Legendary Pokémon

Full Version: Οι πράκτορες του Διαστήματος
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(17-12-2009 08:37 PM)staraptoras Wrote: [ -> ]8a argisei dld na mpei to kainourio episode

Κοίτα , μπορεί να το βάλω και το Σαββατοκύριακο , πάντως θα ναι για χριστούγεννα και μετά μαλλον απ'το νέο έτος....
SEASON2
SPECIAL CHRISTMAS EPISODE 16
Have fun while you can!

-Καλωσήρθατεεεε στον Gameplaaaanet! Τον πλανήτη που μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι τέλους! Σήμερα έχουμε αρκετές εκπλήξεις για τους επισκέπτες μααας!
Ήταν 10 το πρωί , ο ήλιος έλαμπε και ένας τύπος ακουγόταν να φονάζει απ’τα μεγάφωνα. Ο Dark έσερνε τον Chriz απ’τη μύτη και τρέχανε προς τα μπιλιάρδα. Ο Torch πήγαινε στο arcade να παίξει φουτουριστικά βιντεο-παιχνίδια. Ο Bills πήγε να δει τη ράμπα του skate και ο Lokopoko πήγε στην τουαλέτα.
Τήν ίδια στιγμή , ο StarBill ξυπνούσε απ’τον ύπνο του. Βγήκε απ’την υπερπολυτελή σουίτα του και πήγε να πλυθεί.
-Πάλι ξενύχτησα ο άνθρωπος.....Είμαι φοβερός.
Ξυρίστηκε και κατέβηκε στην κουζίνα του όπου το ρομπότ-μαγειρισσά του έφτιαχνε πρωινό.
-Φτιάξε μου ένα μέτριο....Όχι ένα βαρύ γλυκό. Μπα κάνε έναν εσπρέσσο. ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!
το ρομπότ υπάκουσε όπως ήταν φυσιολογικό. Ο StarBill κάθησε στην καρέκλα του και άνοιξε το Laptop του για να διαβάσει την ψηφιακή του εφημερίδα. Τα νέα γνωστά , όλα αναφέρονταν σε αυτόν επειδή αυτός ήταν ο εκδότης της. Α , υπήρχε κι ένα άρθρο για τις πράξεις των Chaosknights την προηγούμενη νύχτα. Επιτέθηκαν σε 10 άτομα κοντά στο αεροδρόμιο. Οι επιζήσαντες ήταν μόνο 2 και δεν είχαν ιδέα για ποιο λόγο έγινε η επίθεση.
-Χμμμ....Αυτό δεν είναι καλό..... , μουρμούρισε , σκοτώνουν τους τουρίστες μου! Μέχρι τώρα τα χτυπήματα ήταν αρεά αλλά τώρα σχεδόν κάθε βράδυ έχουμε γύρω στους 5 νεκρούς. Πρέπει να τους εξαλείψω.......ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΦΕΣ?!

Εν τω μεταξύ στα μπιλιάρδα , ο Dark κι ο Chriz έπαιζαν ένα ματσάκι. Ο Chriz δεν πολύ ήθελε. Έπρεπε να ψάξει για την περικεφαλαία...Αλλά δεν ξέφευγες εύκολα απ’τον Dark και το μπιλιάρδο του. Ο Τοrch είχε λιώσει πάνω σε μια Hyper κονσόλα.
-Πω φίλε τέτοια πράμματα δεν υπάρχουν στη γη! Και διέλυσε ένα διαστημόπλοιο.
Βills: AND NOW! Ο Σούπερ Μπιλλάρας θα θας νικήσει όλους στο τουρνουά.
Και ενώ όλοι διασκέδαζαν , ο Lokopoko βγήκε απ’την τουαλέτα.

Καθώς λοιπόν , όλα αυτά τα ευχάριστα συμβαίνουν.....Σε κάτι ύποπτα σοκάκια της κεντρικής πόλης του Gameplanet , όπου βρίσκονταν τα εμπορικά καταστήματα κάτι ετοιμαζόταν. Ένας μυστηριώδης άντρας εμφανίστηκε και πήγε προς το μέρος ενός άλλου.
?: Λοιπόν.....Michael……Το σχέδιο...προχωράει....;
Michael: Συνεχίζουμε καλά αφεντικό.....Αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει τίποτα....
?: Ε τότε τι στο διάολο λες; Συνεχίζετε καλά; Σ@@@@ συνεχίζεται. Τι διάλο , έχεις πολλές εξουσίες έχεις το καλύτερο στράτευμα! Και δεν μπορείς να βρεις τίποτα; Εδώ κι ένα μήνα; Πανηλίθιε , αν αύριο το βράδυ δεν έχεις βρει το πράμα , το τέλος σου θα’ρθει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε σκοτώσω όπως έκανα με τους προιγούμενους! Kατάλαβες;!
Μ: Συγνώμη αφεντικό! Αλλά......Δεν βρήκαμε καμία πληροφορία! Πουθενά! Μη σου πω αφεντικό πως οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα γιατί πράμα τους ρωτάμε! Δεν ξέρουν καν τι είναι το....
?: ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ! Δε με νοιάζουν οι δικαιολογίες σου! Μέχρι αύριο θέλω το πράγμα στα χέρια μου! Είσαι ο πιο ικανός! Τόσο καιρό ήμουν σχετικά ελαστικός με όλους που είχαν τη θέση σου και δεν πέθαινε κανένας! Όμως , τώρα όλα τέλειωσαν! Σε 3 μέρες πρέπει να χω βρει το πράγμα και να χουμε τελειώσει! Λοιπόν έχεις διωρία μέχρι αύριο. Από μεθαύριο αν δεν βρεις τίποτα θα πέσει μεγάλη σφαγιά , και ο πρώτος που θα πεθάνει........και λέγοντας το αυτό έβγαλε μια μαύρη χατζάρα , θα είσαι εσύ Michael!
Έβαλε μέσα τη σπάθα του , έκανε ένα απελητικό νεύμα στον Michael και έφυγε με ένα σαδιστικό βλέμα.

Ο StarBill έβαλε το σακάκι και την γραβάτα του και βγήκε έξω. Ντυμένος στην τρίχα με πράσινο σακάκι και πολύχρωμη γραβάτα. Από πίσω ρομπότ υπηρέτες , με παπιγιόν. Βγήκαν απ’την επαυλή του και ξεκίνησαν να πηγαίνουν προς το Λούνα Παρκ.
Robot1: Mr.StarBill , πρέπει να ανακοινώσετε τον νικητή του τουρνουά Skateboard.
Robot2: Επίσης πρέπει να αιγκαινιάσετε την 5D αίθουσα κινηματογράφου.
Robot3: Και επίσης να πάτε σε ένα meeting το μεσημέρι , πάνω στο θέμα του Bawling.
StarBill: Ακυρώστε τα όλα! ‘Εχω ένα σοβαρό θέμα να ερευνήσω!
Όλα τα Robot: ?!!!!!
SB: Αυτό που ακούσατε! Θέλω την επίλεκτη ομάδα μου , όλους τους Bodyguards , ακόμα θέλω να έχω σε ετοιμότητα το υπερόπλο μου!
Robots: Yes Sir! Ότι πείτε σεις!
SB: Και φέρτε μου και ένα καφε! ΈΝΑΝ ΜΕΤΡΙΟ! Μπα όχι κάντε τον Βαρύ γλυκό.....

Σύντομα , ο StarBill βρισκόταν περυτριγσμένος από ρομπότ τα οποία φαινόνταν να χουν τρομερά μπράτσα και δυνάμεις. Και κρατόντας στα χέρια του έναν βαρύ γλυκό , άρχισε να λέει τις εντολές. Έπρεπε να ανακαλύψουν που βρισκόταν ο Chaos , να μάθουν τι ήθελε και να το φέρουν σε αυτόν. Την ίδια στιγμή σε μια άλλη μεριά του μικρού αυτού πλανήτη ο θάνατος εξαπλονόταν.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΩ ΟΛΟΥΣ, ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :/
Αυτα ειναι!!!!Congratulations!!!
Next Episode θα μπει την Παρακευή:

τίτλος: StarBill vs Chaos
κριμα που θα λειπω...αμα μπορω θα μπω σε κανα internet cafe...
SEASON 2
SPECIAL CHRISTMAS EPISODE 17
StarBill vs Chaos

Γύρω στις 3 το μεσημέρι εκείνης της ημέρας , σε μια απ’τις 3 μεγάλες πόλεις του Gameplanet , ο Michael , χτυπούσε το κεφάλι του βρίζοντας. Γύρω του βρίσκονταν πτώματα. Οι Chaosknights που έκαναν τους φόνους δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν. Ο Αρχηγός τους οδυρόταν χωρίς λόγω....ή μήπως όχι; Δεν ήξεραν...Αλλά σύντομα θα μάθαιναν. Εν τω μεταξύ , οι φίλοι μας διασκέδαζαν χωρίς να ξέρουν που είχαν μπλέξει. Ο Dark κι ο Chriz είχαν πέξει 34 παιχνίδια μπιλιάρδο και είχαν λιώσει. Ο Τοrch έτρωγε μια τυρόπιτα , ο Bills νίκησε το τουρνουά Skateboard και ο Lokopoko πήγε για ύπνο.

Πέντε ρομπότ μπούκαραν μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο , στο μεγαλύτερο της μεγαλύτερης πόλης όλου του πλανήτη. Ένα σταμάτησε μπροστά από μια πόρτα ασανσέρ και άρχισα να πυροβολάει τα κουμπιά. Το ασανσέρ εμφάνισε τότε ένα καινούργιο κουμπί. Την ίδια στιγμή ένα άλλο ρομπότ κατέβασε ένα μοχλό και τότε και τα 5 ρομπότ μπήκαν στο ασανσέρ. Κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα μες στο μαγαζί. Οι φασαρία που γινόταν ήταν ήδη μεγάλη. Τα ρομπότ σταμάτησαν σε έναν μυστηριώδη όροφο , έναν όροφο φτιαγμένο από κάποιον άλλον κι όχι από τον StarBill. Τα ρομπότ όπως καταλάβατε ήταν οι bodyguards….Προχώρησαν και ανέβηκαν κάποιες σκάλες. Το πρώτο απ’όλα άνοιξε την τελευταία πόρτα που υπήρχε στον διάδρομο. Ξαφνικά μια μωβ ακτίνα το χτύπησε και το διέλυσε. Τα 2 επόμενα ρομπότ γάζωσαν με σφαίρες την πόρτα. Μπήκαν με ορμή μέσα και με ελιγμούς κατάφεραν να δουν στο βάθος της σκοτεινής αυτής αίθουσας έναν σκοτεινό τύπο. Το ένα σκαρφάλωσε τον τοίχο και άρχισε να πυροβολεί. Ο Μυστηριώδης άντρας χαμογέλασε και έβγαλε μια χατζάρα. Την ίδια στιγμή από πίσω του του επιτέθηκε το άλλο ρομπότ. Αυτός το έκοψε στα δύο και μετά χωρις δισταγμό έκοψε και το άλλο. Το 4ο ρομπότ εμφανίστηκε στην είσοδο της πόρτας και πέταξε μια ακτίνα στον άντρα. Αυτός γέλασε και πυροβόλησε με ένα μωβ μπιστόλι. Το Ρομπότ έγινε κι αυτό για τα μπάζα. Το 5ο που είχε μήνει , πριν βρει το τέλος του , κάλεσε τον StarBill και τον ενημέρωσε πως βρήκαν τον άνθρωπο που ψάχνανε. Και τότε εμφανίστηκε ο “Άνθρωπος” και το διέλυσε.
Αμέσως ο StarBill κάλεσε το υπερόπλο του. Τον StArApTor.
SB: Το ‘ξερα ότι με μια διαταγή μου θα σε έβρισκα Chaos…Όμως φαίνεται ότι είσαι πιο δυνατός απ’ότι νόμιζα.......χεχε.

O StarBill ύστερα από μια ώρα βρισκόταν έξω απ’το εμπορικό που ήταν ο Chaos. Έβγαλε απ’την τσέπη του μια φιγούρα γερακιού και την έβαλε στην άλλη τσέπη του.
-Πάμε. Είπε , μπήκε μέσα έκανε την ίδια διαδικασία που χαν ακολουθήσει και τα ρομπότ του. Πάτησε το κουμπί και βγήκε στον όροφο όπου χρησιμοποιούσε ο Chaos ως βάση. Προχώρησε στον μεγάλο διάδρομο και βρέθηκε μπροστά στην πόρτα. Την άνοιξε και μπήκε μέσα.
Ch: ΩΩΩ! Για δες ποιος ήρθε.
SB: Επιτέλους , σε βρίσκω. Θέλω να συζητήσουμε κάποια πράγματα.
Ch: χαχα. Κάτσε να πιούμε καμιά πορτοκαλάδα. Καμιά βότκα πορτοκάλι. Τι προτιμάς;
SB: Σταμάτα τις βλακείες. Θα μιλήσουμε σοβαρά. Τι νομίζεις ότι κάνεις με το να σκοτώνεις; Ικανοποιείς τη ματαιοδοξία σου; ΕΕ!;
Ch: Όχι....εκπληρώνω το ονειρό μου!
SB: Το Ονειρό σου; Να σκοτώνεις ανθρώπους;
Ch: Όχι αλλά μόνο σκοτώνοντας θα το πετύχω....Δυστυχώς ή ευτυχώς.
SB: Τι σκ@τά όνειρο είναι αυτό;
Ch: Δε θες να ξέρεις....
SB: Θα στο πω μια τελευταία φορά: Σταμάτα να σκοτώνεις τους πελάτες μου!
Ch: Μα έτσι κι αλλιώς θα πεθάνουν!Τι τώρα τι αύριο τι μεθαύριο.
SB: Δηλαδή άμα είναι έτσι να μη γεννιόμασταν ποτέ!
Ch: Δε λέω αυτό....Αλλά σίγουρα θα ξέρεις ότι....όλοι όσοι βρίσκονται στον πλανήτη θα πεθάνουν σύντομα!
SB: Δε θα αφήσω κανέναν απ’αυτούς που δίνουν τα λεφτά τους σε μένα να πεθάνει.
Ch: Χαχαχαχα. Κοίτα’δω έναν σωστό άντρα! Και συ τις ματαιοδοξίες σου ικανοποιείς!
SB: Ναι αλλά εγώ δε σκοτώνω! Αργκ! Αρκετά. Τα πήρα τώρα. You wiil die.
Ch: Θα πάθεις ότι πάθαν τα ρομπότ σου. Και θα πονάει.....χαχα.
Ο StarBill έβγαλε το γεράκι , πάτησε ένα κουμπί. Και ενσωματόθηκε πάνω του.
SB: Αυτή είναι σούπερ στολή μου! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ch: Τι βλακείες είν’αυτές....Έβγαλε τη χατζάρα του και επιτέθηκε στον StarBill.

The Battle (Click to View)
Conclusion (Click to View)
Ω ναι, κερδισα!!!
πιο πολυ εντυπωσιαατηκα στη περιγραφη της μαχης....Wink
Αυτα ειναι!!!!!very good!!!!
(25-12-2009 07:37 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]πιο πολυ εντυπωσιαατηκα στη περιγραφη της μαχης....Wink

that's why it was special! Γιατί είχε μάχη δυο τουμπανιάριδων.

Και σημείωση: Δεν το γυρισα στο διαλογο ;P.
nai teleia
mpravo aldark poli orea maxi !!!!!!!!!!!Big Grin
nai makari na min ebgena isopalos me ton chaos 8a eitan gamati maxi
Υπάρχει σενάριο. Υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's