Legendary Pokémon

Full Version: Μια καμένη περιπέτεια στον κόσμο των Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Λοιπον πηρα την επνευση να κανω και εγω μια ιστορια και οταν τελειωνω καθε κομματι θα ηθελα την γνωμη σας.Το αφιερονο στους πραγματικους φιλους μου εδω στον Lugia, Bills [ισως να προστεθει καποιος στο μελλον]

Part 1 Τιτλος:To ξεκινημα μιας νεας περιπετειας

Αρχες καλοκαιριου και τελος μιας κουραστικης χρονιας.Νεα ονειρα αρχιζουν.Τελειωσα την Α' γυμνασιου με καλο βαθμο και για αυτο οι γονεις μου μου εκαναν μια εκπληξη που δεν θα την ξεχασω ποτε μου εδωσαν μια pokeball και μου ειπαν:

-Γλυκε μου κατεβα κατω σου εχουμε μια εκπληξη

Οταν πηγα εκει και ειδα την Pokeball εμεινα εκπληκτος γιατι ποτε δεν μου ειχαν παρει ποτε τιποτα το σπουδαιο και πεταξα στα συννεφα απο την χαρα μου.
Μεσα ειχε ενα Eevee το αγαπημενο μου γλυκο ποκεμον και μου ειπαν:
Φροντιζε το καλα και θα γινεις ο νουμερο ενα εκπαιδευτης στον κοσμο.

Αυτα τα λογια μου εδωσαν πολυ αυτοπεποιθεση
και συνεχισε:καταλαβαμε οτι δεν πρεπει να σε ζωριζουμε και αποφασισαμε να σε αφισουμε να ταξιδεψεις γιατι καταλαβαμε οτι εισαι αρκετα μεγαλος για να το κανεις.
Αληθεια;ειπα και ενοιοσα κατι μεσα μου και ειχα συγκηνηθει παρα πολυ

-Επισης παρe ενα pokedex θα σου χρειαστει για να παιρνεις πληροφοριες για καθε ποκεμον που βλεπεις
μου ειπαν και την επομενη μερα το πρωι εφυγα για την πολυ Sadgem για το πρωτο μου εμβλημα και την κατακτηση του πρωταθληματος Sinnoh

Ημουνα αρκετα χαρουμενος με αυτο το γεγονος αν και ταξιδευα μονος και δεν ειχα φιλους αλλα μου αρκουσε που το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα να παρω το πρωτο μου πoκεμον και μαλιστα αυτό που ήθελα.
Αποχεραιτισα τους γονεις μου και εβγαλα εξω το Eevee και αρχισα να περπαταω μαζι του και γνωριστηκαμε.Ηταν θηληκο και το πιο ομορφο που ειχα δει στην ζωη μου.
Καθως περπατουσαμε ειδαμε ενα τεραστιο θυμομενο Charizard και εκινη την ωρα ενιωθα μεγαλο φοβο το ιδιο και το Eevee που κρυφτηκε απο πισω μου και τοτε ο Charizard αρχισε να ετιμαζει ενα ισχυρο φλογοβολο!!!!
Τι θα απογεινω εγω και το Eevee Μεινετε μαζι μας και θα το μαθετε!

Βy The human torch
χμ, πολύ καλή αρχή μιας και το Eevee είναι απο τα αγαπημένα σου pokemon πιστεύω πως καλά θα κάνεις να προσέχεις το πώς γράφεται. Γράφεται Eevee και οχι Evee πάντος είναι μια καλή ιστορία, και πιστεύω πως αν έκανες μεγαλίτερα τα επισόδια θα ήταν ακόμα καλύτερη.

Υ.Γ.: κάνε Edit να σβήσεις το ενός
"Αρχες καλοκαιριου και τελος ενος μιας κουραστικης χρονιας."
α, ξέχασα βάζε και τόνους και αυτό είναι αρκετά σιμαντικό
Φίλε ο τίτλος σου είναι σχεδόν ίδιος με του GeorgeSlayer.
θα το εχω υποψη μου και Soldi τι τιλο να εβαζα; τελος παντον οταν μου ερθει η εμπενευση θα γραψω και αλλο κομματι αλλα προς το παρον θα διορθωσω το προηγουμενο ποστ μου εδω και θα αρχιζω να βαζω τονους
τα 4 με 3 τελευταια φανφικς ειναι ολα το ιδιο πραμα.
Λοιπον να η συνέχεια:
Part 2 Τιτλος:οι σχεσεις αναμεσα σε εμενα και το ποκεμον

Την ωρα που το ετειμαζε ενιωσα ενα ριγος μεσα μου αλλα μετα ακουστικε μια φωνη:
Φτανει Charizard αρκετα τους τρομαξες επεστεψε ειπε και γελασε

Ηρθε κοντα μου και μου ειπε γεια σου φοβιτσιαρη τι κανεις;

Οταν ηρθε καταλαβα πιος ηταν.Ηταν ο χειροτερος εχθρος μου στο Δημοτικο ο Johny και παραξενευτικα τι κανει αυτος εδω περα στον δρομο για την Sadgem.
Οταν ηταν μικρος με κοροιδευε επειδη μου αρεσουν τα ποκεμον και τωρα παιρνει μερος στο πρωταθλημα;ειπα απο μεσα μου και συνεχισε:

Eισαι για μια μαχη ποκεμον εναντιον μου μου ειπε γελωντας απο μεσα του αλλα το ξεχασα δεν εισαι ικανος για τιποτα αχρηστε μου ειπε και ανεβηκε πανω στο Charizard του και εφυγε.
Οι σκεψεις με βασανιζαν ολη την νυχτα και αρχισα να χανω την αυτοπεποιθεση μου.
Παροολα αυτα πηρα δυναμη απο το ονειρο μου να γινω ενας αφεντης των ποκεμον και συνεχισα.
Την επομενη μερα περπατουσα με το Eevee και αρχισαν να γινονται τα πραγματα πιο καλα με εμενα και αυτην.Καθως προχωρουσα συναντισα ενα αγριο Starly και ειπα να προσπαθησω να το ποιοασω αν και ηταν η πρωτη μου μαχη:ας δουμε τι μπορεις να κανεις Eevee χρισιμοποιησε το χτηπημα
Ο Starly το αποφυγε και εκανε και εκεινο χτηπημα με ολη του την δυναμη και το Eevee δεν φαινοταν τοσο καλα ομως συνεχισα με ενα ακομα χτηπημα και αυτην την φορα πετηχε.
Το χτηπημα τον εκανε εκτος μαχης και εψαξα την τσαντα μου μα ξεχασα οτι πρεπει να εχεις μια pokeball για να το πιασεις ομως ημουνα αρκετα ευχαριστιμενος γιατι το Eevee μου νικησε την μαχη.
Λιγο αργοτερα κατσαμε μαζι κατω απο ενα δεντρο για να ξεκουραστουμε και καταλαβα οτι οι σχεσεις μας γινονταν ακομη καλυτερες.
Μετα απο λιγη ωρα περπατιματος ειδα την πολη Sadgem και πηγα κατευθειαν στο κεντρο ποκεμον για να μου δει η νοσοκομα το Eevee.Mετα πηγα στο μαγαζι της πολης και αγορασα 5 pokeballs και συνανησα τον καθηγητη Rowan και με συμβουλευσε.. και ειχα ενα τρεμουλο
συνεχιζετε....................[/i]
ωραίο
και αφού (Click to View)
Ωραια η ιστορια σου... Συνεχισε την!
η ιστορια σου με πορωσε!!!
wow!!!!!τελεια δουλεια συνεχισε την αξιζει!!!!
λοιπόν αν και μικρά κομμάτια είναι πάρα πολύ καλά! και κρατάει τους αναγνώστες σε αγωνία!
σας ευχαριστω θα συνεχισω αλλα παιδια δεν το περιμενα να σας αρεσει αλλα αφου σας αρεσει θα το συνεχισω
δε μου αρεσει που περιεχει και εμενα χωρις να με ρωτησεις ή να παρεις την αδεια μου. αυτο θα το παρω ως συκοφαντικη δυσφημηση και θα σου ζητησω να αλλαξεις το ονομα του ανταγωνιστη σου στην ιστορια
και ποιον να βαλω ποιος αλλος με ανταγωνιζεται εδω μεσα;
εγω δε σε "ανταγωνιζω", σου την μπαινω, αλλωστε γραφτηκες πριν ενα μηνα στο forum, δεν εισαι σε θεση να ξερεις πως θα αντιδρουσε ή τι θα εκανε σε καποια κατασταση καποιος απο το forum. Μπορεις να το αφησεις οπως ειναι, απλα κανε edit και στο ονομα που λεει χαραλαμπος βαλτο ανδρεας/κωστας/γιωργος/μιτσος/τακης/αφροξυλανθη/οτι να 'ναι. δε θα 'χει καμια διαφορα στο σεναριο.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's