Legendary Pokémon

Full Version: ''Θαμμενα'' members
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Λοιπον,ανοιξα αυτο το thread για να γραψω την γνωμη μου για ενα γεγονος που ειναι λιγο απαραδεκτο.Οταν ενα ατομο κανει register,υποτιθεται οτι ΜΠΑΙΝΕΙ και ΜΕΝΕΙ.Καποια members ομως,ενω εχουν κανει register,μετα απο λιγο καιρο,ΞΕΧΝΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ το forum η αλλοι το παιρνουν στην πλακα.Θα μπορουσαν καλλιστα να μην εχουν κανει καθολου register,αφου επροκειτο να μην μπαινουν καθολου στο μελλον.Aυτο εδω,''We currently have 974 members registered'' ειναι λιγο ψευτικο για μενα.Καταλαβαινω πως καποια members εχουν τα δικα τους{σχολεια,προσωπικα προβληματα} αλλα,''παιδια,εχετε αφησει κατι πισω''.
Mηπως περιμενετε να γινει κατι καλυτερο για το site ετσι?Υποτιθεται οτι θα επρεπε να ειμαστε ολοι active.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν φερνω καποιον σε δυσκολη θεση αλλα,δεν περιμενω να αλλαξει τιποτα.{Παρ'ολο που το ελπιζω}.
Οποιος θελει ποσταρει και λεει την γνωμη του.Αν δεν θελει κανεις,απλουστατα το thread κλεινει απο καποιον moderator η admin.
Λοιπών POKERULER σαν να διάβασες τη σκέψη μου!!! Το ίδιο είχα στο νού μου πριν λίγες ημέρες. Καταρχήν για τη λύσει αυτού του προβλήματος χρειαζόμαστε την βοήθεια του Arty2. Είναι ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου και αυτός μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό το πρόβλημα. Μια δική μου γνώμη είναι:

Arty2,

Όπως είπε πρώτος ο POKERULER υπάρχουν κάποιοι που γίνονται μέλη εδώ για να σπάσουν πλάκα!!! Δεν είναι δυνατόν να είσαι μέλος 2 χρόνια και να έχεις μπει 1 φορά!!! Επίσης κάποιοι άλλοι φτιάχνουν έναν δεύτερο, τρίτο κ.τ.λ. λογαριασμό για να πετύχουν κάτι. Παραδέχομαι ότι και εγώ έχω 2 λογαριασμούς (τον έναν τον έφτιαξα για να «ξαναζωντανέψω τον πρώτο μου λογαριασμό») αλλά θέλω να διαγραφεί ο δεύτερος. Μπορώ να κάνω όμως τίποτα για να τον διαγράψω??? Προτείνω στον Arty2 τα παρακάτω:

α) Να δημιουργηθεί ένα κουμπί «DELETE» εκεί που ο χρήστης επεξεργάζεται τα δεδομένα του.

Αυτό πρέπει να γίνει (δεν νομίζω να είναι δύσκολο) για να μπορεί ο κάθε χρήστης που δημιούργησε έναν δεύτερο τρίτο κ.τ.λ. λογαριασμό για έναν σκοπό να τον διαγράψει με την ολοκλήρωση του στόχου του.

β) Να δημιουργηθεί (όπως στα μεγάλα επίσημα sites των εταιριών) ένα ελάχιστο όριο επισκέψεων του χρήστη στον ιστότοπο.

Δηλαδή εάν ο χρήστης δεν μπει στο site για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (Εσύ, Arty2, το καθορίζεις αυτό. Μπορεί να είναι 1 μήνας, 3 μήνες, 6 μήνες, 1 χρόνος ή οτιδήποτε άλλο θες εσύ) ο λογαριασμός του να διαγράφετε αυτόματα. Σύμφωνα με τα παραπάνω εάν ο Arty2 επιλέξει κάτι μικρότερο των 6 μηνών ως χρονικό ώριο και ένας χρήστης δεν μπορεί να μπει στον ισότοπο αυτό το χρονικό διάστημα τι γίνετε???
Αυτό δημιουργεί την γ ιδέα:

γ) Να μπορεί ένας χρήστης να γράψει ότι θα λείπει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τον ιστότοπο.

Όμως αυτό να έχει έναν περιορισμό: Ο κάθε χρήστης να μπορεί να λήψη έναν συγκεκριμένο αριθμό ημερών. Για παράδειγμα από τις 365 ημέρες του χρόνου είναι υποχρεωμένος να επισκεφτεί το site 35 ημέρες και είναι επίσης υποχρεωμένος να κάνει 35 post.

Με τα παραπάνω ο Arty2 θα έχει περισσότερο ελεύθερο χώρο στον Server του και ένα πιο τακτοποιημένο ιστότοπο. Επίσης έτσι θα αποδειχτούν οι τύποι που θέλουν να κάνουν ζημιά στο site.

Αυτή είναι η γνώμη μου. Πώς σας φαίνεται???

EDIT: Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι πριν αρχίσουν να ισχύουν οι κανόνες ΟΛΑ τα μέλη αυτή τι στιγμή πρέπει να ειδοποιηθούν μέσω e-mail ΚΑΙ Private Message.
Ενα quote σ'αυτο που ειπες:
γ) Να μπορεί ένας χρήστης να γράψει ότι θα λείπει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από τον ιστότοπο.
Αυτο γινεται και με την υποδειξη ''Αway''{εκει που σε καποιους αλλους χρηστες λεει:offline-online}.
Aν και οι κανονες που αναφερεις PTS ειναι λιγο αυστηροι,θα μπορουσαν καλλιστα να κανουν το site πιο active.Αλλα ταυτοχρονως ειναι και ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΙ.Δεν ειπαμε οι χρηστες να μην μπαινουν για ενα μηνα αλλα,μερικοι εχουν να μπουν και χρονια.....
Το εάν θα είναι για 1 μήνα ή για ένα χρόνο αυτό το καθορίζει ο ιδιοκτήτης.
Συνηθως δεν υπαρχουν τετοιοι περιορισμοι,μονο το ban υπαρχει που ενας admin η mod αποφασιζει για το ποσο θα μεινει banned ενα member.
Στα μεγάλα forums και sites υπάρχει κάτι παρόμοιο που εμποδίζει τους Hackers. Ένα χρονικό ώριο υπάρχει και στο hotmail (κάθε τρεις μήνες πρέπει να μπαίνεις).

EDIT: Αντί για MSN εννοούσα hotmail. Και ας ακούσουμε τι γνώμη των άλλων.
Στο msn δεν υπαρχει χρονικο οριο γιατι γινεται αποκλεισμος επαφης.Εσυ αποφασιζεις ποτε θα ξεμπλοκαρεις εναν χρηστη.Ας δουμε τι εχουν να πουν και τα αλλα μελη του forum και βλεπουμε.Ολα εξαρτωνται απ'τον Arty2.
κοιτα ετσι, οπως τα λετε εχετε δικιο, αλλα ειναι ποιο κουλ να μπαινει μεσα καποιος και να βλεπει 1000 member παρα 100, σε ολα τα φορουμ ετσι ειναι εξαλου, στο καμενοι π.χ. εχει κοντα στους 4000 χρήστες, σιγά μην είναι όλοι αυτοί ενεργοί.

και ολα αυτα θα τα μπορουσατε να τα γραψεται στο Προβληματα
Αυτο το thread pokeman αναφερεται στα ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ του site.Οπως ειπα και στο πρωτο μου post,ανοιξα αυτο το thread για να γραψω την προσωπικη μου γνωμη.Αλλα,συμφωνω σ'αυτα που λες απολυτως.Αν μπαινανε ολα τα members του lp μια μερα,θα ειχαμε ζαλιστει.....Και παλι ομως,καποιοι εχουν ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ το forum,κατι που δεν βρισκω καθολου σωστο.
και τι προτείνεις δηλαδή, να πάμε στο σπίτι τους και να τους τιμωρήσουμε?

παράδειγμα
μπουκάρουμε στο σπίτι κάποιου μέλους που δεν μπαίνει και έτσι
- ποιοι είστε εσείς? ρωτάει
- σκάσε, αλήτη, θα τιμωρηθείς με το τσεκούρι των θεών
- γιατί!?
- γιατί δεν μπαίνεις ποια στο legendary pokemon
- όόόόόόόχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Καπως ετσι πρεπει να γινειToungue.
ε τι να κανουμε ρε χαρη, μπορει το λπ να ειναι της μοδας ξερω γω, παραδειγμα:
Α: "Τι δουλεια κανει ο δικος σου?"
Β: "Δεν κανει, αλλα εχει γραφτει σε ενα φοβερο φορουμ"
Α: "Ωωωωω τελειο!!!"
Ναι,ισα-ισα για το register......τεσπα,αυτο δεν ειναι δικο μου προβλημα οποτε,δεν θα ασχοληθω και πολυ.
αφου εφτιαξες ολοκληρο θρεντ... xD
Και τι εγινε μ'αυτο?...απλα ειπα την γνωμη μου.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Reference URL's