Καλησπερα. Επειδη ηθελα να συμμετασχω στο τουρνουα ( αλλα ποτε δεν ειχα αξιολογη ομαδα ) , θα προετοιμαστω για το επομενο. Η ομαδα μου θα ειναι η εξης :
1.Electrivire
2. Metagross/ Rhyperior
3. Blissey
4.Tyranitar / Hippowdon / Heracross
5. Salamence / Garchomp
6. Alacazam / Porygon - Z / Latios / Kingdra
Σε οσα εχουν ( / ) δεν εχω αποφασισει τι να βαλω. Εδω ειναι που χρειαζομαι και τη βοηθεια σας. Τι πιστευεται πως θα ταιριαξει καλητερα ; Τι θα πρεπει να αλλαξω / προσθεσω ; Ευχαριστω προκαταβολικα!
το οποιο σημαινει ;
Και κατι ακομη. Ειναι καλητερο να κανω EV training απο το πρωτο επιπεδο ή να δωσω rare candies και να ξεκινησω ev training απο τη τριτη μορφη ;
Εχεις κανει double post,θα μπορουσες καλιστα να ειχες κανει edit στο προηγουμενο post..!
Εγω θα εκανα Ev training απο την τριτη εξελιξη.....
Ναι , εκανα λαθος. Αν μπορουν οι moderators να το φτιαξουν , please do so...
Οκ τοτε , θα το παω στη τριτη μορφη με candies.
Και κατι ακομα. Πηγα τον Electrivire 100 lv και τα στατιστηκα του ειναι τα ακολουθα :
HP: 285
Atk: 348
Def:148
Sp.Atk : 178
Sp.Def: 190
Speed : 272
Ειναι καλος ή να ξεκινησω με αλλο elektrabuzz ?
Η defense τα χαλαει λιγο...Επισης, η sp.defense και τα hit points δεν θα επρεπε να ειναι λιγο πιο υψηλα?
Καλα μπορεις και μονος σου,αρκει να εχεις θεληση
,αλλωστε δεν τα προλαβαινουν ολα οι mods...τεσπα!
Εχει καλο atk κ' speed τα υπολοιπα ψιλο-μουφα ειναι..εγω θα εκπαιδευα αλλο electr......
(20-04-2009 10:26 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]Ναι , εκανα λαθος. Αν μπορουν οι moderators να το φτιαξουν , please do so...
Οκ τοτε , θα το παω στη τριτη μορφη με candies.
Και κατι ακομα. Πηγα τον Electrivire 100 lv και τα στατιστηκα του ειναι τα ακολουθα :
HP: 285
Atk: 348
Def:148
Sp.Atk : 178
Sp.Def: 190
Speed : 272
Ειναι καλος ή να ξεκινησω με αλλο elektrabuzz ?
θα ηταν καλυτερο, αν ειχε περισσοτερο hp.
btw, καλο ειναι... πες μας ομως και τις κινησεις του...
Οι κινησεις ειναι οι ακολουθες :
1. Thunderpunch
2. Fire punch
3. Earthquake
4. Cross Chop
εγω θα σου πρωτηνα να εβγαζες το electrive και να βαζες dragonite
και ξεχασα να γραψω στην θεση του alakazam που γραφεις καλο θα ηταν ενα shedinja με καλες επιθεσεις ομως η κατι αλλο (αλλα πιστευω μιν βαλεις κανενα απο τι ανεφερες alakazam,porygon-z,latios και kingdra)μια δικια μου αποψη
Οσον αφορα την ομαδα σου:
(20-04-2009 05:18 PM)Rhyperior Wrote: [ -> ]1.Electrivire
2.Rhyperior
3.Blissey
4.Heracross
5.Salamence
6.Kingdra
Τωρα οι επιθεσεις του Rhyperior καλες ειναι, μονο το Cross Chop αλλαξε και βαλε καποια αλλη κινηση, αλλα καλυτερα οχι επιθετικη.
Τα Effort Points δεν εχουν σημασια σε ποιο επιπεδο η εξελιξη θα τα βαλεις. Απλα ισως σε μεγαλυτερο επιπεδο ειναι πιο βολικο. Οπως ειχαμε πει και παλια, τα στατιστικα των Pokemon δεν ευξανονται, αλλα επαναυπολογιζονται με βαση τα Base Stats, το Level, τα IVs και τα EPs που εχετε δωσει. Συνεπως σε οποιο επιπεδο και να κανετε EP Training το ιδιο αποτελεσμα θα εχει.
(21-04-2009 12:04 AM)ironmanhero Wrote: [ -> ]εγω θα σου πρωτηνα να εβγαζες το electrive και να βαζες dragonite
και ξεχασα να γραψω στην θεση του alakazam που γραφεις καλο θα ηταν ενα shedinja με καλες επιθεσεις ομως η κατι αλλο (αλλα πιστευω μιν βαλεις κανενα απο τι ανεφερες alakazam,porygon-z,latios και kingdra)μια δικια μου αποψη
Αν βαλω το Dragonite , ξαφνικα μαζευονται πολλα ποκεμον με αδυναμια στο παγο.
Επιπλεον , το shedinja ειναι μεν καλο , αλλα αυτο το 1 hp δεν προσφερει και πολλα....
Πιστευω οτι η καλητερη λυση θα ηταν το Kingdra. Λιγες αδυναμιες , δυνατα στατιστηκα και επιπλεον μαθαινει και outrage στη Platinum
EDIT
Ξεκινησα την προπονηση του Metagross ( ω ναι στη Rubi ειναι τοσο ευκολο να τον βρεις σε οποιο nature θελεις )
Επιπλεον , στη bulbapedia για το Power Bracer λεει : Promotes Attack EV gain on level up, but halves Speed stat in battle. Adds 4 EVs regardless of the Pokémon fought. Is doubled by Pokérus.
Αυτο σημαινει πως
οποιοδηποτε ποκεμον και αν χτυπησω , θα παρω
4 EV's στο attack ;
Μαζί με ότι δίνει το Pokemon.Π.χ. ένα Magikarp που δίνει 1 Speed μαζί με Power Bracer δίνει 1 Speed +4atk.
Μα αυτο ειναι υπεροχο!
Οκ θα το βαλω σε εφαρμογη συντομα.