ρε συ μηπως ο Chriz εγινε Lucario?
τεσπα η ολη κατασταση μου θυμισε λιγο Bleach με τις δευτερες μορφες σπαθιων
παρ'ολα αυτα ηταν πολυ καλο και ελπιζω να ποσταρεις το επομενο συντομα...
(06-01-2010 10:35 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]ρε συ μηπως ο Chriz εγινε Lucario?
τεσπα η ολη κατασταση μου θυμισε λιγο Bleach με τις δευτερες μορφες σπαθιων
παρ'ολα αυτα ηταν πολυ καλο και ελπιζω να ποσταρεις το επομενο συντομα...
Λοιπόν , ο κάθε πράκτορας (βασικά όποιος έχει ένα απ'τα σπαθιά) έχει απ'ότι ξέρουμε μέχρι τώρα 3 επίπεδα και ο Chriz , έχει έναν που τον μετατρέπει στην τρίτη σε αύρα , (όλο το σώμα του) , οπότε λογικό με τη δεύτερη να ναι μόνο τα χέρια του , όπως και τα χέρια του Torch.
Βασικά στο Bleach είμαι chapter 17 οπότε δεν έχω δεί τίποτα για 2ες μορφές σπαθιών
Τίτλος του επομενου που το χω σχεδόν έτοιμο και όταν το ολοκληρώσω θα το ποστάρω:
O Άρχοντας της
φωτιάς και οι προστάτες του σκάφους
(07-01-2010 12:18 AM)Aldark Wrote: [ -> ]Βασικά στο Bleach είμαι chapter 17 οπότε δεν έχω δεί τίποτα για 2ες μορφές σπαθιών
Τίτλος του επομενου που το χω σχεδόν έτοιμο και όταν το ολοκληρώσω θα το ποστάρω:
O Άρχοντας της φωτιάς και οι προστάτες του σκάφους
δεν ηξερα οτι βλεπεις Bleach
το "
O Άρχοντας της φωτιάς " με παει λιγο προς τον Torch...
Δε βλέπω Μπλιτς , απλά αγόρασα τους 2 τόμους που χουν βγει στα Ελληνικά. Τα σπάει. Σε λίγο το νέο επεισόδιο.
SEASON 2
EPISODE 21
O Άρχοντας της φωτιάς και οι προστάτες του σκάφους
Ρ:ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΑΑΑΣ!
C:Μα...Planet , είμαστε μόνο 2! Για να κάνουμε την επίθεση πρέπει να μαστε και οι 4!
P:Σκάσε δηλέ , απλά κάνε αυτό που πρέπει!
C:ΜΑ ΠΟΝΑΩΩΩ! Ο Comet έδειξε τα εγκαύματα στην κοιλιά του.
O Planet τον πέταξε πάνω στον Torch και του άνοιξε τα πυραυλάκια που είχε στις μπότες του. Ο Comet άρχισε να βγάζει φωτιές στο κεφάλι του όπως ένας κανονικός κομήτης και ο Torch έβαλε τα χέρια του για προστασία. Όλες οι φλόγες αποροφήθηκαν απ’αυτόν και στο τέλος ξαπόστειλε με μια μπουνιά τον πονεμένο αντιπαλό του. Ξαφνικά ένιωσε τον πόνο στην πλάτη καθώς ο Planet είχε κάνει εν τω μεταξύ την κινησή του. Γύρναγε με υπερβολική ταχύτητα μέσα στο δωμάτιο , γύρω γύρω από τον Torch. Ξαφνικά ο Torch έβαλε το χέρι του πίσω από την πλάτη του και ακούστηκε ένα ουρλιαχτό , ο Planet κόλησε στον τοίχο 5 μέτρα πίσω με το μισό προσωπό του καμένο. Μετά ο Torch γύρισε στον Comet ο οποίος φόναζε στον Torch να δείξει έλεος.
T:Δε θα σε χτυπήσω , όμως θέλω εξηγήσεις. Έγινε κανονικός και έβαλε το σπαθί του στη θήκη του.
C:ΟΟΟΤΙ ΘΕΣ!Μόνο μη με χτυπήσεις!
T:Πες μου , τι συμβαίνει εδώ , ποιος μας έφερε , γιατί μας έφερε και αν ξέρεις τι απέγινε ένας τύπος με γυαλιά που είχαμε μαζί μας.
C: Θα στα πω όλα! Βρίσκεστε στη μυστική βάση του Chaos του αρχηγού του υπόκοσμου στον Gameplanet. Εμείς δουλεύουμε για τον Sun , τον έναν απ’τους δύο υπαρχηγούς του...Μας έστειλε για να σας φέρουμε δω την χθεσινή νύχτα και να σας σκοτώσουμε σήμερα.Δεν ξέρω ποιοι είναι οι στόχοι του! Δεν ξέρω τίποτα!
T: Σε πιστεύω....Είπε , τώρα πες μου αν είδες έναν τύπο με γυαλιά.
C:Ναι ήταν ένας , αδύνατος με κάτι βέλη , τον νικήσαμε και τον αφήσαμε έξω , πρέπει να πέθανε...
Τ:LOKOPOKOO! Φώναξε και έτρεξε με όλη του τη δύναμη. Αλήτες , γαμώτο , δεν μπορεί να τον σκότωσαν πρέπει να βγω από δω μέσα.Έτρεξε και κατέβηκε τις σκάλες.
Την ίδια στιγμή ο Bills και ο Dark ανακάλυψαν ότι τους παρακολουθούσαν ο Satelite , ο χοντρός της ομάδας του Sun και η Stella , το κορίτσι της ομάδας.
St:Χεχεχε , για δες Satellite τα δύο αγοράκια βρήκαν ότι είμασταν μέσα στο σκάφος τους.
Sa:Τώρα μπορούμε να τους σκοτώσουμεεε!
B:For god’s sake no.
D:DARK SWOOORD! Tράβηξε το σπαθί του και συνέχισε , ωραία χρειάζομαι λίγη προπόνηση.
B:Μμ...και γω να ξεσκουριάσω τα πόδια μου.Πήδηξε στον αέρα αλλά έφαγε μια τρομερή σαβούρα απ’τον Satellite. Ο οποίος τον άρπαξε απ’το πόδι και άρχισε να τον γυρνάει γύρω γύρω. Εν τω μεταξύ ο Dark δεν τολμούσε να επιτεθεί στην όμορφη γυναίκα , η οποία πλησίαζε απειλιτικά. Του χωσε ένα γιούτσο στην κοιλιά , αυτός σφύχτικε άρπαξε το σπαθί του και άρχισε να τρέχει.
-Α, πώς την πάτησα έτσι δεν μπορώ να την χτυπήσω! Εγώ δε χτυπάω γυναίκες! Σκέφτηκε
BIIIILSSSZ! Χτύπα τη εσύ θα αναλάβω το χοντρό!
B:Ρε βλάκα , βλέπεις να μπορώ να κουνηθώ; Και ούτε γω χτυπάω γυναίκες. Ειμαι σοβαρός άντρας εγώ.
Ο Dark έβγαλε το σπαθί του και έκανε μια χαρακιά στον Satellite. Ο Satellite άρπαξε τον Bills , και έπιασε με το χέρι του το σπαθί του Dark , το χέρι του μάτωσε αλλά είχε τόση δύναμη που τους πέταξε πάνω στη Stella και αυτή τους κλότσησε πάλι σ’αυτόν άρχισαν να παίζουν “μπάλα” με τους 2 φίλους μέχρι που ο Bills τα πήρε και έδωσε μια κλωτσιά στον Satellite η οποία των πέταξε κάτω. Η Stella του δωσε ένα χαστούκι και αυτός έπεσε κάτω. Ο Dark πήγε πάνω απ’τον Satellite και πήγε να χώσει το σπαθί του , όμως έφαγε μια μπουνιά.
Ξαφνικά , ο Satellite ούρλιαξε από πόνο , το σπαθί του Dark βρισκόταν χωμένο στον ώμο του. Και καθώς κοίταζε μεδέος , την πληγή έφαγε 5 κλοτσιές και στάνιαρε. Έπεσε κάτω.
B:ΧΑ! Τώρα όμως....
Stella:ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ!! ΠΑΝΔΕΣΙΑ ΑΣΤΕΡΙΩΩΩΝ!
B+D:THE HEEEELL!
Άρχισαν να τρέχουν γιατί δε θα μπορούσαν να τη χτυπήσουν. Ήταν πολύ ευγενικοί για να το κάνουν. Ο Dark άρχισε να τρέχει καθώς τον κυνηγούσε , ενώ ο Bills κλείδωσε το σκάφος και άρχισε να τρέχει κι αυτός.
ωραιο επισοδειο,αλλα δε λες κιολας ποτε θα βαλεις το επομενο?
(07-01-2010 03:53 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]ωραιο επισοδειο,αλλα δε λες κιολας ποτε θα βαλεις το επομενο?
Λοιπόν , τώρα μπορεί να αργησει αν και επειδή σαββατοκύριακο έρχεται , έχω σχεδόν διαβάσει για δευτέρα οπότε , ίσως βάλω κι άλλο , αλλιώς θα αργήσει πιστεύω λίγο. Τέλως πάντων πάρτε και τίτλο:
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
η δυναμη του ηλιου....δεν μου ερχεται τιποτα στο μυαλο....
edit:τωρα καταλαβα
Χα,πολυ ωραιο επ,τα σπαει!
Πωπω...εμεινα μ τ στομα ανοιχτο....τζαματο!
argi to kenourio episode ???
Οταν μου ρθει η φώτηση. xD
άρχισα νέο ανιμε οπότε πιστεύω να μου ρθει καμιά ιδεα , άμα εθιστω κι αρχισω να γραφω θα παρετε πολλα επς.
βασικα εχω σκεφτει τη συνεχεια αλλα οποτε εχω κατσει να γραψω βαριεμαι...
SEASON 2
EPISODE 22
Η Δύναμη του Ήλιου
Ο Chriz ήταν πεσμένος στο πάτωμα.....Δεν ένιωθε καθόλου την πλάτη του και ενα μικρό μέρος του κεφαλιού του. Βρισκόταν εξάλου σε ένα μικρού μεγέθους κελί και δεν του χαν μήνει πολλές ελπίδες ζωής , κάθε 5 λεπτά ερχόταν ο BlackHole και του ριχνε μία-δυο μπιστολιές.
Eκείνη τη στιγμή λίγο πιο μακριά ο Torch πήγε να κατέβει τις σκάλες που οδηγούσαν στον κάτω όροφο αλλά ξαφνικά άκουσε βήματα . Ένιωσε κάποιον να τον σημαδεύει με κάποιο μπιστόλι.Γύρισε.
?:Mπαα; Εκπλήσομαι! Νίκησες τους άντρες μου! Πωπω! Είσαι απ’τους καλούς! Ή μάλλον όχι...ΗΣΟΥΝ! Ήσουν απ’τους καλούς!
T:Τι στο.....
Ο Μυστηριώδης άντρας πάτησε την σκανδάλη του μπιστολιού και μια φωτεινή ακτίνα πετάχτηκε έξω με εκπληκτική ταχύτητα. Ο Τοrch πήδηξε για να την αποφύγει και φώναξε:
-Ποιος είσαι συ;;!
?: My name is Sun! James Sun!
T:WTF.
S:Τώρα ψώφααα! Μουαχαχα! Έβγαλε άλλο ένα ασημένιο μπιστόλι με έναν πορτοκαλί ήλιο ζωγραφισμένο και άρχισε να πυροβολάει μανιασμένα. Ο Τοrch έτρεχε γύρω γύρω και πήδαγε ωστέ να αποφύγει τις σφαίρες έβγαλε το σπαθί του και πήγε να τον χτυπήσει αλλά ο Sun απέφυγε με ευκολία.
S:Τι νομίζεις μικρέ; Ότι θα με νικήσεις με αυτό το άθλιο σπαθί; Χαχα , αξιολύπητο! ΨΩΦΑ!
Πυροβόλησε και με τα δύο μαζί και απ’την πίεση πετάχτηκε πίσω. Πυροβόλησε κάτω και πετάχτηκε πάνω. Συμάδεψε τον Torch απ’τον αέρα και πυροβολησε.
T:μφ! Πήγε να αποφύγει αλλά τότε η ακτίνα τον πέτυχε από αλλού.
S:Χαχα βλάκα , κοίτα το πάτωμα είναι γυαλιστερό και η ακτίνα αντανακλάτε.
T:Αργκ...
S:Πάρε κι άλλη!
Ο Τorch πήδηξε αλλά η ακτίνα ήρθε από τον τοίχο.
T:Γαμώτοοο! Οι ακτίνες έρχονταν με ασύληπτη ταχύτητα προς το μέρος του. Άρχισε να τρέχει , να πηδάει στον αέρα , προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να τις αποφύγει , αλλά κάποιες των χτύπαγαν. Τότε του ήρθε κάτι στο μυαλό. Πάτησε το Κουμπί στο Σπαθί του και τα χέρια του πήραν φωτιά
T:Ωραία! Τώρα Σε έχω!
S: Ας γελάσω ούτε να τρέξεις δε θα μπορείς σε λίγο! Άρχισε να πυροβολάει ξανά με μανία.
O Torch έμεινε ακίνητος. Τέντωσε τα χέρια του. Οι ακτίνες έρχονταν κατευθείαν πάνω του.
S:Τι έγινε; Παραδίνεσαι;
T:ΟΧΙ. Τα χέρια του ρούφηξαν τις ακτίνες που πέταξε το Μπιστόλι του Sun και οι φλόγες των χεριών του έγιναν μεγαλύτερες. Έφυγε γρήγορα προς το μέρος του Sun και του έχωσε μια μπουνιά. Ο Sun έφυγε πίσω και προσέκρουσε στον τοίχο. Πυροβόλησε αλλά οι ακτίνες αποροφήθηκαν από τον Torch.
Τ:Αυτή είναι η δύναμη του ήλιου; Μάλλον....
S:ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ! Άρχισε να πυροβολεί παντού. Κάποιες ακτίνες έβρισκαν στόχο στην πλάτη του ή στην κοιλιά του. Όμως αυτός έμενε ακίνητος. Οι φλόγες στα χέρια του έγιναν τεράστιες. Όρμησε στον Sun και αυτός τον πυροβόλησε στο κεφάλι. O Torch έπεσε κάτω αλλά σύντομα ήταν και πάλι όρθιος. Ο Sun είχε τρελαθεί όπως φαινόταν....Πυροβολούσε προς όλες τις κατευθήνσεις σα μανιακός και ο Torch πλησίαζε απειλητικά. Ποιος θα κέρδισει αυτή την αναμέτρηση;