Legendary Pokémon

Full Version: Greek Metagame?!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
πραγματι γιατι απο τοτε που ακουστικε η λεξη new pokemon games for ds ολοι σταματισαν να ασχολουντε με την 4η γενια.επισης οι 3πλεσ μαχεσ θα ειναι λιγο χαζεσ γιατι δεν θα βλεπουμε το ποκεμον μας.ετσι κι αλλιος με αυτο το σκεπτικο σε 10 χρονια θα ειπαρχουν και 6πλεσ μαχεσ δηλ.ολα τα ποκεμον.
Εγώ ασχολούμαι με 4η γενιά όσο ποτέ πριν γιατί θέλω να έχω τη SS ολοκληρωμένη πριν βγουν οι Black/White. Το να ασχοληθούμε με το Metagame σοβαρά, όπως έχει πει και ο NM2 δεν είναι να βγάλουμε δυο κανόνες και Tiers. Θα πρέπει να ασχολούμαστε συνεχώς με στρατηγικές και θεωρίες και να φτιάξουμε πολλές διαφορετικές ομάδες. Δεν ξέρω πόσοι από εδώ μέσα έχουν τη θέληση αλλά και το χρόνο να το κάνουν. Επίσης κατά τη γνώμη μου (αν και είναι δικό μου κόλλημα) είναι καλύτερο να ασχολούμαστε με in-game ομάδες και όχι θεωρητικές στρατηγικές για Simulators. Αυτή θα μπορούσε να είναι και μια ουσιαστική διαφορά με άλλου τύπου Metagames.
(03-11-2010 06:46 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Θα πρέπει να ασχολούμαστε συνεχώς με στρατηγικές και θεωρίες και να φτιάξουμε πολλές διαφορετικές ομάδες. Δεν ξέρω πόσοι από εδώ μέσα έχουν τη θέληση αλλά και το χρόνο να το κάνουν.

δε ξερω τι λες εσυ, αλλα εγω & πολυ ελευθερο χρονο εχω + οτι εχω φτιαξει σε PO ενα καρο ομαδες με v gen pkmn o θεος (μια χαρα παιζουν. μη χαιρεστε Toungue ) 8D

& επισης, αν ειναι να παιζω ενα καρο μαχες σε PO με οτι να ναι ομαδες, δεν εχω προβλημα (σοβαρα τωρα... )Toungue
Ελάχιστο ενδιαφέρον και ελάχιστα άτομα, δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε imho και οι λόγοι πιστεύω είναι ευνόητοι.
Ναι αλλά είναι κρίμα εσύ που ασχολείσαι αρκετά και είσαι και αξιόλογος παίχτης να λες πως δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Μπορεί να μην τα καταφέρουμε εν τέλει, αλλά τουλάχιστον να μην το θάβουμε.
Αντικειμενικά και ρεαλιστικά, πόσα άτομα πιστεύεις πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο φόρουμ με χρόνο/όρεξη/γνώση ώστε να κάνουμε κάτι σωστό;Εδώ άλλα πράγματα προσπαθούμε να κάνουμε και αποτυγχάνουμε. Αν υπάρξει κάποια προσπάθεια πάντως παρ'όλα αυτά στη διάθεσή σας να βοηθήσω όσο και σε ό,τι μπορώ, αν και έχω και εγώ σχετικά περιορισμένο χρόνο (σε σχέση π.χ. με πέρσι).
Εγω παντως αυτες τις εβδομαδες εχω αρκετο χρονο μιας και χανουμε συνεχως σχολειο.Αν ξεκινησετε κατι εγω μπορω να βοηθησω μιας και εχω Χρονο/Ορεξη και σχετικα καλη γνωση μιας και ασχολουμε τους τελευταιους μηνες με Simulators και Wi-fi μαχες.
Βρε συ, είπαμε, δεν είναι θέμα μερικών εβδομάδων. Πρέπει να υπάρχει συνεχής ενασχόληση. Κατ αρχήν, εφόσον στοχεύουμε για πέμπτη γενιά, μπορούμε να ξεκινήσουμε προετοιμάζοντας κάποια Pokemon στις τορινές κασέτες. Pokemon που δεν δέχθηκαν μεγάλες αλλαγές θα κρατήσουν για αρκετό καιρό το ρόλο τους. Εκτός από αυτό μπορούμε να ετοιμάσουμε κάποιυς γονείς με καλά IVs για μελλοντικό Breeding. Οι διάφορες θεωρητικές συζητήσεις μπορούν προς το παρόν να γίνουν στο Thread με το Competitive Battling. Αν δούμε θετικά στοιχεία θα δούμε πως θα κινηθούμε. Απλά να ξεκαθαρίσουμε πως Metagame δεν είναι μόνο Tiers και μαχες μέσω Simulators. Υπάρχει πολύ δουλειά πίσω από αυτό.
I dunno about you guys but after reading some posts from this page, i am definitely interested in what you're doing; a whole new metagame is something I'm willing to help make, because I'm bored of the current metagame.
(03-11-2010 10:31 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Βρε συ, είπαμε, δεν είναι θέμα μερικών εβδομάδων. Πρέπει να υπάρχει συνεχής ενασχόληση. Κατ αρχήν, εφόσον στοχεύουμε για πέμπτη γενιά, μπορούμε να ξεκινήσουμε προετοιμάζοντας κάποια Pokemon στις τορινές κασέτες. Pokemon που δεν δέχθηκαν μεγάλες αλλαγές θα κρατήσουν για αρκετό καιρό το ρόλο τους. Εκτός από αυτό μπορούμε να ετοιμάσουμε κάποιυς γονείς με καλά IVs για μελλοντικό Breeding. Οι διάφορες θεωρητικές συζητήσεις μπορούν προς το παρόν να γίνουν στο Thread με το Competitive Battling. Αν δούμε θετικά στοιχεία θα δούμε πως θα κινηθούμε. Απλά να ξεκαθαρίσουμε πως Metagame δεν είναι μόνο Tiers και μαχες μέσω Simulators. Υπάρχει πολύ δουλειά πίσω από αυτό.

Ξερω οτι δεν ειναι θεμα εβδομαδων αλλα πολυ καιρου αλλα πιστευω μπορω να βοηθησω οσο και να παρει.Γιατι αξιζει τουλαχιστον να προσπαθησουμε για κατι πρωτογνωρο μιας και ολοι ασχολουντε μονο με το smogon.Παντως αμα ξεκινισει κατι μπορω να βοηθησω.
ΥΓ.κανω που κανω πολλες μαχες στο PO για την 5η γενια ας τις κανω τουλαχιστον για κατι χρησιμο Toungue
Καλή η ιδέα με την αλλαγεί στους κανόνες.Βαρέθηκα όλο και όλο αυτούς τους American,κάθε μέρα 1 νέο Pokemon γίνεται Uder!Και για'υτό σκέφτηκα:
Κάθε Trainer να έχει 1 μέχρι 3 Αρχικά Pokemon στο Party του.Στο τέλος του Party να έχει 1 Θριλικό Pokemon.Κάθε Pokemon μπορεί να κρατήσει από 1 Item εκτός τo Θριλικό.
Τόσο καιρό στο forum και τώρα μόλις πρόσεξα αυτό το θαυμάσιο thread. Όπως τα λέει ο Blue έχουν τα πράγματα, γιατί πρέπει να υπακούμε σε κανόνες που θέτει ένας τρίτος; Θεωρώ κι εγώ πως η πλάκα έρχεται από κανόνες κοινής συνέναισης (αν και το να καταλήξουμε και κάπου, πέρα από το να στρωθούμε να βγάλουμε κανόνες, είναι δύσκολο).

Παίδες, μετά τη Τρίτη Λυκείου θα βάλω το χεράκι μου. Περιμένετε δυο χρονάκια Big Grin
Ελπιζω σε 2 χρονακια να υπαρχουν και greek battlers και να μην ειναι σαν αυτα εδω τα χρονακια :Ο.

Also,ειναι κατι πολυ δυσκολα πραγματοποιησιμο και θα το καταλαβεις αν θελησεις να ασχοληθεις με αυτο γιατι βαριεμε να αιτιολογω :Ρ
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's