Legendary Pokémon

Full Version: Eurovision
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Για να ακούω απόψεις.. τι άρεσε τι δεν άρεσε στον καθένα..
Εμένα μου άρεσε το HARD! ROCK! HALLELUJAH..ειδικά για την super doper wow εμφάνιση των Φιλανδών.. Όταν τους έβλεπα νόμιζα ότι έπαιζα Lineage!! Big Grin
Και σχετικές εικόνες..
Προσοχή.. πάρτε μια ανάσα πριν δείτε τις εικόνες!Toungue
Εικόνα1
Εικόνα2
Για φανταστείτε πόσο ωραία θα ήταν αν όλοι ήμασταν έτσι στον δρόμοBig Grin

Y.Γ.Επιτέλους έφτιαξα όλο το profile μου.. έβαλα υπογραφή και βιογραφικό και όλα τα σχετικά..
Και εμένα μου άρεσαν τα γλυκά και όμορφα αυτά πλασματάκια.!! Μου άρεσε πολύ η Νορβηγία και η Αγγλία. Κρίμα που η Αννέτ δεν προκρίθηκε στον ημιτελικό...:cry:
Οντως... Poor Annette! Sad

Πάντως η "Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ" πάλι δεν τα κατάφερε (για 3η φορά)... ¨Αντε.. Την επόμενη φορά με το Π θα εμφανιστεί και θα την λυπηθούν, γρια γυναίκα...

Η Ελενίτσα η Παπαρίζου όμως (η αποία γιορτάζει κιόλας), 2 φορές πήγε και η μια ήταν καύτερη απο την άλλη... Οχι παίζουμε!
Πάντως η Βίσση φαινόταν απογοητευμένη για το αποτέλεσμα...Περίμενε κάτι καλύτερο.
girlpower Wrote:Πάντως η Βίσση φαινόταν απογοητευμένη για το αποτέλεσμα...Περίμενε κάτι καλύτερο.
Εμείς όμως όχι, για να πω την πικρή αλήθεια... ΠΟΙΟΣ περίμενε καλύτερα εκτός απο εκείνη... Ποιος?
Η οικογενια της^^.
εεεεεεεεε...τελος πάντων. Να πω την αλήθεια ούτε εμείς στην Κύπρο περιμέναμε κάτι καλύτερο. That's why the angels cry....For Annet and Vissi
Μ'αρεσε πολύ η Ανετ ρε γμτ... Sad
Kai mena... krima sta taxidia pu ekane i kaimeni....
Ποιου του άρεσε εκείνο που έλεγε:We are the champions of eurovision?
girlpower Wrote:Ποιου του άρεσε εκείνο που έλεγε:We are the champions of eurovision?
We are the idiots θα ήταν πολύ πιο ταιριαστό! Toungue
Σωστό, αυτό το τραγούδι πάτωσε για τα καλά!!
eixe riyhmo san afto pou kanoume otan koroidevoume
na na nanana na nana nanana
we are the winners of Eurovision
pantws apo tou xronou sthn eurovision tha vlepoume Pokemon Yu-Gi-Oh
Shaman King....
Κι 'ομως... Δεν πάτωσε η Λιθουανία! Ηταν στην 7αδα νομίζω... Φαντάσου το επίπεδο του κόσμου που ψήφιζε...
Σωστό κι αυτό. Του χρόνου θα είναι καρναβάλι..! Όλοι θα αντιγράψουν τους Φινλανδούς
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's