Legendary Pokémon

Full Version: Μια καμένη περιπέτεια στον κόσμο των Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Part 11 Εορταστικο επεισοδιο και αφιερωμενο σε ολα τα μελη.
Τιτλος:Οι ανατροπες στην παρεα

Καθως λοιπον οι ηρωες μας συνεχιζαν το ταξιδι τους προς την πολη Eterna αρχισε να σκοτεινιαζει και ετσι επρεπε να κατασκηνωσουν εξω.Ομως για κακη τους τυχη κατα περιεργω τροπο αρχισε να χιονιζει.

-Αποκλειεται ειπε η ShinyVaporeon.Εγω δεν κατασκηνωνω εδω εξω στην παγωνια.Εχει πολυ κρυο.Να παμε οσο πιο γρηγορα μπορουμε στην πολη και να ξεκουραστουμε στο κεντρο pokemon που εχει εκει.
-Φαινεται πως εχει δικιο ειπε ο Lugia και εγνεψε πως συμφωνουσε.
-Και φαινεται πως μπηκαμε στο πνευμα τον Χριστουγεννων.
-Ναι μα κατι παραξενω υπαρχει στο χιονι.
ειπε ο Human torch καθως απλωσε με το δαχτυλο σε ενα απο τα χιονια που επεφταν στο εδαφος.
Και παρατηρησε κατι οτι δεν ηταν πολυ λογικο και δεν θα επρεπε να ηταν απο το φαινομενο της φυσης αλλα απο κατι αλλο.
-Ελα μικρε πιστευεις οτι μια μικρη χιονοπτωση ειναι κατι μαγικο;
Η χοντρη αυτη φωνη ερχοταν απο εναν μεγαλο σε ηλικια αντρα με παραξενο ντυσιμο και ηταν παρα πολυ ψηλος.
Δεν υπαρχει τιποτα μαγικο αρχισε να γελαει.
Και ολοι η παρεα εγνεψε πως σημφωνουσε μαζι του και για μια στιγμη ολοι αρχισαν να χαμογελανε με ενα πλατη χαμογελο ομως σταματησαν καθως καταλαβαν πως ο φιλος τους τους ειδε.
-Μα σας λεω οτι αυτο το περιεργω χιονι καπου το εχω ξανα δει αλλα δεν θυμαμαι που και ειναι διαφορετικο απο το αλλο που γινεται απο το φυσικο φαινομενο.
Αμεσως ο αντρας αρχισε παλι να γελαει, εχωσε το χερι του στην τσεπη του και πηρε τον λογο:
-Αρκετα ακουσα ανοΪσιες ας κανουμε μια μαχη ποκεμον.Εναντιον σου μικρε.
Ειπε στον Human torch.
-Ενταξει δεχομαι.
και πηραν την θεση μαχης.
-Διαλεγω εσενα Eevee.
-Διαλεγω εσενα Glalie.
Glalie;!
ειπαν ταυτοχρονα ο Lugia και ο Bills.
Kαι ο αντρας κοιταξε το pokemon του με υπερυφανια και αρχισε να λεει:
-Ακτινα παγου Glalie στο εδαφος τριγηρω απο το Eevee.
-Eevee ευκινησια γρηγορα.
μα φανηκε πως το Glalie ηταν πιο γρηγορο απο οσο πιστευε ο Human torch και το Eevee πατισε πανω στον παγο και γλιστρισε πολυ ευκολα και επεσε κατω.Και ο ψηλος αντρας βρηκε τοτε την ευκαιρια να τελειωσει και να κανει την νικη του με πολυ ευκολια στην μαχη τους.
Τοτε ομως αρχισε να ακουγετε ενας θορηβος πανω απο το βουνο.
-Χιονοστιβαδα;
αναρωτηθηκε ο Bills
Μα ηταν δυο αγορια που κατεβεναν το βουνο και εκαναν σκι στο λιγοστο χιονι που ειχε πεσει απο τον ουρανο στο εδαφος.
Σε λιγα δευτερολεπτα μας πλησιασαν και κατεβηκαν απο το ελκιθρο και εβγαλαν τα pokemon τους εξω:
-Παμε Mr.mime
-Βγες εξω Pikachu
εβγαλαν με ορμη και οργη τα δυο αγορια και πηραν τον λογο:
Θα μας το πληρωσεις γερο φερε πισω οτι πηρες.
-Λοιπαμε αλλα δεν γινεται τωρα.
ειπε με ειρωνικο υφος και διεταξε τον Glalie να κανει παγωμενο ανεμο
-Μr.mime γρηγορα ψυχισμο στον Glalie για να τον σταματησεις
-Kαι εσυ βοηθησε με ηλεκτροσοκ στον Glalie Pikachu!
-Tι περιμενουμε ας τους βοηθησουμε ειπε οργησμενη η ShinyVaporeon
-Δεν χρειαζομαστε βοηθεια ειπε ενα απο τα αγορια.
Και ο Glalie καθως αιωρουταν στον αερα επεσε κατω τραυματισμενος βαρια.
-Δεν μπορεις να μας ξεφυγεις κλεφτη τωρα δωσε μου την masterball με το pokemon.
-Μην περιμενεις να στην δωσω.
ειπε και προσπαθησε να δραπετευσει μα ο Mr.mime τον ελενξε με τις ψηχικες του ικανοτητες και τον απετρεψε απο το να διαφυγει.
-Ενταξει σας την δεινω ομως δεν ειναι το pokemon μεσα
ειπε με τα ματια του γεματο φοβο
-Και που ειναι;
-Στον ουρανο
ειπε και ολοι κοιταξαν πανω για λιγο στον ουρανο και του ανταπαντησε το νεαρο αγορι:
-Δεν βλεπω τιποτα.
-Δεν ξερω που ειναι.Αληθεια μονο το ελευθερωσα για εναν σκοπο.
-Τι σκοπο;για ποιον δουλευεις;
-Για την ομαδα κεραυνο
ειπε δυστακτικα και το αγορι του εβαλε χοιροπεδες.
-Λοιπον ποιο pokemon εκλεψε αυτος ο απατεωνας;
-Το θρυλικο pokemon...
Kαι εκεινη την στιγμη ο Human torch θυμηθηκε γιατι το χιονι ηταν διαφορετικο.Ηταν το ιδιο που ειχε δει μικρος οταν επεζε εξω στα χιονια με τους φιλους τους και ειδαν ενα μπλε υπταμενο πουλι.
-Το Αrticuno!ειναι το Articuno
πεταχτηκε ο Human torch
-Μα πως το ξερεις
-Για αυτον τον λογο ηταν διαφορετικο το χιονι προερχοταν απο την δυναμη του Articuno.
-Tελικα ειχες δικιο Human torch.
-Α ναι ειπε η ShinyVaporeon δεν σηστηθηκαμε!
-Εμενα με λενε ShinyVaporeon.
-Eμενα με λενε Bills
-Eμενα Lugia
-Και εμενα Human torch
-Eμενα με λενε fr3quency και απο εδω ο αδερφος και φιλος μου Charizard the Dark
-Και πως ειχατε χοιροπεδες αστυνομικοι ειστε;
-Οχι ειπαν και κοιταχθηκαν μεταξυ τους και γελασαν απλος ο πατερας μας ειναι και του της πηραμε κρυφα για να παρουμε πισω το Articuno του πατερα μας.
-Τι;
ειπε ο Human torch
O πατερας σας εχει το Articuno;
-Ναι ομως τωρα πρεπει να το βρουμε γιατι αυτος ο απατεωνας το ελευθερωσε και τωρα δεν το εχει ο πατερας μας αλλα μην ανοισηχοιτε.Θα τον ξαναποιασουμε και εξαλλου ειμαστε φιλοι περισσοτερο δεν το χρησιμοποιη σε μαχες.
-Ωραια τοτε θα σας βοηθησουμε να το ξαναποιασετε θα ηθελα να το δω απο κοντα.
-Και εγω θα ηθελα να το ξαναδω.
ειπε με λαχταρα ο Human torch και ολοι αρχισαν να ξεκινουν για να ποιασουν το δυνατο, ομορφο Αrticuno
ωραίο!( μα καλά και εσύ, το πιό αδύναμο απο τα τρία πουλιά βρήκες να πάρειςWink
Kαι τι ήθελες να βάλει χειμωνιάτικα; Το Μόλτρες; Ευχαριστώ που με έβαλες στην ιστορία! Αλλά δεν κατάλαβα ποιος είχε το Πίκατσου και ποιός είχε το Mr.Mime ;
Αν μπορείς βάλε με να έχω κι ένα Τσάρμαντερ.....Big Grin Και πάντα ήθελα φίλο μου ένα Αρτικούνο! Best episode of your story ! Ανυπομωνώ για το Πρωτάθλημα! Και σε τι θα εξελιχθεί το eevee άραγε; Νόμιζω σε Έσπεον αν και θα προτιμούσα να εξελιχθεί σε Βαπόρεον!
(29-12-2008 04:31 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Kαι τι ήθελες να βάλει χειμωνιάτικα; Το Μόλτρες; Ευχαριστώ που με έβαλες στην ιστορία! Αλλά δεν κατάλαβα ποιος είχε το Πίκατσου και ποιός είχε το Mr.Mime ;

Το περιμενα ειναι ενα απο τα πραγματα που θα σε κραταν σε αγωνια το ξερω δεν το εγραψα και ουτε θα το πω αλλα κανε υπομονη στο επομενο επεισοδιο.Α και ενιωσα και εγω να γραφω ετσι πιο καλα και αυτο με βοηθησε το βιβλιο που διαβαζω.Α και Johan οτι σου ειπε και τωρα σε τρεις-τεσσερις μερες θα γραψω και το επομενο
Θα μου ληψεις Torch και ελπιζω να μαθω κάποτε την συνέχεια της ιστορίας σου....
Πολυ καλη η προσπαθεια σου H.T το να βαλεις το Artricuno ηταν φανταστικο αλλα ειχες πολλες ασσαφιες και ορθογραφικα λαθοι που χαλανε την ιστορια σου (ολα αυτα κατα την αποψη μου)
Part 12

Tιτλος:Η συνεχεια του ταξιδιου προς την Eterna και η μεγαλη μαχη με το Articuno.

Καθως λοιπον πηραν τον δρομο προς τα λεπτα,γαλανομορφα σημαδια που αφηνε πισω του το Articuno μες το παγωμενο αερα του βραδινου δειλινου ο Bills,o Lugia, ShinyVaporeon και ο Human torch μαζι με τα παιδια του πρωιν κατωχου του γαλαζιου, πανεμορφου Articuno Fr3quency και Charizard the Dark.
Τα δυο αδερφια ειχαν μαθει αρκετα καλα να προφηλασονται απο το κρυο και ηταν αρκετα εξοπλισμενοι με τα καταληλλα αντικειμενα για να κανουν οριβασια:
Τι τον χρειαζεσται ολον αυτον τον εξοπλισμο;
αναρωτηθηκε ο Bills με το βλεμμα του γεματο απωρια κοιταζοντας τον Charizard The Dark και τον Fr3quency.Και πηρε τον λογο ο Fr3quency:
-Μας εμαθε ο πατερας μας να τα κουβαλαμε γιατι ηξερε οτι θα ηταν δυσκολο να τον παγιδευαμε και να τον φερναμε πισω.Μας εκπαιδευσε καταληλα
και με την βοηθεια του mR.Mime μου φυσικα.Του χρωσταω την ζωη μου γιατι εκεινος με εσωσε οταν εκανα προπονησει στο βουνο και πηγα να πεσω και χρησιμοποιησε τον ψηχισμο του για να αποτρεψει τον θανατο μου ενω δεν ηταν καν δικο μου.Και ετσι γιναμε φιλοι και μεσα σε ενα μηνα ηθελε να γινω εκπαιδευτης του.Και η αληθεια ειναι οτι χωρις αυτον δεν θα ημουν τωρα εδω μαζι σας.Και για αυτο προπωνιθηκα καλα γιατι την αλλην φορα δεν θα ειναι καποιος να με σωσει.Και αυτο μου εδωσε το κουραγιο να κανω ενα πραγματικα επικυνδυνο και ριψοκινδυνο πραγμα για χαρη του πατερα μου που......ειναι παραλειτος πλεον.
Και ολη η παρεα τον κοιταξε με βλεμμα λυπησεις και στεναχωριας
-Ναι.Ειναι αληθεια αυτα που λεει
ειπε ο Dark και συνεχισε:
Αυτο μας τονωσε το ηθικο και εμεις επρεπε να ακολουθησουμε αυτα που ειπε ο πατερας μας για χαρη του.Και με την βοηθεια του Charmader μου εμενα με τον Fr3quency μας κρατουσε θερμους και οποτε πηγαιναμε να πεσουμε ο Mr.Mime μας εσωζε.
-Ολη η παρεα εμεινε εκπληκτει με αυτα που ακουγαν.Δεν ειχαν ιδεα οτι θα μπορουσε ενα pokemon να εχει τοσο στενες σχεσεις με τον εκπαιδευτη του.Και για αυτο το ηθικο τους ανεβηκε ακομα πιο πολυ.Μα ξαφνικα ακουστηκε μια κραυγη.Κραυγη pokemon.
-Ειναι το Articuno
ειπε ο Torch με τα ματια του να λαμπουν απο εκπληξη και αγωνια για το γιατι ακουστηκε αυτη η κραυγη.
-Γρηγορα ελατε!!!
Και με μεγαλη ταχυτητα ολη η παρεα ετρεξε και μολις εφτασε στο μερος οπου ακουστηκε η κραυγη ειδαν το Articuno πεσμενο κατω στο χωμα, πληγωμενο και εσταζε αιμα απο το δεξι γαλανο φτερο του.
-Το καιμενο....
φωναξε η ShinyVaporeon
-Ποιος το κανει αυτο;
αναρωτηθηκε ο Lugia.Kαι τοτε αρχισε να παιζει rock μουσικη.Ο ηχος αυτος ερχοταν απο ενα φτιαγμενο αμαξι.Και τρεις τυποι βγηκαν εξω και μια φωνη αρχισε να λεει:
Ακουστε ειναι ενα νιανιαρο που με ρωτα
μου ουρλιαζει καθαρα και δυνατα
αιωρειται στον αερα, περναει τα αστερια
στο αυτι σου
Φαιρνει το χαος σε πολυ τρελο ρυθμο
και μας δινει την ελπιδα χωρις κανενα δυσταγμο
ο Johan και η Μirka φυσικα
ερχομαστε να τα παρουμε ολα δικα μας
και οταν ολα ειναι δυσκολα........κανουμε την δουλεια μας!
-Η ομαδα κεραυνος.Οχι παλι!
-Ναι μικρε εμεις εχεις προβλημα;Τωρα θα εχεις λοιπον!Χαχαχαχα.Εμπρος Glalie
-Και εσυ Froslass!
-Φυσικα δεν ειναι μονο αυτο
ειπε πατωντας ενα κουμπι και ενας αγνωστος που βρισκοταν μεσα στο αμαξι.Και βγηκαν κατι μεταλλικοι σωλληνες και εκει που πηγαν να ποιασουν τον Articuno
-Τorch και Bills ας βγαλουμε τα pokemon μας.ShinyVaporeon βοηθησε τις πληγες του Articuno.
-Eλατε παιδια ας βγαλουμε τα pokemon μας!
και ο Bills o Lugia και ο Torch εβγαλαν εγω τον Torchic,Turtwig και Eevee και η SihnyVaporeon κατευθηνθηκε προς το πλιγωμενο Articuno για να περιποιησει τα τραυματα.Βεβαια ο Fr3quency και ο Dark ετοιμαζαν ενα σχεδιο και το φαρμακο για να γιατρευτει το Articuno πισω απο κατι δεντρα κρυμμενοι.
Και οι φιλοι μας επηρεασμενοι απο τα λογια του Dark και του Fr3quency για το ποσο στενες σχεσεις μπορει να εχει καποιος με ενα pokemon αρχισαν εμπψιχωμενη την μαχη για την σωτηρια του Articuno

συνεχιζεται.......
kalo sinexise
coooooooooooooooooool.....πολυ καλη επιλογη το Articuno!!!
Κάτι μου θυμίζει το τραγούδι της ομάδας Κεραυνός Toungue ειλικρινά είναι ίδιο σχεδόν με......
Part 13 (season 1)

Το αντιο ενος φιλου και η σωτηρια του Articuno

Β:Εμπρος λοιπον ας κανουμε μια μαχη με τους απατεωνες.
M:Ελα αν σου βαστάει
είπε η Dimi με βλοσυρο υφος απευθηνόμενη στην μικρη παρέα του Torch
Το Glailie μου μπορει να σας νικησει με μια απλη κινηση ολα τα ποκεμον σας
T:Ετσι νομιζεις εσυ.Πάμε Eevee!Δεν μπορει κάτι απατεώνες να κλέψουν ενα τοσο ομορφο ποκεμον.Μην φοβασαι Articuno θα σε σωσουμε!
C:Torch ο Turtig δεν εχει πλεονεκτημα εναντιον σε ενα ποκεμον τυπου παγου οπως των δικων τους αλλα και ουτε το Eevee θα εχει μεγαλη επιτυχια εναντιον τους.Για αυτο χρειαζομαστε την βοηθεια του Bills και αν μπορουν ακομη και ο fr3quency μαζι με τον Charizard The Dark
J:Αρκετα ειπαμε τωρα.Πανω τους Froslass.
F:Παιδια ερχεται κατα πανω μας κατι πρεπει να κανουμε και γρηγορα.
B:Torchic εμπρος ριξε τις σπιθες σου!
αυτο ομως δεν φαινεται να εκανε και πολυ επιδραση αν και ειχε πλεονεκτημα.Η Frosllas ειχε εκπαιδευτει πολυ σκληρα και αυτο το συμπιρεναι κανεις απο τον τρπο που το χτυπημα πεταξε το Eevve του Torch μακρια.Εκείνο έπεσε κατω ουρλιαζοντας.
T:Oχ οχι.
M:Επρεπε να τα ειχες παρατησει οταν σου το ειχα ζητησει ευγενικα ΝΤΙΤΟΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ!
Τ:Πως...πως..πως, πως με ειπες;!!!
το προσωπο του Torch ξαφνικα σκοτεινειασε και φαινοταν νευριασμενος.
C:Λοιπον δεν ξερω για αυτο αλλα κανεις δεν κοροιδευει τον πλεον ποια φίλο μου.Βασιζομαστε σε σενα Charmander εμπρος βγες εξω τωρα.
Κανεις δεν κοροιδευει κανεναν απο τους φιλους μου!Charmander μανιασμένο φλογοβολο τώρα.
B:Torchic βοηθησε τον και συ με τις σπιθες σου.
J:Μirka ετοιμη για μια παγωμενη αντεπιθεση;
M:Ετοιμη.
J & M:Ακτινα παγου!
F:Βγες εγω Mr.Mime και χρησιμοποιησε τον ψυχισμο σου για να ελενξεις τις ακτινες παγου!
Το φλογοβολο και οι σπιθες εφυγαν πανω στα δυο εχθρικα ποκεμον και τελικα επαισαν κατω.Ο Fr3quency επειτα διεταξε τον MR.mime να ριξει τις ελενχομενες απο ψυχισμο ακτινες παγου πανω στον Johan και στην Mirka.
S:Mπραβο fr3quency και μπραβο σε ολους παιδια.Το Articuno ειναι καλυτερα τωρα.Ξεκουράζετε.
Μια ανακουφιση ηταν ζωγραφισμενη στα προσωπα αλλων των ηρωων μας.
Ολοι κατασκηνωσαν διπλα στο Articuno και το φροντισαν οσο μπορουσαν.Μετα απο λιγες μερες ηταν τελειος καλα.

Ομως μετα απο αυτο το Articuno συμπαθισε πολυ την ShinyVaporeon.Και ηθελε να γινει ακομη και εκπαιδευτρια του!Μεχρι και η ιδια παραξενευτικε ομως μεσα της ηθελε να εχει ενα τοσο καλο ποκεμον.Ομως απο την αλλη αν το ειχε θα επρεπε να μεινει μαζι του και δεν θα μπορουσε να ακουληθησει τον Torch και την παρεα του.Στο τελος ομως αποφασισε να το παρει γιατι παρολο που ο πατερας του το ηθελε σιγουρα ειχε αλλες υποχρεωσεις να κανει απο το να το εκπαιδευει.Για αυτο θα ηταν προτιμωτερο να παει με μια νεα εκπαιδευτρια οπου εκεινη θα το μεγαλωσει, θα το φροντισει, θα το εκπαιδευση με αγαπη.
Για αυτο οι δρομοι τους επρεπε να χωριστουν.Το ιδιο και ο Charizard Τhe Dark μαζι με τον Fr3quency γυρισαν στον πατερα τους και διηγηθηκαν οτι τους ειχε συμβει.Ειχε λοιπον φτασει η ωρα του αποχωρισμου της ShinyVaporeon.
S:Σας ευχαριστω παιδια για τις τελεις στιγμες που περασαμε μαζι και δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω.Θα παω στο βορρα μαζι με το Articuno για να δω καινουργια ποκεμον.Και ισως καποια μερα να ξανασυναντιθουμε.Και Torch θα ηθελα να εχεις αυτο εδω.
T:Μια πετρα νερου;
S:Ναι σκεφτηκα οτι θα την χρειαζοσουν για αυτο λοιπον αν θελεις να γινει σε Vaporeon χρησιμοποιησε την.
T:Ευχαριστω
-Ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσα να κανω
Και οι δρομοι τους χωριστηκαν με ενα αντιο που χανοταν απο το κρυο του αέρα στην Eterna.
Θα μου λυψει.
Ναι και σε μας.Ειπαν με την φωνη τους γεματη θλιψη και στεναχωρια
Sad

σοβαρά , μακάρι να επιστρέψει και στα αλήθεια...

στο θέμα μας τώρα , μπράβο πολύ καλό , κρίμα που φεύγω....Sad στο τέλος...
Part 14 season 1 finale

Η διαλυσει της παρεας

B:Torch τι εχεις;
T:Παιδια θελω να σας πω...θελω να σας πω κατι
C:Tι Torch;
T:Συνεχιστε εσεις οι δυο και πηγενεται στην πολη για το 2ο εμπβλημα σας.Παραιτουμε στο να γινω ο καλυτερος ποκεμον μαστερ.
C & B:Τι;
T:Nαι, δεν ειμαι καθολου δυνατος
B:Μην σε περνει απο κατω.Ολοι ειμαστε λιγο αχρηστοι.Για αυτο χρειαζομαστε ο ενας τον αλλον.
T:Θα δουλεψω μονος.Θα φυγω απο το Sinnoh.Θα παω στον καθηγητη Oak.Θελω πολυ να τον συναντισω.
C:Nαι, αλλα εχεις ειδη δει τον καθηγητη Rowan στο Sinnoh.Γιατι θελεις να πας στο Kanto.
Τ:Εαν θελω να γινω ποκεμον μαστερ θα ποιασω ολα τα ποκεμον, και θα ξεκινησω απο εκει.Τα ποκεμον που εχει η Sinnoh δεν με ελκυουν και πολυ.Και θελω να ταξιδεψω μονος για να δειξω την αξεια μου στον χειροτερο εχθρο μου.
B:Μα οι γονεις σου;
T:Eχω βαρεθει την ζωη μεσα στο σπιτι και θελω περιπετεια και οπου θελω.Και εξαλλου θα πω να μετακομισουμε στην Kanto.
C:Ε, τοτε.....Αντιο.Ελπιζω να συναντιθουμε καποτε.Και δεν πιστευω να μας ξεχασεις ετσι;
T:Kαι φυσικα οχι.Θα αρχισω απο το Kanto επειτα θα παω στο Johto και ισως αν ειμαι τυχερος να δω ενα o-oh.Μετα θα παω στην Hoenn, οπου ευτηχως η ομαδες aqua και magma διαλιθηκαν.Και επειτα θα ξαναρθω στην Sinnoh.Και μεχρι τοτε ισως σας συναντισω καπου, καποτε και τοτε ισως να εχουν ανακαλυφθει ακομη περισσοτερα ποκεμον και σε αλλες περιοχες.Θα κανω μαχες με ολους τους αργηγους σταδιου, θα συμμετεχω σε τουρνουα και για να γινω ο καλυτερος.Εμπιστευομαι το Eevvee μου.Λοιπον, νομιζω πως ειναι η ωρα να πω αντιο.
C:Ενταξει αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ξαφνικα πηρες αυτην την αποφαση ομως απο αυτα που μου ειπες μπορω να σε καταλαβω.
T:Ναι, τωρα παιδια εσεις να βοηθατε τον Rowan για την ανακαλυψει τον ποκεμον.
Β:Ενταξει αφου εσυ το ηθελες, αντιο
C:Ναι αλλα πως θα πας στο Kanto.
T:Ειμαι σιγουρος πως εχω το μεσο
και ο Torch εβγαλλε εξω το κινητο του τηλεφωνο.
η ShinyVaporeon δεν θα ειναι μακρια.Θα την καλεσω να με παει στο Kanto
Και την πηρε, και εκεινη δεν ειχε απομακρυνθει πολυ με το Articuno και σε λιγα λεπτα ειχε γυρισει.
Αντιο παιδια.
και απομακρυνθηκαν πετωντας στο Articuno.
Ωραια ShinyVaporeon πανε με στο λιμανι της Snowpoint θ παω απο εκει.
S:Ω, ναι.Θα ειναι και ενα τελειο μερος για το Articuno εκει θα εκπαιδευτει ευκολοτερα.
Και σε λιγες ωρες πανω στο Articuno εφτασαν στην Snowpoint.Εκει αποχωριστικαν ξανα, ο Torch την ευχαριστησε και οι δρομοι τους χωρισαν.Ο Torch τηλεφωνισε στο σπιτι του και ενημερωσε την οικογενεια του.Ταυτοχρονος ηταν αποιβασμενος στο πλοιο οπου θα τον πηγενε σε εναν τοπο πολων επιτυχιων.Την Kanto!

Season 1 End

Season 2 starts with the new episode!
(24-03-2009 04:45 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Part 14 season 1 finale

Η διαλυσει της παρεας

Και την πηρε lol

και το διάλυση γράφεται με ήτα.

Τέσπα πότε αρχίζει η season 2?
άντε Jack, και να αρχίσει με καλό επεισόδιο η Season 2!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's