Legendary Pokémon

Full Version: Τι θα λέγατε αν...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Εξαρτάται πόσο hyper είμαι. Εάν ήμουν hyper, λογικά θα πήγαινα κοντά της και θα της έλεγα ένα «γεια». Και μετά συζήτηση. Και μετά, PROFIT!

Τί θα λέγατε εάν μία κοπέλα σας έλεγε «Στην κόντρα χάνεις»;
θα συγγρατιομουν για να μην την χαστουκισω.
τι θα λεγατε αν εμπενε ενας στο σπιτι σας και σας ελεγε ''You gonna die''[παιθενω αλλα δεν θημαμαι πως γραφεται]
"Ο,τι πεις φιλε, αλλά το αλυσοπρίονο από 'δω λέει αλλιώς."

Τι θα λέγατε αν σας ρωτούσε κάποιος/α "Άκουσα ότι σου αρέσουν τα Mudkipz."?
θα του ελεγα 'αληθεια ειναι'
τι θα λεγατε αν ο/η απουσιολογοσ σασ εβαζε απουσια χωρισ να λειπετε?
Εγώ δεν θα έλεγα τίποτα. Θα μιλούσε το αλυσοπρίονο από πριν.

Τι θα λέγατε αν κάποιος ήθελε να σας δώσει μια καραμελίτσα;
θα την επερνα και θα τον εβαζα να τη φαει
τι θα λεγατε αν βλεπατε καποιον φιλο σας να περνει ναρκωτικα?
Θα άφηνα το αλύσοπρίονο και θα του έλεγα "Γιατί; Μη γίνεις ένας ναρκομανής και εσύ."

Τι θα λέγατε αν βρίσκατε το αλυσοπρίονό μου;
(25-09-2010 11:41 PM)Terraplant Wrote: [ -> ]Θα άφηνα το αλύσοπρίονο και θα του έλεγα "Γιατί; Μη γίνεις ένας ναρκομανής και εσύ."

Τι θα λέγατε αν βρίσκατε το αλυσοπρίονό μου;

βρήκα το αλυσοπρίονο σου Big Grin
Hey Thanx!

Τι θα λέγατε αν σας έβαζε κάποιος να πείτε κάτι στο thread "Τι θα λέγατε αν...";
Θα λεγα ότι μου κατέβει

Τι θα λέγατε αν αύριο κάποιος/οια σας ανακοίνωνε ότι είστε "χρυσός" κληρονόμος μιας πλούσιας Θείας σας? Toungue
Θα του ελεγα να παιξουμε Κληρονόμων 13.

Τι θα λεγατε αν το αγαπημενο σας Anime τελίωνε με αναπάντητες ερτωτήσεις;
Καλά,έτσι τελείωσε?

Τι θα κάνατε αν ο/η φίλος/η σας να ζηλέυει και να πέσει στα πόδια σας για να του/της δώσετε το αγαπημένο σας μοναδικό Pokemon?(Μου έχει τύχει!)
"A, τράβα ψόφα. Κάνε δικό σου αν θες"

Τι θα λέγατε αν βρίσκατε shiny ένα καλό Pokémon και ένας ανίδεος φίλος σας πατούσε run, έτσι for fun.
Θα επικαλούσα εκείνη την υπομονή που σε κάνει να μην σπάσεις το DS στα δύο με το hax των Battle Facilities και θα έμενα σιωπηλός μέχρι να εξαφανιστεί. (Η αντίδραση είναι τοσο ήρεμη γιατι το πρώτο shiny που είχα βρεί στη Ruby το είχα σκοτώσει :/)

Τι θα λέγατε άν πετυχαινατε κάθε φορά το abillity/nature/gender σε ένα Pokemon που θέλετε, αλλά τα IVs ήταν πάντα 0?
"Γιατί ρε (βρισιές διαφόρων ειδών). Το $^$%^&@, επίτηδες το κάνει, για να μου τη σπάσει"

Η αλήθεια είναι ότι τα ηλεκτρονικά είναι από τα λίγα πράγματα που μπορεί να με εξοργίσουν στην κυριολεξία. Ειδικά όταν συνωμοτούν εναντίον μου ή δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε. Αλλά δεν με εμποδίζει από το να συνεχίζω να παίζω.

Τι θα λέγατε αν η Nintendo ανακοίνωνε ότι το franchise Pokémon θα το αναλάβει η Sony από δω και πέρα;
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's