Legendary Pokémon

Full Version: Οι πράκτορες του Διαστήματος
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Μέσα στο διαστημόπλοιο , ο Lokopoko έγραφε έκθεση για τις κρέπες με σοκολάτα και μπανάνα , ο Dark και ο Chriz έβλεπαν στην τηλεόραση κάτι anime πολύ πορωτικά και μέσα στο πηλωτήριο ο Bills και ο Torch έπαιζαν…..Tribal Wars!
Ξαφνικά ο αυτόματος πιλώτος έκανε σήμα πως φτάνουν στον προορισμό τους τον πλανήτη Pokdex…! Αμέσως ο Bills πέταξε τον Torch στο σαλόνι (εκεί που’ταν οι άλλοι) και φώναξε:
-ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ ΤΩΡΑ!ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ!
χωρίς να χάνουν χρόνο έβαλαν τις ζώνες τους και περίμεναν την απότομη προσγείωση του Bills , πράγματι η προσγείωση ήταν απότομη.
Οι ήρωες μας βγήκαν έξω , εκτός από τον Lokopoko που μηνε να γράφει την έκθεση. Ο Bills τους είπε :
-Πηγαίνετε , ο Μ2 θα σας περιμένει….
C: ΟΚ! Ελάτε παίδες πάμε , όσο πιο γρήγορα κάνουμε τόσο το καλύτερο!
T: Θα μου πει κανείς, τι όνομα είναι το Eμ του;
D: τώρα θα το μάθουμε , που θα τον βρούμε…
Και έτσι προχώρησαν προς την πόλη , ενώ ο Bills έμεινε να πλήνει το διαστημόπλοιο….
Ξαφνικά ενώ πλησίαζαν προς την πλατεία που θα συναντούσαν τον μυστηριώδη Νίντζα ο Dark είπε :
-Μάγκες , πάω να αγοράσω κάτι , πηγαίνεται εσείς και θα σας βρω….
T:Ok ρε θα σε περιμένουμε εκεί…
Και έτσι οι ο Torch και ο Chriz φτάσαν στην πλατεία , εκεί εκτός από τους κατοίκους που υπήρχαν σε όλη την πόλη(κάτι ροζ πλάσματακια) υπήρχε στη μέση της πλατείας ένας Νίντζα…..
T: Να τος Chriz! Ο Εμ του!
C:Ναι αυτός πρέπει να’ναι , πάμε κοντά του…
Και έτσι , πλησίασαν ένα σοβαρό Νίντζα που μόλις τους είδε τους έκανε μια συνομοτική κίνηση.
M2:Ελάτε εδώ….
T,C: καλησπέρα είμαστε οι…
M2: δε χρειάζεται να μάθουν όλοι ποιοι είστε! Αλήθεια πού είναι ο 3ος;
C: o Dark; Πήγε να αγοράσει κάτι…
M2: πάω στοίχημα θα’ναι κάτι άχρηστο….ααχ…είστε εδώ για σημαντικό λόγο!
T: α , ναι από πού βγένει το “M2”?
M2: να μη σε νοιάζει….εγώ δε σε ρώτησα από πού βγαίνει το “Πυρσός”….,τέλος πάντων , ακούστε: Λένε ότι στο μουσείο της πόλης αυτής βρίσκεται , ένα κομμάτι της στολής! Αυτό θέλετε κι εσείς . Όμως το μουσείο δεν ανοίγει πλέον , οι τουρίστες δεν ενδιαφέρονται γι’αυτό….έτσι η είσοδος είναι κλειστή και οι φύλακες δεν επιτρέπουν την είσοδο….
T: Μα γιατί;
Μ2: Aυτό είναι το περίεργο φένεται πως οι αρχηγοί του Νησιού , κάτι κρύβουν!
C: την στολή……ε;
Μ2: Ακριβώς! Επειδή θέλω κι εγώ να πάρω κάτι από εδώ μέσα αποφάσισα να σας βοηθήσω…
T: Ωραία! Πάω να φέρω τον Dark , άργησε 10 λέπτα…
M2: Φερ’τον και μετά θα ξεκινήσουμε για το μουσείο….
Έτσι ο Torch χωρίς να ξέρει ότι κάποιος τον ακολουθούσε πήγε εκεί που ήταν όλα τα μαγαζιά….εκεί που θα ζούσε την πρώτη του περιπέτεια….
Ο Dark , περίμενε σε μια μεγάλη ουρά για να αγοράσει ένα μπλουζάκι με τον Sanji και ο Torch τον εντώπισε σχετικά γρήγορα….
T: Dark! Τι κάνεις εκεί έλα εδώ! Μας περιμένει ο ΝΜ2….
D: και να χάσω το μπλουζάκι; ΠΟΤΕ!
Ο Τorch θύμωσε και τον άρπαξε από το αυτί…
T: ΠΑΜΕ!
D: καλά…..
Ξαφνικά έτσι όπως πενούσαν από το σοκάκι που οδηγούσε στην πλατεία , ένας τύπος πήδηξε μπροστά τους και φώναξε:
-Νομίζετε ότι θα σας αφήσω να πάτε στο μουσείο;ΧΑΧΑΧΑ
Ο τύπος φορούσε , πράσινα ρούχα και είχε όψη ανθρώπου!
Ο Torch γρήγορα έβγαλε το σπαθί του και φώναξε:
-DARK! Πήγαινε από την άλλη μεριά του δρόμου , θα πολεμήσω…..και θα περάσω…
-?: Ωραία μικρέ για να δω τι αξίζεις;ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Θα τα καταφέρει ο Torch? Θα μπουν στο μουσείο;
Μη χάσετε το επόμενο επισόδειο…..

Δεν ξέρω αν είναι μεγάλο ή μικρό πάντως , μόλις το'γραψα....
Dark εχεις βελτιωθει οχι μονο προς το μεγεθος αλλα και στην ποιοτητα της ιστοριας σου που απεκτισε σχετικα μεγαλο ενδιαφερον.Μπραβο καλη δουλεια συνεχισε ετσι!!!!!μεχρι τωρα η ιστορια σου ειναι ftw!!
Θένξ για τα καλά σου λόγια...αλλά θέλω κι άλλες λίγες γνώμες....
ωραίο είναι, μπράβο Dark!
Ο Torch τράβηξε το κόκκινο σπαθί του και ετοιμάστηκε να παλέψει…..
?: Δε θα σε αφήσω να περάσεις νουμπάκι…Και έβγαλε ένα katana
Τ: Αμάν! Αυτό δεν είναι το σπαθί των νίντζα;
?:Ακριβώς! Είμαι ένας από τους 7 νίντζα αυτής της πόλης! Και ένας από τους 49 αυτού του πλανήτη! Είμαι ο γνωστός N7 της πόλης Harima …
T: δε με νοιάζει τώρα θα δεις!
Και η ξιφομαχία άρχισε…Πέταξε ψηλά το σπαθί και φώναξε θα σε τελειώσω με τα χέρια ΜΟΥ!!!!!
Ο Torch γρήγορα τον χτύπησε στο χέρι και αυτό άναψε μια μικρή φλόγα…
Ο N7 θυμομένος του δώσε μια αγκονιά στο πρόσωπο άρπαξε το σπαθί που είχε πέσει κάτω και είπε:
-Eίσαι καλός ε; Χεχεχε….Πάρε αυτό!!!
Και ένα χτύπημα κατεφθείαν στο κεφάλι του έφτασε. Ευτυχώς έσκυψε , απέφυγε αλλά έχασε 3 τούφες…..
Η επόμενη σπαθιά έπεσε στα πόδια του.
Πήδηξε αλλά του ‘κοψε τα κορδόνια τα παπούτσια που’ταν μέρος της στολής του. Τα παπούτσια προσγειώθηκαν στη μούρη του Ν7.
N7: Εξυπνάκιας ε;
Τ: Απλά έξυπνος….ΧΑ!
Και τον χτύπησε πάνω στο θώρακα….η στολή του πήρε φωτιά και τότε….Έβγαλε όλη του τη στολή και έμεινε με μια γκρι ρόμπα με μαύρη ζώνη που έγραφε πάνω 7.
N7: Όταν είπα ότι είμαι ο Ν7 ενοούσα ότι είμαι ο 7ος καλύτερος αυτής της πόλης…
Τ: Που έχει 7….άρα είσαι ο χειρότερος….
Ο Ν7 τότε έγινε έξαλος και είπε : δε θα φύγετε ζωντανοί από’δω! Και γύρισε την πλάτη του στον Torch.
Ο Dark έτρεχε στο δρόμο της πόλης που ήταν γεμάτη τουρίστες. Πέρασε από κάτι στενά γεμάτα σουβλατζίδικα , από μαγαζιά που πουλούσαν διάφορα είδη θαλάσσης και γενικώς το μέρος έμοιαζε σαν το Μοναστηράκι. Έφτασε στην πλατεία. Εκεί ο M2 και ο Chriz τον περίμεναν θυμωμένοι….
Μ2: Μα γιατί αργήσατε τόσο; Βασικά που’ν’ ο άλλος;
D: ΓΡΗΓΟΡΑ!!! Πρέπει να πάμε στο μουσείο! Αν και κάποιος πρέπει να σώσει τον Torch.
C: μα τι έπαθε;
D: Ένας αστυνόμος….τον έπιασε και τώρα παλεύουν…
Ξαφνικά από ένα στενό εμφανίστηκαν άλλοι 5 αστυνόμοι και φώναξαν :
ΝΑ ΤΟΙ! Πιάστε τους!
M2: Γρήγορα στο μουσείο!
D&C: και ο Torch;
Μ2: Δεν προλαμβαίνουμε με το σπαθί του θα τα καταφέρει! Πάμε!
Και έτσι οι 3 τους πήγαν πίσω από το μουσείο και άρχισαν να ανεβαίνουν στην κορυφή.Ενώ οι αστυνόμοι ακολουθούσαν. Τώρα πώς οι αστυνόμοι τους ανακάλυψαν; Όλα ‘εγιναν εξαιτίας του Ν7 φυσικά.
Εν τω μεταξύ λοιπόν ο Torch φώναζε στον N7 που’χε γυρισμένενο το κεφάλι. Ξαφνικά:
-ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΑΧΗ! Ο Ν7 γύρισε απότομα το κεφάλι και με το σπαθί του τον συμάδεψε στο κεφάλι. Ο Torch , έβγαλε και αυτός το σπαθί του.
Τ: Έλα λοιπόν , ας παλέψουμε.
N7: Εντάξει. Η μάχη αρχίσε! Και καθώς οι άλλοι 3 έμπαιναν στο μουσείο από την ταράτσα οι 5 αστυνόμοι καλούσαν ενισχύσεις. Τι θαγίνει τελικά;

Μη χάσετε το επόμενο επισόδειο…..
μου αρεσει πως περιγραφεις την ξιφομαχια.Αλλα το γεγονος οτι βγαζω φλογες μου αρεσει ακομη περισσοτερο.Συνεχισε το λοιπον, ανυπομονο
(13-03-2009 08:55 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]μου αρεσει πως περιγραφεις την ξιφομαχια.Αλλα το γεγονος οτι βγαζω φλογες μου αρεσει ακομη περισσοτερο.Συνεχισε το λοιπον, ανυπομονο
και μετά λένε για μένα...τεσπά

δεν πετάς φλόγες(ακόμα) αλλά το σπαθί....Wink
Συνεχισε ετσι!!τελειο!
-Χα!! Ο Ν7 κάρφωσε την φόρμα του Torch στον τοίχο με το σπαθί και φώναξε:
- Οι νίντζα χρησιμοποιούν κι άλλες τεχνικές μάγκα μου!
Και μια κλοτσιά ήρθε στην κοιλιά του Torch.
- Aαααργκ! Φώναξε.
Και άρπαξε το σπαθί του και το’χωσε στην κοιλιά του N7.
H φωτιά εξαπλώθηκε παντού στο σώμα του και έβρισε τον Torch. Έπεσε στο χώμα και έδωσε μια αγκωνιά πάνω στο στομάχι του.
- ΌΟΥ! Είπε ο Torch και ξεκάρφωσε το σπαθί του N7 του το πέτξε και τον άφησε να καίγεται. Ξαφνικά ο Ninja είπε:
- Ακόμα κι αν νίκησες εμένα υπάρχουν 6 καλύτεροι και επείσης οι φίλοι σου βρίσκονται σε κύνδυνο….και λυποθήμησε μέσα στην φλόγα που σιγά σιγά άρχισε να εξαφανίζεται.
Ο M2 , o Chriz και ο Dark βρήκαν μια είσοδο πάνω στην ταράτσα. Τον εξαερηστήρα. Και μπήκαν , ο Dark τους είπε ότι θα μείνει να πολεμήσει τους αστυνόμους.
- Εσείς μάγκες πηγαίνεται να πάρετε το κομμάτι της στολής.
C: Έγινε , τα λέμε κάτωωω , και έφηγαν κάνοντας τσουλήθρα.
O Dark κρύφτηκε και ύψωσε το σπαθί του εκεί που άρχιζε ο σωλήνας.

Εν τω μεταξύ οι άλλοι δύο βγήκαν στην αίθουσα όπου φυλασόταν το κομάτι της στολής. Τι ήταν; Ένας θώρακας , πολύ όμορφος μπλε και κίτρινοςμε ένα όλοχρυσο G στη μέση.
Μ2: Λοιπόν φόρα αυτά τα γυαλιά , πήγαινε στο κέντρο της αίθουσας , πάρε το θώρακα και πήγαινε πάνω.
C: Μα γιατί να βάλω γυαλιά;
Μ2: Έχει λέιζερ. Πήγαινε εγώ φεύγω.
C: Περίμενε! Πού πας;
Μ2: Πρέπει να πάρω κάτι…..από δω μέσα. Και πήδηξε πάνω από μια ακτίνα λέιζερ πέρασε κάτω από μια άλλη και έφτασε στην πόρτα όπου και μπήκε.
Ο Dark περείμενε και ξαφνικά 2 αστυνόμοι πήγαν να μπουν μέσα. Τότε , το μαύρο του σπαθί κουνήθηκε γρήγορα και τους έκοψε τα πόδια έπεσαν εκεί μέσα και τους πέταξε στο σωλήνα. Ξαφνικά φάνηκε άλλος ένας που τον είδε και πήγε να φωνάξει αλλά δεν πρόλαβε γιατί είχε ένα σπαθί μέσα στην κοιλιά του. Τότε άλλοι δύο πήδηξαν μέσα και είπαν:
- ΑΧΑ! Σε είδαμε μάγκα , ετοιμάσουν να ψοφήσεις. Και άρχισαν να παλεύουν ξαφνικά ο ένας έβγαλε ένα πιστόλι πηροβόλησε τον Dark , ο οποίος γονάτισε έπιασε την πληγή στον ώμο του και του κάρφωσε το σπαθί στις πλευρές. Ο άλλος είπε τότε :
- Μη μη με σκοτώσεις , σε παρακαλώ! Κι άρχισε να κλαίει. Ο Dark απόρησε αλλά τότε κατάλαβε. Άλλοι πέντε αστυνόμοι θα πήδαγαν πάνω του σε μερικά δευτερόλεπτα.
Και πράγματι αν κοιτούσε κανείς την ταράτσα θα έβλεπε πέντε αστυνόμους να πηδάνε μέσα στον εξαερηστήρα και μέτα να βγαίνει ένας γεμάτος αίματα και ένα από μέσα να ακουγόνται κάτι βρυσιές.
Και τότε ο τύπος με τα αίματα κάλεσε κάποιον και είπε με σπαστή φωνή:
- Κύ…ριε…Ν3? Σας παρακαλώ…στείλ…τε κάποιο από τους…εφτά…νι..ντζ..α…για..να , πολεμήηη..σουν έναν……που…μπήκε…στο μουσείο….ΑΑΑ…
δεν άντεξε άλλο και έπεσε.Και ο Torch τον είδε πεσμένο σε 5 λεπτά που ανέβηκε πάνω.
-? ,είπε. Ξαφνικά άκουσε πίσω του μια φωνή να λέει:
- Εσύ είσαι αυτός που το παίζει μάγκας και σκοτώνει αστυνόμους;
Γύρισε και είδε έναν νίντζα με τον αριμό 6 πάνω στη ρόμπα του.
- ΑΜΑΝ! Κι άλλος; Φώναξε και πήδηξε μέσα στον εξαερηστήρα.
Ο Chriz όλη αυτή την ώρα λοιπόν πηδούσε πάνω από λέιζερ έσκυβε και ξαφνικά είδε κάτι αστυνόμους να πέφτουν από το σωλήνα (αυτοί που έριξε ο Dark) και ξαφνικά ένας άρπαξε ένα τηλέφωνο και είπε:
- Κύριε Ν3 , εισβολείς στο ΜΟΥΣΕΙΟ! …..Τι καταλάβατε;…..Θα στείλετε τον Ν5; Σας ευχαριστώ.
Και τότε ο Chriz συνηδητοποίεισε ότι θα αναγκαζόταν να παλέψει. Και ετοίμασε το σπαθί του σκεφτόμενος :
<< αναρωτιέμαι τι είναι ο Ν5>> και πήδηξε ένα λέιζερ ακόμα.

Συνεχίζεται…..
very good!!!!!!keep going!!1!!
SPECIAL EPISODE SEVEN

Ο Torch είδε με τρόμο τον Ν6 να γελάει και να λέει:
-ΧΑΧΑΧΑ! Αξιολύπητος. Νίκησες με κόπο τον εφτά. Θα νικήσεις εμένα; ΧΑΧΑΧΑ!
T: Γαμώτο κι άλλος???
Ξαφνικά ένα κεφάλι βγήκε από τον εξαερηστήρα και φώναξε:
-E!Torch , τι γίνετε ποιος είναι αυτός; Είπε φανερά με κόπο στη φωνή του.
T: DARK! Τι έχεις; Η φωνή σου…; Γιατί τρέμεις;
D: εεε…τίποτα , έρχομαι να σε βοηθήσω με τον...
N6: E! Λίγος σεβασμός ! Είμαι και γω εδώ! Και τώρα κύριε Πυρσέ , ετοιμαστείτε να….
Ο Dark πήδηξε πάνω και φώναξε:
- Πήγαινε να βοηθήσεις τον Chriiiz! Θα τον……..καθηστερήσω.
Και ο Torch πήγε να κάνει μια κίνηση όμως….είδε μια πληγή από σφαίρα στον ώμο του Dark…..
Τ: Ο…ο….ώμος σου! Ξαφνικά άκουσε πίσω του:
-ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!
Γύρισε το κεφάλι και είδε έναν Νίντζα ακόμα , τον πέντε.
Ο Ν6 άρχισε να παλεύει με τον Dark ο οποίος ίσα που στεκόταν όρθιος.
Ο Torch αποφάσισε να πολεμήσει τον Ν5 διότι άκουσε ότι θέλει να σκοτώσει τον Chriz και θα έκανε τα πάντα για να σώσει το φίλο του. Και πολέμησε το δειλό που χε μέσα του και άρχισε να κονταροχτυπιέται δυνατά με τον N5 , ο οποίος ήταν φανερά πιο σκληρός από τον Ν7. Αλλά και ο Dark τα βρισκε σκούρα , το δεξί χέρι του , με το οποίο πάλευε πονούσε φριχτά. Και τότε βρέθηκε στριμογμένος σε μια γωνίτσα. Να ακούει τις φωνές του Ν6,Ν5 και του Torch. Ο Torch , τα χε πάρει. Οι δύο νίντζα ήταν τρομερά είρωνες.
N6: Χαχαχα! Τι αδύναμος που ναι τούτος. Και έδειξε τον Dark. Δεν αντέχει καθόλου.
N5: Και αυτός δεν……..και έδωσε μια μπουνιά στον Torch. Τότε θύμωσε πάρα πολύ και έκανε έφοδο προς τον Ν6 που κλότσαγε στην πλάτη τον Dark ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει. Και έφτηνε αίμα.
Ο Ν5 γελούσε και δεν έδωσε σημασία στον Torch που του ριξε μία με το σπαθί. Θύμωσε και αυτός και άρχισαν να παλεύουν πάνω στην ταράτσα. Όμως ο Ν6 αποφάσισε να πάρει μέρος στην μάχη , ήταν δύο εναντίων ενός! Και έπαιζε πολύ βρώμικα. Σύντομα είδε τα σκούρα από τον Torch. Και έβαλε ως ασπίδα τον Dark. Χωρίς να κοιτάει ο Torch του χωσε μια με το σπαθί. Ξάφνου είδε τον φύλο του να καίγεται. Έμεινε άφωνος. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να συμβεί αυτό. Και ο N5 αοφελήθηκε την ευκαιρία του’χωσε μια κλοτσια. Και μια δεύτερη ήρθε από τον Ν6. Ο Torch ήταν στο έλεος τους! Ότι και να εκανε του πέταγαν τον Dark και ήταν πολύ γρήγοροι. Οι επιθέσεις έπεφταν βροχή! Και πάνω στη στιγμή που θα έπεφτε από την ταράτσα του κτηρίου θυμήθηκε το κουμπάκι πάνω στο σπαθί. Και το πάτησε καθώς του κάρφωναν το σπαθί και αποτέλειωναν τον Dark. Και τότε οι δύο νίντζα έμειναν άφωνοι! Ένα φλογερό σώμα πετάχτηκε μπροστά τους. Με μια ακτίνα πέταξε τον έναν μέσα στον εξαερηστήρα. Και με μια δεύτερη έκαψε τα μαλλιά του άλλου. Ο άλλος που ήταν ο Ν5 , φώναξε με τρόμο:
- ΑΜΑΝ! Tι στο καλό είναι αυτό ; που πήγε ο μικρός;
Και ο Φλογερός τύπος που δεν ήταν άλλος από τον Πράκτορα Torch επίπεδο δύναμης 3 , με μια επιβλητική δυνατή φωνή φώναξε και όλοι οι πολήτες από κάτω κοίταξαν απορημεένοι στην αρχή και φοβισμένοι μετά.

T: Νόμιζες ότι θα ξεμπερδέψεις τόσο εύκολα; Τώρα θα δεις θα σε δυαλήσω!!!
Ν5: ΑΜΑΝ! Τι είσαι εσύ;;;;;;; Μη μου πεις ότι είσαι ο…..
Και τότε έπεσε από την ταράτσα καμένος. Ο Torch , πάτησε μια φορά το κουμπί ώστε να γίνει κανονικός και έγινε , κανονικός άνθρωπος αλλά τα μαλλιά του ήταν φωτιά! Και είδε ότι το σπαθί έγραφε ότι ο χρήστης του είναι Level 2. Δεν κατάλαβε και πολλά όμως. Ξαναπάτησε το κουμπί και έγινε κανονικός. Πήρε τον Dark που ήταν πολύ βαριά τραβματισμένος και είπε :
-Πάμε κάτω. Ο Chriz μας χρειάζεται…..Πήγε στον εξαερηστήρα και κατέβηκε. Εκεί βρήκε τον Ν6 , καμιά οχταριά άτομα πεσμένα και τον Chriz στο βάθος της αίθουσας να κυτάζει το θώρακα και να προσπαθεί με το σπαθί να τον ανοίξει. Ο Torch έτρεξε αγνοώοντας τα λέιζερ(που δεν ήξερε ότι υπήρχαν) και φώναξε :
-Chriiiiiz! Αλίμονο…..ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει! Και εκτός αυτού , ένας τύπος κάτω φοβισμένος τηλεφώνησε στα κέντρα της αστυνομίας , ώστε να έρθουν οι Νίντζα. Και σύντομα μες το μουσείο εμφανίστηκαν:
Ο Ν4 και 10 αστυνόμοι και στην ταράτσα ο Ν3! Τα πράματα γίνονται επικύνδυνα! Πολύ!!!!

Σύντομα η συνέχεια…
FANTASTIC!!Δεν εχω λογια να το σχολιασω απλα τελειο...απλα ειναι λιγο μικρο..!λιγο!...
Χμμ... αρκετα περιπετειωδες μπορω να πω. Δεν τρελαινομαι για ninja-related stories αλλα μπορω να πω οτι αυτη η ιστορια τρελαινει γενικως. Υπαρχουν ενα-δυο ορθογραφικα αλλα δεν πειραζει, η ουσια παραμενει η ιδια.Wink
Ανυπομονω να διαβασω τα επομενα επεισοδια.^_^

PS: Μην ξεχασεις να με βαλεις κακομοιρη μου.Toungue
(17-04-2009 12:12 AM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]FANTASTIC!!Δεν εχω λογια να το σχολιασω απλα τελειο...απλα ειναι λιγο μικρο..!λιγο!...

732 λεξεις , μου βγηκε το ζουμί. Σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα [Image: icon_razz.gif]

@Χάρη , δε θα χει μονο Νίντζα κανα 2 επισοδεια ακομα και ενα με τον ΝΜ2 να πλακώνει και μετά θα χει secret agents..(και σενα)
(17-04-2009 12:03 AM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Οι επιθέσεις έπεφταν βροχή! Και πάνω στη στιγμή που θα έπεφτε από την ταράτσα του κτηρίου θυμήθηκε το κουμπάκι πάνω στο σπαθί. Και το πάτησε καθώς του κάρφωναν το σπαθί και αποτέλειωναν τον Dark. Και τότε οι δύο νίντζα έμειναν άφωνοι! Ένα φλογερό σώμα πετάχτηκε μπροστά τους. Με μια ακτίνα πέταξε τον έναν μέσα στον εξαερηστήρα. Και με μια δεύτερη έκαψε τα μαλλιά του άλλου.

ε καλάWink

πάρα πολυ καλή προσπάθεια Dark συνέχισε!οσο πας βελτιωνεσαι περισσοτερο!Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's