Legendary Pokémon

Full Version: Greek Metagame?!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Και καλά έκανες. Είναι καιρός να τελειοποιήσουμε τους κανόνες. Και συγγνώμη που παραφέρθηκα εκεί πέρα. xD
μα πως θα τους "τελειοποιησουμε"?? με νεα tiers??
(23-04-2009 10:29 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Και καλά έκανες. Είναι καιρός να τελειοποιήσουμε τους κανόνες. Και συγγνώμη που παραφέρθηκα εκεί πέρα. xD

Μν ανησυχείς,γραμμένο σε έχω. Toungue
Εγω ενοουσα οτι κι εσυ Fr3. Δεν χρειαζεται Sleep Clause. Υπαρχει και Lum και Chesto Berry και Abilities που αποφευγουν τον υπνο. Η ιδεα με τα Ubes + OU κτλ δεν ειναι κακη γιατι θα δημιουργει ενδιαφερουσες μαχες. Απλα δεν θα ειναι κανονας, Ειναι προταση.
Βασικά τα περισσότερα που έγραψα τα μάζεψα από πιο πάνω.Απλά πρέπει να κάνουμε τίποτα γιατί θα το ξαναξεχάσουμε και δεν το βλέπω ούτε του χρόνου! Toungue
Κοιταχτε,πιστευω ο κανονας θα μπορουσε να ειναι κατι σε στυλ:

"Καθε παιχτης μπορει,αν θελει,να χρησιμοποιεισει ενα ποκεμον της Uber Tier με την προυποθεση ομως οτι τουλαχιστον ενα απο τα υπολοιπα ποκεμον του να ειναι απο την UU/NU Tier"

η κατι τετοιο τελως παντων,δν ειμαι βεβαια σιγουρος οτι αυτο μπορει να κρατησει καποια ισσοροπια σε θεμα δυναμης μιας και καποια UU μπορει να αποδειχθουν πολυ ισχυρα ποκεμον.....αυτα,τελος.
Σιγουρα αυτος ο κανονας μπορει να ισσοροπησει λιγο τα πραγματα. Ubers+NeverUsed/UnderUsed ειναι δυο τελειως διαφορετικες κατηγοριες; η μια ειναι σκετος πατος και η αλλη κορυφη. Τωρα, αν τα UU μπορουν να αποδειχθουν πολυ ισχυρα, δεν θα επρεπε να ηταν OU?
Οχι απαραιτητα. Και μην ξεχναμε οτι τα κριτηρια αυτων που αποφασιζουν τι ειναι τι ειναι αμφιλεγομενα. Απλα ισως χρειαζονται οι καταληλες συνθηκες ωστε ενα UU να κανει πολυ καλη δουλεια σε OU Environment.
Βασικά δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει κανέις τα περιβόητα uber σε κλίμα ou.Tι εννοώ...Πχ εγώ στο shoddy έπαιζα ou και ένας άλλος uber.T'αποτέλεσμα;
O Shuckle έβγαλε Girtaina,Μew,Shaymin και Mewtwo μόνο του.Τα uber με καλή στρατηγική,επειδή το uber ladder,είναι μόνο ξύλο και όχι σκέψη,με λίγη καλή σταρτηγική χάνουν,αν όχι εύκολα.Όμως ρε παιδιά παρατήρησα κάτι.Η κατηγοριοποίηση μας,υπόκειται σ'αυτή του SMOGON!;Έτσι δεν ξεφεύγουμε στην τελική.
Πολλά από τα UU κλπ είναι δυνατά,απλά είναι πιο δύσκολο να τα χρησιμοποιήσεις ικανοποιητικά απ' ότι ένα OU.Και επειδή είμαστε καλοί θα τους δώσουμε μια ευκαιρία.Ελευθερία στα Pokemon ρε!!
(23-04-2009 03:53 PM)mAlakazam Wrote: [ -> ]Βασικά δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει κανέις τα περιβόητα uber σε κλίμα ou.Tι εννοώ...Πχ εγώ στο shoddy έπαιζα ou και ένας άλλος uber.T'αποτέλεσμα;
O Shuckle έβγαλε Girtaina,Μew,Shaymin και Mewtwo μόνο του.Τα uber με καλή στρατηγική,επειδή το uber ladder,είναι μόνο ξύλο και όχι σκέψη,με λίγη καλή σταρτηγική χάνουν,αν όχι εύκολα.Όμως ρε παιδιά παρατήρησα κάτι.Η κατηγοριοποίηση μας,υπόκειται σ'αυτή του SMOGON!;Έτσι δεν ξεφεύγουμε στην τελική.

Ε κοιτα ρε συ. Οπως ειπα και πριν καποια πραγματα ειναι οντως χρησιμα. Δεν συμφωνω με smogon και ξερες κατηγοριοποιησες αλλα και να τα αφορησουμε τελειως δεν βγαζει πουθενα. Χρησιμοποιουμε μονο τα θετικα στοιχεια. Μια γενικη ιδεα για το τι ειναι OU, UU κτλ υπαρχει. Απο κει και περα στο χερι μας ειναι να ειμαστε δημιουργικοι και οχι υποδουλοι των Tiers.
Χαιρομαι που αυτο το τοπικ εχει συμμετοχη!! Μακαρι τελικα να φτιαχτει αυτο το Ελληνικο metagame...
Συγνωμη που ημουν inactive τοσο καιρο αλλα ο χρονος μου ηταν πολυ περιορισμενος
Μια αλλη σκεψη που ειχα, αν και οχι τοσο καλη, ειναι να χωρισουμε τα Uber σε δυο υποκατηγοριες αναλογα παντα με τη δυναμη τους και απο τη μια κατηγορια (τη θεωρητικα υποδεεστερη) να μπορει ο παιχτης να επιλεξει ενα ποκεμον στην ομαδα του, ή ενα uber και ενα BL...

Γενικοτερα τετοιες παραμετροι πιστευω οτι κανουν το παιχνιδι πιο ενδιαφερον...
η γνώμη μου για αυτό που λέγετε για το να βάζουμε 1 uber και ένα UU/NU είναι οτι κάποιος που έχει π.χ ένα Careful Deoxys και ένας άλλος που έχει Mild Deoxys ο ένας θα το κάνει Def Deoxys και ο άλλος Attack Deoxys και ο Attack Deoxys με το να έχει 150 Base Speed και 180 base Attack & Sp.Attack τον κάνει ένα φοβερό Sweeper και με τισ επιθέσεις Psycho Boost και Super Power μπορεί νε νικήσει εξάδες ολόκληρες... so I believe that ubers mustn't be teams even in our Metagame...
Και θα χασει απο το πρωτο Pokemon που θα κραταει Focus Sash... Κανενα Pokemon δεν ειναι ανικητο. Παντως εχω πει πως κι εγω συμφωνω πως καποια Pokemon ειναι υπερβολικα σε σχεση με αλλα.
(01-05-2009 01:21 PM)Johan Wrote: [ -> ]η γνώμη μου για αυτό που λέγετε για το να βάζουμε 1 uber και ένα UU/NU είναι οτι κάποιος που έχει π.χ ένα Careful Deoxys και ένας άλλος που έχει Mild Deoxys ο ένας θα το κάνει Def Deoxys και ο άλλος Attack Deoxys και ο Attack Deoxys με το να έχει 150 Base Speed και 180 base Attack & Sp.Attack τον κάνει ένα φοβερό Sweeper και με τισ επιθέσεις Psycho Boost και Super Power μπορεί νε νικήσει εξάδες ολόκληρες... so I believe that ubers mustn't be teams even in our Metagame...

Προσωπικά,γι΄αυτό που λεσ ότι ο Deoxys νικά 6αδες ολόκληρες κτλ,θα διαφωνήσω και σου πω και το γιατί.Η σκέψη σου αυτή στηρίζεται στα τεράστια στατς του,πχ speed,atk, sp atl,δυνάμει του ότι αφού παίζει σχεδόν 1ο και με τέτοια atk,συν τω boost,βγάζει άνετα ΟΗΚΟ κάθε ποκεμον περίπου.Το ίδιο πίστευα και γω όταν το έπιασα,αλλά κάτι exterme speed,bullet punch κτλ μου άλλαξαν απότομαι γνώμη.Κατάλαβες τι εννοώ!Όμως,και ούτως εχόντων των πραγμάτων,θα πρότεινα ένα ban γενικά των deoxys forms,για να διατηρηθεί το παιχνίδι σε καλό επίπεδο.Και όσον αφορά τα tiers,συμφωνώ με τους προλαλήσαντες στο ότι δεν είναι σίγουρα έκγυρα,ωστόσο αποτελούν βάση για΄μας και σαφώς και δεν πρέπει να τα αναθεωρήσουμε.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's