Legendary Pokémon

Full Version: Οι πράκτορες του Διαστήματος
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
χαχαχααχαχαχχα!! Ωραιο το σκιτσο! Το βραβειο drawing παει στον... DARK!!!
(26-04-2009 04:22 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Α και πλέον τα επισόδεια θα έχουν και τίτλο.

Το επόμενο θα έχει:

"Xarhs , ένας φίλος ή ένας εχθρός;"

'Νταξει, αυτο το επεισοδιο θα ειναι πολυ αγματο, επειδη αναφερεται σε εμενα φυσικα.Big GrinToungue
Αντε να δουμε τι θα δουμε.

PS: Lol @ pic.

Edit
Το ''Xarhs, φιλος η εχθρος?'' δεν ειναι καπως καλυτερο?
Κάτι τέτοιο , release date δεν ξέρω , γιατί γράφω και άλλη ιστορία (manga(και όχι σε αυτό το site) και δεν ξέρω ποια να προτωγράψω , αλλά θα τα βολέψω.

Α το επισόδειο το επόμενο έχει και τον Fr3.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10
Xarhs φίλος ή εχθρος;

Σημείωση: Η συγκένεια Xarh και Fr3quency είναι συμπτωματική και επίσης οι ηλικίες δεν είναι αληθινές τελείως.

Ο Χarhs χώθηκε στο λεωφορείο γρήγορα για να μη βραχεί. Κάθησε σε μια θέση και περίμενε να φτάσουν στη στάση που κατέβαινε. Ξαφνικά το iPhone του χτύπησε ο αριθμός που αναγραφόταν πάνω δεν του άρεσε. Έκανε έναν μορφασμό και απάντησε.
Μια βραχνή φωνή ακούστηκε από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου:
-Xarh με ακούς;
X: Βεβαίως κύριε Boss
B:Χαίρομαι για αυτό…λοιπόν άκου , σου χω την πιο σημαντική αποστολή της καριέρας σου ως μυστικός πράκτωρας.Άκου προσεχτικά…
X:Ok κύριε σας ακούω.
B:Λοιπόν για να καταλάβεις θα πρέπει να σου εξηγήσω τι είχε γίνει πριν από 100 χρόνια.Η στολή που είχε δημιουργηθεί για να προστατεύει το σύμπαν διαλήθηκε! Λίγοι άνθρωποι στον κόσμο το ξέρουν αυτό. Και ακόμα λιγότεροι ξέρουν ότι η Παγκόσμια Κυβέρνηση έπιστράτεψε μια ομάδα 5 ατόμων να μαζέψουν τα κομάτια της στολής! Αυτοί οι άνθρωποι οπλισμένοι με 3 από τα σπαθία της Hor που δίνουν υπεράνθρωπες δυνάμεις , έρχονται τώρα εδώ! Γιατί κάπου στον πλανήτη μας….υπάρχουν….οι μπότες της στολής ! Εσύ λοιπόν θα πας αμέσως στο αεροδρόμιο να τους υποδεχθείς και θα τους φιλοξενήσεις σπίτι σου! Θέλω να μου λες κάθε τους κίνηση! Χρειάζομαι αυτές τις μπότες! Κατάλαβες;;; Πήγαινε τώρα στο Αεροδρόμιο.
Χ:εντάξει…
Και έτσι ο Xarhs βρέθηκε να περιμένει στο αεροδρόμιο την άφιξη του διαστημοπλοίου των 3 Πρακτόρων. Περίμενε και περίμενε αλλά τίποτα. Μέσα του ευχόταν να μην ήταν αναγκασμένος να υπηρετεί τον Boss , αλλά δεν τολμούσε να το πει σε κανέναν γιατί ο Boss είχε παντού πράκτορες και θα τον άκουγαν.

Την ίδια ώρα οι ηρωές μας κατευθήνονταν προς τον πλανήτη Ch@ με σκοπό να βρουν τις μπότες. Υπήρχε βέβαια ένα προβλημα. Δεν ήξεραν που βρίσκονται(οι μπότες)! Όμως η κουρασή τους ήταν μεγάλη. Προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο και εκεί τους περίμενε ένας σοβαρός άντρας με κουστούμι που τους υποδέχτηκε και τους πρόσφερε φιλοξενία. Φαινόταν αξιόπιστος και τίμιος άνθρωπος. Τον έλεγαν Xarh και τους κέρδσε αμέσως.Πληρωσε δυο ταξί για να πάνε σπίτι του και ξεκίνησαν.
Ο Μόνος που αμφέβαλε για τις καλές προθέσεις αυτού του ανθρώπου ήταν ο Chriz.
Γιατί αυτός ο τύπος έμφανίστηκε από το πουθενά και τους φιλοξενεί; Έχει πράγματι αγαθούς σκοπούς; Σε ΄΄ολη τη διαδρομή σκεφτόταν και σκεφτόταν…
Ήταν 11 το βράδυ όταν έφτασαν οι 6 τους στο διαμέρισμα του Xarh. Μπήκαν μέσα ο Xarhs τους είπε:
-Παιδιά όσο θα μείνετε εδώ να νιώθετε σαν το σπίτι σας!
T:’Υχαριστούμε φίλε είσαι και ο πρώτος. Αν μου έλεγαν ποτέ ότι θα έφτανα σε ξένο τόπο και ένας άγνωστος θα μας υποδεχόταν σαν δικούς του δε θα το πίστευα!
X:δεν κάνει τίποτα χαίρομα να βοηθώ τους ξένους που έρχονται εδώ. Αλήθεια που είναι ο Dark; Θέλω να σας δείξω που θα κοιμάστε και σας χρειάζομαι όλους εδώ!
Την ίδια ώρα ο Dark εξερευνούσε το σπίτι και βρήκε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Περίεργος που άκουγε ομιλίες μπήκε μέσα. Σε μια γωνίτσα ήταν μια οθόνη που προβαλόταν κάτι. Πλησίασε και είδε έναν τύπο να βλέπει στο Λάπτοπ του….Anime!
D:Woooo! Anime! Μου χουν λήψει! Ποιο βλέπεις;;;
Αγόρι που βλέπει Anime: Code Geass…R2 το 24 επεισόδιο για 10η φορά.
D: Πώς τα χεις δει όλα; Εγώ μέχρι το 2 της R1….
Αγόρι που βλέπει Anime: Μόνο; Έλεος. Μα για μια στιγμή , είπε και πάτησε το κουμπί pause. Ποιος είσαι εσύ; Γύρισε και κοίταξε τον Dark. Τα μαλλιά του αγοριού ήταν λες και βγήκαν από κάποια γιαπωνέζικη σειρά…Ήταν γύρω στα 20 και φαινόταν σαν να χει δει όλα τα Anime του κόσμου.
D: εμ , με λένε Dark και μας έφερε εδώ ο Xarhs.
A. Π.Β.Α: ααα έπρεπε να το φανταστώ πως θα σας έφερνε ο αδερφός μου. Εγώ είμαι ο Fr3quency , οι φίλοι με φωνάζουν Fr3 . Ok;
Και τώρα αν δε σε πηράζει φύγε…Πρέπει να δω και το 25ο επεισόδιο γιατί όπου να ναι θα με φωνάξει ο αδερφός μου για φαϊ….Και αμέσως μόλις το πε , ο Xarhs τους φώναξε μέσα να φάνε.
Αφού φάγανε μια μακαρονάδα ο Xarhs προσέφερε το κρεβάτι του και το κρεβάτι του Fr3quency καθώς και 3 καναπέδες , οι ίδιοι κοιμήθηκαν σε καρέκλες και πολυθρόνες…
2 η ώρα το βράδυ ο Chriz σηκώθηκε. Ξύπνησε τον Dark και τον Torch και τους είπε:
C:Παιδιά ξυπνήστεε.
D:αουν;
T:τι ξημέρωσε κίολας…;
C: Όχι παιδιά άλλα ώρα να πάμε να ψάξουμε για…τις μπότες!
Τ: Τρελάθηκες; Είναι 2 μετά τα μεσάνυχτα!
D: Ας πάμε το πρωί! Εξάλου ίσως ο Xarhs κάτι ξέρει θα τον ρωτήσουμε…
C: OXI! Τους είπε, είναι πολύ ύποπτος. Ξεκινάμε , σηκωθειτε βάλτε τα σπαθιά σας.
C&D: Τρελός εισαι;

Λίγο αργότερα βρίσκονταν και οι τρεις στο δρόμο και ξεκινούσαν για το κέντρο της πόλης. Το σχέδιο; Ανάκριση…..και λίγο ξύλο. Σκοπός του Chriz ήταν να βρουν γρήγορα τις μπότες και να φύγουν από δω…όμως αυτό τελικά θα είναι πολύ δύσκολο!
Την ώρα που ξεκινούσαν για το κέντρο , μια σκια βγήκε από το παράθυρο του διαμερίσματος του Xarh και κάποιος άνοιξε την πόρτα και άρχισε να ακολουθεί τους 3 φίλους.

Ποιοι τους ακολουθούν; όλα θα αποκαλυφθούν σε ένα από τα τελευταία επεισόδια της Σεζόν 2008-2009!
Καταρχήν βλέπω αρκετή βελτίωση.Επίσης νομίζω δεν έχεις κανένα ορθογραφικό λάθος και γενικός είναι πολύ καλό, άνετο να το διαβάσει κανείς.
Από την μερία του Story πάλι ήταν αρκετά έξυπνο και λίγο αστείο με τον διάλογο με τον Fr3.
Keep going.
(21-06-2009 01:45 AM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Φαινόταν αξιόπιστος και τίμιος άνθρωπος.

αυτο ισχυει και στην πραγματικοτητα.^_^

(21-06-2009 01:45 AM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Εγώ είμαι ο Fr3quency , οι φίλοι με φωνάζουν Fr3 ή Συχνότητα, αλλά αυτό είναι μάπα. Λέγε με Fr3. Ok;

το 'οι φιλοι μου με φωναζου συχνοτητα' το χαλασε λιγο. αλλα δεν πειραζει.

κατα τα αλλα οπως ειπε και ο torch εχεις βελτιωθει παρα πολυ γενικως και χαιρομαι γι'αυτο. ορθογραφικα λαθη αν υπαρχουν, ειναι λιγα. το storyline ειναι τελειο, και επισης τον fr3 νομιζω πως τον παρουσιαζεις ετσι ακριβως οπως ειναι στην πραγματικοτητα, και εμενα φυσικα. keep going.Smile
'Υχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Επόμενο επεισόδιο μάλλον από Ιούλιο και 60% πιθανότητα να είναι το τελευταίο της σεζόν.

Τίτλος: Ο Μυστηριώδης Mega Volt.
Eπεισόδιο 11 Season 1
Ο Μυστηριώδης Mega Volt

Ο Chriz , o Torch και ο Dark βρίσκονταν σε μια γειτονιά στο κέντρο της πόλης. Δεν είχαν ιδέα που να ψάξουν και απλώς κοιτόντιουσαν.
C: Δεν κάνουμε τίποτα έτσι…
Τ: Όντως…
D:Χρειαζόμαστε έναν ανιχνευτή , για να βρούμε τις μπότες..σίγουρα θα έχουν πάνω τους κάποιο αποτίπωμα που υπάρχει και στον θώρακα , έτσι θα τις βρούμε πολύ γρήγορα! Πάω να φέρω το θώρακα και….τον Bills αυτός θα ξέρει που μπορούμε να βρούμε έναν.
C: Όχι κι άσχημη η ιδέα σου , οκ , πήγαινε…
D: Τραβάωω!
Ξαφνικά:
?:Όχι κι άσχημη όμως….είναι χρονοβόρα….αντιθέτως εγώ μπορώ να σας βοηθήσω!
T:Από πού έρχεται αυτή η φωνή;;;;
?: Από δω πάνω φίλε!
Και οι τρεις κοίταξαν πάνω τους και είδαν στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας έναν τύπο πολύ φοτινο , φτιαγμένο από ηλεκτρόνια , αν τον ακουμπούσες σίγουρα θα πάθαινες ηλεκτροσοκ! Ο Torch αμέσως κατάλαβε τι ήταν αυτό το πλάσμα. Ο Dark με το που το είδε θυμήθηκε κάποιον που είχε δει αλλά δε θυμόταν ποιον. Ο Chriz ως ο πρεσβύτερος αμέσως μίλησε:
-Ποιος είσαι εσύ; Και τι είσαι;
Τ: Ξέρω τι είναι! Είναι πράκτορας σαν εμάς!
D&C: ΠΩΣ?!?
Τ: Ακριβώς….και εγώ είχα γίνει κάπως έτσι φτιαγμένος από φωτιά στο πλανήτη PokDex όταν πάτησα το κουμπί του σπαθιού μου. Είναι πράκτωρας λέβελ 3! Είναι ένας από μας φαίνεται πως τον κάλεσαν για να μας βοηθήσει! ΕΕΕ , φώναξε προς το μέρος του , μην σπαταλάς τη δυναμή σου γύρνα στην κανονική μορφή σου!
?:Mπαα είμαι αρκετά δυνατός , μην ανυσηχείς….και , δεν με έστειλαν να σας βοηθήσω είμαι πράκτορας επειδή είχα την τύχη να βρω αυτό το σπαθί…το σπαθί του ηλεκτρισμού. Και ξέρεται που το βρήκα; Δίπλα στις Μπότες! Γι’αυτό αν με πληρώσετε θα σας βοηθήσω να τις βρείτε.
C:EE! Δεν είναι παιχνίδια αυτά! Πες μας που βρίσκεται! Αν βρεθεί στα λάθος χέρια κυνδινεύουμε!!!
D: Εγώ κάπου σε έχω δει εσένα αλλά που…
Την ίδια ώρα πίσω από έναν τοίχο εκεί κοντά ο Xarhs έλεγε τις κινήσεις των 3 πρακτόρων στον Βοss μέσω του κινητού.
Χ: Λοιπόν Boss , συνομιλούν με έναν περίεργο φωτινό τύπο! Δεν ακούω ακριβώς τι λένε αλλά απ’ότι άκουσα είναι πράκτορας και αυτός και έχει ένα από τα σπαθιά της Hor!
Β: Ωχ ωχ , δεν είναι καλό αυτό , προσπάθησε να προσελκήσεις έναν από αυτούς , και καντον να λυποθημήσει χωρίς να σε δει! Μόλις το κάνεις αυτό θα βάλεις ένα αντικείμενο που θα σου στείλω στο σπαθί του και θα τον αφήσεις , αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχεδιό μου θα βρούμε εμείς τις μπότες…Χαχαχα….

Eκεί που μιλούσαν με τον τύπο που όπως είπε τον λέγανε Mega Volt , ο Dark είδε ένα χαρτονόμισμα των 50 A$ (Astrodollars). Aμέσως πήγε να το αρπάξει αλλά ο αέρας το σήκωσε και το μετέφερε ποιο’κει. Θύμωσε και το άρπαξε όμως αυτό του γλίστρησε και χώθηκε πίσω απ’τον τοίχο. Ξαφνικά κάτι έπεσε πάνω του και λυποθήμησε.

Ο Xarhs ξεπρόβαλε από μια γωνία και είπε ψιθυριστά:
-Συγγνώμη….Μακάρι να μπορούσα να σας βοηθήσω…αλλά δυστυχώς…δεν μπορώ.Έβγαλε ένα μαύρο αντικείμενο και το τοποθέτησε στη λαβή του σπαθιού του Dark. Τοποθέτησε το σπαθί στη θέση του. Και έριξε έναν κουβά νερό στον Dark. Γρήγορα κρύφτηκε σε μια γωνίτσα.

Ο Dark βρισκόταν χωρίς το χαρτονόμισμα , στο δρόμο και απορημένος γύρισε στους φίλους του , εκεί βρηκε τον Chriz να συνομιλεί με τον Mega Volt , για την τιμή που θα τους κάνει , αν τους βοηθήσει…..Ο τύπος ήταν σκληρός διαπραγματευτής. Ο Torch , παρακολουθούσε σιωπηλά….γιατί ο Mega Volt , αποκρύβει το αληθινό του πρόσωπο; Και ο Dark ήταν σίγουρος πως κάπου έχει δει αυτή τη φάτσα…..Έτσι , πέρασε λίγη ωρίτσα. Ξαφνικά μια οβίδα έπεσε στην πολυκατοκιά δίπλα τους. SBAM! Το κτήριο τυλίχτηκε στις φλόγες!
C: ΤΙ;;;
ΜV:Ωχ , μη μου πεις…
T:Τι έγινε; Ποιος μας επιτίθεται;
D:Ωχ , έβγαλε το σπαθί του , υποψιάζομαι ότι μας έστησαν ενέδρα!
C: Ποιος μπορεί να το έκανε αυτό; Δεν μας ξέρει κανείς εδώ εκτος….εκτός από τον Xarh! Το’ξερα! Αυτός μας πρόδωσε!
MV: Όχι , δεν είναι αυτός , είναι…ο Boss ο άρχοντας του υπόκοσμου! Με τους χιλιάδες στρατιώτες!
Ξαφνικά αεροπλάνα άρχισαν να βομβαρδίζουν τις πολυκατοικίες γύρω τους. Ο Torch φώναξε:
-ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ!!!
MV: θα τους επιτεθώ εγώ! Αμέσως πέταξε ψηλά και επιτέθηκε σε ένα αεροπλάνο.
D: Πάμε και μεις παιδιά! Πρέπει να σώσουμε την περιοχή.
C: Ok , Torch , πήγαινε και ξύπνα τον Bills και τον Lokopoko , πρέπει να προστατέυσετε το σκάφος μας!
Τ: Έγινε , έφυγα!
Καθώς ο Torch έφευγε ο Dark και ο Chriz ετοιμάστηκαν και ανέβηκαν γρήγορα , σε μια πολυκατοικία που σιγοκαιγόταν. Τοτε ακούστηκε από ένα Zepeline που βρισκόταν ψήλοτερα από όλους:
-Κάτοικοι αυτής της πόλης , εις το όνομα του αρχηγού μας του Boss , σας διατάζω να μου παραδώσετε τους 4 πράκτωρες! Παραδωθείτε και οι τέσσερεις , ξέρετε ποιους λέω , και αμέσως εμφανίστηκαν σε ολογράμματα οι φωτογραφίες του Dark , του Torch ,του Chriz και του Mega Volt.
C: ωωωχ. Ο Boss , τώρα μας ψάχνει! Πρέπει να σταματήσουμε το βομβαρδισμό. Ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν αλεξιπτωτιστές
D: Λοιπόν , για να κάνουμε γρήγορα θα πάω αμέσως λέβελ 3 και θα τους δυαλήσω….
Ο Dark πάτησε το κουμπί του σπαθιού του και……το σκοτάδι τον τύλιξε έγινε ένα με το σκότος και έγινε 3πλάσιος.
D:Chriz , τώρα είμαι δυνατότερος και μπορώ…να σε βγάλω Νοκ Άουτ. Είπε και γέλασε. Έβγαλε μια σκοτεινή σφαίρα και με φόρα την πέταξε στον Chriz. Αυτός ξαφνιάστηκε και δεν την απέκρουσε η σφαίρα τον πέταξε απέναντι και αυτός ούρλιαξε από τον πόνο.
C: Tι σημαίνει αυτόοοο;?!
D:είσαι μόνος σου και εγω έχω όλους αυτούς τους στρατιώτες. Είμαι παντοδύναμος. 15 άντρες εμφανίστηκαν γύρω του και άρχισαν να πυροβολούν τον Chriz. Αυτή η νύχτα θα ήταν εφιαλτική. Και ο Chriz κατάλαβε ότι δε θα την έβγαζε καθαρή. Πάτησε αμέσως το κουμπί του σπαθιού του και έγινε μια μπλε αύρα.
C: Dark , δεν ξέρω τι έπαθες….αλλά αν είσαι με αυτούς….η φιλία μας….τελειώνει εδώ. Και Θα σε πολεμήσω. Ετοιμάσου. Και μια ακτίνα έφυγε προς το μέρος του Dark.

Μες στο σκοτάδι της νύχτας οι στρατοί του Boss έκαναν επιδρομή στην πόλη καιγοντάς την. Ο Xarhs ντρεπόταν για την πράξη του , για την πράξη που αναγκάστηκε να κάνει. Ο Torch έτρεχε να ξυπνήσει τον Bills και τον Lokopoko , ο Mega Volt πολεμούσε σε ένα αεροπλάνο και ο Dark μόλις είχε αρχίσει τη μάχη του με τον Chriz.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

αν έχω όρεξη τον Ιούλιο θα κάνω άλλο ένα επεισόδιο , αλλιώς σας χαιρετώ και τα λέμε από Σεπτεμβριο με την Season 2 και το πρώτο της επεισόδιο:

Dark Versus Chriz.

Καλό καλοκαίρι!
Γουσταρω!πολυ δραση και μου αρεσει που τις εφαγα κιολας:Ρ.....
SEASON 2
EPISODE 12
Dark Vs Chriz

Ο Chriz , δεν μπορούσε ακόμα να χωνέψει ότι ο Dark είχε βρεθεί στην άλλη πλευρά , όμως αυτή ήταν η αλήθεια. Με τη σκοτεινή του γροθιά συμάδεψε και χτύπησε τον Chriz ακριβώς στην μέση της αύρας που τον περιέβαλε.
Χωρίς να χάσει χρόνο ο Chriz φόρτωσε μια μεγάλη ακτίνα και ετοιμάστηκε να την πετάξει στον Dark αλλά μια χειροβομβίδα έπεσα ακριβώς πίσω του. Η πλάτη του τυλίχτηκε στις φλόγες. Θυμωμένος άρχησε να πετάει σφέρες αύρας στον Dark. Ξαφνικά φάνηκαν 20 κομάντο και άρχισαν να πουροβολούν από παντού τον Chriz. Aυτό σε σηνδυασμό με σκοτεινές σφέρες από τον Dark. Φαινόταν καθαρά ότι θα πήγαινε χαμένος . Ξαφνικά άρχισε να συγκεντρώνεται και δεν πάθαινε τίποτα από τις επιθέσεις των άλλων. Και τότε μια ακτίνα που είχε την διάμετρο όλης της οροφής του κτηρίου εμφανίστηκε και τους χτύπησε όλους. Οι μισοί στρατιώτες έπεσαν από την ταράτσα και ο Dark έβγαλε μια κραυγή και άρχησε να βαράει με μανία τον Chriz φωνάζοντας:
-DIE! DIE!DIE!
O Torch έτρεχε στους δρόμους της πόλης σαν τρελός ωστέ να φτάσει στο σπίτι του Xarh. Έπρεπε να μάθει αν ο Xarhs είχε όντως σχέση με την επικύρηξη τους από τον Boss. Και το κυριώτερο αν ο Lokopoko και ο Bills είναι καλά! Οι εκρήξεις γίνονταν η μια μετά την άλλη , και ο κόσμος έβγαινε έξω ανύσηχος . Ο Ήχος από το Zepeline ότι καταζητούνταν οι 4 πρακτωρες είχε αλλάξει. Τώρα έδειχνε 3 .Έλειπε ο Dark…..
Έτρεξε με όλη του τη δύναμη και τότε κατάλαβε ότι τον κυνηγούσε και η κανονική αστυνομία , μπροστά του εμφανίστηκαν μηχανάκια με στρατιώτες του Boss. Οι πυροβολισμοί του πάνω από το κεφάλι του άρχισαν και αυτος έβγαλε το σπαθί του και φώναξε με δύναμη:
-Δε θα με ΠΙΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕΕΕ!!
Αστυνόμος: Είσαι η αιτία για την καταστροφή της πόλης θα σε πιάσουμε και θα σε παραδώσουμε στους διώκτες σου.
Στρατιώτης: Ε! Κυρ Μπάτσε , εμείς είμαστε οι διώκτες του δώστε τον μας και θα σταματήσει ο βομβαρδισμός(αρκεί φυσικά να μας δώσετε και τους άλλους 2..)
T:Έχετε τον Dark!;;;;
Σ: Να μη σε νοιάζει , δώστε τον μας κύρ Μπάτσε και θα φύγουμε.
Α:Χμ , θα σας τον έδινα αλλά πρέπει να ξέρω ποιοι είστε και γιατί τον θέλετε…
Ξαφνικά ένας από τους κομάντο πέταξε μια βόμβα καπνού. Πέσαν όλοι πάνω στον Torch , τον άρπαξαν και καθώς έφευγαν μια χειροβομβίδα ανατίναξε τους αστυνόμους και τα περιπολικά..

Ο Mega Volt ήταν πολύ σκληρός για να πεθάνει είχε δυαλήσει αρκετά ελικόπτερα με ευκολία και τώρα ήταν έτοιμος να επιτεθεί στο Zepeline. Αλλά πρώτα έπρεπε να πει σε κάποιον από τους 2 πράκτωρες που ήταν με την καλή πλευρά , σε ποιο μέρος βρίσκονταν οι μπότες…Εντόπισε τον Chriz και ετοιμάστηκε να πάει αλλά τότε είδε ότι πάλευε με τον Dark και πριν προλάβει να κουνηθεί ένα λαστιχέντιο σεντόνι τον τύλιξε. Ο Μega Volt ήταν παγιδευμένος εκει μέσα και ήταν αδύνατον για αυτόν να κάνει κάτι. Ο Ηλεκτρισμός ήταν αδύναμος μπροστά στο Λάστιχο. Το μόνο πραμα που μπορούσε να κάνει ήταν να το κάψει αλλά θα του έπερνε λίγη ώρα. Ξεκίνησε λοιπόν αμέσως , έπρεπε να ιδωποιήσει τον Torch , για το που βρίσκονταν οι μπότες.

Ο Chriz , έχωσε μια μπουνιά στον Dark. Εκείνος με περισότερη μανία άρχισε να τον χτυπάει στην κοιλιά. Ο Chriz , δεν θα άντεχε και πολύ. Ξαφνικά του ήρθε μια ιδέα. Πήδηξε στο απέναντι χτήριο. Ο Dark άρπαξε τους 8 κομάντο που είχαν μήνει και πήδηξε και αυτός απέναντι φωνάζοντας:
-ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ CHRIIIIIIIZ!
Ο Chriz δεν απάντησε , άρχισε να πηδάει από δω κι από κεί και να απόφεύγει τις ακτίνες που του πετούσε ο Dark αλλά και τους πυροβολισμούς που δεχόταν από τα ελικόπτερα. Τότε ξαφνικά γύρισε , εκεί που κανείς δεν το περίμενε προς το μέρος του Dark και πέταξε μια ακτίνα 3πλάσια από αυτές που του πετούσε εκείνος τόση ώρα. Ο Dark ούρλιαξε από τον πόνο , και οι όσοι Commando ήταν στην πλάτη του , έπεσαν. Τώρα υπήρχαν μόνο 3. Και ήταν εύκολο για τον Chriz να τους βγάλει Νοκ Άουτ. Με 3 ακτινούλες οι commando είχαν φύγει και ο Chriz , άρπαξε τον Dark και πήδηξε στο δρόμο.
C: Τώρα θα παλέψουμε , δίκαια!
D: ανφ…ανφ….ουφ….τώρα πέθανεεεεεες!
C: Δεν το νομίζω παλιόφιλε.
Μια φωτεινή κλοτσιά πέτυχε τον Dark στο σβέρκο.
D: Aαααρκγ. Θυμωμένος ο Dark άρπαξε τον Chriz από το λαιμό , και τον τον εκσφεδόνισε με ταχύτητα προς κάτι πολυκατοικίες. Ο Chriz όμως κατάφερε να πετάξει γύρισε πίσω και τάραξε τον Dark στις κλοτσιές , ο Dark , άρχισε να τον βαράει με λύσα , αλλά φαινόταν χαμένος . Ο Chriz με μια κλοτσιά αλά Kung Fu , πέταξε τον Dark στα ελικόπτερα που βρίσκονταν από πάνω τους. Ο Dark τότε , ετοίμασε 2 παντοδύναμες γροθιές. Διέλυσε τα ελικόπτερα με ένα άγγιγμα και φώναξε:
-Chriz , τέλειωσεεεεεεεεεεεεεες!
Αχα....οποτε λογικα στο επομενο πεθαινω.....μου αρεσει!!!!Καλη σεζον κιολας!
New Pic!

[Image: al225d.jpg]
Dark VS Chriz

Επίσης ο τίτλος του επεισοδίου 13:

Τorch to the rescue!
Όπως έχω πει και πρίν κάνεις εξαιρετικές περιγραφές στις μάχες.
Είναι αρκετά ενδιαφέρον.
Πίσης η pic είναι lolz κοιτά τον στόχο μου! xD
Και ο επόμενος τίτλος μου ανεβάζει την αγωνία.
SEASON 2
EPISODE 13
Τorch to the Rescue!
O Torch βρισκόταν μέσα σε ένα ελικόπτερο. Ήταν πολύ θυμωμένος με τον εαυτό του. Ήταν πολύ παθητικό εκ μέρους του να μην επιτεθεί στους στρατιώτες….Τώρα δεν είχε ούτε το σπαθί του. Και τον είχαν βάλει σε ένα μέρος , γεμάτο κουτιά. Που έκανε πολύ κρύο. Σκέφτηκε ότι αυτό ήταν το τέλος του. Κάθησε κάτω και άρχισε να βρήζει να κλαίει και να ουρλιάζει. Δεν ήθελε να τελειώσει έτσι . Πετάχτηκε από το πάτωμα και άρχισε να βαράει την ατσάλινη πόρτα. Την κοπάναγε με οργή και με όλη του τη δύναμη αλλά τίποτα. Πήρε φόρα και έτρεξε προς την πόρτα. Τίποτα. Προσπάθησε να σηκώσει ένα κουτί και να το ρίξει στην πόρτα. Αλλά δεν μπορούσε ούτε καν να το σηκώσει.
-Είμαι πράγματι άχρηστος. Μονολόγησε. Δεν μου αξίζει να είμαι ένας από τους 3 πράκτωρες που θα σώσουν τον κόσμο…..Άρα ίσως να είναι καλύτερα να τελειώσω εδώ….Τότε άνοιξε η πόρτα και 3 commando μπήκαν μέσα στο δωμάτιο ο ένας πήγε πίσω από τον Torch και του τύλιξε τα μάτια οι άλλοι δύο του βάλαν χειροπέδες.
Commando 1: Άντε πάμε , αγοράκι σε περιμένει ο μεγάλος.
Οι Commando οδήγησαν τον Torch σε ένα γραφείο. Τότε ακούστηκε μια βαθιά φωνή:
-Aφήστε τον παιδιά. Θα τα πούμε εμείς.
Τ: Ποιος είσαι εσύ;
?: Χοχοχοχο. Δεν με ξέρεις ε; Κι όμως εγώ σε ξέρω. Μπορώ εύκολα να μάθω πολλά για σένα. Μισό λεπτό . Ακούστηκε τότε να πληκτολογεί κάτι.
Τ: Ποιος ΕΙΣΑΙ ΕΙΠΑ!?!
?: Χοχοχοχο , λοιπόν , είμαι …..ο καινούργιος…..Πράκτορας Torch!!!!
T: ΤΙΙΙΙΙ τ-τ-τ-τι ενοείς;
?: Με τη δύναμη που μου δίνει το σπαθί σου(δηλαδή το πρώιν σπαθί σου) θα γίνω ο απόλυτοοοοοος Πράκτωρ. Τότε έκοψε με μια κίνηση το μαντύλι που έκρυβε τα μάτια του Torch.
Τ: Άσε κάτω το σπαθί!
?: Ποτέ! Χοχοχοχο. Εγώ ο Boss , ο άρχοντας του υπόκοσμου , θα γίνω ο απόλυτος κυρίαρχος. Ήδη ελέγχω τον σκοτεινό πράκτορα….
T: DARK!
Boss: Και τώρα θα πάρω τη δύναμη του φλογερού πράκτορα. Πάτησε το κουμπί που υπήρχε πάνω στο σπαθί και….ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Καίειιιιιιιι. Το χέρι του ζεματίστηκε και τότε , εκεί που κανείς δεν θα το περίμενε , ο Torch πετάχτηκε στον αέρα και με μια κλοτσιά πέταξε τον Boss από την φιμέ τζαμαρία πίσω από το γραφείο του. Ο Boss τα χασε και του έφηγε το σπαθί από το χέρι. Ο Torch άρπαξε το σπαθί έκοψε τις χειροπέδες στα δύο και κάθησε στον υπολογιστή που υπήρχε στο γραφείο του Boss.
T: Dark θα σε σώσω….είπε και πάτησε ένα πλήκτρο.
Ο Chriz έβλεπε τον Dark να πλησιάζει με τις φωρτομένες του γροθιές. Η μία τον πέτυχε κάτω από κει που κανονικά ήταν ο λαιμός του. Η άλλη στο πρόσωπο. Ήταν έτοιμος να καταρεύσει. Δεν άντεχε τόση δύναμη , μαζί να τον χτυπάει. Έπεσε κάτω. Ο Dark τότε φώναξε:
-ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ! Και άρχισε να τον βαράει με μανιώδεις κλοτσιές.
C: Είμαι έτοιμος….να…..πεθ….άνω…..Ξαφνικά όμως ο Dark σταμάτησε να δίνει κλοτσιές στον εξουθενομένο και ετοιμοθάνατο Chriz , τον άρπαξε , τον έβαλε στους ώμους του και πήδηξε σε μια πολυκατοικία. Και τότε έγιναν και οι δύο στην κανονική τους μορφή. Ήταν πληγωμένοι και οι δύο αλλά περισσότερο ο Chriz. Και έμειναν εκεί χωρίς κανένας τους να κουνιέται.

Ο Mega Volt έσκισε επιτέλους το σεντόνι που τον εγκλόβισε και είδε ότι βρισκόταν μπροστά από τον Torch.
MV: Torch! Τι συμβαίνει; Σε πιάσανε και σένα;
Τ: Χμ είναι μεγάλη ιστορία. Πάντως στο τέλος τους έπιασα εγώ. Κοίτα στην γωνία.
Στην γωνία υπήρχαν μερικοί commando καμένοι και χτυπημένοι.
ΜV: Πώς τα έκανες όλα αυτά; Βρίσκεσαι στο επίσημο Zeppelin του Boss και έχεις βγάλει νοκ άουτ την εκλεκτή φρουρά του. Που είναι όμως ο ίδιος ο Boss;
T: Βρίσκεται κάτω , πιθανόν σκοτωμένος. Τον έριξα από τα 40 μέτρα και βάλε κάτω. Αποκλείετε να έζησε.
ΜV: Mην είσαι τόσο αισιόδοξος ο Boss είναι από τους πιο ισχυρόυς ανθρώπους πάνω στον πλανήτη! Αλλά τέλως πάντων πρέπει , να σε ενημερώσω ότι οι δύο σου φίλοι παλεύουν στο κέντρο της πόλης!
Τ: Το ξέρω. Ο Boss έκανε κάτι στο σπαθί του Dark και μόλις ο Dark θα γινόταν Level 3 θα μπορούσε να τον ελέγχει , να διαβάζει το μυαλό του και να τον χειρίζετε όπως θέλει. Αλλά πήρα τον ελεγχό του οπότε όλα είναι εντάξει , πάμε να τους πάρουμε!
Ο Torch , έσωσε τη μέρα , με τη βοήθεια του Mega Volt κατάφερε να δώσει εντολή στους Commando ώστε να φύγουν από την πόλη(αυτοί νόμιζα ότι τους μιλούσε ο Boss). Μέσα σε 1 ώρα η πόλη είχε επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς. Ο Dark και ο Chriz ήταν σε κρεβάτια και κοιμούνταν , εξουθενομένοι αλλά ασφαλής.
Τ: Λοιπόν , τα καταφέραμε. Όλα τέλειωσαν , γρήγορα αλλά τέλειωσαν το κακό ήταν μόνο για λίγο. Ο Boss έχασε , τώρα μένει να βρούμε τον Bills , τον Lokopoko και το διαστημόπλοιο και να πάμε για τις μπότες.
MV: Σχετικά με τις μπότες…..ξέρω που βρίσκονται…..
Τ: Α!

Ο Rand και ο Band ήταν δύο καλοπληρωμένοι δολοφόνοι. Συνήθος δούλευαν για τον Boss αλλά είχε καιρό να εμφανιστεί και να τους ζητήσει να σκοτώσουν κάποιον. Έτσι λοιπόν όταν εμφανίστηκε εκέινο το βράδυ μπροστά τους σε ένα σκοτεινό σοκάκι της πόλης , η έκπληξη ήταν μεγάλη. Και η δουλειά που έπρεπε να κάνουν επίσης. Να σκοτώσουν τους 4 πράκτορες που στάλθηκαν ανεπίσημα από τον ίδιο τον άρχοντα του σύμπαντος. Και ενώ οι φίλοι μας νόμιζαν πως όλα τέλειωσαν , τα πράματα άρχισαν να μπερδεύονται περισσότερο!
ela na sinisoume to ergaki
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's