Legendary Pokémon

Full Version: Greek Metagame?!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
(25-12-2008 09:22 PM)Billaros Wrote: [ -> ]Κι εγώ είχα πεί γι αυτό...=_=

Ειναι προφανες ποια γνωμη εχει κυρος σε αυτο το site και ποια περνιεται απαρατηρητη Toungue
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Χαιρομαι που υπαρχει τοσο θετικη αντιμετοπιση! Το να προτεινουμε ολοι ιδεες και να ψηφισουμε ειναι και αυτο πολυ δυσκολο και πιστευω πως δεν θα βγαλουμε ακρη. Εχω αρχισει να κανω ενα πλανο για το πως θα αποφασισουμε τι θα ισχυει και τι οχι. Για αρχη θα γινουν διαφορες προτασεις σε διαφορες κατηγοριες. Τωρα ψαχνω να βρω πως θα κινηθουμε αν η πλοιοψηφια δεν θα συμφωνησει με αυτες τις προτασεις.
@Kalas: Αλλη μια ωραια διεα αν και ειναι δυσκολο να σκιαγραφησουμε ολα οσα ισχυουν επειδη αλλαζουν καθημερινα. Μπορουμε ομως να εξηγησουμε το πως αποφασιζεται τι θα ισχυει και τι οχι και να δωσουμε τα πιο γνωστα και αποδεκτα παραδειγματα.
epitelous katafera na kanw login me epityxia!!!!!(epeidh prin den mou empaine....)an den to exete katalavei,eimai diakopes sthn USA kai gi ayto den estelna posts,epeidh eixa kanei polles prospatheies prin gia login kai htan failed.tespa.ayth h idea gia greek metagame akougetai teleia,giati exw varethei na akolouthw kathe strathghkh apo amerikanous!!!!!(enow ta tiers)

kati akoma:mexri na gyrisw,tha grafw me greeklish,epeidh deh exoyn ellhnika sto pc tous ta ksaderfia mou......
Blue πραγματικα αψογη η ιδεα σου,και επιθυμω παρα πολυ να συνεισφερω οσο μπορω ,και να μην χρειαζεται να κοιταω το * τα ξερω ολα και κανε οτι λεω Smogon*!
Βεβαια αυτη η εργασια θα ειναι εξαιρετικα χρονοβορα και δυσκολη και δεν ξερω ποτε θα ετοιμαστει...
Λοιπον θα προσπαθησω να βρω μερκες ιδεες και θα στις στειλω BLUE μέσω pm.

(26-12-2008 01:40 PM)BLUE Wrote: [ -> ]@Kalas: Αλλη μια ωραια διεα αν και ειναι δυσκολο να σκιαγραφησουμε ολα οσα ισχυουν επειδη αλλαζουν καθημερινα. Μπορουμε ομως να εξηγησουμε το πως αποφασιζεται τι θα ισχυει και τι οχι και να δωσουμε τα πιο γνωστα και αποδεκτα παραδειγματα.

Δεν πολυκαταλαβα τι θελεις να πεις για να σου πω την αληθεια Toungue Δηλαδη εννοεις να εξηγησουμε π.χ. το πως αποφασιζεται σε ενα pokemon να δινονται συγκεκριμενα moveset,να γινεται συγκεκριμενη κατανομη ρολων, συγκεκριμενο ev distribution... ή εννοεις οτι θα πρεπει να εξηγησουμε τις αλλαγες που θα γινουν στο ελληνικο στυλ παιχνιδιου (δλδ για ποιο λογο αποφασισαμε να κανουμε αυτες τις αλλαγες κλπ..)???
Βασικά πιστεύω πως το θέμα μας δεν είναι να στείλουμε τις ιδέες μας σε ένα άτομο,αλλά να τις ποστάρουμε εδώ.
Καλα δεν ξερω... Απλα πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να συγκεντρωθουν ολες οι ιδεες μαζι γτ αν τις ποσταρουμε εδω θα ειναι πιο "σκορπιες".
(30-12-2008 04:03 PM)Kalas Wrote: [ -> ]Καλα δεν ξερω... Απλα πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να συγκεντρωθουν ολες οι ιδεες μαζι γτ αν τις ποσταρουμε εδω θα ειναι πιο "σκορπιες".

GeorgeSlayer αυτό που λέει έχει ένα δίκιο αλλα και πάλι αυτό που λέει και GeorgeSlayer δεν είναι κακό... αρκεί να βρεθεί κάποιος που θα συγκεντρώσει όλες τις ιδέες στο τέλος... Και μην κοιτάτε εμένα!
Το δύσκολο δεν είναι να συγκεντρώσουμε τις ιδέες,είναι να βρούμε ιδέες και μετά να αποφασίσουμε.
Σημειωστε καπου τις ιδεες σας να μην τις ξεχασετε. Δεν ξερω ακομα που θα τις ποσταρετε, αλλα δεν θα γινουν ολες μαζι. Θα μαζευονται ανα κατηγορια γιατι αλλιως θα γινει χαμος.
re seis!afou prokeitai gia greek metagame,den prepei ta tiers na exoun kai onoma opws gia paradeigma sto amerikaniko metagame,pou ta tiers tou legontai uber(s),ou,bl,uu & nu????
Συγνώμη κιόλας,αλλά στο όνομα θα τα χαλάσουμε;Μια μετάφραση θα κάνουμε και αυτό ήταν όλο.Βέβαια ακριβή μετάφραση δεν έχουν,αλλά να βρούμε όλα τα άλλα και μετά βρίσκουμε και τα ονόματα.
Προβλήματα που έχει ο κόσμος... Ubers = Τούμπανα, τέλος.

Τέλος πάντων. Για να πω κι εγώ μια γνώμη. Προσωπικά, το κόβω δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Το να φτιάξουμε ένα νέο στυλ παιχνιδιού θα είναι για τους καινούριους ό,τι είναι το παλιό για εμάς, τυφλή υπακοή σε κάποιους κανόνες φτιαγμένους από άλλους. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάπως πιο interactive όπως είπε ο Blue, αλλά και πάλι δεν θα μπορούν να αποφασίζουν όλοι τι αλλαγές θα γίνουν. Το πολύ πολύ να βγει μια ελάχιστα βελτιωμένη έκδοση του αμερικάνικου παιχνιδιού.
Και κάτι άλλο. Για να καταφέρουμε να φτιάξουμε τα tiers που λένε κάποιοι, πρέπει να δοκιμαστούν κάποια Pokémon σε διαφορετικά tiers. Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε κάτι σε φάση τουρνουά (WiFi ή Shoddy) όπου θα δοκιμάζεται κάποιο Pokémon, π.χ. Deoxys-S για OU ή Shaymin-S για OU. Όσες φορές έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε κάποιο μικροτουρνουά, η συμμετοχή είναι ελάχιστη. Για παράδειγμα, το thread που άνοιξε στο αγγλικό τμήμα ο ExplorerAce έχει μόνο 8 συμμετοχές. Αυτή θα είναι η ενεργή συμμετοχή των μελών στο ελληνικό metagame που θέλετε? Αν ναι, εγώ το βρίσκω πραγματικά χάσιμο χρόνου.
Όντως,άμα δεν βοηθήσουμε όλοι για να κάνουμε κάτι καλό,απλά αυξάνουμε το Post Count μας εδώ πέρα.Μήπως λέω μήπως να αρχίσουμε να ποστάρουμε τις ιδέες μας;
(28-12-2008 03:21 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]epitelous katafera na kanw login me epityxia!!!!!(epeidh prin den mou empaine....)an den to exete katalavei,eimai diakopes sthn USA kai gi ayto den estelna posts,epeidh eixa kanei polles prospatheies prin gia login kai htan failed.tespa.ayth h idea gia greek metagame akougetai teleia,giati exw varethei na akolouthw kathe strathghkh apo amerikanous!!!!!(enow ta tiers)

kati akoma:mexri na gyrisw,tha grafw me greeklish,epeidh deh exoyn ellhnika sto pc tous ta ksaderfia mou......

We don't care dude ( οπως θα το λεγανε τα ξαδερφια σου ) + τα tiers δεν ειναι στρατηγικες και δεν τις γραφουν μονο οι αμερικανοι. το σαιτ το lp το εχεις δει ποτε ;
Θα γινουν μαχες μεταξυ των μελων εδω με δικους μας κανονες. Ποσο δηλαδη θα αλλαξουν οι standard κανονες που ξερουμε ;
Ορεα, συμφωνω, και ξερετε ιδη τις αποψεις μου για τα lati@s!
επιτελους ενα καλο (οχι και τοσο νεο) νεο!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's