Legendary Pokémon

Full Version: 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Και ορίστε η επίσημη ανακοίνωση:
http://www.nintendo.gr/el-gr/News.aspx?E...8316d9d806

Αν συχνάζετε σε τίποτα άλλα φόρουμ του εξωτερικού και γνωρίζετε ότι βρίσκονται και άλλοι Έλληνες εκεί, διαδώστε το!
Να ρωτήσω κάτι;Για ποιον λόγο απαγορεύεται Celebi ενώ επιτρέπονται Latias,Latios και Jirachi?Το Jirachi το αναφέρω επειδή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Celebi,το Latios είναι καθαρά uber,το Latias είναι ανάλογα με τα κέφια Toungue.
Έχω κι εγώ μια απορία:Μπορώ να πάρω μέρος εφόσον βρίσκομαι στο εξωτερικό;
Φαντάζομαι ναι,απλά θα είναι λίιιιγο δύσκολο να έρθεις αν προκριθείς στα τελικά και να σου στείλουν ότι κερδίσεις Toungue.
Γιατί;Τα δώρα πώς θα τα μοιράσουν (μιλάω για το Arceus και τα Shaymin που θα μοιραστούν με κλήρωση) ;Εγώ νόμιζα πως θα τα μοιράσουν μέσω Wi-Fi.

Edit:
@ dark_lugia (από κάτω):Δεν νομίζω να φτάσω στον ημιτελικό.Αν πάρω μέρος θα είναι για το Shaymin (που το θέλω πααααρα πολύ),για την εμπειρία και για να διασκεδάσωSmile
Οπότε,πολύ που νοιάστηκα αν δεν πάω στον τελικό (όχι πως θα μου κακόπεφτε).
ναι αλλα αμα φτασεις στον ημιτελικο μετα θα ειναι λιγο δυσκολο να ερθεις στην Ελλαδα μονο και μονο για να πας στα Saturn(που παρεπιπτωντως δεν ξερω που ειναι) και να κανεις μαχη εκει
(08-12-2009 05:33 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Να ρωτήσω κάτι;Για ποιον λόγο απαγορεύεται Celebi ενώ επιτρέπονται Latias,Latios και Jirachi?Το Jirachi το αναφέρω επειδή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το Celebi,το Latios είναι καθαρά uber,το Latias είναι ανάλογα με τα κέφια Toungue.

Η λίστα των banned Pokémon είναι παρμένη από το VGC σε μεγάλο βαθμό, με μερικές μικροαλλαγές. Τα Lati@s χωρίς Soul Dew επιτρέπονταν εκεί, άρα επιτρέπονται κι εδώ. Το Celebi απλά δεν έχει μοιραστεί στην Ευρώπη. Μερικά Pokémon όπως Jirachi και Tyranitar που απαγορεύονταν στο VGC τα επιτρέψαμε χαριστικά εδώ προς αποφυγή παραπόνων.

Νομίζω ότι η δωρεάν HGSS στον νικητή είναι ένα καλό κίνητρο για να παίξετε όλοι όσοι έχετε WiFi access ανεξαιρέτως.
τελικα θα παρω μερος αρκει να προλαβω να βρω 2ο DS για να μεταφερω pokemon..........
(08-12-2009 07:07 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]τελικα θα παρω μερος αρκει να προλαβω να βρω 2ο DS για να μεταφερω pokemon..........

δε χρειαζεσαι κι αλλο ds. απλα, δανεισου ενα αλλο απο ενα φιλο σ ή... κατι τετοιο τεσπα.

@ΝΜ2: ΓΟΥΤΟΥΦΟΥ???!!!! 1 ΔΩΡΕΑΝ HG/SS ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ???!!! ΟΥΙΙΙΙΙ!!!!!
Για τον νικητή, ε... έχεις πιθανότητες 1/όσοι πάρουν μέρος στο τουρνουά...
Μπα.Αν είσαι καλός έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες.Επίσης,μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά αν μπορώ να πάρω μέρος από το Σουδάν και με τι τρόπο θα μοιραστούν τα δώρα;
Τα Pokémon θα μοιραστούν με WiFi, δεν θα υπάρξει πρόβλημα μ' αυτά. Τώρα για την HG/SS, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η Nortec να την στείλει κι εκτός Ελλάδος, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω και με σιγουριά. Πάντως συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις.
οποιος κερδισει παιρνει και HG και SS?!wth δηλαδη....
Το TTar στο VGC βασικά απαγορεύεται γιατί δεν υπάρχει 50 λέβελ.
Και όμως υπάρχει Tyranitar Lvl 50 που κυκλοφόρησε από event Wink
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's