Legendary Pokémon

Full Version: Οι πράκτορες του Διαστήματος
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Eπόμενο επεισόδιο θα τιτλοφορείτε:
Η Θυσία ενός φίλου και θα είναι το σπεσιαλ Πασχαλιάτικο , ετοιμαστείτε για συγκίνηση....Toungue
SEASON 2
SPECIAL EASTER EPISODE 23
Η Θυσία ενός φίλου
Ο Chriz πονούσε ένιωθε το σκοτάδι να τον περικλύει τα μάτια του είχαν θολώσει. Η πλάτη του πόναγε.Τα άκρα του είχαν παραλήσει. Έφτυσε αίμα στο πάτωμα. Προσπάθησε για ακόμα μια φορά να σηκωθεί. Μάταια.Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα. Ο BlachHole εμφανίστηκε στο κατόφλι. Κρατούσε το μπιστόλι του και είχε ένα σαρκαστικό χαμόγελο στο προσωπό του.
BH:Λοιπόν......ήρθε το τέλος....βαρέθηκα να έρχομαι κάθε λίγο και λιγάκι και να σου ρίχνω....οπότε φιλαράκο.....Farewell…….Σημάδεψε καλά το κεφάλι του Chriz ίσιωσε τα μαλλια του και ετοιμάστηκε να πατήσει πάνω από 10 φορές τη σκανδάλη ώστε να αποτελειώσει το θύμα του. Γέλασε καθώς ο Chriz ψιθύρησε κάτι μέσα από τα δόντια του.
BH:ΑΝΤΙΟ!
C:Μπασταρ......φτου...ααργκ.....
Τότε ακούστηκε ο πρώτος πυροβολισμός από τους πολούς που επρόκειτο να πέσουν.
?:ΑΣΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥΥΥΥ!
BH:Ε; Κι άλλος χαζός;
C:Δ-δ-δεν μπορεί.......L….L…..Loko…….
?:Ναι εγώ είμαι...προσπάθησα να πολεμήσω χτες , ώστε να μη μας μεταφέρουν εδώ...όμως ήταν μάταιο....με έδειραν άσχημα....όμως....έπρεπε να επιστρέψω...να σας βοηθήσω...να γίνω και γω ανταξιός σας......ΕΠΡΕΠΕ! Γιατί είμαστε φίλοι...έπρεπε να έρθω να σας βοηθήσω....μπορούσα να κάτσω στο νοσοκομείο με τις νοσοκόμες και να παίζουμε τις κουμπάρες...όμως ήξερα το καθήκον μου...βρίσκομαι εδώ....για να σε ελευθερώσω! Βοηθός Lokopoko! Επι σκοπών! Μέσα σε 3 δευτερόλεπτα είχε βγάλει απ’τη φαρέτρα του ένα βελος και με το τόξο του το έριξε κατευθείαν πάνω στον BlackHole. Αυτός όμως το πυροβόλησε και το έσπασε στα δύο.
BH:ΧΑ! Φιλία! Τι ανόητη λέξη.....η φιλία δεν ισχύει...πέρνεις απ’τον άλλον ότι θες και μετά τον παρατάς..ΧΑΧΑΧΑ , έπρεπε να κάτσεις να παίξετε τις κουμπάρες φιλάρα...Τώρα θα έχεις το ίδιο τέλος με το ΄΄Φίλο΄΄ σου...
C:Lokopokoooo! Φύγε! Αυτός ο άνθρωπος....αργκ....,άρχισε να βαράει τα κάγκελα...με όση δύναμη του είχε απομείνει....Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ δυνατόςςς...αργκ!
L:Έχω πάρει ήδη την αποφασή μου....εσύ πρέπει να βγεις από εδώ μέσα...εσύ , ο Torch και ο Dark…Είστε οι ήρωες....του σύμπαντος...εγώ είμαι εδώ για να σας βοηθάω....και αυτό θα κάνω...αυτό είναι...το καθήκον μου......
BH:Σταμάτα , θα κλάψω....χαχαχαχα μα τι μ******** λεςς; Θα πεθάνετε και οι δυο σας! Κόψε φάση.Ο BlackHole στα γρήγορα ορμάει με το μπιστόλι στο Lokopoko και του δίνει 5 μπιστολιές στον εγκέφαλο.
L:Ωραια....χαχ...πήρα αυτό που ήθελα....
BH:ΤΙ;
O Lokopoko κρατούσε στα χέρια του το κλειδί για το κλουβί του Chriz και με μερικές κλοτσιές σταματησε για λίγο τον BlackHole. Αυτός όμως τα πήρε. Τρελάθηκε.
C:Loko….P….P…Poko! ΟΧΙ!
Lokopoko:Εσύ....φύγε....Σώσε τον κόσμο....το σύμπαν...βρείτε τα κομμάτια της στολής...
BH:ΤΙΙΙΙ;! ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! Όχι τουλάχιστον σε ένα ολόκληρο κομμάτι. Χαχαχα....Ενώ ο Lokopoko προσπαθούσε να ανοίξει το κλουβί που ήταν ο Chriz ο BlackHole τρελάθηκε και άρχισε να πυροβολεί σα μανιακός. Η Πλάτη του Lokopoko έγινε κατάμαυρη από τις σφαίρες. Αλλά αυτός συνέχισε...μέχρι που άνοιξε εντελώς το κλουβί....
C:Lokopoko….γιατί; η πλάτη σου.......,τότε ο Chriz δάκρυσε, θυσιάστηκες......για μένα;
L:Μη το λες θυσία...λες και είμαι ήρωας...εγώ είμαι ο βοηθός....πηγαίνε...και σώσε...το...σύμπαν. Τότε έπεσε ακόμα μία σφαίρα στην πλάτη του......και όλο του το σώμα διαλύθηκε μπροστά στα μάτια του Chriz….
C:LOKOPOKOOOOOOOOOOOO!
πωωωω ρε Al μια μας κανεις να γελαμε και μια μας χαλας τη διαθεση(τι αναποδος ανθρωπος)

Τεσπα ηταν ευχαριστο(και καλα) επισοδειο και σε παρακαλω μην βγαλεις κι αλλον χαρακτηρα ρε
Νταξ εμεις τα πιο πολλα τα ειπαμε απο ΜουΣουΝου δεν χρειαζεται να πολυλογω. Μας υποχρεωσες Πασχαλιατικα ομως. Sad
omk , really ε; Ε,ήθελα να σας συγκινίσω λιγάκι...Smile

Second Special Easter Episode 24 Title:
Οργή
SEASON 2
SPECIAL EASTER EPISODE 24
Οργή

O Sun και ο Torch πολεμούσαν αδυσώπητα στις σκάλες που οδηγούσαν στον κάτω όροφο της βάσης του Chaos , όπου βρισκόταν και ο ίδιος. Ο Sun πυροβολούσε αλλά ο Torch δεν ένιωθε. Αντιθέτως οι φλόγες στα χέρια του ήταν γιγάντιες. Και προχορούσε απειλιτικά μα με αργά βήματα προς το μέρος του Sun. Η Εκφρασή του ήταν ήρεμη. Ο Sun όμως δεν ήταν καθόλου. Σχεδόν έβγαζε καπνούς.
S:ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;!
T:....για μια στιγμή σταμάτησε να περπατάει.
S:Αργκ! Ψόφα!Άρχισε να πυροβολάει σα τρελός αλλά ο Torch δεν πάθαινε τίποτα. Ούτε γρατζουνιά. Απλως οι φλόγες στα χέρια του ήταν μεγάλες σαν τηλεόραση 40 ιντσών.
T:......
S:ΑΑΑΑΑ! ΨΟΦΑ ΡΕ! ΨΟΦΑ! ΨΟ....ΦΑΑ!
T:Λυπάμαι που θα στο πω αλλά αυτό δε γίνεται. Fire…..UNLEASH! Sword Form 2.5 offensive mode.
S:!? Ωχ....δε μ’αρέσει αυτόο....
Ο Torch άπλωσε τα χέρια του και εκτόξευσε μια γιγάντια φλόγα.
S:ΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚ!
T:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Το προσωπό του είχε μια εκφραση οργής και πόνου. Και έτσι ο τοίχος δυαλήθηκε. Καθώς επίσης και οι μισές σκάλες. Ο Τοrch ανακουφισμένος κοίταξε τι απέμεινε από τον Sun. Μόνο τα μπιστόλια. Σήκωσε το ένα και είπε:
Τ:Χμ....με λίγες μετατροπές.......

Την ίδια στιγμή ο Dark και ο Bills τρέχανε προς το δωμάτιο όπου ήταν ο Chriz. Λίγο πιο πίσω τους η Stella. Ξαφνικά ο Bills τα πήρε.
B:This is Bullshit!
D:Wtf?
B:Ναι ρε φίλε τέρμα οι βλακείες βρήκα ένα τρόπο να την πολεμήσω χωρίς να την αγγίξω!
D:Εαν μπορείς κάντο! Εγώ....ΤΗΝ ΚΑΝΩ!
B:Ρε! Πού πας!;
S:Χέυ κούκλε ήρθε το τέλος σου!
B(ψιθυριστά):Νομίζεις....

Εν τω μεταξύ μέσα στο δωμάτιο όπου πριν λίγα λεπτά είχε βρει το τέλος του ο Lokopoko...
C:’Ο....ο.....ο....χι.....
BH:ΧΑΧΑΧΑ! Στο είπε φίλε! Δεν υπάρχει διαφυγή.....χαχαχα...χαχαχα....χαχχαχαχαχα!
C:αργκ...δεν...δεν θα φύγεις έτσι από δω...
BH:Εγώ να φύγω; Μη λες βλακείες! Εσύ θα φύγεις!
C:Υπέγραψες την καταδίκη σου...Ο άντρας αυτός , έδειξε το Lokopoko , δεν ήταν ήρωας , δεν ήθελε να γίνει ήρωας , αλλά θυσιάστηκε ως ήρωας....Θυσιάστηκε για μένα...το τελευταίο πράμα που μπορώ να κάνω για αυτον είναι να.....σε ΕΞΟΝΤΟΣΩ!
BH:Εσύ; Εμένα; Είδες ήδη τη διαφορά που έχουμε.......δεν υπάρχει ελπίδα να...
C:AΡΓΚ! ΣΤΑΜΑΤΑ! ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙΣ!
BH:Μόνος σου την πέρνεις!
Ο Chriz θυμωμένος άρπαξε το σπαθί του από κάτω , δεν τον ένιαζαν πια οι πληγές του. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν...να εκδικηθεί.
C:Sword of Aura 3RD FORM!
BH:E…..; Τι τι είναι αυτό; Έχασε τα λόγια του καθώς αντίκρισε το μπλε πλάσμα που βρισκόταν μπροστά του.
C:....ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ! Άρχησε να του δίνει γροθιές , τόσο δυνατές που δε μπορούσε να αποκρούσει . Ο BlackHole προσπάθησε να τον χτυπήσει με τις σφαίρες. Όμως δεν πάθαινε τίποτα από αυτές.
BH:ΤΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!
C:ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ! Τον άρπαξε απ’το πόδι και τον πέταξε στην άλλη άκρη. Άρχισε να φορτώνει μια ακτίνα. Και την εκτόξευσε με όλη του τη δύναμη.
BH:ΣΥΓΝΩΜΗ! ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ! ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΧΙ! ΜΗ!
C:Αντίο...και ρίχνοντας την ακτίνα κατέστρεψε τον τοίχο και μαζί και τον BlackHole.
Ω μλκ γ*ματο, μ'αρεσε πολυ το στυλ που γινοντουσαν τα πραγματα σ'αυτο το επεισοδιο. Μου φαινεται επισης οτι εχεις μαθει να περιγραφεις τα συμβαντα πολυ πιο καλυτερα απο οταν αρχισες το fic.

Keep it alive dude. Smile

Edit: Ρε 'συ ομως την τελευταια μαχη την (ε)βιασες λιγο. XD
xεχ λες ε; ή μήπως ο Chris είναι powerfull στην τρίτη μορφή σε συνδιασμό με την οργή του? Toungue
Maybe. He is still overpowered though. :/
Τέλειο επεισόδιο,όπως και τα προηγούμενα!Κάνεις και καλές περιγραφές.
SEASON 2
SPECIAL EASTER EPISODE 25
Το Σχέδιο ενός άρχοντα

O Dark βρισκόταν μπροστά σε ένα τεράστιο δωμάτιο που πριν ήταν 2. Ο Τοίχος που τα χώριζε ήταν διαλυμένος. Στο ένα δωμάτιο ο Chriz κρατούσε ένα σώμα στα χέρια του και έκλαιγε. Στο άλλο ο Torch κοιτούσε έκπληκτος τον Chriz και τον άνθρωπο που κρατούσε.
T:LOKOPOKOOOOOOOOOOOOOO!
C:Αργκ....Είμαι πράγματι αδύναμος......Εξ αιτίας μου τον χάσαμε....
D:Τι έγινε ρε μάνγκες ποιος χάθηκε; ΩΧ! LOKOPOKOOOOOOOOO
Οι τρεις φίλοι ήταν απαρηγόρητοι. Στάθηκαν μπροστά από το σώμα του νεκρού φίλου τους και ήταν έτοιμοι να θρηνήσουν , όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μια οθόνη. Μπροστά τους βρισκόταν ένας άντρας με μαύρα μαλλιά.
C:Ποιος είναι αυτός;
?: Μwahahahah…Καταφέρατε να περάσατε τις δοκιμασίες σε αυτόν τον όροφο....κλαπ κλαπ (χειροκρότησε ειρωνικά) και μάλιστα με μόλις μια απόλια. Κι όμως....δεν κάνατε τίποτα ακόμα!
D:Ρε , ποιος είσαι συ;
C:.....Είσαι ο αρχηγός τους έτσι;!Ε;
T:Γιατί μας έφερες εδώ!;
?:Θα απαντήσω σε όλα...Σε αυτόν τον πλανήτη υπάρχει μια περικεφαλαία μέρος μιας παντοδύναμης στολής. Αυτή την περικεφαλαία ψάχνω επί 6 ολόκληρα χρόνια....Φυσικά με τόσα μαγαζιά και τουρίστες που υπάρχουν σε αυτόν τον πλανήτη είναι πολύ δύσκολο να βρεις ακόμα και ένα Τζιπ Τσερόκι. Ωστώσω , το τέλος του πλανήτη έφτασε...Μεθαύριο το τέλος θα έχει ήδη φτάσει.
Όλοι οι άλλοι μαζί: ?!
?:Οπότε η αναζήτηση θα έπρεπε να επισπευτεί αλλιώς η Περικεφαλαία θα χανόταν μια για παντα....Έτσι λοιπόν για να μην ψάξετε εσείς οι άντρες μου σας έφεραν εδώ ενώ έξω
οι άντρες του συναιτέρου μου ψάχνουν ανενόχλητοι την περικεφαλαία! Και εσείς σε λίγο θα είστε παρελθόν!
C:Δε μας είπες ποιος είσαι!
?:Το όνομα μου είναι...Chaos! Ο Άρχοντας του Χάους! Θα τα πούμε και από κοντά πολύ σύντομα...δεν πρόκειτε να βγήτε απο δω αν δε περάσετε από πάνω μου , και φυσικά κανείς δεν έχει περάσει από πάνω μου...Μόνο εγώ πάνω απ’αυτούς.και η οθόνη άρχισε να σβήνει.
T:Πού είναι; Παιδιά πάμε να τον παλέψουμε! Είμαστε 3 θα τα καταφέρουμε!
C:Στάσου λίγο...δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτόν αυτός είναι ο σκοπός του! Να μην πάμε έξω και να βρούμε την Περικεφαλαία. Λοιπόν , Torch εσύ βγες έξω από δω. Έσπασες ένα τοίχο που οδηγεί κάτω , άρα μπορείς και αυτόν έτσι; Δεν υπολογίζει ότι έχουμε δύναμη να διαλάμε τοιχους.Εγώ θα φέρω τον Bills και εσύ Dark θα....Dark;
Ο Dark όμως δεν ήταν εκεί. Δε βρισκόταν πουθενά μες στο δωμάτιο. Ο Torch κοίταξε τον Chriz με ένα περίεργο βλέμα.
C:Α , θα πήγε να βρει τον Bills.
T:....Λες;Μου φαίνεται ότι....
C:Ότι;
T:Πήγε να πολεμήσει...τον Chaos.
C:! Αν το έκανε αυτό δεν μπορούμε να πάμε τώρα να τον βρούμε!
T:Όντως αυτός είναι ο σκοπός του όπως είπες...
C:Πρέπει να φέρω τον Billz. Δυέλησε τον τοίχο!
T:Οκ.....

Στον από κάτω όροφο , ο Dark έτρεχε. Έπρεπε να βρει τον Chaos. Και να τον νικήσει. Ήταν ήδη βράδυ , είχαν περάσει τόσες ώρες εκεί μέσα και ο πλανήτης σύμφωνα με τον Chaos θα είχε καταστραφεί σε 2 μέρες. Κοιτούσε το φουτουριστικό γυαλιστερό πάτωμα και τους άσπρους τοίχους. Ξαφνικά απεναντί του είδε μια πορτα. Έβγαλε το σπαθί του. Η πόρτα άνοιξε και μπροστά του βρισκόταν ο άνθρωπος που αυτοαποκαλούταν Άρχοντας του Χάους.
D:Chaos…..Εσύ είσαι αυτός που μας έφερε εδώ έτσι;
Ch:Πουλιά στον αέρα πιάνεις φιλάρα. Χαχα. Πού είναι οι άλλοι δε θέλουν να φύγουν; Ή σε στήλανε μόνο σου για να βγάλεις το φίδι απ’την τρύπα...; Μήπως δείλιασαν; Χα! Πάντως , σίγουρα , δεν είσαι ικανός να με νικήσεις!
D:Αυτό θα το δούμε....Ο Dark όρμηξε στον Chaos και πήγε να τον κόψει.Όμως το μόνο που έκοψε ήταν μια οθόνη.
D:;!
Ch(από πιο μέσα στο δωμάτιο):Χαχ , ήταν ψεύτικο. Τώρα μπήκες στο δωμάτιο! Δεν υπάρχει πλέον διαφυγή! ΧΑΧΑ! Η πόρτα έκλεισε με έναν κρότο , αυτόματα και απέναντι από τον Dark καθισμένος σε μια καρέκλα σα θρόνο βρισκόταν...ο Chaos.
Πωωωωωωρε!Ειμαι και *αμω τους πολεμιστες!!!Τι γροθιες,τι μπουνιες!ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΝΩ!!!ΡΕ Αλεξ....εχεις διαβασει τιποτα?Κανενα βιβλιο ρε παιδι μου?Γιατι εχεις βελτιωθει παρα πολυ στο γραψιμο ιστοριων.Ευγε!!!Α και κανε γρηγορα για το επομενο γιατι εχω μεγαλη περιεργια!!!!
χαχ irony...ισα ισα μαν που δε διαβαζω οσο παλια λογω φορτου εργασιας...

Next Episode θα ανεβεί αύριο:
Όταν το Χάος συγκρουετε με το σκότος.
SEASON 2
EPISODE 26
Όταν το Χάος συγκρούεται με το σκότος

O Bills βρισκόταν μέσα στο διαστημόπλοιο. Όλα ήταν σκοτεινά. Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε. Ήταν η Stella. O Bills γέλασε κρυφά. Η Stella είπε:<<Χεχ , βγες έξω κούκλε , είναι μάταιο να κρύβεσαι!>> Ο Bills ξαφνικά μέσα στο σκοτάδι:<<Δε κρύβομαι!>> Η Stella τον προκάλεσε αλλά ξαφνικά πάτησε κάτι. Ακούστηκε ενα γυάλινο αντικείμενο να σπάει καθώς και ένα σπλας. Και τότε ο Bills είπε: <<Cya Girlie!>> Και ακούστηκε η κραυγή της.

Ο Dark και ο Chaos βρίσκονταν πρόσωπο με πρόσωπο. Κρατούσαν ο καθένας από ένα σπαθί. Ο Ένας μαύρο κι ο άλλος μωβ.
Ch:Ωστέ είναι αλήθεια ότι εκτός του ότι ξέρετε για την περικεφαλαία έχετε και 3 από τα 7 σπαθιά του Sevenbow; Καλύτερα! Η δύναμη σας είναι μεγάλη , όμως σίγουρα δε ξέρεις τα πάντα για αυτά τα σπαθιά! Ενώ εγώ το χρησιμοποιώ στο έπακρο! Όρμησε στον Dark κι αυτός άρχισε να προσπαθεί να αμυνθεί. Ο Chaos είχε φανερό πλεονέκτημα και σχεδόν τον στρίμωξε στον τοίχο. Ο Dark απέκρουε κάθε επιθεσή του αλλά με δυσκολία. O Chaos γέλασε. Πετάχτηκε πίσω ακούμπησε με τα πόδια τον απέναντι τοίχο και όρμησε κρατόντας το σπαθί με τα δύο χέρια. Τα μαλλιά του ανέμισαν στον αέρα και έχωσε τη μύτη του σπαθιού......στον τοίχο πίσω από τον Dark. Ο Dark μη χάνοντας στιγμή πήγε να τον κόψει. Όμως ο Chaos εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε από πάνω του δίνοντας του μια κλοτσιά στο πρόσωπο. Ο Dark ξαφνιάστηκε έφτυσε μια σταγόνα αίματος και διατηρόντας τη ψυχραιμία του σηκώθηκε ξιφομαχόντας με τον Chaos. O Chaos γέλασε , ήξερε ότι μόλις ο Dark θα στριμοχνόταν στον απέναντι τοίχο θα ερχόταν το τέλος του. Όμως τα πράγματα θα γίνονταν διαφορετικά. Ο Dark στριμώχτηκε στον τοίχο το σπαθί του σηκώθηκε και συγκρούστηκε ακριβώς μπροστά από το προσωπό του με το σπαθί του Chaos. O Chaos σήκωσε το σπαθί και γελόντας σημάδεψε το κεφάλι του Dark και.....ο Chaos βρέθηκε με μια πληγή από το σπαθί του αντιπάλου πάνω από το στήθος.
Ch:……ΟΧΙ! Δ-Δ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! ΑΑΑΑΑΡΓΚ! Το προσωπό του πήρε μια μορφή πόνου και τρέλας και πάτησε το κουμπί στο σπαθί. 2Η ΜΟΡΦΗ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΟΟΟΥΣ! Το σπαθί μετατράπηκε σε ένα μεγαλύτερο και πολύ μυτερό ξίφος.
D:....Ωστε αυτή είναι η δεύτερη μορφή αυτού του σπαθιού....τέλως πάντων...θα σε πολεμήσω μέχρι τέλους...το προσωπό του παρέμεινε ήρεμο σε αντίθεση με του οργισμένου αντιπάλου του. Το σπαθί του συνάντησε τη σπάθα του Chaos στον αέρα , όμως ξαφνικά το χέρι του Chaos βρέθηκε απέναντι από την κοιλιά του. Γύρισε το σπαθί και πήγε να το μπήξει με μανία στα σωθηκά του Dark.
D:2H Μορφή Σπαθιού του σκοταδιού......
Τα μαύρα χέρια του Dark άγγιξαν τη σπάθα του Chaos και τη σήκωσαν ψηλά. Ο Chaos κοιτούσε έκπληκτος το νεαρό. Η ηρεμία του ήταν φοβερή καθώς και η δυναμή του.Ο Dark γύρισε το σπαθί του Chaos και τον πέταξε 1 μέτρο πίσω. Πήρε στάση μάχης και όρμησε κατά πάνω του. Ο Chaos με δυσκολία απέκρουε τις γροθιές που έριχνε ο Dark. Οι ρόλοι είχαν καθαρά αντιστραφεί. Ξαφνικά ο Dark σταμάτησε και άρχισε να πετάει σφαίρες σκότους. Και πάλι η δυσκολία του Chaos ήταν ολοφάνερη. Ίσα που μπορούσε να αποκρούσει τις σφαίρες. Ένιωθε θαυμασμό για τον νεαρό πράκτορα. Όμως όχι , δεν έπρεπε να χάσει , τόσοι κόποι θα πήγαιναν χαμένοι. Κράτησε την ψυχραιμία του για λίγα λεπτά ακόμα. Εάν πατούσε ξανά το κουμπί θα τον κυρίευε το μίσος. Προφανώς , σκέφτηκε αυτό χρειαζόταν , δεν έπρεπε να αφήσει ζωντανό έναν νέο που είχε τέτοια δύναμη , γιατί κάποτε θα γινόταν πανίσχυρος. Το σχεδιό του έπρεπε να επιτευχθει και ο μόνος τρόπος ήταν να....
<<3Η ΜΟΡΦΗ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ!>> Ο Chaos μετατράπηκε σε ένα μωβ τέρας με μυτερές άκρες και με μία κίνηση πέταξε κάτω τον Dark. Τον άρπαξε από τον λαιμό λεγοντάς του:
<<ΜΙΚΡΕ! ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ , ΕΦΤΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ>>
D:......Όχι....3Η ΜΟΡΦ.... Πρίν πατήσει το κουμπί ο Chaos τον πέταξε κάτω και με τα κοφτερά του νύχια τον χτύπησε στα πλευρά.
D:3η μορφή του σπαθ...αργκ.....ιου...του....ο Chaos προσπάθησε να πάρει το σπαθί από τον νεαρό όμως το κρατούσε σφυχτά και τελικά πάτησε το κουμπί. Τα δύο τέρατα , το μαύρο και το μωβ βρίσκονταν το ένα απέναντι από το άλλο. Και τα δύο αγριεμένα. Οι γροθιές τους συγκρούστηκαν. Οι κλοτσιές τους επίσης ύστερα από αναρίθμητα κλοτσομπουνίδια ο Dark πήδηξε πίσω και άρχισε να φορτώνει τη σκοτεινή του ακτίνα. Ο Chaos πήγε να ορμήξει. Η ακτίνα τον βρήκε στη κοιλιά και πετάχτηκε στον τοίχο ραγιζοντάς τον. Σηκώθηκε εξουθενομένος και όρμηξε ξανά. Η σκηνή με την ακτίνα επαναλήφθηκε 3 φορές , ο τοίχος σχεδόν δυαλημένος ίσα που στεκόταν. Ο Chaos φαινόταν πολύ κουρασμένος. Είπε κανά δυο λέξεις και όρμησε για ακόμα μια φορά. Απέφυγε την ακτίνα μιας και πήδηξε πιο ψηλά και τα νύχια του συγκρούστηκαν με τη γροθιά του Dark.
Ch:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚ!!!!!!!
D:...............ΑΑΑΑ!............
Ξαφνικά ο Chaos άρχισε να αλλάζει σχήμα έγινε πιο μεγάλος και στο χέρι του εμφανίστηκε μια σπάθα διπλασια από αυτόν.
Ch:....χα....Αυτό είχε καιρό να γίνει...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Δεν το πετυχαίνει ο καθένας μικρέ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ αλλά έτσι και μπω στην 4η μορφή....ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΡΑ , ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ! ΧΑΡΧΑΡΧΑΡ! ΧΑΡΧΑΡΧΑΡ! Ήρθε το τέλος! Και με το σπαθί του έκοψε τον έναν από τους 4 τοίχους στα δύο.

Συνέχεια μετά το τέλος των διακοπών...
Εγραψες παλι ρε!!!Τοση εμπνευση που την βρισκεις???
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ τι επ ηταν αυτο?
ηταν καταπληκτικο και το προηγουμενο αλλα και αυτο
συνεχισε αντε περιμενω Wink
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's