SEASON 2
SPECIAL CHRISTMAS EPISODE 17
StarBill vs Chaos
Γύρω στις 3 το μεσημέρι εκείνης της ημέρας , σε μια απ’τις 3 μεγάλες πόλεις του Gameplanet , ο Michael , χτυπούσε το κεφάλι του βρίζοντας. Γύρω του βρίσκονταν πτώματα. Οι Chaosknights που έκαναν τους φόνους δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν. Ο Αρχηγός τους οδυρόταν χωρίς λόγω....ή μήπως όχι; Δεν ήξεραν...Αλλά σύντομα θα μάθαιναν. Εν τω μεταξύ , οι φίλοι μας διασκέδαζαν χωρίς να ξέρουν που είχαν μπλέξει. Ο Dark κι ο Chriz είχαν πέξει 34 παιχνίδια μπιλιάρδο και είχαν λιώσει. Ο Τοrch έτρωγε μια τυρόπιτα , ο Bills νίκησε το τουρνουά Skateboard και ο Lokopoko πήγε για ύπνο.
Πέντε ρομπότ μπούκαραν μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο , στο μεγαλύτερο της μεγαλύτερης πόλης όλου του πλανήτη. Ένα σταμάτησε μπροστά από μια πόρτα ασανσέρ και άρχισα να πυροβολάει τα κουμπιά. Το ασανσέρ εμφάνισε τότε ένα καινούργιο κουμπί. Την ίδια στιγμή ένα άλλο ρομπότ κατέβασε ένα μοχλό και τότε και τα 5 ρομπότ μπήκαν στο ασανσέρ. Κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα μες στο μαγαζί. Οι φασαρία που γινόταν ήταν ήδη μεγάλη. Τα ρομπότ σταμάτησαν σε έναν μυστηριώδη όροφο , έναν όροφο φτιαγμένο από κάποιον άλλον κι όχι από τον StarBill. Τα ρομπότ όπως καταλάβατε ήταν οι bodyguards….Προχώρησαν και ανέβηκαν κάποιες σκάλες. Το πρώτο απ’όλα άνοιξε την τελευταία πόρτα που υπήρχε στον διάδρομο. Ξαφνικά μια μωβ ακτίνα το χτύπησε και το διέλυσε. Τα 2 επόμενα ρομπότ γάζωσαν με σφαίρες την πόρτα. Μπήκαν με ορμή μέσα και με ελιγμούς κατάφεραν να δουν στο βάθος της σκοτεινής αυτής αίθουσας έναν σκοτεινό τύπο. Το ένα σκαρφάλωσε τον τοίχο και άρχισε να πυροβολεί. Ο Μυστηριώδης άντρας χαμογέλασε και έβγαλε μια χατζάρα. Την ίδια στιγμή από πίσω του του επιτέθηκε το άλλο ρομπότ. Αυτός το έκοψε στα δύο και μετά χωρις δισταγμό έκοψε και το άλλο. Το 4ο ρομπότ εμφανίστηκε στην είσοδο της πόρτας και πέταξε μια ακτίνα στον άντρα. Αυτός γέλασε και πυροβόλησε με ένα μωβ μπιστόλι. Το Ρομπότ έγινε κι αυτό για τα μπάζα. Το 5ο που είχε μήνει , πριν βρει το τέλος του , κάλεσε τον StarBill και τον ενημέρωσε πως βρήκαν τον άνθρωπο που ψάχνανε. Και τότε εμφανίστηκε ο “Άνθρωπος” και το διέλυσε.
Αμέσως ο StarBill κάλεσε το υπερόπλο του. Τον StArApTor.
SB: Το ‘ξερα ότι με μια διαταγή μου θα σε έβρισκα Chaos…Όμως φαίνεται ότι είσαι πιο δυνατός απ’ότι νόμιζα.......χεχε.
O StarBill ύστερα από μια ώρα βρισκόταν έξω απ’το εμπορικό που ήταν ο Chaos. Έβγαλε απ’την τσέπη του μια φιγούρα γερακιού και την έβαλε στην άλλη τσέπη του.
-Πάμε. Είπε , μπήκε μέσα έκανε την ίδια διαδικασία που χαν ακολουθήσει και τα ρομπότ του. Πάτησε το κουμπί και βγήκε στον όροφο όπου χρησιμοποιούσε ο Chaos ως βάση. Προχώρησε στον μεγάλο διάδρομο και βρέθηκε μπροστά στην πόρτα. Την άνοιξε και μπήκε μέσα.
Ch: ΩΩΩ! Για δες ποιος ήρθε.
SB: Επιτέλους , σε βρίσκω. Θέλω να συζητήσουμε κάποια πράγματα.
Ch: χαχα. Κάτσε να πιούμε καμιά πορτοκαλάδα. Καμιά βότκα πορτοκάλι. Τι προτιμάς;
SB: Σταμάτα τις βλακείες. Θα μιλήσουμε σοβαρά. Τι νομίζεις ότι κάνεις με το να σκοτώνεις; Ικανοποιείς τη ματαιοδοξία σου; ΕΕ!;
Ch: Όχι....εκπληρώνω το ονειρό μου!
SB: Το Ονειρό σου; Να σκοτώνεις ανθρώπους;
Ch: Όχι αλλά μόνο σκοτώνοντας θα το πετύχω....Δυστυχώς ή ευτυχώς.
SB: Τι σκ@τά όνειρο είναι αυτό;
Ch: Δε θες να ξέρεις....
SB: Θα στο πω μια τελευταία φορά: Σταμάτα να σκοτώνεις τους πελάτες μου!
Ch: Μα έτσι κι αλλιώς θα πεθάνουν!Τι τώρα τι αύριο τι μεθαύριο.
SB: Δηλαδή άμα είναι έτσι να μη γεννιόμασταν ποτέ!
Ch: Δε λέω αυτό....Αλλά σίγουρα θα ξέρεις ότι....όλοι όσοι βρίσκονται στον πλανήτη θα πεθάνουν σύντομα!
SB: Δε θα αφήσω κανέναν απ’αυτούς που δίνουν τα λεφτά τους σε μένα να πεθάνει.
Ch: Χαχαχαχα. Κοίτα’δω έναν σωστό άντρα! Και συ τις ματαιοδοξίες σου ικανοποιείς!
SB: Ναι αλλά εγώ δε σκοτώνω! Αργκ! Αρκετά. Τα πήρα τώρα. You wiil die.
Ch: Θα πάθεις ότι πάθαν τα ρομπότ σου. Και θα πονάει.....χαχα.
Ο StarBill έβγαλε το γεράκι , πάτησε ένα κουμπί. Και ενσωματόθηκε πάνω του.
SB: Αυτή είναι σούπερ στολή μου! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ch: Τι βλακείες είν’αυτές....Έβγαλε τη χατζάρα του και επιτέθηκε στον StarBill.
O SuperStarBill άρχισε να κάνει ελιγμούς μες στο δωμάτιο. Ο Chaos του επιτέθηκε ακριβώς εκεί όπου βρισκόταν το κεντρικό σύστημα του μηχανήματος. Όμως αυτός άρπαξε το σπαθί με τα ατσάλινα χέρια του και προσπάθησε να το λιώσει.
Ch: Δε λιώνει τόσο εύκολα! Και σηκονοντάς το τον χτύπησε στο μέρος όπου βρίσκονταν τα μάτια. Ο SuperStarBill του δωσε μια SteelFist αλλά αυτός την απέφυγε και έχωσε τη σπάθα του στο κρανίο του Robot.
Ch: Πώς είναι; Πονάει;
SSB: Καθόλου! Και με τα δυό του χέρια έδωσε μια πανίσχυρη μπουνιά στον Chaos και τον πέταξε στον τοίχο.
SSB: Και τώρα θα σε αποτελειώσω! Ο Chaos βρισκόταν μέσα σε καπνούς και σκόνη. Ο SuperStarBill φόρτωσε μια ακτίνα με το στόμα του και την πέταξε στο μέρος του. Ξαφνικά ο Chaos εμφανίστηκε από πίσω του και με μια επιδέξια κίνηση έκανε μια χαρακιά στο ατσάλινο “Δέρμα” του SuperStarBill. O Oποίος άρπαξε τον Chaos στον αέρα απ’τα πόδια και τον κοπάνησε στο πάτωμα. Όμως αυτός έχωσε το σπαθί κάτω. Πετάχτηκε και έσπασε το τζάμι που έκρυβε το πρόσωπο του StarBill. Αμέσως ο Chaos ετοιμάστηκε να τον χτυπήσει στο αληθινό του πρόσωπο , όμως το ρομπότ πρόλαβε να βγάλει μια γιγάντια ακτίνα η οποία συγκρούστηκε με το σπαθί του Chaos. Απ’τις δύο αντίθετες δυνάμεις στο τέλος έγινε μια μεγάλη έκρηξη η οποία διέλυσε το δωμάτιο.
Μέσα απ’τις στάχτες βγήκε ατραβμάτιστος ο Chaos κι απ’την άλλη ο StarBill.
Ch: Επιτέλους! Βρήκα κάποιον ανταξιό μου!
SB: Αργκ......Θα σε εξοντώσω τώρα....Έπιασε το γεράκι που του είχε πέσει και ετοιμάστηκε να ενωθεί μαζί του.
Ch: Όχι....Δε θέλω να παλέψουμε....Αντιθέτως ήθελα να σε τεστάρω , για να δω αν θα είσαι ικανός σύμμαχος!
SB: ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ?!
Ch: Ναι....Μόλις μάθεις ποιο είναι το ονειρό μου θα συμαχήσεις μαζί μου!
SB: ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ!
Ch: Λοιπόν , άκου’δω. Στον πλανήτη αυτό , στον πλανήτη ΣΟΥ υπάρχει μια περικεφαλαία η οποία δίνει υπεράνθρωπη δύναμη σε όποιον τη φοράει. Ακόμα μπορεί να πουληθεί σε μεγάλη αξία! Επίσης όπως σίγουρα θα ξέρεις....έχουμε μόνο 3 μέρες στη διαθεσή μας!
SB: Τι; Τι βλακείες λες; Γιατί τι θα συμβεί σε 3 μέρες;
Ch: Ω! Εκπλήσομαι που δεν ξέρεις!
SB: ΜΙΛΑ!
Ch: O Πλανήτης θα χτυπηθεί από κομήτη.
SB: Α?!
Ch: Γι’αυτό σου λέω , StarBill , συνεργάσου μαζί μου! Με το μυαλό μου και τα λεφτά σου θα βρούμε την περικεφαλαία και θα φύγουμε από’δω. Θα πάρεις φυσικά και όλα σου τα λεφτά! Και θα τα διπλασιάσεις χάρη στην Περικεφαλαία!
SB: .........Λοιπόν ....Άμα όλα αυτά είναι αλήθεια....Τότε....Ας συνεργαστούμε!
Ch: Έτσι μπράβο! Χαίρομαι που το’πες! Λοιπόν από σήμερα το βράδυ , θέλω να αρχίσεις να οργώνεις την περιοχή!
SB: Άστο πάνω μου. Εσύ τι θα κάνεις όμως;
Ch: Ας πούμε ότι εντώπισα επιτέλους τους μοναδικούς που ξέρουν για την περικεφαλαία!
SB: Και τι σκοπεύεις να τους κάνεις;
Ch: Να τους........ΣΚΟΤΩΣΩ!
SB: Καλά κάνε ότι νομίζεις....Σε 3 μέρες πάντως θα έχω βρει την περικεφαλαία και θα φύγουμε πριν γίνει η καταστροφή!
Ch: Βέβαια “συνέτερε!”