Legendary Pokémon

Full Version: Μια καμένη περιπέτεια στον κόσμο των Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
τελειο!!!!!!!!!!!!! χαχα και πολύύύύ αστείο
Big Grin λολ
ουαου...τελειο ως τωρα συνεχισε ετσι!!!ανυπομονω να δω τι 8α γινει!!! Big Grin
Α!!! επίσης ευχαριστώ για την αφιέρωση
thanks για την αφιέρωση Jakob
but why i'm baaad
;_;
Anyway,nice.^^
Γιατι δεν εχει σημασια το γιατι δεν το λεω γιατι θα χαλασω την αγωνια
* Mirka got it. n_n
αντε βρε human torch!!!δεν κοιμάμαι τα βράδια για το τι θα γίνει!!!! Μην παίζεις με τα νεύρα μας και την αγωνία μας οπως λέει και ο Ρουβάς στο εξ φακτορ
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!VERY VERY NICE!!!!!!!!!!!!!Big GrinBig Grin
Δεν παιζω με τα νευρα σας απλα δεν εχω τον χρονο.Τωρα γραφουμε και διαγωνισματα και διαβαζω!λοιπον η σηνεχεια

Part8Τιτλος:η μεγαλη μαχη!

-Παιδια βγαλτε γρηγορα τα pokemon σας!
-Ενταξει!Διαλεγω εσενα Piplup
-Διαλεγω εσενα Turtwig!
-Χαχαχα!Παρακαλω πιστευεις οτι θα μας νικησετε τωα που εχουμε και την Mirka!

Eμπρος Froslass ακτινα παγου στο Eevee!
Oχι Eevee εισαι καλα;
-Δεν πειραζει Human torch. Piplup ακτινα με φουσκες στην Froslass!και το χτηπημα βρησκει στοχο!
και ο Eevee του Umbreon χρησιμοποιησε στον Turtwig το χτηπημα και βρηκε στοχο!
-Ηλιολουστη ημερα!!!το Turtwig ξαναβρηκε την υγεια του!!!

Τι θα κανουμε τωρα ειναι πολυ δυνατη!!!
-Και φυσικα ειμαστε!!βλεπεις η ομαδα κεραυνος οσο εκπαιδευοταν εσεις χαζευετε!!!χαχααχα παμε Corsola χτηπημα με ολη σου την δυναμη!!!
-Α!Eevee οχι διπλη ομαδα!!
-Και τι νομιζεις οτι δεν θα την βρω την Eevee σου!
-Corsola ακτινα με φουσκες!
-Εevee χτηπημα και επειτα χρησιμοποιησε τα συνεχω σου χτηπηματα!
-Turtwig βοηθησε το Eevee!κοφτερα φυλλα στον Corsola!
και ο Corsola ειναι ανικανος για μαχη!!!
-Ευχαριστω Lugia!
-Τιποτα!
-Piplup ακτινα με φουσκες στον Eevee του Umbreon!!!!και το χτηπημα βρηκε στοχο!!
-Εevee αποτελειωσε τον με χτηπημα!!
και o Eevee ειναι ανικανος για μαχη

-Μενει μονο η Froslass του Johan!
Ας σηνεργαστουμε ολη για να το νικησουμε!!!κοφτερα φυλλα!
-Υδραντλια!
-Χτηπημα!

και ολα τα χτηπηματα βρηκαν στοχο και η Froslass ειναι ανικανη για μαχη!!!!!

Αμεσως η ομαδα κεραυνος εφυγε φοβισμενη με ενα φτιαγμενο αμαξι!!!

Και πηγαμε προς την πολη Orebourgh!!!!!!Σηζητουσαμε για διαφορα θεματα,η ωρα περασε και φτασαμε στην Orebourgh!
Πηγαμε στο κεντρο ποκεμον,γιατρεψαμε τα ποκεμον μας και φτασαμε μπροστα απο το σταδιο της!!!!
Πηγαμε μεσα και σηναντησαμε τον αρχηγο του σταδιου!!πρωτος θα μαχεται ο Bills!!!

Για αυτο ετοιμαστοιτε!!στο επομενο κομματι θα το μαθετε

συνεχιζεται.....
3/10 αν και η ιστορια δεν αξιζει πανω απο 2.5 και αυτο γιατι, εεεεεμ, δεν εχει κατι το προτοτυπο. τουλαχιστον απο τις δεκα γραμμες που διαβασα δεν βρηκα κατι καλο.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!Μαλιστα τοτε παιδια θα σταματησω την ιστορια!!!!!!!αφου το θελετε!!!να το ηξερα δηλαδη!!!τσαμπα ο κοπος μου!!!!!!δεν συνεχιζω τιποτα ουτε αυτην ουτε την αλλην!!!!

ΚΑΙ POKEMAN ΠΡΟΣΕΧΕ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ!!!
Ξερετε στοχος μου ηταν να προσφερω χιουμορ και ταυτοχρονα να γραψω μια περιπετεια ομως φαινεται πως I FAILED!
ελα ρε συ...μια κριτικη ειναι μια κριτικη και οφειλεις να την δεχτεις. το να τα παρατησεις δεν ειναι η λυση. αντι8ετως, μπορεις να μα8εις απο τις αρνητικες κριτικες κ ν κανεις την ιστορια σου πιο προτοτυπη για να αρεσει και σε αλλους.(εμενα μαρεσει ουτως η αλλως Toungue)
εμενα παντοσ μου αρεσε παρα πολυ ασχετα με το τι λεει ο αλλοσ (ακου εκει 3/10) σινεχισε τιν και αν θεσ βαλε με και εμενα στιν ιστορια σου (μου αρεσει πολυ το dratiny)

υστερογραφο συγγνωμη αν νομισεσ οτι εναντιοθηκα σε σενα και ty 3ανα για οτι εχεισ κανει για μενα ωσ τωρα.

υστερογραφο του υστερογραφου δεν 3ερο ποσ να σου κανω rep (αλλιωσ θα σου ειχα κανει).
ουδεν σχολειον επειδη θα ω πω οτι ελεγα παραπανω.....οσο για το τι λεει ο pokeman ηταν απλως η δικια του γνωμη,εμεις ομως θελουμε να το συνεχισεις και θα το συνεχισεις!!!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's