Legendary Pokémon

Full Version: Τι θα λέγατε αν...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
... περιμενατε την ευκολη απαντηση τυπου "θελω απειες ευχες", ε? Toungue Εγω δεν ειμαι τετοιος τυπος... Γι' αυτο λοιπον απλα θα εκανα την ευχη και θα ευχομουν για περισσοτερα τζινι! Big Grin

Τι θα λεγατε αν ο αδελφος/αδελφη/ξαδελφος/ξαδελφη κ.τ.λ. σας διεγραφαν ΟΛΗ την προοδο σας στην κασετα pokemon σας? Toungue
Θα τον πηδουσα απ'το παραθυρο...βασικα ο Αδερφος μου αποκλειετε να το κανε , τον ενα μου ξαδερφο δεν τον συμφερει γιατι εχουμε μαζι την κασετα και τους αλλους θα τους σκοτωνα...

Τι θα λέγατε αν...σας πρότηναν να πάτε να τραγουδήσετε στη Eurovision;
κόκκινες ντομάτες.

Τι θα λέγατε εαν ένας εχθρός σας έπαιρνε ότι κασέτες pokemon είχατε και έκανε του κόσμου τα hack μέσα σε αυτές και μετά εφευγε για έναν αγνωστο προορισμό με αποτελεσμα να μην μπορείτε να τον βρείτε?
Αμα τον πετυχαινα μπροστα μου θα τρωγε ξυλο. Αν και δε θα εβρισκε τις κασετες Toungue.

τι θα λέγατε αν...σας αποβαλανε απ'το σχολειο χωρις λογο μονο και μονο επειδη δε σας συμπαθουν;
καταληψη, αποχη, και αμα κοντευω να μεινω το παω μεχρι και στα δικαστηρια, ριβεντζ ιζ σουιτ

τι θα λέγατε αν...πηγαινατε σε μια συναυλια (π.χ. Μεταλλικα) και ειχε για σαππορτ μια εντελως ασχετη μπαντα (π.χ. Τοκιο Χοτελ)
θα τους εβριζα και επειδη ολοι θα τους βριζαμε θα τους μαζευανε μεσα...

Τι θα λέγατε αν ερχόταν ένας μικρός κι έκανε erase το αγαπημένο σας πόκεμον (πχ: το starter σας)
θα του έλεγα:μικρέ 200ευρώ.:@

τι θα λέγατε έαν έπρεπε να διαλέξετε ανάμεσα σε όλες τις κασσέτες pokemon που έχετε και στο αγαπημένο σας παιχνίδι(εκτός ποκεμον)?
θα διαλεγα τα ποκεμον

τι θα λεγατε αν οι γονεις σας απαγορευαν τα ποκεμον;
Κατι π δεν παιζει, αλλα αν, λεμε ΑΝ γινει, ψαχνω, τις ωρισκω και τις κρυβω. Φευγει, παιζω. Ειναι σπιτι, τις βαζω πισω! Toungue

Τι θα λεγατε αν σας λεγαν οτι η γενια pokemon σταματαει στην 4η και δεν θα ξανακυκλοφορησουν ΠΟΤΕ???
Πρακτικα δεν μπορουν....Toungue

Τι θα λέγατε αν μαθενατε οτι δε θα βγει 5η γενιά και ότι ήταν όλα μια φάρσα της Νιτεντο;
Θα εσπαγα καμια δεκαρια πραγματα και μετα θα εστελνα στην νιντεντο ενα γραμμα στο οποιο δεν θα παρελειπα καμια βρισια

τι θα λεγατε αν μπορουσατε να παρετε απο τωρα ενα zorua στην platinum?
i am dying.

τι θα λέγατε αν έπρεπε να λείψετε για 10 χρόνια στο φεγγάρι?
Nα πάρω καθαρά σώβρακα!

...αν μπορούσατε να πάρετε ένα πόκεμον στην αληθινή ζωη;
MG!!!!!!

Και ζμπουμ! Πεφτω κατω ξερος! xD

Τι θα λεγατε αν την στιγμη που παιζετε pokemon στην παραλια π.χ. σας επεφτε το DS μεσα στο νερο???
Έχω άλλα 2.αλλά αυτό ήταν το χαλασμένοToungue

τι θα λέγατε αν σας έδιναν να φάτε 3 κιλά πατσά σε μια μέρα.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's