Torres και ο Gerard.

Εδω δεν λεμε μονο τι ομαδα ειμαστε γενικα συζηταμε τα περι του ποδοσφαιρου.
Εγω προσωπικα το ντερμπι δεν το ειδα επειδη μου ειπαν πως ηταν μαπα. Και επειδη σημερα μου τα επριξε ενας βαζελος επειδη νικισαμε με πεναλτι στα δυο τελευταια παιχνιδια νομιζω φανηκε οτι παιξαμε καλα ανεξαρτητα απο την ανικανοτητα για να μπει το γκολ. Με τον θρασυβουλο εγιναν 10 ευκαιριες
I like BARCA&MESSI, PAOK&CHALKIAS, ARSENAL&ARSHAVIN
ΗΡΑΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Και... Dica (the best)!
pantos o paok h o pao tha to paroun fetos...
Panathinaikara enoeitai apo pao m aresei o letos k o salpi (etsi opes exei parei fora k ston ypno tou goal vazei) kai o kara apo eksw rooney (agapimenos) dani alves arshavin krima pou efige o ronaldo alla kai o owen ta spaei
ΑΙΣΧΟΣ!!! ολοι βαζελοι ειναι εδω μεσα???!!! Sad
εγω ειμαι ολυμπιακαρα και μου αρεσει παντοσ α... ναι ο leto einai @@@@@@@@@
(16-07-2008 11:22 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Πρώτον, είμαι ΑΕΚ.
Δεύτερον, από Έλληνες παίκτες μου αρέσουν αρκετά ο Παπασταθόπουλος της ΑΕΚ γιατί είναι ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός αυτή τη στιγμή κι ο Ρεχάγκελ τον έχει γραμμένο και ο Μήτρογλου του Ολυμπιακού γιατί αν πάρει μπάλα, βάζει γκολ με άνεση.
Τρίτον, από ξένους, respect σε (σχεδόν) όλη την εθνική Ισπανίας γιατί είναι ομαδάρα και κυρίως στους Silva, Torres και Villa. Επίσης, μεγάλοι παίκτες είναι οι Messi, Tevez, Ribery και όσοι άλλοι τρέχουν απο 'δω κι από ΄κει χωρίς να κουράζονται.
Α, respect και στον Gattuso που μπορεί να παίξει 8 παιχνίδια σε μια μέρα χωρίς να κουραστεί καθόλου. Στα 7 θα πάρει κίτρινη βέβαια και στο ένα θα αποβληθεί.

Α, ναι, η Chelsea πήρε τον Deco από την Barcelona.

Φαντασου τι θαυματα θα εκανε η εθνικη Ισπανιας στο euro/mundial εαν υπηρχε εστω και λιγη συνεργασια μεταξι των παιχτων... κρυμα...
Ειμαι ΟΣΦΠ btw.
Εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στο Νεο Φαληρο...Οπως καταλαβατε ειμαι Ολυμπιακος και καποιοι παικτες που μου αρεσουν ειναι οι Forlan, Galleti,Messi,Iniesta και Puyol (εστω κι αν μονο ενας απο αυτους που ανεφερα ανηκει στην ομαδα μου).
Εγώ είμαι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μου αρέσουν οι Τόρρες και Τζέραρντ.
το εχω πει,ειμαι ολυμπιακος
χθες σκοισαμε τον εργο-τελη[τελος του εργου]
ο παο αντιθετα εχασε 0-2
Υποστηρίζω ΠΑΟΚ χωρίς όμως να ασχολούμαι και πολύ.

Από παίκτες μ αρέσει ο Γκαρσία περισσότερο.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's