Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(31-03-2009 03:19 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]"Σουβλάκι με τζατζίκι" για να κερδίσω την προσοχή του υποθέτω...
ελιωσα. +∞
(31-03-2009 03:49 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]τι θα λεγατε αν βρισκατε μια βαλιτσα με 1000000 ευρω στο δρομο?????
θα την επαιρνα.
edit: α ναι ξεχασα, θα ελεγα "Ναι οκ"
Τι θα λεγατε αν σβηνοταν το ιντερνετ?
περιμενω απαντηση απο no-lifers
(31-03-2009 03:19 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]"Σουβλάκι με τζατζίκι" για να κερδίσω την προσοχή του υποθέτω...
Αν είναι δυνατόν... Αυτό που ακολουθεί είναι αληθινό και καθόλου πειραγμένο.
(2:39 μμ) NM2: ρε
(2:39 μμ) NM2: γιου χηαρ
(2:39 μμ) NM2: ?
(2:39 μμ) Μόλις στείλατε μια ειδοποίηση με δόνηση.
(2:40 μμ) NM2: ΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕΡΕ
(2:43 μμ) NM2: θα χρησιμοποιησω τη μεθοδο του δολωματος
(2:43 μμ) NM2: ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΠΙΤΑ
(31-03-2009 03:56 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]Τι θα λεγατε αν σβηνοταν το ιντερνετ?
Σώζοντας τους no-lifers θα έλεγα "Ρε γαμώτο, αφού μου είπαν ότι το delete είναι το σωστό κουμπί..."
Τι θα λέγατε αν γίνει κάτι σατανικό φέτος και ο Ολυμπιακός δεν πάρει το πρωτάθλημα; (όχι, δεν είμαι Ολυμπιακός)
ΟΛΕ εχασαν οι αχριστοι
τι θα μου λεγατε αν με βλεπατε στο δρομο?
εχεις ξεχασει ανοιχτα τα φλας
τι θα λεγατε αν ανακαλυπτατε οτι η νοστιμη σοκολατα που μολις σας εδωσαν για τα γενεθλια σας και φαγατε, οτι ηταν μια φρεσκια κουραδα γοριλα?
«Θα τη δοκιμάσεις κι εσύ τώρα~»
Τί θα λέγατε εάν σας έλεγα να μου πείτε πόσο κάνει 1+1; xP
Καλα ρε παιδι μου για χαζο με περνας;1+1=11
Τι θα λεγατε στους γονεις σας αν θελατε να σας παρουν κατι;
Θα έλεγα όχι. Αυτά που έχω είναι ήδη υπερ-αρκετά. Αλλά δε θα έλεγα όχι σε ένα Wii. :/
Τί θα λέγατε εάν βρίσκατε στο δρόμο ένα κινητό παλιάς τεχνολογίας;
"Ουγκ"
Και μετα θα το πεταγα στο δρομο.
Τι θα λεγατε αν το σουβλακι που παραγγειλατε ερθει καμενο και χωρις τζατζικι;
"Ωπ!" Και ναι, old school technology ftw! Έχω ένα Erricson μεγάλο σαν Game Boy Colour με οθόνη ύψους ενός εκατοστού.
Τι θα λέγατε αν έπαιρνε φωτιά το σχολείο σας; 8P
Αχ ωραια.Δεν θα κανουμε μαθημα για μερες
Τι θα λεγατε στον οδηγο μιας νταλυκας που σας εκανε μουσκεμα και λογω της βροχης?
Νταξ, 3 απαντήσεις στην ίδια, έχω και print screen.
(31-03-2009 06:28 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Τι θα λεγατε στον οδηγο μιας νταλυκας που σας εκανε μουσκεμα και λογω της βροχης?
Θα έβριζα, δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες. Και ναι, βρίζω, πολύ :Ρ
Τι θα λέγατε αν βλέπατε τους γονείς σας να παίζουν video games στα κρυφά, ενώ δεν πολυασχολούνται με τεχνολογία;
Θα έλεγα:
Τί θα λέγατε εάν πηγαίνατε έξω χωρίς να το θέλετε;
"Ηρθα που ηρθα εδω, ας βρω κατι να περασω καλα".
Τι θα λεγατε αν συναντουσατε καποιο διασημο προσωπο και τυχαινε να πιειτε καφε μαζι? (Ναι, μου ετυχε σημερα αυτο..)
Πω, τυχερε θα τα οικονομας ε?
τι θα λεγατε σε εναν τρελο που εμφανιζοταν μπροστα σας και σας εκανε αστειες γριματσες
Θα του έλεγα:
ή μάλλον θα τον ανγοούσα.
Αυτή η εικόνα ταιριάζει παντού! xD
Τί θα λέγατε εάν σας έλεγαν ότι είπατε πριν κάτι χρόνια ότι θα διαλέγατε Θεωρητική κατεύθυνση; Ενώ τώρα είστε τεχνολογική.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14