Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(22-01-2013 05:51 PM)Water Gym Leader Wrote: [ -> ]ας ξεθαψω και αυτο το theard...
τι θα λεγατε αν η ζωη σας γινοταν ξαφνικα μεξικανικο σιριαλ και μαθενατε οτι η οικογενεια σας ειναι θετη και οτι εχετε εναν ετεροθαλλη αδελφο;
"Δεν υπάρχει πλέον λόγος να διατηρώ οποιαδήποτε εκτίμηση για την οικογένεια. Πάλι καλά που έχω ακόμη το PC μου."
Τι θα λέγατε αν μετά από μια ξάγρυπνη για λόγους νύχτα μαθαίνατε ότι γράφετε σε 6 ώρες επαναληπτικό στο πιο απεχθές για διάβασμα μάθημα;
(22-01-2013 11:52 PM)Divided by Zer0 Wrote: [ -> ] (22-01-2013 05:51 PM)Water Gym Leader Wrote: [ -> ]ας ξεθαψω και αυτο το theard...
τι θα λεγατε αν η ζωη σας γινοταν ξαφνικα μεξικανικο σιριαλ και μαθενατε οτι η οικογενεια σας ειναι θετη και οτι εχετε εναν ετεροθαλλη αδελφο;
"Δεν υπάρχει πλέον λόγος να διατηρώ οποιαδήποτε εκτίμηση για την οικογένεια. Πάλι καλά που έχω ακόμη το PC μου."
Τι θα λέγατε αν μετά από μια ξάγρυπνη για λόγους νύχτα μαθαίνατε ότι γράφετε σε 6 ώρες επαναληπτικό στο πιο απεχθές για διάβασμα μάθημα;
Να πάει να *κολοκύθι* το ΑΟΔΕ πάω για ύπνο.
Τι θα λέγατε αν χάνατε τα πόδια σας σε αυτοκινητιστικό;
Ναι,κυρία Στεφανίδου!Αυτό το κάθαρμα με άφησε ανάπηρο!
(Αν δεν καταλάβατε θα με έβγαζε η Στεφανίδου στην εκπομπή της!)
Τι θα λέγατε αν έβγαιναν τα Pokemon απ'το DS?
Να βγουν να πανε που εξω απο το DS; θα κανουν εισβολη στον κοσμο μας;
τι θα λεγατε αν ξυπνουσατε ξαφνικα σαν ποκεμον οπως στο Mystery Dungeon;
Θα δημιουργησω μια οργανωση μονο με ποκεμον κατα τους ανθρωπους!!
Τι θα λεγατε αν ησουν στον κοσμο των ποκεμον αλλα με πετρομενο να μην κερδισεις ποτε ουτε ενα πρωταθλημα?
''Ρε μάνα γιατί έφερες τον Μητσοτάκη στη γέννησή μου?''
Τι θα λέγατε αν το Pokebank πάθαινε κάτι και χάνατε όλα σας τα Pokemon?
απολυτος τιποτα γιατι δεν εχω αγορασει x η y
τι θα λεγατε αν καποιος σας επερνε το φαγητο και το ετρωγε αργα και βασανιστηκα μπροστα σας?
Πόσο ωραία θα ήταν αν είχα ένα 3D smartphone της Nintendo που θα κατέβαζα διάφορα Pokemon apps και θα αγόραζα κασέτες σε παρόμοιο μέγεθος με μια memory stick, αλλά με ωραία σουρεαλιστική επένδυση που θα ήταν ανάλογη του τίτλου ο οποίος θα ήταν τοποθετημένος επάνω με real 3D απεικόνιση.
Τι θα λεγάτε αν η 7η γενιά Pokemon ερχόταν πακέτο με ένα ντιζαϊνάτο 3D smartphone της Nintendo σε προσιτή τιμή αγοράς?
(08-02-2014 01:39 AM)staraptor Wrote: [ -> ]τι θα λεγατε αν καποιος σας επερνε το φαγητο και το ετρωγε αργα και βασανιστηκα μπροστα σας?
-_- "α ετσι ε; και εγω θα σου παρω το δικο σου φαγητο να ζηλευεις"
(08-02-2014 02:14 PM)LEOPOLDOS Wrote: [ -> ]Τι θα λεγάτε αν η 7η γενιά Pokemon ερχόταν πακέτο με ένα ντιζαϊνάτο 3D smartphone της Nintendo σε προσιτή τιμή αγοράς?
Ρε γιατί το καθυστερούν τόσο?Υποτίθεται ότι θα έβγαινε πριν 2 χρόνια!Όλο ''please understand'' μας λένε!
Τι θα λέγατε αν βρίσκατε 500 ευρώ στο δρόμο και μετά ανακαλύπτατε ότι ήταν πλαστά?
Πωω ρε γαμώτο, να πάρει! Καλά, πόσο fail παίζει να είναι ο τύπος; Εμ πλαστό, εμ το χάνει, ό,τι να ναι...
Τι θα λέγατε αν σας προσέφεραν θέση στη Nintendo στο τμήμα των Pokemon?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14