Legendary Pokémon

Full Version: 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pokemon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ανιοξε ολα τα πορτς ή κανε απεγκατασταση και μετα παλι εγκατασταση.
Μου φαίνεται πως στο thread με τις ερωτήσεις κι απαντήσεις κάποιος είχε ποστάρει ένα λινκ.Εκεί (που σε βγάζει το λινκ) έγραφες το error code σου και σου έλεγε ποιο είναι το πρόβλημα και τι θα μπορούσες να κάνεις για να το λύσεις.
EGFDG σου γραφω κι εδω μηπως δεν ειδες το post μου στη nintendo για να κανονισουμε αν δεις αυτο δες τι γραφω στη nintendo.
Nai alla leei na anoiksw ola ta ports.Auto omws einai epikindyno kai akros ripsokindyno.Ylpiza pws 8a yphrxe kapoia allh lysh alla tzifos.Tespa,egw den ta anoi3w ta ports.An 8elei na ftia3ei mono tou me ton kairo.Ti na pw...
μπα φετος πανελληνιες που να τρεχω ...
Αν δεν είχατε ολοκληρώσει τον αγώνα σας και δεν βλέπετε το όνομα σας στη λίστα, αυτό σημαίνει ότι αργήσατε να επικοινωνήσετε με τον αντίπαλλό σας ή είχατε δηλώσει τεχνικά προβλήματα.

Οι Egdfdg, TheEnigma, ChaosHero, gem, alex13 και Zetto αποκλείονται απο το τουρνουά επειδή χρησιμοποιούν Hacked Pokemon. Η κρίση αυτή είναι αδιαφιλονίκητη, τελική και βασίζεται στους ελέγχους που έγιναν.

Παρακαλούνται θερμά οι GIANNIS_LP, chimchar111, Grovyle_Fan, X-SCiZoR, dimitri119, Kostas_94, gengar88, GusDim, z+3=??, K0STAKii, killCHRIS, JimDim, ALALU, Μάριος και ο Mano$ να στείλουν το ταχύτερο δυνατόν τα στατιστικά των Pokemon τους σύμφωνα με το παράδειγμα ΠΡΙΝ τον αγώνα τους. Αν όντως τα στείλατε κάποια στιγμή χτές, ίσως δεν έχουν περαστεί ακόμα.

Έχετε προθεσμία να ολοκληρώσετε τον αγώνα σας μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου - αμετάθετα.
Τα ζευγάρια του επόμενου γύρου είναι τα ακόλουθα (και θα προστεθούν και στο αρχικό post):

Geo vs SOGOKU
Mano$ vs GIANNIS_LP
gengar88 vs Adk
zeus198 vs Vamvousan
Mithos vs JimLink
z+3=?? vs Cool ivysaur
GeorgeSlayer vs Odisseas
manjochr vs Alcaron
herooftime vs Ash_Pokemaster
Celesi vs Μάριος
Manfo vs GusDim
ALALU vs X-SCiZoR
Grovyle_Fan vs killCHRIS
chimchar111 vs ELLH
K0STAKii vs Kostas_94
dimitri119 vs pekinoua
------------------

Και ένα προσωπικό σχόλιο: τονίσαμε καθαρά πως δεν θα υπάρχει επιείκια σε περιπτώσεις που αποδειχθεί χρήση αθέμιτων μέσω για την δημιουργία Pokemon. Όσοι αποκλειστήκατε, σκεφτείτε το καλύτερα την επόμενη φορά - οι υπόλοιποι που συμμετέχουν νόμιμα δεν είναι κορόιδα.

Σε όποιον διαβάζει αυτά και γελάει από μέσα του που πέρασε τον πρώτο γύρο: αν αυτοβούλως παραδεχθεί ότι χρησιμοποιεί hacked Pokemon, ΙΣΩΣ μπορέσουμε να κάνουμε ένα διακανονισμό και να τα αντικαταστήσει αντί να ακυρωθεί, ειδάλλως, όταν βρεθεί η παγαποντιά (και θα βρεθεί, να είναι σίγουρος) δεν θα μπορεί να συμμετέχει ούτε στα επόμενα τουρνουά.
8a ta stilo amesos ta stats mou !!!!

EDIT: ta estila !
συγνώμη αλλά με πιάσατε απροετοίμαστο...δεν θυμάμαι την εξάδα μου. επίσης πρέπει να έχω αλλάξει κάποιες επιθέσεις, να μην έχω πια καποια αντικείμενα και γένικα να είμαι αλλού για αλλού.μπορείτε να μου πείτε τη είχα ποστάρει μήπως μπορέσω να τα μπαλώσω?αν δεν γίνεται τι θα κάνω?
an kano la8os dior8oste me alla exo tin estisi oti den xriazete na ta stiloume ola pali apo tin arxi alla, ta stats ton pokemon ftanoun.
@pekinoua: Μόλις σου έστειλα mail Smile
@Giannis: Έχουμε λάβει την φόρμα σου αν δεν κάνω λάθος και όλα ειναι οκ
ok. thanks arty gia tin epiveveosi Smile
Όπως είχα γράψει και στο φόρουμ της νιντέντο, αλλά τα σπαμ ποστς μάλλον το έθαψαν,
έστειλα τα στατς των ποκεμον μου προχθές(μόνο που το mail δεν είχε τίτλο ΤουρνουάPokemon2), αν υπάρχει πρόβλημα και δεν τα λάβατε μπορώ να τα ξαναστείλω...
Όσα mails δεν έχουν το αρχικό (ΤουρνουάPokemon2) απλώς δεν φτάνουν σε όλους μας αλλά μόνο στη Βάσω και πρέπει να περιμένουμε προωθήσεις, να ελέγξουμε αν τα έχει ήδη καταχωρήσει αυτή, κλπ., κοινώς επιπλέον δουλειά για όλους. Όσο μπορείς, κι εσύ κι όλοι (μη φανταστείς ότι είσαι ο μόνος, πάνω από τις μισές δηλώσεις είναι λάθος), στέλνετε τις δηλώσεις ακριβώς όπως ζητείται. Τώρα δεν είναι ανάγκη να τη στείλεις δεύτερη φορά.
Thanks, δικό μου το λάθος, απλώς νόμιζα ότι το ΤουρνουάPokemon2 χρειαζόταν μόνο για την αρχική φόρμα ώστε να κατοχυρωθούν τα ονόματά μας(και όταν πόσταρε ο Arty2 σχετικά με αυτό είχα ήδη στείλει το mail...)
Hey eimai kainourgios sto forum kai 8elw na lavw ki egw simetoxi ala to ema8a telutai stigmi mipos mporei na ginei gia emena miaeksweresi kai na mou eksweigisei kapios pos mporo na paiksw online battles me to wi-fi diladi xreaizomai kalodio h kt tetio???
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's