Legendary Pokémon

Full Version: Μια καμένη περιπέτεια στον κόσμο των Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
εεεε...8ελω και εγω να ειμαι!!! οπωςδηποτε!! μπορω να ειμαι στους κακουσ, μαζι με τν Johan! Η γενικα, βαλε με καπου αν 8ες!! τα ποκεμον που 8ελω ειναι Umbreon, Togepi/Togetic η Togekiss. Αυτα τα δυο βασικα..τα αλλα διαλεξε τα εσυ!!
(17-11-2008 04:43 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Λοιπον ας συστηθουμε!με λενε Lugia εσας;
-Εμενα με λενε Bills!
-Και εμενα με λενε Ηuman torch χαρηκα!

Όλα τα λεφτά. Κατα τη γνώμη μου, μερικά πραγματικά ονόματα θα ήταν καλύτερα. Δεν πας στο δρόμο να συστήνεσαι ως Human Torch, πώς να το κανουμε. Toungue
μπορει επιτηδες να τα εβαλε για πρωτοτυπια.....αλλα εχουν χιουμορ......
Λολ,καλο xD
Παντως,αν η ομαδα των κακων ειναι ice-type,εγω βγαινω απ'ε3ω ; Ρ
*likes the water types cough*
poreon.
Λοιπον η συνεχεια της ιστοριας και θα σας βαλω ολους παιδια!!!!!!εκτος τον ΝΜ2 γιατι δεν πηρα την αδεια του!
5τιτλος η περιπετεια στην πολη Jublife!!!!

-Επιτελους φτασαμε παιδια!
-Ναι ας παμε στα μαγαζια της πολης!!!
-Ενταξει ομως πρωτα να κανουμε τα πιο απαραιτητα πραγματα Βills!!
-Παμε στο κεντρο pokemon σιγουρα δεν ειναι μονο το Eevee πληγωμενο
-Ναι εχεις δικιο ο Turtwig μου υπεφερε με την μαχη με τον Starly.
-Και εμενα το Torchic που επιασα πρεπει να γιατρευτει!!
-Και εμενα ο Shinx!!!εκτος απο το Eevee θελει και εκεινο γιατρια
-Α.Να το!!!!Παμε!!!!

Μετα απο πολυ λιγα λεπτα πηραμε και οι τρεις τα pokemon μας και φυγαμε για το μαγαζι της πολης για να αγορασουμε φιλτρα και pokeballs!!!
Και καθως προχορουσαμε και κοιτουσαμε τις βιτρινες ακουστηκε το στομαχι του Lugia
-Φαινεται πως δεν εισαι ο μονος που πειναει ας παμε σε ενα εστιατοριο ειπα και αρχισαμε να ψαχνουμε!!!!!

Βρικαμε ενα μπηκαμε μεσα και αρχισαμε να συζηταμε:
-Μετα το φαγητο παμε να αγορασουμε ενα pokewatch!!!!!
-Nαι αλλα σιγουρα θελεις να παρεις ενα;
-Nαι γιατι οχι;
-Ακουσα πως υπαρχουν μερικοι απατεωνες εδω και πουλουν ψευτικα!!!
-Ενταξει θα προσεχουμε τοτε
ειπα και πληρωσαμε.Επειτα φυγαμε προς ενα κτιριο που πουλουσε pokewatch
και πηρα ενα!!!!που ηταν γνισιο διοτι το ελεξα!!!!!!
Τωρα παμε προς την Orebourgh ειπα μα εκεινη την ωρα ακουστηκε ενας δυνατος κεραυνος
-Εεεεεε παιδια τι ηταν αυτο
-Νομιζω πως ηταν κεραυνος!!!!
-Μα εγω δεν βλεπω σηννεφα!!!!!
ειπε ο Lugia και αυτος ο ηχος ακουστηκε ξανα και αρχισαν καποιοι τυποι που ηταν πανω σε μια σκεπη να λενε:
Ωρα για δραση
το κακο θα περασει
για την προστασια του κοσμου απο την καταστροφη
για να κυριευσουμε ολοκληρη την γη
ο Johan και ο Umbreon
η ομαδα κεραυνος σας σοκαρει
και τα pokemon σας θα παρει

Κατεβηκαν απο την σκεπη και ο Johan εβγαλε εξω τον Froslass και ο Umbreon το Eevee
ετοιμαστητε για μαχη ειπαν
-Αχ φαινονται πανισχηροι πως θα τους νικησουμε;
-Με τα pokemon μας φυσικα.Μην υποχορεις ποτε αν ο αντιπαλος ειναι δυνατος σε μια μαχη δεν μετραει μονο η δυναμη του pokemon!ειπε ο Bills και μου ειπε να σηνεργαστουμε σε μια διπλη μαχη εναντιον τους!!!

Φυσικα δεχτηκα!!!!
και καθως εμεις τους απασχολουσαμε ο Lugia πηγε να ειδοποιηση την αστυνομια!
Εβγαλα εξω το Eevee και ο Bills τον Piplup και η μαχη αρχισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Piplup χρησιμοποιησε την φουσκα στον Floslass και το Eevee μου χτηπημα στο Eevee του
-Το χτηπημα του Piplup βρηκε στοχο και τον αποτελειωσε με ενα ακομη χτηπημα!!!!!!! και ο
Froslass ειναι ανικανος για μαχη!!!!!! και ειπα στον Bills:
-Βασισου επανω μου θα τα καταφερω
-Εισαι σιγουρος για αυτο;
-Αν θελω να γινω ο pokemonmaster που θελω θα πρεπει να κανω κατι και εγω και οχι να καθομαι απο πισω σας!!!!ενταξει Eevee χτπησε τον με ολη σου την δυναμη!!!!
ο Eevee ειναι πλεον ανικανος για μαχη!!!!!!!!!!
Αχχχχχχχχχχχχχ Johan φαινεται να τα καναμε παλη θαλασσα καλυτρα να φυγουμε πριν ερθει η αστηνομια και εφυγαν με ενα φτιαγμενο αυτοκινητο!!!!!!

Λιγο αργοτερα ο Lugia εφτασε και μας ειπε οτι δεν το βρηκε!!!!!!!!!!
-Δεν πειραζει ειπαμε ας παμε στην Orebourgh!!!!!!
-Αlt μην κουνιθει κανεις!!!!!!!!!!!!
Αυτη η φωνη ερχοταν απο μια πιτσιρικα
Ηρθε κοντα μας και μας μιλησε!!!!!

-Ψαχνω παρεα παιδια θελετε να ερθω μαζι μας;
-Ναι θα το ηθελα παρα πολυ ειπε o Bills μαγεμενος απο την ομορφια της!!!!!τι λετε εσεις παιδια ναι ναι φυσικα ελα μαζι μας πως σε λενε;
-Mirka και ταξιδευω στην Sinnoh για να πιασω ολα τα pokemon τυπου νερου ειναι τελεια και θελω να ποιασω ιδηαιτερα ενα Feebas!!!!εσας πως σας λενε;
Εμενα με λενε Human torch αλλα οι φιλοι απο δω με λενε ΄΄καμενο΄΄ [για να γελασετε το εβαλα] αλλα δεν τους δινω σημασια
-Ναι αλλα σου το λεω οταν μου την σπας!!!!!!τελος παντον με λενε Lugia
-Εμενα με λενε Bills χαρηκα!!!
-Ωραια τωρα ας παμε στην Orebourgh για το πρωτο μας μετταλιο στην Sinnoh!!!!!
-Nαι ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
συνεχιζεται.................................
wow! veeeeeeeeeeeery nice can i be in too?
(i like dark ,water and fire type)
φυσικα θα σκεφτω ενα τροπο και θασε βαλω!
thx I am really excited by urs and bills's story
"-Ναι θα το ηθελα παρα πολυ ειπε o Bills μαγεμενος απο την ομορφια της"
i lol'd in a good way.xD

Anyway,thank for putting me in <3
Επισης,ωραια η φαση με το καμενος 8D
πολυ πετυχημενο φιλε αλλα την επομενη φορα βαλε με και σε καμια μαχη.....+οτι πρεπει λιγο να βαλεις σασπενς στην ιστορια σου και να μην τελειωνει με αποτομο τροπο οπως <<παμε να παρουμε το πρωτο μας εμβλημα>>.εγω τα ανεφερα ολα αυτα για να σε βοηθησω φιλαρακι και να μην ειναι ολες οι ιστοριες παρομιες....κατι ξερω και εγω που γραφω σεναριο τηλεορασης........ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ.....;)ok??
Θα συνεχισω και θα το εχω υποψη μου και ευχαριστω
χαχα...τελειο!!! μαρεσει πολυ ο ρολος μου! thx a lot Big Grin
ευχαριστω παιδια!!συντομα θα δειτε την συνεχεια!
one litle thing οι Froslass είναι πάντα θηληκές! και δεν γίνετε μία Froslass να βγαίνει εκτος μάχης με δύο buble αλλα τέσπα εσύ είσαι ο συγγραφέας και εσύ γράφεις ότι θές. ( και σε ένα post σου έγραψα και άλλα pokemon που ήθελα να έχω αλλα πάλι τέσπα)

@Mirka ποιός είπε οτι η Bad guys θα έχουν μόνο pokemon πάγου; θα έχουν γενικότερα pokemon όλων των τύπων αλλα τώρα ο Jakob σε πήρε με τους καλους οπότε αστα βράστα.

Υ.Γ.: The Human Torch Ιάκοβο δε σε λένε;
Ναι με λενε Ιακωβο αλλα τελος παντον ευχαριστω για την βοηθεια!
Λοιπον στην λιστα της αφιερωσης πρωσθετονται οι:Johan,Shinyvaporeon,Chaos714,Umbreon,Celesi,Mirka,Charizard2005!!!!!!!!!!!!!

Special thanks στους:Lugia και Johan που χαρης στις παρατηρησεις τους θα διορθωσω την ιστορια!!!

Part6 τιτλος:η φιλια μετατρεπεται σε μισος

Κατευθηνομασταν στην πολη Orebourgh και οταν αρχιζε να νυχτωνει αναγκαστικαμε να κατασκηνωσουμε στο δασος!

Την επομενη μερα το πρωι μωλις ξηπνησαμε ετοιμαστηκαμε και η Mirka ειχε μια ιδεα!

να κανουμε κατι σαν τουρνουα οπου θα μαχοταν εγω εναντιον του Lugia και η Mirka εναντιον του Bills!!
ηταν μια καλη ιδεα γιατι τα pokemon μας θελανε λιγη εξασχηση!!!
και αρχισαμε!
Η Mirka εβγαλε εξω τον Corsola!!!!

ο Bills εβγαλε το pokedex του και εβλεπε τις ικανοτητες του Corsola.Το εβαλε μεσα και συνεχισε!εβγαλε εξω τον Torchic!!!!!
και η μαχη αρχισε!!!!!!!!!!
Ο Corsola χρησιμοποιησε την υδραντλια μα ο Torchic την αποφυγε και εκανε συνεχως χτηπηματα και ο Corsola αρχισε να εξασθενει
η Mirka ομως χρησιμοποιησε το κανονι με βελονες και βρηκε στοχο!!!!!!
ηταν ενα κρισιμο χτηπημα!!!!!!!

o Torchic oμως εμεινε ορθιος με δυσκολια αλλα ο Bills ειχε ακομη μια ευκαιρια για να την νικησει ομως:
η Mirka τον αποτελειωσε με υδραντλια!!!!!!ειναι σουπερ αποτελεσματικο χτηπημα και ο Torchic ειναι ανικανος για μαχη!!!!

-Δεν πειραζει Torchic επεστρεψε!!!!αλλα την επομενη φορα δεν θα εισαι τοσο τυχερη!!! ειπε και δεν αργισε πολυ να αρχισει η μαχη μου με τον Lugia!!
Πηραμε θεσεις και
-Διαλεγω εσενα Turtwig
-Διαλεγω εσενα Eevee
και η μαχη αρχισε!!!!!!!!!
Η Eevee επιτεθηκε με ενα γρηγορο χτηπημα οπου βρηκε στοχο!!!!!
-Turtwig χτηπημα με ολη σου την δυναμη!!!!και ο Eevee πεφτει κατω!!!
-Ελα Eevee κουραγιο!!!!!!!!!!!αντεπιθεση με ευκινησια και μετα χτηπημα!!!!!
-Turtwig προσεχε!!!!!!!!

το χτηπημα του Eevee βρηκε τον στοχο!!!!!!

Μα ξαφνικα ο Turtwig αρχισε να λαμπει!!!!!!!!!μηπως εξελισετε!!!!!αναρωτηθικαμε ολοι και ολη η παρεα εβουβαθει!!!!
Μα φανηκε να σταματησε το φως και να εμεινε ετσι οπως ειναι χωρις να εχει εξελιχθει!!!!!!!

-Τι εγινε ειπε με απωρια ο Lugia!!
και η Mirka με την φρωνηση της απαντα!!!
-Ειναι η κινηση ηλιολουστη μερα!!!!!!που αυξανει την υγεια ενος pokemon!!!!
-Φαινεται πως το Turtwig μου εμαθε μια καινουργια κινηση οταν την χρειαζομουν!!!!!!!!!τελεια!!!ενταξει χτηπημα!!!
-Εevee ευκινησια για να αποφυγεις το χτηπημα!!!!και ο Eevee το απεφυγε επειτα χρησιμοπηισε συνεχως χτηπηματα

ετσι ο Turtwig με το ενα χτηπημα μετα το αλλο ηταν αδυνατον να χρησιμοποιηση την ηλιολουστη μερα και ηταν πλεον ανικανο για μαχη!!!
-Επεσρεψε Turtwig!πολεμισες γενναια!!!!!

και τωρα ακολουθουσε η μαχη μου με την Mirka ομως δεν ηταν πουθενα τριγυρω!!!!!
και μετα ανακαλυψαμε που ειναι οταν ηρθε η ομαδα καραυνος:
Hταν μαζι με τον Johan και τον Umbreon και αρχισαν να λενε το σηνθημα

Ωρα για δραση
το κακο θα περασει
για την προστασια του κοσμου απο την καταστροφη
για να κυριευσουμε ολοκληρη την γη
ο Johan και ο Umbreon και η Mirka φυσικα!
η ομαδα κεραυνος σας σοκαρει
και τα pokemon σας θα παρει

-Τι;μα πως;φαινεται πως η Mirka μας ξεγελασε;
-χαχαχαχα τι περημενατε να ταξιδευω με κατι νιανιαρα σαν και εσας απλως ειμαι μελος της ομαδας κεραυνου!χαχαχα και για αυτον τον λογο σας ειπα να κανουμε μαχες για να απωδυναμοθητε και να ερθουμε εμεις και να σας αποτελειωσουμε!!!!!

Αχ οχι δεν επρεπε να την εμπιστευτουμε!!
πολυ αργα κοροιδα διαλεγω εσενα Corsola!!
-Πηγαινε Frosslass!!
-και εσυ Eevee!!!!!!

παιδια βγαλτε γρηγορα τα pokemon σας!!!

Τι θα γινει στο επομενο επεισοδιο???τι θα απογεινουν οι ηρωες μας???

μηνετε μαζι μας και θα το μαθετε
συνεχιζεται......
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's