30-08-2011, 05:33 PM
30-08-2011, 06:33 PM
θα έλεγα : σου αγοράζω τη κασέτα για 10.000Ευρώ
Τι θα λέγατε αν στον ύπνο σας βλέπατε blue screen of death(BOSD)?
30-08-2011, 06:38 PM
(30-08-2011 06:33 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]θα έλεγα : σου αγοράζω τη κασέτα για 10.000Ευρώ
Οχι παλι...... α ονειρο ηταν?Πως και ετσι?
τι θα λεγατε αν εβγαινε το επομενο 3ds με αυτο το σχεδιο?
Spoiler (Click to View)
30-08-2011, 10:12 PM
Game and Watch X Love Tester;;;
... σας έλεγε ο βασιλιάς: "Αν μου πεις μια ολοκληρωμένη πρόταση και το νόημά της είναι αληθές, θα σε κρεμάσω. Αν μου πεις μια ολοκηλωμένη πρόταση και το νόημα είναι λάθος, θα σου κόψω το κεφάλι." για να γλιτώσετε την ειδάλλως σίγουρη θανατική ποινή;
... σας έλεγε ο βασιλιάς: "Αν μου πεις μια ολοκληρωμένη πρόταση και το νόημά της είναι αληθές, θα σε κρεμάσω. Αν μου πεις μια ολοκηλωμένη πρόταση και το νόημα είναι λάθος, θα σου κόψω το κεφάλι." για να γλιτώσετε την ειδάλλως σίγουρη θανατική ποινή;
31-08-2011, 03:27 PM
Δεν θα με κρεμάσεις.
Τι θα λέγατε αν έπρεπε να "σκοτώσετε" ένα σατανικό AI που σας κρατάει αιχμάλωτους;
Τι θα λέγατε αν έπρεπε να "σκοτώσετε" ένα σατανικό AI που σας κρατάει αιχμάλωτους;
31-08-2011, 11:14 PM
"Τι είναι πράσινο και μετά κόκκινο;"
Τι θα λέγατε αν έπρεπε να πείσετε τον Red να κατέβει από εκείνο το βουνό στην S/SS?
Τι θα λέγατε αν έπρεπε να πείσετε τον Red να κατέβει από εκείνο το βουνό στην S/SS?
31-08-2011, 11:36 PM
"αν δεν θες να γινεις παγοκρυσταλλος ελα μαζι μου στην Olivine City" τι θα λεγατε αν μετακομιζε στην γειτονια καποιος διασημος τραγουδιστης/ηθοποιος κ.τ.
31-08-2011, 11:42 PM
Αν τον συμπαθούσα θα ζήταγα αυτόγραφο. Αλλιώς θα του πρόσφερα κυανιούχο κάλιο, που πρόσφατα έμαθα τι είναι, στον καφέ του (>.<)
Τι θα λέγατε εάν ένας περίεργος τύπος εμφανιζόταν και σας έλεγε να δοκιμάσετε από τον καφέ του; Και αν του λέγατε να πιεί πρώτος, ξέρατε ότι σας σκότωνε.
Τι θα λέγατε εάν ένας περίεργος τύπος εμφανιζόταν και σας έλεγε να δοκιμάσετε από τον καφέ του; Και αν του λέγατε να πιεί πρώτος, ξέρατε ότι σας σκότωνε.
01-09-2011, 12:17 AM
*κάνω ότι πίνω και αποκρίνομαι αηδιασμένος*
"Καλά ρε μ***α, μπέρδεψες το αλάτι με τη ζάχαρη; Και επέμενες να δοκιμάσω τον καφέ σου... Άντε τράβα φτιάξε μου έναν που να πίνεται"
Κι επειδή δεν έχω κάτι να προτείνω, η ερώτηση παραμένει η ίδια.
"Καλά ρε μ***α, μπέρδεψες το αλάτι με τη ζάχαρη; Και επέμενες να δοκιμάσω τον καφέ σου... Άντε τράβα φτιάξε μου έναν που να πίνεται"
Κι επειδή δεν έχω κάτι να προτείνω, η ερώτηση παραμένει η ίδια.
01-09-2011, 10:34 AM
Προτιμώ τσάι.
... σας ζητούσε η NASA να εργαστείτε γι' αυτήν;
... σας ζητούσε η NASA να εργαστείτε γι' αυτήν;
10-09-2011, 01:44 PM
Όχι,ευχαριστώ αλλά βαριέμαι.
Τι θα λέγατε αν η Nintendo Co. έβγαζε ένα Event αυγό που μέσα είναι ένα Mew;Πάτε να το σπάσετε και βγένει ένα Bad Egg που σας χαλάει το video game δε ένα δευτερόλεπτο και δεν μπορείτε να το φτιάξετε ούτε να παίξετε,ενώ μέσα ήχατε όλα τα Pokemon και Θριλικά Pokemon;
Τι θα λέγατε αν η Nintendo Co. έβγαζε ένα Event αυγό που μέσα είναι ένα Mew;Πάτε να το σπάσετε και βγένει ένα Bad Egg που σας χαλάει το video game δε ένα δευτερόλεπτο και δεν μπορείτε να το φτιάξετε ούτε να παίξετε,ενώ μέσα ήχατε όλα τα Pokemon και Θριλικά Pokemon;
11-09-2011, 12:49 AM
"Πολύ αστείο Nintendo, μην παραξενευτείτε πάντως αν βρείτε μια τρύπα αντί για κτίριο όταν πάτε στη δουλειά"
Τι θα λέγατε αν αύριο μας πετούσανε έξω απ' το ευρώ και μας άφηναν να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας;
Τι θα λέγατε αν αύριο μας πετούσανε έξω απ' το ευρώ και μας άφηναν να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας;
11-09-2011, 02:29 AM
"Το ίδιο κάνει. Και στις δύο περιπτώσεις για χρεωκοπία πάμε"
Τι θα λέγατε αν τη Δευτέρα σας λέγανε ότι και η δευτέρα και η τριτη λυκείου θα πάνε με το καινουριο σύστημα;
Τι θα λέγατε αν τη Δευτέρα σας λέγανε ότι και η δευτέρα και η τριτη λυκείου θα πάνε με το καινουριο σύστημα;
11-09-2011, 11:04 AM
(11-09-2011 02:29 AM)Vezok78 Wrote: [ -> ]"Το ίδιο κάνει. Και στις δύο περιπτώσεις για χρεωκοπία πάμε"
ναι το ξερω...το πιο πιθανο ειναι να γινει ετσι.
τι θα λεγατε αν η επομενη κασετα που εβγενε ηταν remake tis emerald?
11-09-2011, 11:21 AM
θα λεγαμε ΟΥΑΟΥ!