Legendary Pokémon

Full Version: Μια καμένη περιπέτεια στον κόσμο των Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
τι σιμαίνει τώρα αυτό;
πολυ ωραια η συνεχεια σου! συνεχισε τη ιστορια σου! Big Grin
θα αργήσει λίγο να γράψει την συνέχειαSad ( on 1-1-2009)
Ποτε να μην εισαι σιγουρος μπορει και νωριτερα!!
Οχι χαρις τον Lugia θα ειναι πιο συντομα απο οτι φανταζεσε!
μακάρι!SmileBig GrinToungue
Λοιπον η συνεχεια της ιστορια και εδω αυτο το επεισοδιο ειναι πολυ πολυ αφιερωμενο στην Charizard2005.

Part10 Τιτλος:Το πρωτο μου εμβλημα και το δηλημα.

Καθως εγω ετοιμαζομουν και εκανα προπωνηση με τον Bills και τον Lugia μεσα στο πανεμορφο,μεγαλο δασος κατω απο το λαμπερο φως του κοκκινου φεγγαριου ημουν αρκετα ετοιμος για το πρωτο μου εμβλημα.Ομως ηξερα οτι θα πρεπει να ειναι δυσκολο να νικησω τον Roark καθως εχει pokemon τυπου πετρας και δεν θα ειναι ευκολο να τον νικησω με το Eevee και το Shinx μου.Για αυτο ο Lugia μου προτεινε:
-Αν ειχες πετρα νερου καλο θα ηταν το Eevee σου να εξελιχθει σε Vaporeon μα που θα βρουμε μια;
-Δεν ξερω αλλα δεν εχει σημασια.Εγω εκπαιδευα ολη την νυχτα το Eevee μου και νομιζω πως θα τα παει μια χαρα.
-Και εγω αυτο πιστευω
ειπε ο Bills.
Και κατευθηνομασταν προς το σπουδαιο και μεγαλο γυμναστιριο του Roark για την μεγαλη μου μαχη.
Μολις φτασαμε στην εισοδο συναντισαμε ενα κοριτσι και σηστηθηκαμε:
-Γεια σας με λενε Shinyvaporeon.Πατε για μια μαχη στο σταδιο;
-Ναι εγω τωρα παω για να παρω το πρωτο μου εμβλημα ομως ο Lugia εκανε μια μαχη χθες εδω και νικησε και πηρε το πρωτο του.Τελος παντον με λενε Human torch.
-Eμενα Bills!
-Kαι εμενα Lugia.Εσυ τωρα πας για μια μαχη στο σταδιο;
-Οχι γιατι το εχω παρει ηδη και μαλιστα εχω τρια.
-Και τοτε τι κανεις εδω;
-Ερχομαι σχεδον καθε μερα εδω για να βλεπω τις μαχες του Roark στο σταδιο και τον βοηθαω οταν ο κριτης της μαχης εχει δουλεια και δεν ειναι στο γυμναστιριο και γενικα ειμαι μια fan του Roark.
-Kαι τι pokemon σου εχεις ShinyVaporeon;
-Αυτα εχω:βγειτε εξω Vaporeon και Gastly!
-Tι;εχεις ενα Vaporeon;
-Μηπως εχεις μια πετρα νερου γιατι ο Human torch θα δυσκολευτει με την μαχη του γιατι εχει ενα Eevee και δεν εχει καμια πετρα ή τουλαχιστον ξερεις απο που την αγοραζουμε;
-Φυσικα εχω μια πετρα φωτιας,κεραυνου και νερου και της πηρα απο μια πολη πολυ μακρια απο εγω την Sunyshore ομως δεν την αγορασα απλος επειδη εκανα μια χαρη μου τις εδωσαν.
-Ενταξει.
-Μηπως τις θελετε για να εξελιξετε το Eevee του Human torch;
-Οχι δεν θελω καμια,Δεν χρειαζεται να το εξελιξω για να κερδισω μια μαχη!και τωρα ειναι καιρος να παμε μεσα στο σταδιο για να κανω την μαχη μου γιατι ειμαι ανιπομονος!ελατε παιδια!

Και μπηκαμε στο σταδιο,πηρα θεση για την μαχη μου η οποια δεν αργισε να αρχισει

Και ο κριτης αρχισε να λεει:αρχιζει η μαχη του Human torch απο την Ξανθη με τον αρχηγο σταδιου Roark.Μονο ο διεκδηκιτης θα μπορει να αλλαξει ποκεμον κατα την διαρκεια της μαχης και θα χρησιμοποιηθουν μονο δυο ποκεμον.
ΑΡΧΙΣΤΕ!!!!!

-Διαλεγω εσενα Geodude!
-Διαλεγω εσενα Εevee!

Eevee γρηγορη επιθεση στον Geodude!

Και το χτηπημα βρηκε στοχο ομως ο Geodude φαινεται να μην επαθε τιποτα!

-Ενταξει Geodude χτηπημα με ριξιμω πετρας.
-Αποφυφετο με ελιγμους Εevee και συνεχισε με το γρυλισμα.
Η επιθετικη δυναμη του Geodude μειωθηκε!
-Ενταξει Geodude αμεσω χτηπημα με το κεφαλι σου!
και το χτηπημα του βρηκε στοχο
-Ελα μην εκγαταληπεις Eevee και μολις το ειπα αυτο ο Eevee σηκωθηκε με εξαιρετικη ταχυτητα και χρησιμοποιησε μια κινηση που δεν την ειχα δει ποτε μου!ηταν μια καταμαυρη σκοτεινη μπαλα!
-Ειναι η σκοτεινη σφαιρα!
ειπε η ShinyVaporeon
-Mα εγω δεν του εμαθα κατι τετοιο και νομιζω πως δεν μπορει να μαθει τετοιες κινησεις μονο του.
-Εγω πιστευω πως η πιστη σας,η αγαπη σας και η εμπιστοσυνη σας εκανε τον Eevee πιο θαρραλεω και δυνατο και εξ αιτιας αυτων το εμαθε μονο του
ειπε ο Roark
-Ενταξει τοτε Eevee μπαλα σκιας στον Geodude!
και το χτηπημα του βρηκε στοχο και ο Geodude ειναι πλεον ανικανος για μαχη!
-Χμμμμμ επεστρεψε Geodude!πολυ καλη μαχη ομως για να δουμε θα κερδισεις αυτο το ποκεμον;Πηγαινε Cranidos!
-Eevee ξεκουρασου.Πηγαινε Shinx
χτηπημα με ολη σου την δυναμη
-Cranidos κεφαλια και ο Shinx ηταν ανικανος για μαχη!

Ολοι κοιτουσαμε με απωρια αν θα τα καταφερει το Eevee με το πολυ δυνατο Cranidos
-Παμε Eevee μπορεις να τα καταφερεις!χτηπημα με γρηγορη επιθεση!
-Cranidos κεφαλια!
Και τα δυο χτηπηματα συκρουστηκαν και ο Cranidos παρεμεινε ορθιος ενω το Eevee φαινεται να πηρε παρα πολυ ζημια απο αυτην την επιθεση ομως σηκωθησε:
-Παμε χτηπημα με μπαλα σκιας και επειτα ανεβα πανω στην μπαλα και χρησιμοποιησε το χτηπημα
Ο Eevee ηταν σαν ενωμενο με την μπαλα σκιας και η εμφανιση του ηταν παντου μαυρη και φαινοταν πολυ διαφορετικο!και ο Cranidos με αυτην την σινδιασμενη κινηση επεσε κατω και χτηπησε το κεφαλι του στα βραχια και αυτο ηταν το αποτελειωτικο χτηπημα και τον νικησα!
Ημουν πολυ ενθουσιασμενος που θα επερνα το πρωτο μου μετταλιο.
-Ελα Human torch παρτω το αξιζεις πραγματικα.Και ετσι πηρα το πρωτο μου εμβλημα στην Sinnoh!

Μετα ολη η παρεα βγηκαμε εξω απο το γυμναστιριο μαζι με την ShinyVaporeon και εκεινη αποφασισε να ερθει μαζι μας διοτι οτι ηθελε να μαθει το εμαθε και ηταν η ωρα να εξερευνισει ολοκληρο το Sinnoh

συνεχιζεται.......
Πολύ ωραία ιστορία Human Torch! Το eevee αυτό ξέρει και αμμό-επίθεση ε;

Βαθμολογία: 17,5/20! Αν μπορείς βάλε κι εμένα κάπου....τουλάχιστον για ένα επεισόδιο!
Εγινε και επειδη βαριεμαι να σε γραφω ολοκληρο θα σε λεω CTD ενταξει;
(04-12-2008 01:28 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Εγινε και επειδη βαριεμαι να σε γραφω ολοκληρο θα σε λεω CTD ενταξει;
Αν και αυτό νομίζω λέγεται Σπάμινγκ ή κάτι τέτοιο μπορείς να με λες και Dark!
Ωραια ετσι θα σε λεω!
(25-11-2008 04:52 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Αμεσως η ομαδα κεραυνος εφυγε φοβισμενη με ενα φτιαγμενο αμαξι!!!

Δεν έχω διαβάσει και πολύ από την ιστορία για να έχω άποψη, ωστόσο γέλασα αρκετά μ' αυτή τη φράση, δεν ξέρω γιατί. Προσπαθώ να φανταστώ Mirka-Johan σε κανά μικρό τουμπανιασμένο Peugeot να χάνονται στον ορίζοντα ενώ παίζει μουσικούλα Go Go Naruto και γελάω μόνο που το σκέφτομαι.

(04-12-2008 01:50 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Αν και αυτό νομίζω λέγεται Σπάμινγκ ή κάτι τέτοιο μπορείς να με λες και Dark!

Αν δεν έχει πρόβλημα αυτός που γράφει την ιστορία με το να του γεμίζεται τη σελίδα με τέτοιου τύπου ποστς (ειδικά αν το κάνει μόνος του όπως τώρα), δεν έχει παρατηρήσεις για spam εδώ αφού δεν μετράνε τα posts. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ισχύουν οι υπόλοιποι κανόνες.
(05-12-2008 10:41 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]
(25-11-2008 04:52 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Αμεσως η ομαδα κεραυνος εφυγε φοβισμενη με ενα φτιαγμενο αμαξι!!!

Δεν έχω διαβάσει και πολύ από την ιστορία για να έχω άποψη, ωστόσο γέλασα αρκετά μ' αυτή τη φράση, δεν ξέρω γιατί. Προσπαθώ να φανταστώ Mirka-Johan σε κανά μικρό τουμπανιασμένο Peugeot να χάνονται στον ορίζοντα ενώ παίζει μουσικούλα Go Go Naruto και γελάω μόνο που το σκέφτομαι.

(04-12-2008 01:50 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Αν και αυτό νομίζω λέγεται Σπάμινγκ ή κάτι τέτοιο μπορείς να με λες και Dark!

Αν δεν έχει πρόβλημα αυτός που γράφει την ιστορία με το να του γεμίζεται τη σελίδα με τέτοιου τύπου ποστς (ειδικά αν το κάνει μόνος του όπως τώρα), δεν έχει παρατηρήσεις για spam εδώ αφού δεν μετράνε τα posts. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ισχύουν οι υπόλοιποι κανόνες.

Μία ερώτηση μόνο (ελπίζω να μην έχει πρόβλημα ο Τorch που κάνω κάτι σα σπαμ) Γιατί δε μετράνε τα ποστς;
Γιατι πολυ απλα,αν μετραγαν και εδω τα ποστ,ολοι θα ειχαν 1,000+ ποστ απο σπαμ.
Βαριόμουν να ποστάρω πριν... πολύ καλό αν και συνηθισμένο εφόσον ξέρουμε την ιστορία της D/P το μόνο που είναι διαφορετικό είναι η έκφραση και η παρέα αλλά παρ'όλα αυτά μια χαρά
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's