Legendary Pokémon

Full Version: Οι πράκτορες του Διαστήματος
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

SEASON 1

Επεισόδιο 1
Επεισόδιο 2
Επεισόδιο 3
Επεισόδιο 4
Επεισόδιο 5
Επεισόδιο 6
Επεισόδιο 7
Επεισόδιο 8
Επεισόδιο 9
Επεισόδιο 10
Επεισόδιο 11

SEASON 2
Επεισόδιο 12
Επεισόδιο 13
Επεισόδιο 14
Επεισόδιο 15
Επεισόδιο 16
Επεισόδιο 17
Επεισόδιο 18
Επεισόδιο 19
Επεισόδιο 20
Επεισόδιο 21
Επεισόδιο 22
Επεισόδιο 23
Επεισόδιο 24
Επεισόδιο 25
Επεισόδιο 26
Επεισόδιο 27
Επεισόδιο 28
Επεισόδιο 29
Επεισόδιο 30
Επεισόδιο 31
Επεισόδιο 32
Επεισόδιο 33
Επεισόδιο 34
Επεισόδιο 35
Επεισόδιο 36

SEASON 3
Επεισόδιο 37
Επεισόδιο 38
Επεισόδιο 39
Επεισόδιο 40
Επεισόδιο 41
Επεισόδιο 42
Επεισόδιο 43
___________________________ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ 1__________________________

Ένα βράδυ πάνω απ'τον έναστρο ουρανό της Ελλάδας , ένα φωτινό πράγμα εμφανίστηκε κι ένας φως από το πράγμα συμάδεψε ένα σπίτι (τυχαία άραγε ή είχε σκοπό; ) σε ένα δευτερόλεπτο εμφανίστηκε ένα ανθρωπάκι και το φως που αν έβλεπες καλά ερχόταν από ένα UFO το ρούφηξε μέσα στον ιπτάμενο δίσκο!

Κανείς δεν το είδε αυτό εκτός...από έναν τύπο με γυαλιά που προσπαθούσε να φτιάξει μια πάστα και τότε ο τύπος αυτός έβγαλε ένα ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι του και πήδηξε απ'το παράθυρο , έτρεξε στον δρόμο και ανέβηκε αστραπιαία πάνω στη σκεπή του σπιτιού από το οποίο απήγαγαν το παιδί εκείνο και τότε χωρίς να το καταλάβει τον ρούφηξε το UFO! Και τότε όλος ο ιπτάμενος δίσκος απογειώθηκε και έφυγε από εκεί πήγε κάπου αλλόυ!

Σε ένα σπίτι λίγο πιο 'κει ένα άλλο παιδί ο Dark καθόταν και έγραφε στο LP το αγαπημένο του φόρουμ χωρις να έχει πάρει είδηση τον ιπτάμενο δίσκο που είχε εμφανιστεί πάνω από το σπίτι του....ξαφνικά την ώρα που έδινε ένα +rep σε κάποιον ο δίσκος τον άρπαξε...Και απομακρύνθηκε αστραπιαία...

Και ενώ ο δίσκος απομακρυνόταν για αλλού αγνοούσε ένα μικρό πλάσμα μέσα σε ένα αυτοκινιτάκι μωρού που τον ακολουθούσε....και ο δίσκος συνέχισε και άρπαξε ένα παιδί ακόμα! Και τώρα έφυγε με ταχύτητα φωτός από την Αθήνα πέταξε πολύ ψηλά πάρα πολύ ψηλά και έφυγε από την τροχιά της γης...

Πού λοιπόν πάει αυτός ο δίσκος; Και ποιά είναι αυτά τα παιδιά ; Τι θα γίνει στο επόμενο επισόδειο; Μείνετε λοιπόν μαζί μας για να μάθετε...

Πείτε μου καλή ήταν; Για να γράψω το άλλο επισόδειο...
Ενδιαφέρον αν θες συνέχισε το
Εγώ θέλω αν θέλετε κι εσείς.....τότε.....Big Grin
μια χαρα ειναι!!συνεχισε!!
καλο ξεκινημα.Γραψε την συνεχεια
______________________________ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ 2_______________________

Εκείνη τη νύχτα του χειμώνα πάνω απ'τη γη ένα UFO άρχισε την πορεία του για τον πλανήτη LP (Lord Planet ή αλλιώς πλανήτης φρουρός του σύμπαντος!) όμως από πίσω ένα ελικοπτεράκι μωρού με ένα πλασματάκι μήκους 2 εκατοστών τους παρακολουθούσε με ένα μοχθηρό χαμόγελο.....

Εντωμεταξύ μέσα στο διαστημόπλοιο κρατούνταν λυπόθυμα 3 παιδιά και από πίσω ήταν ο Γιώτης (Lokopoko13) που έλεγε κάτι για μπακλαβάδες...και ξαφνικά είδε 2 κόκκινους τύπους με 3 μάτια ο καθένας και άσπρες ρόμπες να πλησιάζουν και ξαφνικά ο ένας είπε:
-Τς τς τς.....Κοίτα τον πως είναι! Σαν βρεγμένη γάτα , κι έδειξε τον Γιώτη, και ξέρεις η περιέργεια σκότωσε τη γάτα! Και εσύ ήσουν πολύ περίεργος για να ανέβεις εδώ πάνω....Τώρα θα σε σκω.....
-Μιά στιγμή Rotomi ! Μπορεί να φανεί χρήσιμος!
-Αλήθεια πώς; ρώτησε ο Rotomi.....
-Ξέρω να φτιάχνω πάστες! Φώναξε ο Γιώτης...
-Όχι έτσι είπε ο άλλος...Θα χρειαστούν έναν βοηθό οι εκλεκτοί! Να τος! Ο Γιώτης!
-Βοηθός ποιανών;
-Αυτών εκεί! και έδειξε τα 3 αναίσθητα αγόρια......O πράκτορας Torch , ο πράκτορας Chrizz και ο πράκτορας Dark!
-Μα τι πράκτορες.....;??? είπε απορημένος.....
-Πράκτορες στην υπηρεσία του βασιλιά του Σύμπαντος! Ξέρεις το σύμπαν κυνδινεύει και χρειάζονται αυτοί...για να το σώσουν!
-Αλήθεια; Πωωωωωπωωωωωω......Τυχεροί που είναι....Sad Αν και βαριέμαι πηγαίνετε με σπίτι μου....
-Τι λες μικρέ; είπε ο Rotomi ξέρεις πόσα έτη φωτός είμαστε μακριά απ'το σπίτι σου; Πρέπει να πάμε στον πλανήτη LP....
Kαι ενώ οι εξωγήνοι και ο Γιώτης μιλούσαν , από έξω το πλασματάκι με το ελικόπτερο δέχτηκε μια κλήση στο κινητό του και αμέσως απάντησε με φωνή νταλικέρη:
-Ναι;...ναι...όχι......όχι.......τους βλέπω......οκ........έγινε! Άντε γειά τώρα.......
έκλεισε αμέσως το τηλέφωνο και κατευθήνθηκε προς το UFO το οποιό συνέχιζε την πορεία του.....
Και απ'το ελικοπτεράκι ακούστηκε μια παιδική ψιλή φωνούλα να λέει:
-Χεχεχε! Ήρθε η ώρα να σας απαγάγω μικρά! ΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!

συνεχίζετε....
πολυ καλο.Δεν φανταζομουν παντος ποτε τον εαυτο μου εκλεκτο-Πρακτορα.Ευχαριστω θα δεις τι θα σε κανω και εγω στην ιστορια μου.Περιμενω να δω τι θα γινει με ανυπομονησια
καλο...την επομενη φορα να προσπαθησεις να ειναι μεγαλυτερο ομως!!
Θα το κάνω μεγάλο το 3ο.....Να'σαι σίγουρος γι'αυτο! Wink
fovero exei mia ploki kai pao me ta xilia to ufo sto karotsaki moroy synexato !!!
Ευχαριστώ Λοκοπόκο για τα καλά σου λόγια! Αύριο ή Μεθαύριο βγαίνει το 3ο επισόδειο!
____________________________ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ 3________________________
Εκείνη τη νύχτα , αν και στο διάστημα είναι διαρκώς νύχτα αλλά τέλος πάντων , έξω απ’το UFO ένα πράσινο μικρό με ένα μάτι πλάσμα που είχε από ένα ζευγάρι πόδια και χέρια βγήκε από ένα ελικόπτερο μωρού και ανέβηκε πάνω στον ιπτάμενο δίσκο ! Έβγαλε 2 χέρια ακόμα , άλλο ένα μάτι και ψήλωσε περίπου 40 εκατοστά!
-Χεχ…..τώρα αρχίζει η πραγματική δράση! Είπε με μια τσιριχτή φωνή….μπουσούλησε με τα 6 του άκρα πάνω στο UFO και έφτασε σε ένα παράθυρο έβαλε όλη του τη δύναμη και έσπασε το τζάμι! Ξαφνικά όλοι μέσα είδαν το σπασμένο παράθυρο και έφριξαν! Φώναξαν:
-Πιάστε τον! Όλοι έτρεξαν αλλά ο τυπάκος έγινε αμέσως ψύλος και σε αυτό το μικρό μέγεθος πήδηξε μέσα στο UFO και χάθηκε χωρίς να τον δει κανείς!
Την ίδια ώρα στο κεντρικό δωμάτιο ο Rotomi , και ο Laromi ξυπνούσαν τον Chriz τον Torch και τον Dark από την αναισθησία……
Chriz:……τι;
Dark:μα που είμαι;
Rotomi: Kαλωσήρθατε στο UFOL το σκάφος που σας μεταφέρει , βρίσκεστε εδώ για να σας πω την αποστολή σας!
Torch: Αποστολή;;;
Laromi: Ακούστε….Λοιπόν όλο το Σύμπαν διοικείτε από τον βασιλιά του Σύμπαντος τον Blorm εμείς από τον πλανήτη LP πρέπει να προστατεύουμε το βασιλιά και όλο το Σύμπαν για αυτό χρησιμοποιούμε τη Hyper στολή η οποία όμως σε μια μάχη πριν από έναν αιώνα καταστράφηκε και όλα της τα κομάτια χάθηκαν στο διάστημα!
Chriz: Μάχη; Με ποιον; Με ποιον παλεύατε;
Rotomi: Λοιπόν θα σας πω , παλιά στον LP υπήρχαν δύο αρχηγοί ο Arty2 και ο Drobard3 όμως ο Drobard3 είχε υποχθόνιους σκοπούς και έτσι ο Arty2 τον αποκάλυψε και τον έδιωξαν από τον πλανήτη , λοιπόν πιστεύουμε ότι ο Drobard3 χρησιμοποιεί στρατούς για να μας επιτεθεί μιας και κανείς άλλος δε μας επιτύθεται λοιπόν τον προηγούμενο Αιώνα μας επιτέθηκαν με σκοπό να κλέψουν την Hyper Στολή γιατί όποιος τη φοράει γίνεται παντωδύναμος! Τελικά ο Αξιωματικός Blue την κατέστρεψε σε μια μάχη με το Frot ένα πλάσμα που αλλάζει μέγεθος όποτε θέλει….έτσι η στολή χάθηκε στο διάστημα…..

Οι ηρωές μας δεν ήξεραν ότι το Frot σε μορφή ψύλου τους παρακολουθούσε όμως ο Γιώτης καταλάθος το πάτησε και το κλώτσησε….έπεσε στα σκουπίδια και βγήκε τελείως από το διαστημόπλοιο!
Κανείς δεν το κατάλαβε αυτό…..και ο Laromi είπε στα παιδιά το σκοπό τους !
-Εσείς πρέπει να βρείτε την στολή , φυσικά ο δρόμος δε θα είναι εύκολος! Σίγουρα πολλοί θα προσπαθήσουν να σας σταματήσουν για αυτό πάρτε αυτά τα όπλα…..
Και έβγαλε 3 φωτόσπαθα , στον Torch έδωσε ένα κόκκινο , στον Dark ένα μαύρο και στον Chriz ένα μπλε……
Rotomi: Λοιπόν αυτά τα κουμπιά στις λαβές των σπαθιών μη τα πατήσετε ποτέ χωρίς λόγο….εντάξει;
Dark: Γιατί;;;;
Οι 2 εξωγηίνοι τους οδήγησαν σε ένα μικρό διαστημόπλοιο αφού έδωσα στο Γιώτη (βοηθό Lokopoko) ένα τόξο με πράσινα βέλη , τότε τους γνώρισε τον οδηγό του σκάφους που θα τους πήγαινε στα μέρη όπου βρίσκονται τα κομάτια της στολής…
Bills: Εγώ είμαι ο Μπιλς ο οδηγός σας στο διάστημα!
Torch: Εγώ ο φλογερός πράκτορας Torch!
Dark: Εγώ ο σκοτεινός πράκτωρας Dark!
Chriz :Κι εγώ ο Ψυχικός πράκτωρας Chriz!
Rotomi: Λοιπόν τώρα θα πάτε στον πλανήτη Pokdex , εκεί θα σηναντήσετε έναν Ninja τον M2 και……
Torch: Τι όνομα είναι το Έμ του;
Laromi: Ρωτήστε τον ίδιο αυτός θα σας πει τι να κάνετε….λοιπόν , γειά σας καλή τύχη!
Κι έτσι οι φίλοι μας ξεκίνησαν για τον πλανήτη Pokdex τι θα γίνει όμως εκεί θα τα καταφέρουν να κάνουν την αποστολή τους; Μη χάσετε λοιπόν το επόμενο επισόδειο!
Ωραια προσπαθεια αλλα και παλι δν ειναι μεγαλο...τεσπα....
Ακομη αυτο δεν ειναι το επεισοδιο 4 αλλα το 3!!!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα χρόνο και επειδή μου πήρε 1,5 σελίδα στο word μου φάνηκε μεγάλο......... Καλά μετά μάλλον θα'ναι μεγάλο γιατί θα έχει περιπέτεια .....
πολυ καλο,καλη η προσπαθεια σου και την επομενη φορα να το κανεις λιγο μεγαλυτερο
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's