Legendary Pokémon

Full Version: Μια καμένη περιπέτεια στον κόσμο των Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
okay μια πλακα εκανα δεν εχω τιποτα μαζι σου προς θεου θα το διορθωσω
Λοιπον δεν ειμαι σιγουρος οτι θα σας αρεσει αλλα συνεχιζω

Part 3 τιτλος:η αρχη μιας νεας φιλιας

Οταν με φωναξε ο καθηγητης Rowan ειχα τρακ για το τι θα μου πει για το Eevee μου μα τα πραγματα δεν πηγαν τοσο χαλια
μου ειπε τα καλυτερα λογια:
φαινεται εσυ και το Eevee αν και ειστε λιγο καιρο μαζι δειχνει να αρχιζει να σε λατρευει
-Ευχαριστω καθηγητη
ειπα και μετα πηγα μεσα στο εργαστηριο του και ειδα ενα Piplup,chimcar και turtwig.
Και τα τρια ηταν θαυμασια ποκεμον.
Μετα εφυγα και πηγα στον δρομο για την πολη Jublife!!!!!!
Στην διαρκεια του ταξιδιου μου προς αυτην την πολη συναντησα ενα πληγωμενο Shinx και το φροντισα και εγινε καλα.
Στην αρχη ανησηχησα και νομιζα πως δεν θα γινει καλα.
Μετα εγιναν φιλοι μαζι με το Eevee και αποφασισε το Shinx να ερθει μαζι μας ομως οχι τοσο ευκολα.Ηθελε να δοκιμασει τις ικανοτητες μου και ηθελε μια μαχη και δεχτηκα

Το Shinx χρησιμοποιησε το χτηπημα και βρηκε στοχο
το Eevee χρησημοποιησε και αυτος το χτηπημα και βρηκε στοχο και εκαναν συνεχεια χτηπηματα μεχρι που το Shinx ηταν ανικανο για μαχη και του εριξα μια pokeball και το επιασα.
Χαρηκα που επειτελους επιασα κι αλλο ποκεμον αλλα χαιρομουν γιατι το Eevee μου κερδισε αλλη μια μαχη!
Λιγο πιο κατω στο δασος συναντησα εναν εκπαιδευτη τον Bills o οποιος εβλεπε την μαχη μου με το Shinx και εντηπωσιαστηκε
και μου ζητησε να κανουμε μια μαχη με ενα ποκεμον.Δεχτηκα αν και δεν ημουνα σιγουρος για τον εαυτο μου.
Και η μαχη αρχισε:
Διαλεγω εσενα Eevee
-Διαλεγω εσενα Piplup
Αν και ειδα ενα Piplup ηθελα να το δω σε δραση πολυ
Αρχισε πρωτος Bills ειπα και ο
Piplup του χρισηποποιησε την φουσκα!
-Ευληγησια Eevee! ειπα και αποφυγε το χτηπημα
-χτηπημα με το ραμφος σου Piplup
και το χτηπημα βρισκε στοχο!!!!!!
το Eevee ηταν ετοιμο να πεσει κατω που ηταν λογικο γιατι ειχε εξασθενιθει απο την μαχη μου με το Shinx
και το Eevee με αρκετη δυσκολια σταθηκε ορθιο και ο Bills αρπαξε την ευκαιρια και με αποτελιωσε με την φουσκα
ο Eevee ηταν ανικανο πλεον για μαχη
ομως δεν στεναχωρεθηκα πολυ γιατι κανεις δεν ειναι τελειος.
Δωσαμε τα χερια και αρχισαμε να μιλαμε:
Που πας τωρα Human torch;
-παω στην πολη Jublife και απο εκει στην Oreburgh για το πρωτο μου εμβλιμα
-Και εγω εκει παω για να κανω και εγω μια μαχη στο σταδιο
-Χμ φαινεται οτι συμετεχεις και εσυ στο πρωταθλημα της Sinnoh θελεις να ταξιδευουμε μαζι;
-Ναι φυσικα θα το ηθελα παρα πολυ σιγουρα μονος σου δεν περνας τοσο καλα οσο περνας μαζι με αλλους ας παμε λοιπον
-Ωραια τοτε ας ξεκινησουμε για το μεγαλο ταξιδι μας!Α!ακουσα οτι στην Jublife παιρνεις ενα pokewatch και με αυτο κανεις διαφορες δραστηριοτητες οπως κοιτας την φιλια ενος εκπαιδευτη με το pokemon
-Ναι πραγματι εχω δει ενα στην διαφειμιση ειναι τελειο.
-Τι pokemon εχεις εκτος τον Piplup Bills;
-Μονο τον piplup εχω
-δεν πειραζει ας παμε λοιπον ελα!!!!
συνεχιζεται....

Υ.Γ.Αν σε πειραζει Bills που σε εβαλα πες μου το
Δεν ξέρω τι πιστεύεις εσύ αλλα εμένα μου άρεσε πάρα πολυ! και να διωρθόσεις το Chimcar.
τι να με πειράζει ελεύθερα συνέχισε την καλή δουλειά
πολυ καλη δουλεια συνεχισε ετσι....βαλε και μενα στη συνεχεια αν ειναι..Toungue
Lawl,very nice ^^
(μπουτουγου,δεν θυμομουνα οτι η Jubilife ηταν πριν την Oreburgh 8D;; )
Part4 τιτλος:Η παρεα μεγαλωνει

Καθως προχωρουσαμε προς την πολη Jublife εγω και ο Bills συναντησαμε ενα αγριο Torchic και ο Bills μωλις το ειδε αστραψαν τα ματια του και μπηκε μπροστα και ειπε
-Ενα Torchic τελεια θα το ποιασω!!!!!
-Ενταξει βαλε τα δυνατα σου Bills ειπα

Εβγαλε μια pokeball απο την τσαντα και καλεσε τον Piplup και η μαχη αρχισε!!!!!:
Ο Torchic χρησιμοποιησε το χτηπημα και βρηκε στοχο!!!!!!!!!!!
Ομως ο Piplup δεν εγκαταλειπει τοσο ευκολα
Ο Piplup χρησιμοποιησε την φουσκα και ειναι σουπερ αποτελεσματικο
ο Torchic με ολη την δυναμη που του εμεινε χρησιμοποιησε τις σπειθες που δεν φαινεται να επηρεαστηκε πολυ και ο Piplup
τον αποτελειωσε με χτηπημα με το ραμφος του και o Bills
ριχνει την pokeball και το επιασε αν και τον εβλεπα αρκετα ανησηχο για το αν το πιασει ή οχι
και εκεινει την στιγμη ηταν πολυ χαρουμενος που επιασε ενα!!!
Συνεχισαμε να περπαταμε για την πολη Jublife και ειδαμε εναν ακομη εκπαιδευτη να μαχετε με εναν αλλον
παλεβε ενα Turtwig μαζι με ενα Starly και ηταν μιαενδιαφερον μαχη που μαζι με τον Bills την ειδαμε μεχρι τελους:

Το Turtwig χρισημοποιησε το χτηπημα και το Starly τις αποφευγε και o Bills εκεινη την στιγμη τον συμβουλευσε τον εκπαιδευτη με το Turtwig να μην του σπαταλαει ολη του την ενεργεια και να σκεφτει αλλη στρατηγικη και στο τελος εχασε διοτι δεν ειχε πλεονεκτημα γιατι το Starly του εκαμνε συνεχως ανεμοστροβιλο!!! και ηταν λογικο να χασει και αυτος που ειχε το Turtwig φαινοταν λυπημενος που εχασε την μαχη και για αυτο πηγαμε να του συμπαρασταθουμε:
Δεν πειραζει φιλε εδωσες σπουδαια μαχη του ειπα και μου ειπε:
Ευχαριστω φιλε για την συμπαραστασηΔεν πειραζει Turtwig επεστρεψε!!!!!Λοιπον ας συστηθουμε!με λενε Lugia εσας;
-Εμενα με λενε Bills!
-Και εμενα με λενε Ηuman torch χαρηκα!
-Λοιπον που πηγενετε;
-Στην πολη Jublife και μετα στην πολη Orebourgh για το πρωτο μας μετταλιο
-Ωστε συμμετεχετε και εσεις;και εγω συμμετεχω!!
-Αν θελεις μπορεις να ερθεις μαζι μας!
-Σωβαρα μεγαλη μου χαρα να ερθω μαζι σας παιδια!!!!!
-Εγω δεν θα κανω μονο μαχες στο γυμναστιριο αλλα θα πηγαινω σε διαγωνισμους
-Σοβαρα;εγω δεν θα συμμετεχω αλλα θα σε υποστιριζω Human torch!!!!
-και εγω το ιδιο
-σας ευχαριστω παιδια και για να το κανω αυτο σκεφτομαι να πιασω ενα Wurble και θα το εξεληξω σε Beutyfly για αυτο εχετε τα ματια σας ανοιχτα
-μα το Eevee δεν θα το πηγαινεις σε διαγωνισμους;
-οχι γιατι δεν θελω να το κουραζω και αυτο γιατι θα το χρειαστω στις μαχες!!!!

και με την κουβεντα μας καθως περπατουσαμε περασε η ωρα και φτασαμε λιγο εξω απο την πολη Jublife!!!!
συνεχιζεται.........
τελειο!!!!!
1) απ' οτι φένετε η ιστορία σου είναι καλύτερη απο την δική μου και 2) θα μπορούσες να με βάλεις κι εμένα;(το pokemon θέλω να είναι Froslass)
ναι αλλα πειραζει που θα εισαι ο Bad guy;;;;
οχι αλλα αν είμαι ο Bad guy το Froslass θα είναι πολύ δυνατό και θα έχω επίσης Glaceon, Walrain, Dusknoir, Mismagius και Gengar
ποιος αλλος θελει να ειναι;για να κανω ζευγαρι σαν την τσεσ και τον τσεμσ
βάλε την Mirka να είμαστε μαζί όπος και στο Fanfic μου!
οκ θα σας τρώμε χαχαχαχα, βλεπω με έκανες να πιάσω και ένα torchick τέλεια, συνέχισε έτσι τα πας πολύ καλά.
τ-ε-λ-ε-ι-ο !!!!
i loved it !!!!! keep going !!!!!!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's