Legendary Pokémon

Full Version: Τι θα λέγατε αν...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
"Ναι καλα, ασε τα ψεματα. Εγω δεν το ειπα ποτε αυτο." Toungue

Τι θα λεγατε αν σας αναγκαζαν να κανετε κατι που δεν θελατε?
Θα έλεγα:
[Image: fry-see-what-you-did-there-scaled.jpg]

Fine! I stop! >:0

Θα έλεγα «Ποοοο βαριέμαι!»

Τι θα λέγατε εάν βγαίνατε «χάλια» σε μια φωτογραφία;
Θα έλεγα: "Πάλι?!" Με λατινικό ερωτηματικό οφκ.

Τι θα λέγατε αν σας έκαναν δώρο κάτι πολύ ακριβό ενώ εσεις δεν δίνετε σημασία στα δώρα που κάνετε;
θα ντρεπόμουν φυσικά!

τι θα λέγατε αν σας έδιναν να φάτε πίτσα με πολύ αλάτι και πολύ ζαχαρη και κομματάκια σαρδέλας και ανναναToungue?
Θα έλεγα "Πώς ξέρεις ότι είναι το αγαπημένο μου;"...Πλάκα κάνω.Θα έλεγα "Να τη φας εσύ!" ή "Δε φημίζεσαι για το ταλέντο σου στη μαγειρική,ε;"

Τι θα λέγατε αν είχατε για αύριο ένα κάρο ασκήσεις στο κεφάλαιο των μαθηματικών που δεν έχετε καταλάβει;
Που θα βάλω όλα αυτά τα σκονάκια Huh xD

Τί θα λέγατε αν ερχόταν ένας ''φοιτητής'' και σας έλεγε: ''Ρε φίλε έχεις 1 ευρό να πάρω μια κουκουρούκου γιατί διψάω''
Θα πηγαινα χαλαρα και θα ελεγα:<<Κυριε, συγγνωμη, αλλα ξεχασα το τετραδιο>> ή <<Κύριε, χυθηκε καφες/τσάι/νερο/χυμος στο τετραδιο μου με τις σημερινες ασκησεις, οποτε ανοιξα καινουριο χτεσ το βραδυ.>> Σοβαρη προυποθεση για το 2ο: ΠΑΝΤΑ σε διαστημα λιγοτερο των 14 ορων συνεβη αυτο! Toungue

Τι θα λεγατε αν ηταν να συναντηθειτε με το προσωπο που αγαπατε (χωρις ο/η ιδιος/ιδια να το ξερει) για μια βραδια μονο οι δυο σας και ξαφνικα να σας φερνει και το "αγορι/κοριτσι" του/της?
Αγόρι; Μα δεν έχει αγ-- Τίποτα. Απλά θα τον χαιρετούσα. Μέσα μου όμως θα έλεγα «Να σε φάνε τα σκυλιά ()^*(&$$%^&, και να σου μαραθούν τα χέρια. ΌΧΙ! Να σου μαραθούν τα χέρια, και να σε φάνε τα σκυλιά! :@» lol

Τί θα λέγατε εάν σας έκλεβαν το DS XXXXXL;
Δεν εχω XL αλλα αν μου επερναν το DSi θα χρησιμοποιουσα οτι εβρισκα προχειρο και θα του ανοιγα το κεφαλι.

Τι θα λέγατε αν βρισκατε εναν απο του γονεις σας ψαχνει τα πραγματα σας?
Τιποτα... θα το φυλουσα για να το πεταξω σαν σποντσ καποια αλλι στιγμη. Toungue

Τι θα λεγατε αν... σας καλουσε ενας φιλος σας να φατε "βρωμικα" σε ενα σουβλατζιδικο της συμφορας?
εσυ κερνας!

τι θα λεγατε αν σας ανακοινωναν πως γινεται ενα event στο οποιο μπορειτε να παρετε οσα ποκεμον γουσταρετε;
are they legit??

τι θα λέγατε εάν σας δάγκωνε ένα λυσασμένο πεκινουά?
Θα του έριχνα ένα κλοτσίδι, ΜΑ ΕΝΑ ΚΛΟΤΣΙΔΙ, που θα γινόταν το πρώτο πεκινουά που θα πατούσε τη σελήνη.

Τι θα λέγατε αν ένας ξένος σας έδινε καραμέλες;
[Image: 1hxrwo.png]

Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι οι HG/SS δεν θα έρθουν στην Ελλάδα;
Θα τρελαινόμουν, θα πηδιόμουν από το παράθυρο. Μετά θα προσπαθούσα να την κάνω εισαγωγή από Amazon ή θα παρακαλούσα τους συντάκτες του NOM να μου χαρίσουν μια SoulSilver με μια υπογραφή τους. :Ρ

... το τζίνι σας άφηνε να κάνετε ΜΟΝΟ μια ευχή;
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's