Legendary Pokémon

Full Version: Τι θα λέγατε αν...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Εμπαινε! Φερνε κι αλλα! Toungue Lol, επεσες σε πειναλα. Big Grin

Τι θα λεγατε αν σας δινανε (επιτελους) δωρεαν laptop στα σχολεια, ανεξαρτητου ταξεως???
ευχαριστο αλλα δεν θα παρω αμα ειχα.αμα δεν ειχα εχει ιντερνετ?αν οχι τι να το κανω.
Τι θα λεγατε αμα σας εδειναν μια H.G ευροπα'ι'κη εγγδοση αμεσος τωρα?
τουμπες απ'τη χαρα αλλα θα προτειμουσα s.s
τι θα λεγατε αν ο καλυτερος/η φιλος/η (σε περιπτοση που του αρεσαν τα ποκεμον) εμφανιζοταν μ'ενα (οποιο θελετε δεν υπαρχει προβλημα)
θα του το ζητουσα και αν δεν μου το εδεινε θα τον ληστευα.[μονο το ποκεμον]
τι θα λεγατε αν περνατε 2 σε ενα τεστ θρησκευτηκων και το υπεγραφαν οι γονεις σας?
"Μανα, μπορεις να υπογραψεις με τα ματια κλειστα?" Big Grin

Τι θα λεγατε αν ενας μυστηριος τυπος χωρις να τον ξερεται σας εδινε ετσι στα καλα καθουμενα μια HG/SS?
θα ρωτουσα αν ειναι αυθεντικη η μουφα αλλα επειδη σιγουρα θα μου'λεγε ψεματα θα του'χωνα καμια μπουνια επειδη κορο'ι'δευει τον κοσμο και μετα θα'φευγα

τι θα λεγατε αν καποιος μανιακος ειχε ορκιστει να σας σκοτωσει?
θα του έλεγα τι θα έλεγες αν κάποιος μανιακός θα σε σκοτώσει?

Τι θα λέγατε αν σας μπεδευαν με έναν psycho kai σας πήγαιναν στο τρλοκομείο?
Τιποτα απολυτως... μεταξυ μας και καλα θα εκαναν! 8D Ειμαι τρελοςςςςςςς.... @_@

Τι θα λεγατε αν ξαφνικα ενω ησασταν εδω και βλεπατε τa forums εσβηνε το pc... μια για παντα...
hackers and virus are attacking me!!help!

τι θa κανατε εαν βλέπατε ένα caterpie μπροστά σας.
Θα έκανα σαν τη Misty στα anime.

Τι θα λέγατε αν ξυπνούσατε το επόμενο πρωί και βλέπατε ρυτίδες;
ιουυυυλιακ.τι ασχημια.
Τι θα λεγατε αν ξυπνουσατε ενα πρωι και ησασταν περικικλομενοι απο το τριο regi?
I LOVE you regisBig Grin!

Τι θα λέγατε αν σας εκλεβαν το ds?(όλα τα ds σας βασικά)
θα σκοτονα τον κλεφτη
τι θα λεγατε αν καθοσασταν και σας ελεγαν να σηκοθητε για να κατσει καποιος αλλος?
έχω την μέση μουBig Grin

Τι θα λέγατε αν η Nintendo αποφάσιζε να σβήσει μια για πάντα τα Ποκεμον της 1ης και 2ης γενιάς?
Θα προσπαθούσα να συμβιβαστώ μ' αυτή την ιδέα, αλλά δεν νομίζω πως θα γινόταν ποτέ αυτό.

... Σας προτείνανε να αγοράσετε αντιγραμμένες κασσέτες για DS; (Μου έχει τύχη αυτό και είχα ένα περίεργο συναίσθημα, σαν απελπισία και ντροπή)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's